En ny passion

Sitter hemma hos min kära vän Johan. Vi har käkat en grymt god middag som vi faktiskt lagade tillsammans (tro det eller ej men jag hjälpte till) Nu är vi mätta och belåtna och kollar på My super sweet 16, bortskämda jävla snorungar. Dock är killen det handlar om idag riktigt het, synd som fan att han inte bor i Nynäs och är några år äldre, då skulle jag haffa, HA!

Idag har jag märkt att jag har en ny passion, en svaghet. Jag måste erkänna att jag vart lite upphetsad när jag satt i gudsgåva till alla, en riktigt schysst bil. Det kändes faktiskt grymt att åka lite snabbt, living on the edge as they say. Ikväll blir det sleepover och om vi har tur så joinar vår kära vän Robert oss också.

Hann klart med religionen idag också och jag kan ju tala om att jag i 100 fall av 100 väljer den svenska kyrkan framför Jehovas
knack knack - I´m sorry! men det var inget svårt val så att säga.

Vill ni med på Idas skiva så vet ni vem ni ska ringa, det kommer bli ett ruggigt skönt gäng. Ett riktigt äventyr, för inga kan parta som vi kan..

Jag hoppas att Somis är tillbaka i skolan imorgon. Har saknat henne något enormt. Hon gör verkligen mina dagar lite lättare och det känns ju lite små kasst att vi insåg hur bra vi är tillsammans först nu. Samma gäller dig Felicia, vart har du varit hela mitt liv? ;)

Till er idioter som envisas med att störa mig, göra mitt liv surt och snacka bull vill jag bara säga tack så mycket för att ni låter mig ta så stor plats i era liv. Ni har ingen plats i mitt :)

PÖSS ALLA GÖLLISAR!
och fuck off.. / La reina


Sista chansen nu! Som de säger på hugospelet^^ haha...

Jag måste bara berätta att jag har totalt sålt 17 biljetter till min student skiva och ALLA 17 är Nynäsfolk! Shit vad kul att så många kommer, kunde jag aldrig drömma om. Det är till största del tack vare Erica, du är en ängel som fixat allt åt mig. Det kommer bli så kul när allt nynäsfolk kommer och äger hela stället, kan ju meddela att jag känner ungefär lika få som er bortsett från halva min klass. Därför känns de så grymt nice och veta att ni alla kmr vara där.

En sista påminnelse då, om du vill hänka med Erica å hennes balla gäng haha... börjar det dra ihop sig. 13 April, Mango bar, sveavägen 36... kom fö fään^^ hihih...

Ha de gött// Apsnor


Pengar Money Dinero whatevaa

Jag känner mig stolt. Idag lyckades vi samla in pengar från 23 pers. Det betyder att det nog blir ett flak trots allt. Stort tack till Johan och Ahmed som ställde upp och påminde, skrev upp och liknande. Skönt att slippa vara bitchen ibland.

Dagen har vart jävligt soft hitills och jag känner mig på relativt bra humör. Pallar inte stressa upp för något, trots gliringar och det faktum att "vi som hatar Erica" klubben har fått tillökning. Livet är för bra idag helt enkelt.

I helgen väntar borås och tomtits (ingen aning om stavningen) Ser fram emot det något grymt mycket och förhoppningsvis följer kameran med på båda ävetyren. Just idag är jag stark, just idag mår jag bra.
Det är det enda jag orkar fokusera på just nu.
Vi tar allt det andra senare..

Dags att plugga religion.. mumma.


jösses

Men ida då, jag du hade ju börjat uppdatera braa här  men sen så sket det sig.  Nu är jag tillbaka!!
Helgens aktiviteter var trevliga, lördagens chillkväll på stan slutade med en hemmafest i skogås, säger bara jösses! Fekke-gänget är grymma assOo.. haha det går inte att ha tråkigt med er!
ölchill  

Hahaha... de e spååååårat ^^ fan vilken bra humor vi har haha!!! FEKKE!


Tack mina två hjältar

Tack som fan till både Fanny och Tarik som räddade mitt hår från förödelse. Nu är jag brun i huvudet igen vilket känns ruggit bra. Dock svider det att 1000 spänn försvann för nada med tanke på att jag är fattig som en kyrkråtta. Men livet är inte lätt..

Sitter nu och kollar på Ballar av stål, en av mina tre höjdpunkter på tv under veckan (dom andra är Wiepout och givetvis CM) Nej nu är reklamen slut så nu är det dags att bänka sig igen. Som vanligt sköter Ida uppdateringen på en fenomenalt sätt.. not.




Någon mer än jag som får deja-vu av denna låt? Det var härliga tider det.. HA!
Ibland är det bra skönt att drömma sig tillbaka..


Fuck off / Queen

Gud vill att jag ska vara brunett

Mitt hår ser helt förjävligt ut. Asså helt katastrofalt jävla ugly. Jag är inte den som är ytlig men inte ens jag kan gå ut såhär! Snart kommer Tarik och plockar upp mig och då bär det av ut till Fanny så ska hon försöka reparera skadan. Skiter det sig så kommer jag imorgon - med mörkare hår än någonsin förr!



/ Queen

Få vänner men många kompisar

Jag sitter här och fryser som jag vet inte vad, och tro mig mina vänner det är ingen uppmaning till att någon ska komma och värma mig. Ska nog ta en riktigt varm dusch, tvätta bort söndagsångesten och gårdagens smink (som fortfarande ligger kvar runt ögonen och ger mig ett pandaliknande utseende) Söndagar är ofta lika med slappdag för min del och när man inte har så mycket för sig så börjar man tänka och reflektera allt för mycket.

Jag är väldigt nöjd med hur mitt liv ser ut just nu men jag kan inte låta bli att störa mig på alla dessa ytliga kontakter. Det är inget fel med att kunna vara trevlig och ha många bekanta. Det är snarare riktigt bra att ha mycket folk omkring sig men när det blir så uppenbart falskt som i många lägen just nu blir jag bara matt. Jag har mina riktiga vänner, jag vet att dom tycker om mig och jag tycker om dom. Det är inget mer med det. Men alla dessa andra som vänder kappan efter vinden, är snälla ibland men beter sig som skit när dom känner för kan faktiskt dra åt helvete.

Jag är trött på att ta skit från folk utan att de kan säga vad problemet är och jag är less på att folk tror att dom känner mig och tror sig veta hur jag tänker och känner. Om det är något jag respekterar är det människor som kan ta konflikter eller säga sina åsikter till mig mellan fyra ögon. Annars är det faktiskt inget värt för mig. Så det bli en läxa till mig själv, värdera dom som bryr sig högt och inte lägga någon energi på resten. Like me or not, I don´t give a fuck helt enkelt. Jag förtjänar inte att ta all den skit jag tar.



Här har vi en tjej som ligger mig riktigt varmt om hjärtat. Du bryr dig, du förstår och du dömmer mig inte trots alla misstag jag gör. Jag älskar dig.

FUCK OFF / La reina

This is how I do

Hemma från Söderstadion. Vinst i genrepet för mitt kära Hammarby, kändes riktigt skönt måste jag säga. Väldigt trevligt att umgås med P också, och tack som fan till dig för att jag fick låna din soffa i natt. Det blev utgång på ökända TG igår och jag har kommit fram till att jag har en del saker som jag bara måste göra/gå igenom under en utekväll:

1. Taxi
När jag åker taxi så måste jag fråga chaffören den brilljanta frågan "är det mycket körningar så här års?". Alltid, varenda gång. Det är nästan som ett tvångssyndrom.

2. Göra av med för mycket pengar
Finanskrisen kan ha drabbat mig hårdast av alla - trots att jag inte ens jobbar. Min plånbok ekar tom och mitt kort är länsat men trots detta så spenderar jag alldels för mycket. Tanken är alltid "man lever bara en gång" men visst, det vore ju kul om jag kunde klara mig ganska länge.

3. Jag måste bjuda någon på drinkar
Jag är en väldigt genrös människa om jag får säga det själ och detta resulterar ofta i att jag måste bjuda nån av mina härliga vänner på något att dricka. Igår var det Sarah som fick en extra stark (eftersom jag viska det till bartendern) limedrink för hela 98 kr. Bra Erica, Bra.

4. Jag måste dansa tills mina fötter värker.
Inte så mycket att säga om detta kanske, skulle dock aldrig vilja se hur det ser ut när jag sätter igång med mina partymoves.

5. Tro att jag har talets gåva
Alltid, alltid, alltid måste jag snacka med vakterna om helt jävla meningslösa saker. Blir det något tjaffs är jag först där och ska försöka reda ut det. Sanningen är den att dom flesta bara lär tycka att jag är en fucking pain in the ass. Möts dock oftast av skratt

Det här var några av de grejer som alltid händer under mina utekvällar. Igår blev de en del tjaffs med aikare och skansare också. Men det är nog en självklarhet. Kvällen igår var mys, men som vanligt är det alltid trevligare på förfesterna.

Här kommer lite bilder från gårdagen







Mycket kärlek mina vänner, ni är bäst!
/ Queen

Jag är händig

Ingen sovmorgon här inte, trots att det är lördag och det jag skulle behöva mest i hela världen är just sömn. Gick upp tidigt för att tvätta, slipa och måla lister och är nu äntligen klar med detta. Pappa håller på att hämta dagens lunch från Thorsan i form av sallader och sen är det dags att fatta tag i penseln igen, eller rollern. Väggarna står på tur nämligen. Fan vad duktig jag är. Det blir as bra det här ska ni se. Håller nämligen på att renovera köket så det är därför det är fullt upp just nu. Hoppas på att bli klar tills fyra så att jag hinner duscha och fixa mig lite innan den bär av till Fanny. Ikväll är det nämligen dags för tända ljus (pga earth hour), god mat, trevligt sällskap och en massa vin. Börjar bli lite av en trend, kanske en lördags tradition, som jag ääälskar.

Ikväll är det alltså in i dimman igen, som Tarre brukar säga. Eventuellt bär det av till berömda TG också, var länge sen jag gjorde bort mig så nu är det väl dags igen. STOPPA MIG NÅGON!

Pöss och ha en grym lördag
släck lamporna! (Eller gör hur fan ni
vill, jag bryr mig inte egentligen)


Det blir hiphopstyle ikväll, palla pumps o klänning.

/ Queeen

Svenska folket e konstigt!

Laila skulle ha vunnit, är allt jag har att säga ikväll!
&
att jag även pratat med sänisch igen <3
Sov gott folket// Apsnor

Vissa saker glömmer man aldrig!! <3

Lyckan i det jag har nära

Jag mår grymt bra, strålande vackert. Kom precis hem från en urtrevlig kväll med underbara Felicia. Är så glad över att jag träffat denna människa, bättre människa får man fan leta länge efter. Mina kära vänner P&Jesper ringde under kvällen också, så nu är det borås som gäller nästa helg (Bajens första match för säsongen för er som är efter) Det kommer bli helt grymt bra det också, längtar så mycket.

Jag känner inte för att gnälla ikväll, hör o häppna, för att jag mår så otroligt bra. Allt känns faktiskt helt okej nu, även om det är mycket i skolan och en hel del som står på schemat. De mesta i kalendern är dock saker jag ser fram emot (för en gångs skull) Det kommer bli bra det här ska ni se.

Många tappar säkert intresset nu när bittra Erica har gått och gömt sig. Skulle inte förvåna mig om statestiken sjönk till gruden på grund av min positiva inställnig. Men då får den fan göra det, jag skiter i.. JAG MÅR BRA!

Jag tänker självklart på er som är på sämre humör. Som anser att livet suger och att alla kan dra åt helvete. Här har ni ett klipp från min vän Youtube som man bara måste skratta så att man ramlar av stolen åt. Det här mina vänner är humor:


Ha det vackert och må gott / Queen

Ingen rubrik (snacka om taskig fantasi)

Jävligt kass uppdatering idag känner jag. Min dag har helt enkelt vart lång och bestått av skola samt museumbesök, morderna museét för att vara mer precis. Det var fan intressant, vilket jag inte trodde men det kan ju bero på att jag som vanligt gick in med en kass inställing. Ganska hälsosamt trots allt - då blir man inte besviken.

Just nu är jag med Fanny. Vi ligger i min säng o diskuterar allt mellan himmel och jord. Ruggigt skönt med en riktig kompis. Dessutom kom vi på en grymt het "sifferdans" som ni kanske får se imorgon på telegrafen ;) men bara kanske.

Snart ska jag hem till Felicia och glo let´s dance. Helt underbart med en lugnt kväll. Uppdaterar när jag kommer
därifrån helt enkelt. Nu ska jag vara social.

Fuck off / Queen

Äntligen!

Ännu en dag har passerat. Inledde dagen med religionsprov vilket gick som de gick, sedan var det dags för idrott som faktiskt e sjukt roligt nu för tiden. Jag går ju princip i skolan bara för att träffa alla kompisar eftersom jag inte har några lektioner och idrotten är verkligen då man kan goo crazzyyy!!
Efter idrotten gick cissi, maria, jag och Malin förstås hem till Mööölin och kela med två urgulliga katter som hon e vaktar. Asså den lilla hette Stina, det måste varit den gulligaste katten jag någonsin sett, såå sööööööööt. Vi drack kaffe och lookade Tyra Banks show eller va fan de heter ^^
 Stina & Skrållan =)

Nu sitter jag i min säng urlycklig! Jag har precis avslutat 1 timmes långt samtal med Sanne. Skype är ju helt underbart, pissenkelt att fixa också mkt lättare än msn jag lovar! Vi pratade som om vi satt brevid varandra, vi prata bara strunt och retades med varandra...... OCH jag fick äntligen höra det jag saknat mest, hennes skratt! Vem skulle inte döda för att få höra det =) Nu kan jag sova gott i natt!

Puss på er folket // Apsnor


Seperationsångest

Nu raserar min hårda yta ännu en gång. Kom precis hem från Fanny efter en trevlig kväll med henne och Tarik. Vi åt "våfflor" och pratade om minnen, speciellt bryssel. Det är så jävla mycket vi har gått igenom tillsammans, både bra och dåliga tider. Jag ska helt ärligt talat säga att dom här tre åren har vart de jobbigaste i mitt liv. Så jävla mycket skit har hänt, så många gånger har man blivit sviken, så många gånger har jag kommit hem från skolan och tänkt "ta mig härifrån, jag gör vaaad som helst för att slippa vara kvar"

Samtidigt har jag träffat så många människor under dom här tre åren. Människor som jag nu kallar mina bästa vänner. Det är helt sjukt hur saker förändras. Vi har så många minnen tillsammans och planen blir att göra någon form av tio i topp under morgondagen.

När blev jag så här sentimental?
Pinsamt Erica, pinsamt..




Soma, du är en av de människor jag gärna vill behålla i mitt liv när allt är över.
Du är en så jävla unik människa och jag beundrar dig min skönhet.

/ Queen

"Ska du inte svara?"

Det har vart en heltgrymt bra dag idag faktiskt. Trots att jag är fruktansvärt skoltrött så känner man ändå att det snart är nära slutet när man samlas för att diskutera vilken musik min ska ha på flaket. Kan säga att de låtar vi kom fram till kan vara den bästa blandningen ever. Fan vad jag längtar och shit vad jag kommer sakna många av er.

Hann med en sväng på gymmet också. Har bemästrat en till maskin, givetvis ben. Känns tuuungt. När vi körde hem så såg jag det kanske roligaste jag sett i hela mitt liv. Säkert 30 jävla juicepaket hade inköpts av Mergim och Kastriot. Det var galet. Skrattar vid bara tanken av det. HAHA! Helt craazy.

Min klass är helt underbar och jag kan inte säga hur mycket jag tycker om er alla för många gånger. Ni får mig att gråta av skratt varje dag. Idag stod min kära vän Jennifer för den skönaste kommentaren. Hennes telefon ringer under klassrådet och Åsa (har jag för mig) säger: Ska du inte svara? Jennifer säger då: Neej, det är polisen.
HA! Johans tolkning av låten nedan (eller hans imitation av Hasse för den delen) var inte så pjåkig den heller:
Nej vad ska man säga, det spelar ingen roll  hur irreterad ni än gör mig ibland SP3A, jag kommer aldrig glömma er eller vår tid tillsammans. Aldrig.

BIG CRED TILL MÄÄNDY SOM FIXAR GRYMMASTE MUSIKEN EVER TILL EL FLAK!
/ Queen

Mer våfflor till folket

Idag är det våffeldagen. En väldigt trevlig dag tycker jag, för att jag gillar våfflor. Kom precis hem från Robert efter nån timmes pluggande och flera timmars skratt med honom, Anton (och Johan). Vi hann också med att äta glass med sirap (som faktiskt var gott), choklad och givetvis.. våfflor. Riktigt trevliga grabbar må jag säga.

Förövrigt är jag jävligt förbannad idag och känner inte för att ens försöka skriva något vettigt. Kan ju hälsa signatur "anonym" att anledningen till varför dina kommentarer inte visas i bloggen beror på att vi har ett såkallat "skitfilter" som separerar de som är vettigt från sånt som jag faktiskt skiter fullständigt i. Men tack för att du läser bloggen :) Trevligt att du finner mig och mitt liv så grymt provecerande.



PUSS PÅ ER UNDERBARA MÄNNISKOR!! / Queen

typiskt

Haha idag var jag ledig igen. Jag började pluggade lite religion men sen blev jag så uttråkad att jag bestämde mig för att ta en liten cykeltur ner till vattnet. Sätter på mig jacka och vantar och beger mig ut till boden som jag för övrigt har städat, där jag hämtar mig balla cykel. Börjar cykla mot vattnet men när jag kommit halvvägs märker jag att det inte finns någon luft i bakdäcket. Va i *pip*?! varför?! hahaha... jag fick helt enkelt vända och promenera tillbaka hem släpande på cykeln ist. Lyckat Ida! Braa där..

Igår hade vi foto och vi hade inte direkt någon uppgift så vi fick göra vad vi ville. Haha... Malin och jag lekte lite med vatten... titta vad snyggt det blev^^ Nästa tisdag blir det med martini och vinglas med lite annat skojsigt till.. det kmr ju bli grymt snygga foton!!

Ett smakprov! Slutresultatet kmr blii grryyyyyymt!!!!! Vi e bäst!
//Apsnor

Tvåsiffrigt

Det är bara 99 dagar kvar. Sen drar vi. Jag och Ida mot hela världen. Jag kan inte riktigt beskriva hur mycket jag längtar. Sitta på balkongen med ett glas vin i handen, känna sanden mellan tårna och höra havet skvalpa. Träffa massor av nya människor som heter Carlos, Marchel osv. Det finns ingen som jag hellre skulle vilja göra den här resan med Ida. Du vet att jag älskar dig bästis. Förtillfället saknar jag dig också.



/ Queen


Det måste vara ett skämt

Så mina vänner, nu är det den sista veckan ni får se mig som brunett. På måndag blir det nämligen extreme makeover och jag kommer hedanefter ha den färg Gud gav mig på håret, nämligen blont. Undra om min höga intelligens sjunker?

Gick helt underbart grymt på gymmet idag. Känner mig sviiinstark. 60 kg muskler är inte att leka med, mjaaau. Några av er kanske häppnas över att jag som tjej faktiskt vågar avslöja en av de oerhört hemliga siffrorna man har som kvinna men jag bryr mig faktiskt inte. Känner mig bekväm i min charmiga kroppshydda helt enkelt. De andra hemliga siffrorna behåller jag dock för mig själv, om ni nu kan gissa vad de skulle stå för..

Jag är på strålande humör idag och hoppas verkligen att det händer något spännande till kvällen. Så om ni sitter och tråkar, ring mig! Nu är det ta mig fan dags att ta vara på tiden. Hasselhof informerade nämligen om att det bara är 44 skoldagar kvar. Det är liksom nada. Känns som ett practical joke eller något. Nu tar vi vara på tiden, jag ger mig inte på den punkten.

Nu ska jag vila lite. Som vanligt sov jag alldeles för få timmar i natt.



Later mina vänner och fuck off / La reina


Nytt rekord i att reta gallfeber på Erica

Jag sitter här och är allmänt jätteuttråkad och sådär lagom frustread över att det är en hel jävla timma tills ballar av stål börjar. Jag vill bara påminna er om saker som verkligen stört mig, som jag listat flera gånger. Dock kanske några nyheter dyker upp.

1. När folk tjatar (är du sur?, men kom igen du är ju sur? aa men jag märker ju att du är sur!?)
2. När folk som inte känner mig berättar för mig hur jag är eller hur jag borde vara.
3. När folk skickar tvåmiljoner youtubeklipp som dom borde fatta att jag inte är det minsta intresserad av.
4. När folk frågar mig idiotiska saker som inte har något betydelse (vad är din favoritfärg?)
5. När folk är allmänt dryga och vägrar släppa saker.
6. När folk ändrar sina åsikter enbart för att ställa sig in
7. När folk envisas med att berätta hela sin livshistoria, fast jag uppenbarligen inte bryr mig.

Och vet ni vad mina vänner? Jag har lyckats hamna i en konversation där min samtalspartner lyckas störa mig på exakt alla sätt som går + några till som jag inte kan skriva för att det bir allt för uppenbart. Synd att den här jäveln är snygg.

Nej nu är jag så frustrerad så att jag skulle kunna slå någon.. GRRRR! Jag kan ju bara klargöra att jag inte är en sån stor bitch som man kanske kan tro när man läser detta. När det kommer till mina vänner kan jag snacka om absolut nada i dagar, veckor, månader och år. Jag bryr mig inte om det är totalt ointressant (så länge det inte handlar om mode, gossip girl, DH, sex and the city, whatever whatever)



Nej nu ska jag nog gråta. / Q

Lady marmalade

Jag är inte riktigt som alla andra.. Kollar ni in min Kurdiska drottnings blogg så förstår ni varför (http://www.soye.blogg.se/)

Men glöm inte, I´m still cool..



Tyvärr får ni inte se min variation av dansen, kanske lägger jag in den som avskedspresent (om man nu kan kalla det de) innan jag flyr landet tillsammans med min älskade Ida. Later / Lady Queen

Oväntat sällskap!

Hade jag glömt att stänga av kaffet eller?! Asså som reklamen "om du vill ha oväntat besök" ! Haha.. Hur som helst vaknade jag i morse, åt frukost och looka tv. Så får man ett sms "frukost hos dig nu?" / malin & cissi.
Ehh... ursäkta?!?! hahaha... Egentligen så kmr de döda mig för att jag berättar de här men tyckte att det va så jävla kul haha... en chill söndag hade tydligen spårat så dessa två unga damer var (i princip) fulla när de kom till mig imorse. Det gick ju inte över heller utan en promenad till skolan väntade och en psykologilektion där de satt och i princip fnittrade 24.7! Jösses.. Säger då de, jag har ett par underliga vänner^^ Goo crazy på en söndag liksom, lyckat!! höhö..
Tycker om dem iaf som tur e.. =)

Btw, allt slit jag gjort med religions tentan var i onödan, jag fick bara ett bajs vg på nio sidor. Jag LACKAR!!! aaahhh...
Åså ere islamsprov på torsdag, jippi så taggad jag är för det nu...not!

So long suckers// apsnor

Emelie 19år!

Inte nog med att Emelie var veckans babe, idag får hon äran att va med i bloggen för hon fyller 19år idag!
Vill bara säga grattis x1000 till dig & hoppas du har skönaste dagen ever!
Emelie är världens sötaste<3

..& snällaste =)

//Apsnor


Stoppa mig någon

Jag har sagt det trehundrafemtiotretusen gånger men jag säger det igen, vår klass äger. Jag förstår inte hur jag skulle klara mig igenom alla dessa dagar utan er. Detta trots att ni ibland retar gallfeber på mig, blodspaden och slemkrattan. Ni behöver uppsöka hjälp, men det borde jag nog med. BIG LOVE hursomhelst!

Våra civilrättslektioner fortsätter hålla värdsklass, här kommer bildbevis




Bild 1 - Jag gör ett tappert försök till att påminna alla om pengarna till flaket. Tarik verkar störa sig på att jag har utnämnt mig själv till Queen of the univers. Någon som fattar varför?
Bild 2- Visst, det ser ut som att mina kära mates jobbar stenhårt, men icke. (Se bild 4 för att förstå vad Sarah håller på med)
Bild 3 - Jag tänkte att det kanske underlättar om jag ger personerna i uppgifterna en karaktär och ett utseende. Det slutade som så mycket annat i katastrof.
Bild 4 - Sarah pimpade mitt block, jag är fetnöjd med resultatet!

Nej nu ska jag powenappa och sen bär det av till Fanny för att baka kaka. Myspys, fuck yeeeah.

/ Queen

Jag hade en gång en båt

Hemma från Åsa. Det blev en massa skratt till wiepout och sanningens ögonblick. Fyfan det är nog det sista programet jag skulle ställa upp i, sanningens ögonblick alltså. Wiepout skulle bara vara ett nöje. Hinderbanor och lera är mina grejer helt enkelt. Att jag aldrig skulle medverka i sanningens ögonblick beror inte på att jag ljuger ofta eller underviker sanningen på andra sätt utan snarare att jag anser att omvärlden inte har med det att göra. Skulle kunna komma en hel del pinsamma fågor med förödande svar så jag tror att jag hoppar det.

Tarik informerade mig nyss om att det bara är 10 veckor kvar till studenten, lite nice. Längtar så frukansvärt mycket men kan inte låta bli att tycka att det är lite sad att alla kommer försvinna. Det finns ju några idioter man lärt sig att tycka om helt enkelt.

Rubriken har ingenting med någonting att göra. Kom bara och tänka på den fina visan helt enkelt. De va gamla goda tider det. Nu ska jag dricka tee med mor och far sen är det ju skola imorgon också. Jippie!

Eftersom att jag är pro Caroline af Ugglas så tänker jag lägga in hennes underbart fina låt här i bloggen. Jag kan vara den enda som gillar den men det är skitsamma. Hon äger.



Godnatt och mycket nöje!
Fuck off / Queenen

Att baka en kaka...

Nu har jag äntligen fixat skype så jag kan tala med min älskade Sanne men nu vågar jag typ inte.. haha... vad ska jag säga, det känns så konstigt! Haha.. vi som aldrig tänkte på vad vi snacka om, nu måste man ju tänka efter^^ JAja.. jag kan inte vänta längre, måste ju få höra pluttens röst eller iaf skratt,,, som e skönaste ever!

Har precis kirrat brownies med mamsen som typ är slut efter 5min eftersom min bror precis kom hem. Fetaste sugmärket på halsen hade han också höhö... pelle dåååå!! Han hade för övrigt köpt ett par fina byxor för presentkortet jag gav honom i present. Hursom sitter jag här och väntar på filurer som ska komma och hålla min familj och mig sällskap i soffan, de vankas Wipeout och brownies asssoooo..! Malin och Cissi kom nuuuu... =D

Haha btw sjukaste grejen, ee de där pappret jag skrev åt erica å la på min brors kudde haha det hade hamnat på golvet. Så smart som min bror e så råkade han spilla saft på det, morgonen därpå skulle han ta bort allt hahaha.. då hade texten fastnat i golvet så nu står det typ grattis i golvet och det går inte att ta bort HAHAHA.... Erica always and ever!!!

Min klantiga bror..
 
Ha en sweet kväll allt folk // Apsnor

H1, H2, H3 and so on..

Kom precis hem från lövhagen. Jag, Sarah och Åsa kände att en våffla är helt rätt en dag som denna. Nu till gårdagen. Härliga brudar + tacos + mängder av vin = succé. Det är ett väldigt enkelt med oslagbart recept. Vi lekte lekar (som jag inte bör nämna i denna barntillåtna blogg, skämt åsido), kollade på robinson, snackade om allt mellan himmel och jord och bara njöt av att livet har sina goda stunder. Stort tack till sverige skönaste brutta, Felicia, för att vi fick komma och tack till er andra som helt enkelt får mig att må sjukt bra. Behöver liksom inget annat.

Här kommer lite bilder från gårdagens äventyr








TACK ALLA FÖR EN JÄVLIGT GRYM KVÄLL, REPRIS NÄSTA VECKA? ;)
nu borde jag verkligen duscha..


/ Queen

Överaskning!

Lördag då.. efter allt slit i boden så mötte jag folket i centrum. Vi inhandlade lite grejer, hehe snarare grönsaker till tacos för 20pers. Vi fick lift av Marias far till lokalen där allt skulle hända.. haha..!! Alla 20pers samlades alltså i en pytteliten gullig pingislokal där det dukades upp tacos och ordnades fräsiga drinkar. Kl 20 kom lilla söta Emelie(fyller 19år på måndag) som trodde hon skulle på bio med sin pojkvän, haha nono surpricee!! Grymt god mat och trevligt sällskap av folket, kan ju inte bli bättre! På vägen hem höll jag dock på att kissa på mig, inte roligt hahah!
Lite pics från igår:
 <3<3 (jag asful, syynd!)


Slet som ett djur

Kan ju börja med att berätta hur gullig Erica va när hon bad mig skriva en lapp och lägga på min brors kudde. Det skulle stå, Kram & Grattis Pelleman / Erica. Jag gjorde såklart som hon sa och fotade allt.. se bara!
  Fiiint! Pelle bah.. men det ser ju ut som att du har skrivit ida!!

Helgen har varit helt okey. I fredags bar det iväg till skolan i en h för att labba angående mitt projektarbete, som för övrigt kmr bli as stressigt i slutet. Efter det mötte jag upp Malin så åkte vi in till stora staden (jag sitter typ och skakar på tåget för jag är så orolig över att det ska komma en kontrollant). Hursom så fixa vi Malins mobil, hälsade på hennes mamma och tog en kopp kaffe. Malin var stolt över sin 3310 med pippilångstrump som ringsignal höhö...

Lördagen började med att mamma utnyttjade vår deal om att jag ska städa i en månad, och bad mig röja hela vår utebod. Asså jag lovar det är inget man vill göra, se bara bilderna på hur mycket jag faktiskt slet ut ur vår lilla bod haha... Medan jag slet som ett djur tog mamma en cykeltur ner till morfar för att låna en bil. När hon kom hem lassa vi hela bilen med skräp och drog till SRV för att slänga allt. Nu är det gryymt fint i vår bod, skulle nästan kunna flytta in där nu hahah...
se här...
  Tänk vad jag kan vara duktig ibland, visste ni att namnet Ida betyder flitig! A eftersom de här tog halva dan var jag tvungen att snabbt ta en dusch och fixa mig för att sedan möta folket i centrum... kan berätta om de i nästa inlägg så blire fler inlägg liksom,, jag skriver ju så sällan hahaha...

//apsnor

I will make you hurt

Har vart ute och gått runt ringvägen med min kära vän Robert. Vilken toppenkille det är alltså, glad att jag har dig i min närhet :) Snart kommer ett annat glädjeämne hit, nämligen Sarah. Vi ska väl fixa oss lite och sen bär det av till Felicia för tjejkväll med mat och massor av vin. Ska bli grymt mysigt. Ska ta massa bilder så att ni får se hur snygga mina kompisar är.

Tänkte bjuda på en låt också, som jag tycker är grymt fin. Kanske lite depp och emostyle (långt ifrån vad jag brukar gilla) men den här låten är helt fantastisk.



Dock kanske den inte passar mitt strålande humör just nu. Men ändå. 
Vi hörs senare. Hoppas ni kommer få en lika grym kväll som jag kommer få.
vissa av er iaf..  

Later / Erica Q

"The new gang"

tänkte bara berätta lite för er om dom jag umgås med;
Dennis - svensk, 22 år och störtskön. tar hand om/behandlar mig som en lillesyster d:
Jenni - svensk, 25 (den 28mars, haha). Den jag har hängt mest med, en av mina flatmates
Sara - svensk, 27. springer minst 2h om dagen, vilket får en annan att må dåligt. jättehärlig tjej, en av mina flatmates
Sarah - kiwi, 20 år. ett emotionellt vrak. vet inte riktigt om man kan tro på allt hon säger har vi kommit fram till. jättesnäll på alla sätt, men går en på nerverna då och då.
Torrey - kiwi, 18 år. huuur skön som helst, helt klart en av mina favoriter. är väl också den enda som har nått man kan kolla på. haha!
Hannah - kiwi, 18år. jättehärlig tjej som skrattar åt allt.
Tony - kiwi, 17år. hänger väl mest med oss när vi festar, men även han är en av mina favoriter. hur skön som helst, och våran relation är underbar. retas hela tiden.
Ayesha - kiwi, 19år. är den som påminner mest om mig, helt klart. en av dom jag går bäst ihop med, har typ samma åsikter om allt. ganska skönt! hon är dock lite udda ibland d:
Adam (Tank) - kiwi, 21år (på lör). kallas tank pga av hans storlek, han är stor :D typ världens härligaste kille, så himla lugn (trots att vi hade en knivfajt i typ 20min i fre, haha). på sätt och vis är även han en av mina favoriter!
Natalie - kiwi, 20år. Adams flickvän. hur skön tjeje som helst, helt klart! är dock sjuuukt svartsjuk d: så man får akta sig ibland. haha!
Jared - UK, 21år (på tors). en av favoriterna. alltid hur glad som helst och har världen skönaste stil. en sån man bara vill krama hela tiden.
Brett - kiwi, 25år. pappa Brett! haha.. man kan absolut inte tro att han är den äldsta killen i kursen. men han är hur myisig som helst. också en såndär man bara vill krama hela tiden.
Harley - maori, vet ej hur gamal han är. har världens härligaste skratt! pratar inte så mycket om man inte känner honom, men när man väl gör det då jävlar. jättehärlig kille!
Chirs - kiwi, 18år. känns som att han är hög hela tiden, han är alltid hype! men världens snällaste, tror att allt är hans fel. typ som när jag fick ett hack i handleden så tog han på sig skulden d: haha. hur mysig kille som helst! också en som man bara vill krama hela tiden! han spenderar dock alldelses för lite tid med oss, trååkigt!
Jaclyn - kiwi, 24år. inte en av mina favoriter, vet dock inte varför, för hon är ganska skön. men det är nått med henne som jag bara stör mig nått fruktansvärt på. kan vara för att hon har suttit inne och sumpat sitt körkort 4ggr pga rattfylla. gaaaah! sen att hon och alla andra tycker att det är coolt gör det inte bättre. usch!

"En ganska rolig penna"

TP är ett förjävligt spel. Jag, Fanny och Jennifer satt och lirade i all oändlighet utan att få alla dom där jävla tårtbitarna. Ett väldigt provecerande spel som jag tänker undvika framöver. JAG ÄR SMART. Efter 2 timmar började vi kort och gott tröttna och försökte underlätta för varandra genom att ge mängder av ledtrådar. Vissa bättre än andra. Jag tycker iallafall att Fanny borde ha kunnat lista ut vilken uppfinning jag talade om när jag gav följande ledtrådar:

1. Man kan klicka på den.
2. Klickar man på den kommer det ut något.
3. Man kan liksom dra den (Jennifer visar mot bordet)
4. Det är en ganska rolig penna.

Kommer ni på svaret så skicka in det genast. Kan omöjligt vara tydligare.
Ska gå och fortsätta diskutera hur hårt det här samhället suger med mina
kära föräldrar. Ibland blir jag helt enkelt otroligt provecerad över hur saker
och ting sköts i detta land. Bränn lagboken och låt mig skriva en ny, merci.



Sov gott och dröm sött yao / Q

Bästa sättet att sänka mig totalt

Idag tvingades jag in till farsta med mor och far. Visst, jag behöver kläder men jag kan verkligen inte gå i affärer i mer än 40 sekunder, sen vill jag därifrån. Jag trodde för ett ögonblick att jag kanska hade mognat på mig (var cirka 1 år sedan jag shoppade) men icke. När vi entrade första affären var det kört. Jag ville gråta, skrika och hyperventilera. Men givetvis gjorde jag ju inte det.

Det värsta var att det var jeans som stod på inköpslistan. Jag prövade kanske 10 par men INGA satt speciellt bra. att pröva jeans är det värsta jag vet. Helt ärligt. Jag springer hellre tre mil i uppförsbacke än att stå och försöka dra över ett par tajta jeans över min stora röv. Jag köpte inga jeans..

De allra flesta av mina tjej (och kill) kompisar älskar att handla kläder. Jag förstår dom inte och dom lär ju inte förstå mig heller. Det här med mode är ju ren idioti och kläder har jag enbart bara för att det tydligen ska vara olagligt att gå naken. Världen är ond.

När jag kom hem blev det guitarhero med Fanny, Jennifer & Johan. Det gick faktiskt ganska bra. Ska möta upp Jennifer och Fanny snart igen så dags att äta snart kanske. Ingen aning om vad som händer ikväll, jag hörde rykten om mix och givetvis är jag PÅ. Frågan är bara om dom är det..



Fuck Off / Ers höghet


Från A till Ö

Det tenderar till att bli lite negativ stämning här i bloggen till och från. Därför känns det helt rätt att dra nytta av alfabetet för att göra en lista med bra/roliga saker/personer på detta rikes bokstäver.

Alla mina söta vänner (gölligöll snuttiplutt)
Bajen (mitt liv, min lycka, min enda och eviga kärlek)
Cyklar (vem behöver körkort när racerbettan står i förrådet?)
Det var en gång en ryss, en tysk och en Belman
Egenkärlek ("man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan" =)
Fördjupningsvecka (= lov)
Gym (för att det är den absolut roligaste träningsformen och håller mitt i topptrim, HA!)
Hääär är Hammarby´s A-lag, häär är Hammarby´s fans..
Ironi (för att det är något jag använder mig  70% av min vakna tid, dessutom störtkul)
Julafton (den enda högtid som egentligen är värd att fira, pga maten)
Keso (för att alla mina måltider består av denna vita sörja)
Lugna Favoriter (Den enda radiokaneln där man kan sjunga med till 90% av låtarna)
Magnus Betner (om inte han skulle vara med på den här listan så vore något allvarligt fel)
Norgehistorier (helt enkelt tidlöst)
Oooohooohoooh vi är Bajen från söööder, vi är grönvita bröööder..
Poker (spelet som gör mig fattig, rik och fattig igen)
Queen (självklart kan jag inte göra en lista utan att nämna mig själv. Jag är dessutom jävligt kul)
Rymden (för att man bara blir mer och mer korkad ju mer man tänker på den)
Spanien (för att det är i detta land jag kommer vara med om mina livsäventyr)
Thailand (det absolut vackraste landet jag hitills har besökt)
Ultimate fighting (det är helt enkelt en riktig sport)
Vattenspridare (seriöst nu, hur kul är det inte på en skala?)
Wipeout ( i klass med "ballar av stål", skadeglädje är den sanna glädjen)
Xena krigarprinsessan (behöver jag verkligen förklara varför?)
Yttrandefrihet (även om det är uppenbart att man inte får säga och tycka som man vill)
Zelda (ett av de bästa spelen som någonsin gjorts, alla kategorier)
Ålandskryssningar (speciellt med tanke på känslan dagen efter)
Ärlighet (gränsen mellan att vara en bitch och ärlig är hårfin, välj själva)
Ödmjuket (tro det eller ej, men det är en egenskap jag faktiskt besitter)

Sådär ja, Godnatt och sussa gott
Later / Queen B


Keep on shining

Nu, precis alldels nyss kom jag hem. Har vart borta från casa de la Queen i över 24 timmar. Idag la vi vår pokerkarriär på hyllan efter att ha vunnit mycket cash. Drog och fika med Amanda och Fanny sen promerande jag till gymmet för att möta Kevin och Daveman. En helt okej dag, till och med bra.

Jag känner mig glad idag, kanske för mitt, Fanny och Amandas samtal om allt mellan himmel och jord. Skönt att lätta mitt stora hjärta ibland. Ska kolla CM strax, hör av mig senare med ett säkerligen jätteintressant inlägg.


Jag och Matilda förra sommaren. Undra vem som är modellen? *host*

Pöss / Q

Sweden goes down!

Hej fellas! :D
Vill bara börja med att säga att trots att jag lever livet så saknar jag faktiskt er där hemma, trot eller ej!

Tänkte bara berätta lite kort om vad jag har för mig om dagarna.
- Dom första fyra veckorna hade jag min första kurs - block 1, vilket var Sea kayak. Det sög! Eller det var hur fint som helst, men så jävla lamt. Det händer ju ingenting. Vi paddlade lite med sälar och delfiner dock, och när vi skulle ha våran assessment så hoppade det upp en babyshark typ 2m från min båt. Jag höll på att skita på mig!
- Förra veckan så hade vi First Aid kurs, alla klarade det.
- I måndags så började block 2 - vilken betyder klättring för min del :D Fuuuck va det är kul! Kan inte berätta så mycket om det eftersom jag bara har hållt på med det i 3dagar. Men tro mig, ni skulle älska det!


Sen bara lite almänt skit:
- Jag har smashat min tå riktigt ordentligt på fylla. Skulle hem till en vän, kutade dit, och antar att jag slog i min tå någonstan på vägen. För när jag kom dit hade jag blod på hela skon, väckte hela huset och dom fick massa mysigt blod på golvet (heltäckningsmatta) haha! Och när vi väl va där så kom kan inte ihåg varför jag kom dit d: Aeysha fick även bära mig hela vägen tillbaka till stan..
- Jag har blivit i kastad i vattnet med kläderna på 2ggr redan. Min klass älskar mig!
- Jag har börjat få 2 visdomständer, vilket visar hur smart jag börjar bli! :o
- Vi har bjudit massa kiwis på snus :D
- Jag har blivit hemkörd i en kundvagn efter att ha varit ute. Och tro mig, det är livsfarligt! d:
- Jag vet inte hur många vattenkrig vi har haft när vi har stadat våra kajaker
- Jag har blivit lite smygkär i T.I.! Haha..
- Samma vecka som vi hade FA kursen så åkte vi till Whites Bay och kampade en natt. Vi skulle ut och "klättra" längst kusten och självklart så kommer min vanliga otur och hälsar på mig. Först gick det hur bra som helst, klarade passager som typ bara 2 till klarade osv. sen kom "The killerseal" på besök, han va skit läskig och ingen vågade hoppa i vattnet. Haha! Men iaf, på väg tillbaka skulle vi bara klättra upp för en "klippa/kulle" (och det är sånadär sylvassa klippor) och jag råkar självklart ta tag i en bit av berget som inte var så starkt (eller så är jag bara helt enkelt för fet), så det går sönder och jag samlar baklänges och får världens hack i handleden och slår i knät, haha! Snacka om att det blödde, var as rädd för att det skulle komma en haj eller nått d:
- Hittills har vi firat 6 födelsedagar, haha! Och det på typ 5v, det är helt stört! Jag och Jenni som lovade oss själva att vi inte skulle dricka mer än varannan helg (och tro mig, det är lite om man jämför med alla andra. Alkohol är en livsstil här!) men det funkar ju inte om det fortsätter såhär. Och nästa helg fyller Jenni 25år lixom! Jag kommer bli alkolist!


Det finns en anledning till att jag trivs här nere, varför jag föredrar NZ framför SWE (: Ni kanske förstår varför.
Men som sagt, saknar fort. folket där hemma (: <3


Det var allt för mig, miljoner pussar&kramar/
Tott <3

Pengar rullar in som det ska

+ 26 kronor! Jag och Fanny lyckades lura av Bosse lite cash iallafall.
Vill bara varna alla som tänker delta i pokern imorgon, vi blir livsfarliga..

Nu ska vi fixa lite musik och ladda inför morgondagen.
Pöss / Queen

Sanne!!

Från och med nu är det här din blogg också!
Du får skriva lite om dina äventyr då och då, vi är så nyfikna :D
Eller vad tycker folket?!

// The crew

veckans babe

Nu var det dags för veckans babe igen...
Jag fick äran att utse en och såklart blir det söta lilla Emelie!!
För oss är du dock alltid klassens snygging!

Emelie är då den kattigaste av oss alla!! Blondin och allt, inga förutfattade meningar nu bara!
Emelie är hur söt och snäll som helst, hon har alltid knasiga berättelser att prata om,
hon är alltid sprallig förutom på tisdagar, hon är grym på fotboll såklart 
& tillsist Emelie är grym på att få en att le =D
<3

// Apsnor

 

Erica och Fanny

Vad ska man säga? Vi är speltorskar. Kan inte sluta är vi väl har börjat. Vi skulle ha lagt av när vi låg + 150 spänn men icke. Det slutade med att Ahmed pippa oss totalt. Men vi gick iallafall från med 50 kronor plus så det kunde vart värre. Jag har precis vart och gymmat, blev ett benpass idag så jag kommer ha en sjukt snygg gångstil imorgon. Ska hoppa in i duschen, Fanny ligger i min säng och kollar TV och stör sig säkert på att jag är så sjukt seg. Vi ska nämligen dra och äta thai när jag är klar sedan bär det av till henne för myskväll och övernattning. RIKTIGT NICE.

Vem vet, kanske bjuder vi över Ahmed och spelar av han lite cash. Du ska få gullet, vänta bara..



PUSS PÅ DIG AHMED, VI ÄLSKAR DIG TROTS ALLT.
bitch..

Ha det vackert/ Queen feat Fanny

My secret!

Jag vill bara veta varför?! VARFÖR?! ska det vara så *pip* svårt att svara en liten fråga!!!
Jag har gett upp på riktigt nu... 
Lyssna gärna... men byt ut "Babe" mot "Pappa" !! Hade jag kunnat sjunga hade jag lätt spelat
in den här låten och skickat till min far, var så säker på det!



Ha de fint kissekatter// apsnor

Underbart

Denna vackra morgon vaknade jag av ett sms, jag nästan flög upp med huvudet. Jag hade nämligen varit så smart och lagt mobilen under kudden, fråga mig inte varför. Det var gulliga Malin som informerade om att det var vackert väder och att vi måste ta oss en promenad. Åt frukost och satte på mig skorna, det var dags för en härlig vårpromenad. Malin visade skogås "höhö egentligen trångsunds" fina villa områden längs vattnet. Sedan blev vi vuxna och gick till banken för att fixa lite grejer, väl i centrum kunde vi inte låta bli att köpa lite godis^^
Gick hem till min enkla boning och fikade med kaffe och kaka.. lookade våra bästa år också .Hahaha asså det måste vara det töntigaste tvprogram som visas på tv just nu^^
De va mys Malin :D repris närdå?

Hahah.. vi är ju lediga ganska ofta här i skogås! skolan är för pluggisar hahaha... det är därför vi har tid att ta vårpromenader på dagarna:P

Lite gamla pics från skolan<3


See ya // Apsnor


Sheybab (Sorry Fanny)

Nu har jag precis duschat och känner mig lite som en ny människa. Gick en promenad med min Dave nyss, alltid nice att ventilera tankar men den där jäveln. Ily man. Eftersom jag har lärt mig hur man lägger in YouTube klipp nu så tänker jag helt enkelt utnyttja det genom att lägga in en klassiker, mina classmates fattar (de flesta iallafall)



Shan Da Man, vad ska man säga. Det här är humor. Efter Magnus Betnér är han fan kung.
Godnatt och sov gott


/ Queen

Fredagen Den 13

Det började med en härlig och lyxig middag som Malins pappa fixat på sin restaurang, som för övrigt var hur fin som helst! Vi blev välkomna med bubbelvin och inte långt därefter satt vi runt det dukade bordet. Det serverades 3rättersmiddag med "kaffevin" (doft av kaffe). När alla var mätta och belåtna och lulliga av allt vin, så var det dags för catwalken på den långa mattan som gick genom hallen. 
Nu var vi redo att dra vidare för utgång på Huset i gamla stan. 
Jag blev lite besviken på stället faktiskt, inte riktigt vad jag förväntat mig men med det sköna sällskapet kan inget bli tråkigt. Malin firades med vacker sång och tårta från baren..... wooo! 

Tack för en helmysig kväll!! <3 
 The End!

Något vackert från mig till er

Jag vet vad jag vill drömma om inatt..



Dessa godingar är mina tre favoriter. Vilka är era?

(Ida har lyckats med en grym design igen, FETT MED CRED!)

/ Queen


Spelberoende?

NU kom jag hem från skolan. Slutade för flera timmar sedan men satt kvar och spelade poker. Jag är grym, det gick hyfsat bra iallafall. Ska fan börja lira på nätet och vinna stora cash. Vore inte helt fel att ha lite i plånboken, pengar är en bristvara just nu. Har druckit två koppar kaffe och knappt käkat något på hela dagen. Inte bra, inte bra alls. Snart är det iallafall middag så då ska jag äta som en gnu.

Hörs sen! / Queen

Ballar av stål

Succé! Nu vet ni vart jag kommer sitta 5 i 10 varje måndagskväll
framöver. Martin Soneby är KUNG.



Han är ju inte direkt ful heller, mumma.
Synd som fan att han är gårdare.
Trodde verkligen högre om den mannen!
Nu ska jag sova, snaaart.
Godnatt och mycket nöje till detta ursköna klipp!

/ Queen

tingaliin, tingaliin come on baby shake that thing!!!!

Nya partylåten.... tingaliin, tingaliin come on baby shake that thing!!!! haha... bästa jag har hört på länge! Har gått och truddiluttat på den heeeela dan idag, haha tills mamma sa när jag kom hem, "håll käften va!".
Eftersom jag aldrig är i skolan så njuter jag av tiden då jag faktiskt vistas i skolans lokaler. Nämen Ida hej det var ett tag sen får man ofta höra, har du varit sjuk i veckan eller?! Nej juste du e ju bara ledig... hö hö..
Såå idag hade jag psykologi - muntlig diskussion om psykiska störningar. Det gick åt skogen, ida du måste komplettera lite med den skriftliga delen. Kunde man ju nästan gissa innan.

Väntar på pics sen i fredags då det var en crazy utekväll =) Malin 18år kmr jag sent att glömma!

Nu sitter jag här och smsar med en massa mysigt folk, det e så roligt att ha comviq hihihi... i löööv it!
Soo long suckers / Apsnor
 
Jag och min vän Sanne en vacker sommar dag <3


Careface

Sitter och väntar på Daveman och lyssnar på Caroline af Ugglas. Riktigt cool brud, älskar när folk är lite egna och inte bara hejviärsnyggalåtosssjungatuggumipop. Idag var första dagen på Nyäshamns gymnasiums fördjupningsvecka vilket innebär i princip samma sak som lov med den enda nackdelen att man måste upp tidigt och åka till skolan. Dagen passerade utan större problem. Hann med ett gympass och dömma GNY´s volleyboll tunering som vanns av "Dresden" (tyvärr, sorry grabbar). Grattis.

Förövrigt börjar jag blir trött på folk som lägger sig i mitt liv. Några saker ni ska ha jävligt klart för er är att det är mitt liv, jag fattar mina beslut och jag står för mitt "förflutna". Det handlar egentligen inte om att jag är väldigt egoistisk och inte bryr mig ett skit om vad andra tycker utan det handlar om att jag inte orkar höra synpunkter på hur jag ska känna, vara och agera. Gilla mig eller inte helt enkelt.

Puss på alla skööningar som ständigt finns runt mig.
Missa inte ballar av stål ikväll ;) Jag ska lätt ställa upp
i det programet, eller fixa ett eget på typ gymnasiet.
Kan bli lyckat.


Pink är min stora idol. Hennes låtar passar vid alla tillfällen. Just nu lyssnar jag på "U and your hand" ... HA!
So long sucker´s! / THE queen


Jag ska ha magrutor

Det blev gym och ett rent magpass för mig. Känns riktigt skönt må jag säga. Det verkligen spänner och värker i allt vad muskler heter. Wonderful! Dave fick sedan åka med mig när jag körde hem. Förutom en riktigt raggarväxling gick det väl bra. Alla överlevde utan större men.

Snart kommer Robert, Johan och ev Anton hit. Det vankas Beck och det ska blir riktigt trevligt att hänga med dom, lite som back in the days. Jag har faktiskt inget vettigt att säga överhuvudtaget. Ska slå Ida för att hon är så värdelös på att uppdatera.
 


Så här ser jag ut under mina träningspass.
Det värmer gott att Johan tycker att jag är
sötare utan smink. HA!

Duscha kanske?

Pöss Queenen

Att träna eller att inte träna, det är frågan

Klockan är på tok för mycket för att jag fortfarande ska sitta i pyjamas och glo scrubs. Men det är den bittra sanningen. Jag somnade väl vid 4 i natt och känner mig fortfarande helt otroligt seg. Har inte bestämt mig om jag ska bege mig till gymmet ännu. Men det lutar åt att tvinga med någon ut på en lååång promenad istället. Det kan ju vara trevligt det också.
Kvällens planer får jag helt enkelt ta att uppdatera er om senare.

Fuck vad kul jag hade igår, tack så mycket för sällskapet damer :)

/ Queen

"Jag hatar människor"

Nu kom jag precis innanför dörren. Kvällen var grym, grymmare än grymmast möjligt. Helt underbart sällskap, fantastisk mat och (relativt) billigt vin. Sällskapet ikväll stod Felicia, Sarah, Åsa, Fanny, Jennifer, Soma och Amanda för. Fan jag vill helst inte att den här kvällen ska sluta, så grymt va det. Nej mer detaljerad beskrivning kommer imorgon.. Här kommer lite bilder iallafall.



Godnatt / Queen

Taggad

Efter ansiktsmask och diverse olika produkter känner jag mig ung igen. Så nu är jag fett redo för vad kvällen har att erbjuda. Det kommer bli en grymt bra kväll med (nästan) alla mina favorittjejer, garanterat god mat och billigt vin. Lägger upp massor av kort ikväll eller imorgon beroende på när jag kommer hem. Man vet ju aldrig, carzyass Amanda och Somis kanske lurar med mig på en utekväll..


Skumpa har vi tyvärr inte råd med..

Hörs sen! / Queen
 


Jag börjar bli gammal

Klockan har inte ens slagit elva och jag är redan hemma från fredagsäventyren med Fanny. Äventyr och äventyr kan man diskutera, visst det ligger en spänning i let´s dance och tee men det är ju inte direkt helt fucking crazy. Vad detta beror på vet jag inte. Är det åldern som börjar kicka in eller är jag helt enkelt för pank för att roa mig med utekvällar, mix och biobesök? Jag kan ju inte påstå att jag har cashflow direkt så kanske är det vid alternativ två skon klämmer.

Missförstå mig rätt, jag har inga problem med lugna hemmakvällar med en kär vän. Det är nog faktiskt det som behövs efter en skolvecka fylld av irretationsmoment och plugg. Dock kan jag inte påstå att denna vecka har vart så blodig som så många andra. Jag får helt enkelt skärpa mig och börja bli lite mer galen igen. Grekisk mat och vin/öl låter trevligt imorgon och det kommer nog bli grymt mys. Dock påminns jag om min dåliga ekonomi igen. Det är nog det allra största problemt just nu.

Imorgon ska det också bokas biljetter till hemmapremiären för mitt älskade Hammarby IF. Jag tog på mig att vara biljett ansvarig då de riktigt kliar i benen. Längtan efter att stå på sektion K/J på världens mäktigaste arena växer sig bara starkare varje sekund. Jag vill skrika: sopa, idiot och här är Hammarby´s A-lag tills jag svimmar. Men snart så.

Kanske inte det mest intressanta inlägget i världshistorien men eftersom att Ida missköter sitt jobb som bloggerska ganska rejält så måste jag sitta och uppdatera fast att jag inte har nått vettigt att säga. Förlåt Ida, men det är dags att skärpa sig.

Nu ska jag göra något, vet inte vad.
Sova kanske? Neeeeeej. Jag kan
inte lägga mig innan 12 på en fredag.
Då känns det verkligen som att pensionen
är nära..



Ser jag inte tuff ut? (svar krävs ICKE)
Pöss / Queen

2,5 h gratis terapi i veckan

Jag har gjort det igen. Sloknade som jag vet inte vad när jag kom innanför dörren vid halv 4 tiden. Nu är jag lagom seg och go så snart ska jag sätta mig i bilen och köra till Fanny. Fan vad jag längtar efter det där körkortet. Vet inte vad vi hittar på ikväll, hör gärna av er.

Bilden fungerar som terapi för mig. Men tänk er själva att sitta och jobba med en teckning i 2,5 timmar. Sitta och dutta med en pensel på samma ställe 4 miljarder gånger (och när det kommer till mig) utan resultat. Jag erkänner, jag suuuger på att rita. Men så är det bara när det kommer till visa, jag är inte skapt för att sitta stilla och skissa av min hand eller se varenda linje i ett ihopknögglat papper. Mer fart och fläng tack.



Det här är de "verk" jag är mest stolt över. Vi fick en tidningsrubrik och skulle skriva de vi först tänkte på. Ibland är jag otroligt förutsägbar. Men whatta fuck, FORZA GRÖNVITT! snart är det dags. läääängtar.

PÖSS / Queen

"Det va bättre för" - in my ass

Nu kom jag precis hem från min vän P. Vi kollade CM, åt kakor och drack säkert en liter saft (var). Satt och funderade lite över den ständiga frasen "det va bättre förr". Visst, vissa saker var bättre för. Tillexmpel så var dödsstraff tillåtet. Men när det kommer till dessa gamla tanter & gubbar som tjatar om hur odugliga och ouppfostrade vi ungdomar är så tycker jag att det börjar lukta skitsnack. Vi aktar alltid på oss så att ni får sitta på bussen, tex.

Här har jag bildbevis på att det är ni som helt enkelt är ni som är ouppfostade och ja, otrevliga helt enkelt.



Här ser vi alltså fyra tanter som sitter på sätet längst ut, vilket innebär att de sammanlagt tar upp 4 platser extra. Så när kära tant nummer 5 klev på bussen fick hon sätta dig där det finns plats för barnvagnar och rullatorer. Dessa fyra sittande tanter ignorerade denna stackare och gjorde inte ens ett försök att flytta in. Fan vad kompis!

SKÄRPNING!
så vad kan man säga? Ni är nog lika goda
kålsupare som oss andra. Fast vi är snäppet
bättre..

Godnatt allehopa, dags att glo lite scrubs. Helt slut efter en jobbig dag med skola, gym och saftdrickande.

PÖSS / Queen

Gårdagen i bilder



Ja, humöret var på topp tills vi kände stressen och tiden bara sprang i väg samtidigt som vi satt och sjöng med till lugna favoriter. Vi möter farbror blå och försöker se laglydiga ut. Detta förstörs av att Johan sedan drar en handbromssladd när han ska göra en U-sväng (vilket man inte fick göra där) så polisen åker efter. Alla drabbas av panik och min & Fannys reaktion bli asgarv. Robert och Johan fasade för att deras körkort ska dras in. Vi stannar på en parkering och polisen traskar fram. 10 lååååååånga sekunder må jag säga. Vi såg tydligen vilse ut så dom ville bara hjälpa till. Det var ju trevligt att det finns snälla poliser också. Chocken la sig efter fem minuter. Den andra bilden är ett bevis på att vi bar på en föreläsnining. Sen fotade jag lite kultur också, har fan ingen aning om vad för hus det är men ändå. Robert är snygg som vanligt. MUMMA.




På vägen hem blev vi fulltaliga när Angelica joinade oss. Vi var as hungriga och hade donken i sikte. Johan lyckades missa två och tur var det väl för honom att han körde in på Mc donken nr 3, annars hade han fått pröjsa allas lunch. Hunger gör en inte till en trevlig människa. Robert posar på den tredje bilden och på den fjärde kan ni riktigt se hur glada han och Angelica är. Fanny avnjuter en kaffe på bild nummer 5. Spana naglarna ;)




Det var en lång dag med mycket skratt (seriöst garvade så att jag grät minst tre gånger) och älskvärda personer. På vägen hem blev visst några lite trötta, men det har jag full förståelse för. Haha. Tack för en sjukt kul, galen och underbar dag.

Nu ska jag äta fisk sen dra till P / Queen

GRATTIS PLUTTEN

Wooohoo.. idag känns det som om det är min födelsedag, men nopp plopp det är MALINS 18års dag.
Fett fekke assOoo, som Cissi skulle ha sagt!!
Malin eftersom det är din 18års dag så får du bjuda på den här bilden!!

Malin är galen på idrotten, Malin är bra på det mesta, Malin har samma storlek i bhn som mig=O
Malin är grymt snäll, Malin bor granne med mig, Malin är 1år yngre än oss andra, ibland har Malin peruk
OCH
Malin har alltid något på G! "(tolkningsfråga)"
Du är grymmers och otroligt göllig<3

Ha bästa födelsedagen ever =D

//Apsnor

Inte idag

En helt galen dag har passerat. En dag som involverat poliser, platsbyte i körade bil, allsång, stress, irretation, asgarv och alla andra ingredienser som bara måste existera. Johan, Fanny, Robert och Angelica, fyfan vilken dag. Men nu ska jag kolla på Man united - Inter så jag varken har tid eller ork att skriva. Det känns som att någon har kört över mig med en ångvält och sedan backat på mig igen. Ska bara njuta av engelsmännens fotboll (fuck italiensk fotboll, men pro Zlatan) i soffan. Imorgon kommer en massa bilder och redogörelse för dagen. Så glöm inte att kika, det kommer att bli jääävligt intressant.

PÖSSS & trevlig kväll


Min vän Robert och jag.

/ Queen


Veckans babe

Spänningen stiger, vem blir veckans babe denna gång?! .....
Självklart blir det den otroligt fina Linda!

Linda är en väldigt snäll och gullig tjej som alltid ställer upp i vått och torrt. 
Hon är den man alltid lyssnar på oavsett...
Linda du är den som lyckas charmar alla!  
Vad skulle vi göra utan dig?!
Noooothing.... !!!
<3<3


Apsnor ft. Queen

Män som hatar kvinnor

Under 2 timmar + upplevde jag alla känslor som går att känna. Jag var jävligt förbannad, provecerad, glad, ledsen, äcklad, rörd jaaa you name it. Helt klart en av dom bästa filmerna jag sett, kanske till och med den bästa. Att jag hade mina kära vänner med mig gjorde ju det hela ännu bättre.



Detta blev dagens middag. Vad kan man säga, vi gillar chicken wrap (dock gör inte Somis det) Helt underbar kväll kort sagt och jag känner mig glad för första gången på länge. Just nu står Fanny i duschen men snart kommer väl hon och joinar mig. Lär ju bli läggdags snart eftersom vi ska till Uppsala imorgon. Känner jag mig själv rätt så kommer jag trots de faktum att jag ska upp tidigt och är skittrött lika vaken aplänge. Jag är fortfarande i chocktillstånd över hur bra filmen är och känner mig bara mer och mer övertygad om att vi borde införa dödsstraff i Sverige.

yeye, alla normala människor som ska gå och sova nu, vill jag önska godnatt. Vi hörs imorgon.

PÖSS / Queen


Yeye

Jag säger som Gunvald:
"Vissa människor glömmer aldrig, aldrig"

Ha en bra dag motthafakkas.
Ska snart in till sthlm för biobesök.
Vi hörs senare. Man kan ju hoppas
att Ida får för sig att uppdatera, men
räkna inte med det..

/ Queen


Fuck you right back

Nu har jag bemästrat en maskin på gymmet, övningskört och är helt fucking slut - duschen väntar. Tid för mig att filosofera och bjuda på en sång/dansshow (ja det är sant, jag både sjunger och dansar i duschen. Ett tips är att inte försöka se det framför er)

Ni kanske har märkt av min otroliga negativitet den senaste veckan men det har sina anledningar. Man ska ju inte hänga ut någon i bloggen och om det inte vore för att jag valt att inte sälja min själ så hade det stått nått elakt här. Jag tänker helt enkelt svälja stoltheten och be om ursäkt för att jag bryr mig om er, trots att ni inte ger ett skit tillbaka. Förlåt för att jag frågar hur ni mår, förlåt för att jag skickar sms bara för att kolla vad ni gör. Jag är en ond, ond människa.

Så nu gör vi en deal, jag slutar bry mig och ni slutar gnälla?
Hur låter det?


Saknar dig bästis. Mer än vad du kan ana.
Älskar dig. (För er som inte läser Sannes
Resedagbok kan jag tala om att hon har
det guld. Ständigt på nya äventyr och det
verkar vara en hel del party också. Så som
livet BÖR vara.)

/ Queen

"Du sjunger ju typ lika bra som Akon"

Måndag igen, aldrig kul. Har verkligen inte tid att skriva nu för snart bär det av till gymmet. Ska köra ett äckligt hårt benpass, det känns helt rätt. Mina aggressioner är faktiskt en fördel i gymmet. Nått positivt ska väl komma ur all skit också.

Förövrigt tycker Johan att jag sjunger
lika bra som Akon, vet inte riktigt vad
man säger som svar på det.
Tack? 

BTW GRATTIS FANNY 19 ÅR :D

Yeye, gym nu. NU KÖR VI!
smell you later.


Sorry man..

/ Queen

Reklam

Looka in den här videon för alla er som inte sett den såklart! Det är härligt med personer som vågar bjuda på sig själva lite då och då, eller vad säger ni?! Får man det på film som sedan läggs ut på internet, ja då finns den kvar hela livet ut!
TOTTRAS & SMITTAN
 
Btw, lookade filmen Rallybrudar idag. Störtskön ju..  "nu kör vi, å så blir det pucko och macka efteråt"!!!
Såg även twilight, helt okey faktiskt en kärlekshistoria rakt igenom... mkt löve löve löve i alla filmer nu för tiden!!

Wipeout!!! ha ha ha... katttjejen.. vi skratta så grannen kom och klaga på oväsen, nejmen det var ruligt iaf :D

Sov sött // Apsnor

Min nördklass till natur!

Return The Favor

Som vanligt ska jag börja klaga på något, min enda anledning till att skriva ungefär. Jag blir snart galen på texter om kyrkan, reformationen, Jesus och allt sånt där tjossan! Religion innebär mycket läsa har jag kommit underfund med.
Men vi lämnar skolpratet för en stund för jag vet att ingen står på min sida iaf, jag är inte rätt person för att klaga på mkt plugg om jag säger så.

Idag har jag umgåtts med min kära mamma. Hon lyckas alltid bli lite busig på helgerna och håller på med en massa grejer hela tiden. Idag har vi handlat och bakat vilket beror på att min bror fyller år på fredag och jag har iiingen aning om vad jag ska ge till honom i present. Bortsett från det mysiga kakbaket har jag hängt tvätt och städat, jag måste ju som sagt betala tillbaka i form av en månads slavarbete haha.. Mamma har nämligen betalat min böter jag lyckades få på tåget in till stan. En liten summa pengar sådär.... host.... 1200kr!!!

Nu blir det lite fika på allt gott som finns nere i köket!
So long suckers// Apsnor

Boys are stupid, throw rocks at them

Klockan är fucking 20 i 5 och jag sitter här i min inte alltför sexiga pjamas och hatar mig själv för att jag inte kan få in de 109 främmande engelska orden i mitt tröga huvud. Det går inte helt enkelt, inte idag. Jag brukar ha en teknik som kallas "skivdomsåmångagångersåattduintekanskricanågotmerförattdinhandärförlamad" tekniken - och tro mig gott folk, den funkar. Men inte idag. Idag känns det som att hela världen bara har bestämt sig för att hata mig. Thug Life mfakkas.

Sen förövrigt kan jag väl säga att rubriken är ungefär lika klockren som Dr cox i scrubs (som jag legat och skrattat till i tre timmar nu). Från och med imorgon, watch out boys! Jag kommer att slänga stenar på er, GRRR. Några blir dock besparade.. men tro inte att ni går säkert.

Nej snart drar jag till Fanny. Plugg och mys.
Hoppas jag blir något smartare. Mitt ordföråd
kan behöva utvecklas eller vad säger ni?
fuckfuckelifuckfuckfuck.




Yeeaah
/ Queen

Only God Can Judge Me

Jag älskar tatueringar. Efter att jag gjorde min första i september har jag bara gått och längtat efter att de ska bli flera. Så nu får det vara nog med väntan tycker jag, tänker beställa tid snarast möjligt. Innan jag flyttar till Spanien får det blir två till iallafall. Problemet är att jag inte riktigt vet hur jag ska "designa" en av dom. Ja, ni får väl vänta med spänning och se hur det blir..



Tyck vad ni vill, jag älskar den och om det inte vore för att det är så fruktansvärt fult med magtröjor så hade jag haft det varje dag enbart för att visa upp den.

/ Queen

Ilska

Det har vart en bra dag, en jättetrevlig dag men nya människor som tack Gud inte kommer från äckelnynäs. Så skönt att kunna inleda ett samtal med "Vad gilla du för musik?" istället för att behöva förklara eller stå till svars för saker som man må ha gjort eller inte innan ett samtal kan drar igång. Denna process tar nämligen cirka 2 timmar. Helt sjukt vad folk kan ha intresse för ens liv. Jag menar, vissas engagemang är större än ens eget.

Kvällen spenderades med några av mina kära klasskamrater. Vi halvt skrek ut vår ilska, redogjorde för våra åsikter och kom fram till en slutsats - ta oss härifrån. Nynäs mina vänner, vad ska man säga. Jag har tillhört den skara som ändå trivts bra i de här lilla samhället under största delen av mitt liv. Nu känns det som att någon måtta får det vara. När jag och Ida sitter där på planet på väg till Spaninen så lovar jag er mina vänner att jag kommer sitta och peka finger ut genom fönstret. Fan vad skönt det ska bli.

Jag vill tacka alla som vart i min närhet under
denna dag, ni är grymma och gör att jag orkar
ett tag till. Ni ger mig styrkan som jag verkar
ha tappat tillsammans med min kärlek till Nynäs.

"Välkomen till nynäs! De du inte vet om du dig själv, vet alla andra."


Vad händer ikväll?

Nu bär det strax av in till The big city. Vi får se hur det går idag, får helt enkelt informera senare. Men min stora fråga är, vad händer ikväll? Jag är grymt sugen på att hitta på något, vad som helst utom TG. Det stället sätter jag inte min fot på under den kommande framtiden. Det är så sjukt med allas vår Telegrafen. Efter någon månad utan att ha visat sina nuna där så tänker man, eller iallafall jag, "TG är nice, skön stämning, sköna människor, let´s rock". Dock så känner jag alltid samma ångest söndagen efter och min enda tanke är "så kul var det inte". Hmm jag verkar ha en förmåga att gilla förfesterna mer.

Nej nu måste jag klä på mig, annars kan det ju bli lite pinsamt.
Vi hörs senare, ring mig ikväll ;)


/ Queen


Helvetes veckan avslutat

Fan vad skönt det är med fredag.
Det känns helt rätt. Jag tror inte att
jag hade pallat en enda dag till i
skolans tråkiga korridorer. Eller,
visst det hade jag nog. Jag pallar
nog det mesta utan att överdriva.
Det blev en Ben and Jerry´s kväll
som helt enkelt var grymt välbehövd.
3 kg tyngre och tröttast än tröttast
möjligt tackar jag för mig och denna
vecka.

Imorgon ska jag tydligen på date.
Spännande.. vi får se hur det går..



Over and out, godnatt!
/ Ers höghet

Snyggas Rätt I Samhälle

Idag satt jag och min vän Petter och diskuterade hur svårt det är att vara så otroligt snygga som vi är. Trots denna börda (som faktikst är medfödd) och att vi är en minioritet så kämpar vi varje dag för att det inte ska bli allt för tydligt att vi är så pass mycket mer attraktiva än resten. Vi kom också att tänka på att det inte finns någon organisation som stöttar oss, och de utsatta barnen har minst två olika. Detta tyckte inte vi var rättvist så från och med nu är SRIS skapat - Snyggas Rätt I Samhället. Jag hoppas att ni i vår omgivning kan respektera oss för de vi är innuti också, inte bara för våra perfekta ytor. En vacker dag, I have a dream.



Man kan ju inte annat än att hålla med, det är inget vi kan göra något åt. Jag menar, Can we change?
- No we can´t.

Laaaater / Queen

Städaren Adi

Idag på min vanligt lediga fredag har jag grovstädat i princip HELA huset (litet radhus) från topp till tå. Jag har dock inte städat mitt eget rum eller min brors rum (vilket jag aldrig skulle göra, skulle inte ens gå in där om jag inte blev tvingad eller nått). Damsugit, diskat, tvättat, lagat brevlådan hahah måste bara säga det att förra nyåret så fick vi vår brevlåda bortsprängd haha... några hade lagt en smällare eller fan de var i brevlådan och aa hela skiten flög i bitar om jag säger så. En rolig syn när vi skulle hämta posten nästa morgon... meh va i *pip*... "bara en pelare kvar"!

Hur som helst så är det fint här hemma nu, tack vare mig.. hehe... jag har tyvärr en anledning till att städa, jag är tvungen i princip. Säger bara en sak, stämpla VARJE gång innan ni kliver på tåget, det är inte värt att chansa jag VET hmm!!!! Man lär av sin misstag och ibland får man sota för dem om man inte har tur vill säga.

 Mamma, ibland är det du & jag och ingen annan!
// Apsnor

Peppar, peppar ta i trä

Jag har inte ens öppnat matteboken. Inte ens gjort ett försök att öppna den. Jag skulle kunna plugga nu men det är CM om en halvtimme och att missa det pågrund av plugg är som att missa julborden på julafton av någon riktigt dum anledning som jag inte kan komma på eftersom min fantasi sviker mig.

Jag sitter och stirrar framför mig och bara hoppas på en mirakel. Jag kan nästan önska att jag ska bli magsjuk eller får halsont bara för att jag ska slippa morgondagen. Visst, det kanske låter lite överdrivet men jag tror inte att ni förstår hur jag känner just nu. Det känns som att jag är en ko på väg till slakt ungefär. Jag gillar inte kor. Förlåt Sanne jag vet att du tycker att det är jättemysigt att kolla på när dom släpps ut i hagen efter en lång vinter men sanningen är att det är dom som bidrar mest till miljöförstörningen (Åtminstonde enligt Tarre). Att jag skulle bryr mig om miljön extremt mycket är iofs en lögn.

Nej den här funkar inte längre. Nu ska
jag kolla CM med min mamma. Får se om jag
hinner ägna "tangentens lutning i en viss punkt"
några minuter, men lita inte på det.


/ Queen

The Janitor

Idag hände något riktigt kul, jag skrattade faktiskt så att jag grät. Jag och mina classmates satt i kafeterian och spelade hjärter när Johan kommer på det grymma idén att den som torskar rundan ska ställa sig upp och skrika: Knulla mig hårt! Givetvis så förlorar Johan. Han slår nävarna i bordet, skriker ut det han skrika skall och precis då kommer vaktmästaren och säger: Nu får du väl lugna dit lite. Nästa runda börjar att spelas och det nya blir att man ska ställa sig upp, peka på någon och skratta hysteriskt. Jag känner att jag kan ligga illa till och säger; njaa jag vet inte om jag är med. Då säger Johan: A men vad fan jag gjorde det ju och precis då kom vaktmästarn liksom, precis i denna sekund så dyker han upp igen, vaktmästaren. Han kollar på Johan och säger: Här är jag, ville du nått? Varpå alla asgavar.

Vår klass spelar helt enkelt i en egen divison..
Ahmed, vår African Queen. HAHA! Nu får jag passa mig
så att jag inte åker på spö imorgon, har redan blivit
uppslängd på skåpen idag nämligen. Gaaalet.

Nej nu ska jag duscha, har vart och lyft skrot så att mina armar värker. Matteprov imorgon jag hoppas på ett IG+. Det är så bra det kan gå helt enkelt. ÄLSKA MATTE C !

Imorgon hoppas jag att min Somis är tillbaka, saknar dig garv, lallande och vackra smile.
My kurdish Queen ;) haha



// THE Queen

VECKANS BABE

Denna veckas babe är inte bara självklart utan också fruktansvärt het. Hon är så het så att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen utan man vill helt enkelt bara sola sig i hennes glans. Denna veckas babe är:

FANNY!



Fanny är helt klart en av de skönaste människorna i min krets som ställer upp i vått&torrt. Hon är jäkligt snygg, en jävel på det mesta och helt otroligt charmig. Fanny gumman, med dina rådjurs ögon kan du få mig på fall varje dag flera gånger om. Så grattis Fanny, denna vecka är du störst bäst och vackrast ;)
LÖVE U!

/ Queen feat Apsnor

Så sämst

Idag har jag varit ledig precis som alla andra onsdagar. Jag har suttit hemma hela *piip* dagen och inte gjort ett skit:
- Jag vaknade
- Gick ner och åt frukost ensam vid köksbordet
- Hämtade posten
- Satte på tvn och kollade Xena krigarprincessan som är sååååå oootroligt bra
- Gick upp och satte på datorn och började skriva på min 14sidor långa religions uppgift
- Gick ner och åt lasagne
- Tittade på animal planet
- Gick upp och looka facebook
- Gick ner och hämtade posten för en andra gång
- Gick upp fortsatte skriva religion
- Satte på min ipod och lyssnade på musik tills jag märkte att morsan stod och glodde på mig (hemma 2h för tidigt)
- Gick ner och drack kaffe med morsan, hade en het diskussion om kameror
- Gick upp och löka vid datorn
- Gick ner åt mat
- Gick upp, och nu ligger jag här vid min dator igen

Vilken lyckad dag eller hur?! Allt händer på en gång så jag hinner inte med .... hö hö...... not!
Imorrn är det äntligen skola igen, jag hatar att vara ledig!

// Apsnor

"Ni påminner mig om Gökboet"

Våra civilrättslektioner är alltid lika spännande. Idag liknade Lasse oss vid "gökboet" och bara det säger väl allt om hur städade och lydiga vi är. Men han tycker om oss och vi honom, egentligen. Nu ska jag ägna mitt åt mitt kanske största intresse - plugg, fan vad jag älskar att sitta och lära mig helt onödiga saker bara för att få betyg som ändå inte kommer räcka till det jag vill. Fan att jag inte är en riktig nörd asså.



Snart så..

/ Queen


20år a visst!

Idag råkar det vara så att söta lilla Lina fyller hela 20år vilket man inte kan tro faktiskt,
se bara hahaha.... =P


Så nu sjunger vi alla lite tyst för oss själva..
Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år,
javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva utiiiii hundradeeee ååååår!!!
GRATTIS PÅ 20ÅRS DAGEN SÖTIS!! <3

// Apsnor & Queen


2 koppar kaffe och ett antal nikotintugummin senare

Jag har pluggat i 2,5 timmar nu. Jag är stolt över mig själv men känner mig dock inte ett dugg klokare. Allt blir till en jävla röra i mitt förvirrade huvud men man kan ju hoppas att man kan få MVG för ansträngningen. Jag hoppas att jag slaktar det där provet imorgon men det lär ju bli ungefär lika möjligt som en färd till solen (på natten, intern skämt).

Jag ska nog bege mig in i duschen nu för att piggna till ytterligare - och för att lukta gott. Det är två väldigt nödvändiga saker skulle jag vilja säga. Dagen imorgon kommer bli lika bra som denna dvs skitkass eftersom att våra lärare verkar ha ett behov av att tortera oss som aldrig förr.

Vad säger ni classmates, klarar vi det här?
Jag bröjar tveka.. Veckans babe imorgon.

Här borde det ha vart en bild, men det är de inte, HA!

/ Queen

Vad väntar jag på?

Jag håller på att avlida. Alla böcker ligger runt omkring mig
som en jävla påminelse. Jag kan lite lätt säga att jag fullkomligt
hatar skolan just nu, utan att ta i. Jag får se om jag orkar skriva
mer senare, nu ska jag läsa socialpsykologi och troligtvis
slutar det med att jag hoppar från fönstret (lugn det är bara
2.5 m ner)

/ Queen

"Jag ska skära honom i bitar och steka honom som små korvar!"

Dagen började inte så smidigt, unnade mig en sovmorgon på ett par timmar imorse bara för att inse så fort jag kommit till skolan att jag missat engelska essän. Typiskt. Brother Bear var allt annat än glad när jag (såklart) sprang på honom inne på expeditionen, sånt jävla oflyt hela tiden!

Nåväl, efter skolan rövade jag med ett gäng brudar från klassen närmare bestämt Åsa, Sarah, Erica och Jennifer till Jannis nere på stan för en välbehövlig fika. Måste dock konstatera att utbudet av smarrigheter var lite tvetydigt. Den varma chokladen smakade mint, köttbulls mackorna var hälften köttbulle- och hälften ostmacka, Sarah tog en purjolök för att vara ett ägg och mitt te smakade skit. 68 spänn åt helvete med andra ord.
Efter det tog jag och Jennifer oss i kragen oss gick hem till henne för att plugga lite projektarbete och ytterligare lite senare begav jag mig hit hem till Erica. Så nu sitter jag här, fet efter middagen, pissnödig efter teet och trots allt riktigt jävla nöjd med dagen som gått!

Nej nu är det dags att inta min plats bredvid Erica framför tvn, min gästbloggar karriär är över.
God natt folket, imorgon väntar en ny händelselös dag!       <3 //Fäääänny

(Ps. Måndag den 9de fyller jag år, vad sägs om att överraska mig med en veckans babe nominering?! ;D )


Apsnor & Queen!

Du och jag Erica! <3 haha... tog de finaste bilderna jag kunde hitta hahaha .......host.....host.....!!!!
 

Efter regn kommer solsken

Sitter nu och väntar på att Fanny ska dyka upp. Det ska bli myspys med sovsällskap idag igen. Jag är väl helt enkelt socialtmissanpassad, jag klarar inte av att vara ensam och det resulterar i att jag ibland pratar med mig själv - freeaky.

Satt och läste det tidigare inlägget (världens längsta facebook konversation) som Ida la ut. Det är med blanade känslor jag läser alla de för många raderna. Jag blir glad för att jag inser hur jävla sköna vi är och att det rä bara vi som kan föra sånna här krig. Samtidigt blir jag ledsen för att jag tänker på att Sanne var här när det skrevs och att vi laddade för en gemensamkväll. Fuck, saknar det.

Just nu sitter jag här och försöker tänka positivt, men det går ju ungefär lika bra som det går med plugget. Ni kan ju gissa. "Efter regn kommer solsken" sägs det, frågan är bara när fan det ska sluta regna och om det hinner bli översvämmning innan dess..



Denna bild bör tas med en nypa salt.. eller två.

/ Queen

Jag var tvungen!

Haha.. jag satt och lookade runt lite på facebook när jag hittade världens längsta kommentar (uppdelad såklart) under ett av mina foton. Jag kommer ihåg när Erica skrev detta.... den är jävligt lång den här kommentaren så ni behöver inte läsa allt men jag lovar Erica är underbar... hahaha läs och njut!!!!

Världens längsta facebook kommentar skriven av Erica Bergkvist

Erica Bergkvist kl. 13:47 den 31 december 2008


Enbart för att jävlas ska jag nu skriva den längsta kommentaren i historien. Dels för att jag är less på Idas jätte långa kommentarer, dels för att jag vill jävlas jätte mycket med mina bästa vänner Ida och Sanne som jag förövrigt älskar väldigt högt. Frågan är nu bara om någon orkar läsa det här? Om någon verkligen bryr sig? Jag har precis spelat alfabet med min mamma och min pappa och vet ni vad? Jag vann, 203 poäng eller nått sånt lyckades jag skrapa ihop när jag bildade avancerade ord som bil och adel.


Det var grymt, igår vann jag över min mamma på kallaha också, första gången jag spelade. Hon påstår att hon lät mig vinna men det tror jag inte på jag menar, det var en förkrossande seger. Om jag skulle låta nån vinna skulle jag låta dom vinna med några stenar, inte typ 12 stycken! Det är ju nästan lite pinsamt kan jag tycka.


Ida berättade igår att hon klarade en kub, ni vet en sån där jävel man ska vrida och vända på. Lite nördvarning tyckte jag, men hon går ju natur. Fast sen erkände hon inte helt oväntat att hon hade fuskat, så då kände vi igen henne igen. Igår kollade jag på Mamma Mia med sanne, Tony och Donnecool. Den var väl sådär, lite små mysigt men knappast asbra. Jag är ju ganska hård så jag föredrar lite hårdare filmer. Men det är inget fel med att kolla på Mamma Mia, missförstå mig inte. Abba var ju grymma. Mamma Mia here i go again, en riktig discohit som man mer än gärna dansar foxtrott till på TG eller ja nu ljuger jag. Jag kan ju inte dansa egentligen. Jag menar ni alla vet hur det brukar se ut, lite fågeldans, fiskespöt, elefanten för att sedan avsluta med värsta porrdansen med sanne eller andra som kommer o gästspelar. Ganska kul men ibland blir det ju lite för mycket, jag tänker på juldagen. Fyfan vilken kväll asså, det var lite galet, precis i min smak. Men när vi vakna dagen efter så vågade inte Ida resa sig upp. När hon väl gjorde det så grät hon nästan, stackarn. Jag ville bara krama henne men jag orkade liksom inte men så kan det ju gå. Vi fick gå the walk of shame hem till sandhamn från malmtorget. Vi sa inte mycket men det behövdes inte, jag tror vi båda tänkte samma sak, the båtten is nådd.

Men trots detta gick jag ut o hipphoppade med the grabbs på lördagen. Det var ju kul men nu ska jag fan ta det lugnt, trots att det är nyår. Kvällen blir nog trevlig ändå, ska ju spendera den med Sanne och Ida, mina två topp brudar som jag tycker om nästan eller ja till och med älskar. Jag kan ju berätta lite om dom. Vi tar i alfabetisk ordning, Ida blir alltså först. Ida är en kul filur som är lika skruvad som oss andra. Hon har alltid nära till skratt och bjuder på sig själv, hon är snäll som fan och väldigt söt, tycker jag. Ida är en sån tjej som alltid gör för långa videos och alltid gnäller på hur jag dansar. Hon är en sån tjej som påstår att man kan ha kul utan alkohol men en timme senare sitter och halvbölar och hävdar att hon är misslyckad, det är du inte Ida även om du inte riktigt klarade av fatcamp och halkade efter en, två, tre gånger. Det gör inget, vi gillar dina former. Och sen gillar vi cheesecake också. Det är ju gott liksom! Chips sitter ju inte helt fel heller, nej men nu tappade jag fokus Ida är iallafall toppen och fan vad jag diggar henne. Om någon är elak mot dig Ida så ska dom få se på andra bananer. Det kan jag nästan lova.


Nu går vi vidare till min kära vän sanne som flyttar ifrån mig om 5 dagar. Ni anar inte hur ont det gör, känns lite som en käftsmäll måste jag erkänna. Inte bara en bitchslap utan en som bryter alla ben man har i ansiktet typ 10 gånger om. Det känns lite som att någon sliter ut mitt hjärta och hoppar, fimpar och spottar på det. Sanne har jag känt i 14 år ungefär och man kan ju lugnt säga att vi har gott igenom en del. Man kan tillexempel nämna Funäsdalen och gotland som två lysande exempel. Fyfan vad kul det va då! Jag skrattade så att jag kissade på mig flera gånger, men bara lite. Sanne är värsta sötnosen hon kan ju få nästan vem som helst men jag föredrar ändå när hon hånglar upp mig på TG. Mumma. Jag och sanne brukar kolla på cm ganska ofta, vi älskar det. För folk som är helt jävla retard kan jag tala om att cm står för criminal minds. Där kan man följa massa spännande fall och så. Jag vet inte vem som är min favorit, Ried? Morgan? JJ? eeeeeh jag vet inte alla är toppensköna. Vi kollar liksom på det medans våra töntiga jävla mes kompisar diggar sex and the city. Vi är lite speciella men det är ju bara kul tycker jag, jag menar vem vill vara värsta tönten? Förlåt till alla som kollar på sex and the city men seriöst det är ju ganska mesigt, jag menar vem fan köper skor för 700 dollar, då är man ju hjärndöd. Det är inget snack om den saken. Sanne är iallafall en person som jag älskar väldigt mycket, hon är min bästa vän faktiskt. Jag kommer ihåg när vi va små och sprang omkring som småtöntar här på gården vi var ganska coola men seriöst liksom, vi va till och med med på friskis några gånger vilket är något jag skäms lite över. Sanne är en jävligt envis människa och när hon ser en spindel skriker hon, väldigt högt. Men inte fan får man döda spindeln neeeej man ska bara stå där och vara jätte rädd hela tiden åååh värsta djurvännen men det är ju ganska gulligt kan jag tycka. Hon är en sån person som pratar bebisspråk med sina katter. jag undrar vad dom tänker, typ åååh tror hon att jag är trög eller. Men dom tycker nog om henne i alla fall även fast hon är lite som hon är. En sak som är väldigt kul är att sanne redan har gnällt på att jag inte har något liv som skriver allt det här, men trots detta läser hon och vad säger det om henne? Hon är lika skruvad som jag! Och om det inte vore för att Ida satt på tåget så skulle hon också läsa det här. Det är sånna vi är nu sitter ni säkert och tänker, kan hon inte sluta någon gång? hahah hon är sååå fuckt up asså! Men ni vet att jag kommer ledsna snart och hata mig själv. Ni vet att jag skulle bli as lack om de va ni som satt och skrev så här men ni vet säkert som fan att jag skulle läsa det också. Jag funderar på att duscha, jag luktar lite svett, alfabet är jobbigt, tro inget annat. Men jag ska nog vara kvar här ett tag jag menar jag behöver ju inte duscha just nu jag kan göra det snart eller snart och snart jag gör det när det känns rätt fast är det inte svårt att veta när saker och ting är rätt? Hur ska man veta det egentligen? Visst man kan gå på magkänslan men jag menar min magkänsla är lite som den är ibland så blir det ju fel ändå det är lite filosofisk över de hela. Ska man följa plikten? Eller ska man tänka på konsekvenserna? Kanske ska man de till största möjliga lycka för största möjliga antal? Det säger dom i utilitarismen men det är ju en skitteori det handlar om att skapa lycka för sig själv. Asså nu menar jag inte att man ska vara as ego men man kan ju inte tänka på hela världen, är det bra för världen om jag duschar nu? Eller ska jag duscha senare? Ibland måste man bara säga fuck the world! Jag menar vem fan bryr sig om vad jag gör? Jag försöker att inte såra någon men det gör jag ju iallafall.


Men jag försöker vara en bra människa det ska ni inte tro något annat om likaväl som Sanne försöker att inte skrika på sin pappa när hon ser en spindel och likväl som Ida försöker övertala sin mamma att hon inte är full kl 2 på dagen en tisdag på sommarlovet. Ja men nu så ska jag nog sluta skriva, jag hoppas att ni har lärt er en läxa! Mig jävlas man inte med eller ja det kan ni ju göra om ni vill men ni vet ju hur det slutar eller kan sluta eller nått sånt. Bombombombom i want u in my room jaja men over and out, peace! stay black or white välj själv, jag har inga fördomar nu ska jag nog kolla på nått på tv, duscha eller sitta kvar här o bara chilladilla lite till. Smell u my friends, mumma!

PUSS & KRAM ♥ ♥


Jag vill vara liten igen

Jag fick ett nervöst sammanbrott igår. Det är sant. Jag, Erica Queen, som ska vara stenhård grät som om världen gått under och kanske gjorde den det för ett ögonblick. Det blir så när man alltid ska hålla alla bitar på plats och alltid vara tuff, aldrig svag. Det var nog nyttigt att det blev som det blev för det fick mig att inse saker. Tillexempel som hur ytligt och falskt allt faktiskt är här i underbara Nynäs. Hur jävla mycket man kämpar för att ha kvar människor i sitt liv som egentligen inte betyder något, som inte skulle lyfta ett finger för en själv. Det är sjukt och sorligt. Tänk alla dessa människor man inte skulle kunna vara ensam med utan att tysnaden skulle ta allt för stor plats. Hur många människor man kallar vänner som man egentligen inte vet något om annat än att den kan dricka en platta bira utan att däcka. Jag är trött på det här nu. Jag ger upp. Från och med nu tänker jag fan inte vara stark.


Och kanske är det allra sorligaste att dom man verkligen älskar, som faktiskt bryr sig, förvinner. En efter en.

/ Queen

Tiden går

Allt förändras! Folk går ut gymnasiet och försvinner spårlöst, flyttar utomlands och lever livet, man tappar kontakten med folk osv... och allt händer på ett ögonblick! A livet går vidare helt enkelt...

Denna bild älskar jag, se vad galet glad jag kan bli i rätt sällskap!! =D
 
// Apsnor

Firstclass ticket away from here

Ja du Ida, nu har jag allt tröttnat också.
Inte bara på TG utan på hela fucking världen.
Inte ett så överdrivet positivt inlägg idag kanske.
Men det har sina anledningar.

Man behöver inte alltid va stark, man får finnas ändå.
Eller?.

RSS 2.0