Säämst...

Vilken sugig film alltså, hur fan lyckas man omvandla en skräckfilm till en komedi mitt i allt?! Asså ärligt, den var jätte dålig, inte värt pengarna om jag säger så. Jag skulle ha lyssnat på Erica.. ska nog börja göra det framöver, hon verkar ju ha mer koll än mig.

Idag ska jag inte göra ett skit, jag kommer ju bli galen här hemma. Helt ensam... monsterna från filmen igår kanske hemsöker mig vem vet. Nepp men jag ska iaf städa mitt rum idag he he det är verkligen dags för det nu, jag har redan väntat för länge. Dammhögarna i hörnen är 5cm höga nästan så att råttorna kan åka skidor på dessa gigantiska berg.
Först ska jag ta en kopp kaffe så att jag vaknar till lite för just nu sitter kudden kvar i nyllet på mig.

Ps. Tat lugnt ikväll allt folk!
Bajbaj/ Apsnor

 Igår var det en jätte jobbig dag på jobbet, skulle aldrig klara mig utan min lilla moster. Arbetskamrat och övningskörningshandledare, kan ju inte få någon bättre :D

The Unborn

Okej. Jag blev nedröstad. Jag gjorde ett tappertförsök att övertala dom men de hade redan bestämt att "I taket lyser stjärnorna" inte är en biofilm så det fick bli "årets läskigaste film", The Unborn. KLockan kvart i 9 entrade vi biosalongen.
Jag var skraj redan då och önskade att bioreklamen skulle hålla på forever..

Jag kan väl säga så här, så att jag inte avslöjar för mycket, SE INTE DEN FILMEN!
Inte för att den var superläskig (okej jag skrek o hoppade till några gånger) utan för att den var väldigt dålig.
Började bra slutade i kaos. Som mycket annat här i livet.

Nej nu ska jag käka en omellett sen bär det av till gymmet. Biceps/bröst idag.

Ha det guld / Queen

Den perfekta fredagen

Snart bär det av in till den stora staden. Jag, Åsa, Sarah och självklart Apsnor ska kolla på bio och mysa hela kvällen. Trots vårt kändisskap som bloggare får vi inte gå på premiärerna likt våra konkurrenter. okej jag kan väl erkänna att vi inte är riktigt lika stora ännu men vad det beror på vet jag inte. Kanske är det för att vi inte har rika föräldarar, pälsjackor eller uppumpande läppar. Jag har verkligen ingen aning.

Dom filmerna det står emellan är "I taket lyser stjärnorna" (som jag vill se) och "The unborn" som troligtvis dom andra vill se eftersom att dom älskar skräckisar. Själv kan jag inte sova på hela natten, ser syner och måste sova med nattlampa. Johan sa att det var höstens läskigaste film. Det gjorde ju inte saken bättre.

Vi får se helt enkelt. Hoppas att jag slipper gå och lägga mig vettskrämd iallafall. Annars ringer jag
och terrar någon som får hålla min sällskap. Later / Queen


 

Mina vänner Åsa och Sarah, fett sexiga. eller hur?

Dom gyllene reglerna

Alla som känner mig och säkerligen fler än så har bevittnat eller fallit offer för mina utbrott. Jag kanske ses som en psyikistik instabil människa som borde låsas in men så allvarligt ser jag inte på det. Om folk bara kunde följa dessa simpla regler så skulle vi eller rättare sagt jag inte ha några problem:

1. När jag är förbannad, jävlas inte med mig. Ta inte mina nycklar, min dosa, min telefon. Dra inte i mitt hår, skoja inte om mina tidigare utbrott och för Guds skull ta er inte friheten att röra mig överhuvudtaget. Simpelt, eller hur?

2. Det kanske allra värsta. När ni ser ångan stiga ur mina öron och min blick bli svart, kom inte fram och le mot mig och säg: Jag tror du behöver en kram. Fett enoying.

3. Be mig inte om tjänster. Det är skitsamma om det är att rädda världen eller följa med till kafeterian, I won´t do It!

4. Puttinuttande, det funkar aldrig. Inget "naaw lilla gumman, hur måru egentligen?" Det gör mig bara om möjligt ännu argare.

Om ni håller er till dessa regler så kommer allt vara frid och fröjd i framtiden. Ni kommer få se en gladare Erica som är mer harmonisk och kärleksfull, tro det elle ej.

Om ni nu MÅSTE bryta mot dom här reglerna för att "jag är så söt när jag är arg" eller bara för att vara allmänt jävliga så har ni ungefär 5 sekunder på er att springa, sen kommer jag att jaga er.

STOR KRAM!

 / Queen


Hej jag heter Erica och jag fixar allt

Jag är inne på Idas spår idag. Kanske ska vi döpa om bloggen till viärnegativa.blogg.se, men det skulle ju inte gå, man kan ju inte använda ä. Det blir liksom inte samma sak då, jag menar: viarnegativa.blogg.se. Ingen klang i det.

Nej idag har vart en aggressionsutbrott dag för mig. Av ett flertal anledningar. Jag har inte heller mens så kan inte skylla på det men just nu stör jag mig så mycket på de annars så kära folket runt omkring mig. De verkar förvänta sig att jag ska vara lektant vilket jag inte har tid eller lust med förtillfället.

Jag kom precis hem från gymmet men känner att jag fortfarande har ork och aggressioner att ta död på. Får bli ett extra pass snart men först ska jag lira lite Fallout 3. Jag har blivit en riktigt gamer. Eller som Sandro så fint uttryckte det:
- Du är värre än teknikarna.

Måtte det inte vara så.
Ha det fint, It´s killing time for min del. / Queen


Neggoida vem är det?

Alltid när det är ett VECKANS BABE inlägg högst upp vill man inte förstöra och skriva något tråkigt om mat, plugg, tråk osv i ett nytt inlägg. Men enligt vissa så uppdaterar jag tydligen för dåligt så nu får ni leva med att jag förstör.

Inte för att vara en bitch eller så men fan vad jag irriterar mig på folk jämt och ständigt nu för tiden. Vilka tror de att dem är lixom?! Ibland har jag bara lust att ta tag runt halsen på dem och aaa... sen vet jag inte riktigt hur resten skulle gå till men ändå^^ Och NEJ jag har inte mens just nu... det är en grej jag verkligen HATAR!! ... om man bara råkar vara på lite dåligt humör ngn gång. Kanske för att flingorna var slut i morse eller nått liknande. A så får man direkt höra efter man varit lite negativ, har du mens eller?! Asså ursäkta?! Neeeej jag kan vara arg iaf jag lovar! Eller?!
Så svarar man argt; meh neeeej det har jag inte!! Responsen blir då; aa okej hon har det!

Hur lång tid tar det för att man ska se resultat om man gymmar 3ggr veckan?! he he.. för fan heller blir jag starkare utan snarare svagare då jag har träningsvärk 24.7 och typ öm i hela kroppen^^ Yes idag var jag överdrivet negativ men så är jag... finns få stunder då jag är positiv men vettefan när alltså, vet jag knappt själv!

See ya suckers// Apsnor

VECKANS BABE

Denna veckans babe är *trumvirvel* TONY! 



Tony är en riktig charmör som är supertrevlig och grymt schysst. Han förtjänar självklart att bli veckans babe denna vecka. Btw, det rycktas om att Tony nästan tar lika mycket i gymmet som Erica. Bara en sån sak.
GRATTIS TONY! Denna vecka är du störst, bäst och vackrast. Enjoy.

VEM BLIR NÄSTA VECKAS BABE?

/ Queen feat Apsnor


So what?

Tarik, Mickis & Oliver har tagit körkort så ett fett grattis till dom.

Vår klass är inte lika hopplös längre utan till och med Lasse ser en förbättring.
Jag har övningskört idag och det gick faktiskt fint.
Och kanske det skönaste av allt, jag känner på fullaste allvar att jag inte bryr mig
om folks åsikter angående Erica Queen just nu. Att folk orkar sitta och snacka om mig
gör nästan att jag känner mig hedrad. Jag är samtalsämnet, fyfan va fräckt! Snart kanske
det kommer en bok också.

Ha det fett!



Keep talking shit about me, you are making me famous ;)


VECKANS BABE

Imorgon är det återigen dags för veckans babe. det har vart ganska klent med nomineringar denna vecka så skärpning!

Vem blir störst, bäst och vackrast denna vecka?



/ Queen feat Apsnor

Vilken grupp tillhör jag?

Jag känner mig allmänt felplacerad. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen nu när många av mina vänner är på flykt och jag har lagt av med fotbollen. Idag fick jag ett akut saknasanne anfall och jag känner att jag bara vill kliva i mina adidas och gå de 30 stegen till hennes dörr. Dra på ett CM och skratta åt alla som bryr sig för mycket. Det är jobbigt att inte passa in riktigt.

Jag har aldrig längtat mer efter att komma härifrån. Bara några månader till sen är det so long with u sucker´s och ut på nya äventyr men Ida. Tänk om man kunde snabbspola tiden.



Imorgon blir det ankgång igen. Benträning är alltid lika kul.
Later / Queen B

Helvete

Okej. Nu ska jag försöka ta det lugnt här. Petter, min man, är skadad. Hans korsband sa bara pang och sen var det inte mer med det. Nu pratar jag alltså inte om Petter Strömfelt (förlåt för eventuell felstavning) utan jag pratar om Petter Andersson. Tänkte bara vara noga med att förtydliga det. Visst är Petter S en jävla fin kille men ja så ligger det till iallafall.

Nej nu hatar jag mig själv för att jag ens gick in på datorn. Jag ska ju sova. Annars blir morgondagen, precis som alla andra dagar, A living hell.



Love you man.
Ska försöka sila fotbollsnacket imorgon.
Då är det back till vanliga samtalsämnen som vad
som irriterar mig och annat lika intressant.

Godnatt, Veckans Babe snart sååå nominera / Queen B

Ett brutet löfte

Jag tycker att jag har hållt mig ganska bra. Jag har väl lagt upp en bild eller nämnt några få ord om det i bloggen tidigare. Men jag har hållt mig bra.Anledningen till att jag varit så otroligt lugn för en gång skull beror på strikta hot från omvärlden.
- Erica, du får inte skriva om Bajen.

Det är sant. Hela den här grejen är nästan lite töntig. Jag menar mina kompisar protesterar när jag drar på min en Bajentröja och ifrågasätter om jag verkligen måste ha den, det blir ju bara tjafs. Och visst är det så. Om ungefär 60 dagar drar allt igång igen. Då jävlar. Lektionerna med Björn kommer vara präglade med Bajen VS skansen snack och min kära vän Marcus kommer vara snabb med att gnugga eventuell förlust i mitt ansikte.

Derbydagar är dom värsta eller bästa dagarna på året. Som mina vänner vet kan jag inte sova natten innan. Jag käkar inte på hela dagen och jag är näst intill okontaktbar. Jag måste fokusera, som om det gör någon skillnad.

Det är med blandade känslor vi går mot säsongen 09. Men jag kan inte förneka det. Jag längtar något oerhört. Snart är det dags att dra på matchtröjan och entra sektion J/K. Snart är det dags för tjaffs med alla som inte håller på rätt lag. Snart är det dags för ångest, nervositet och tårar. Snart är det dags för kärlek och glädje. Om 60 dagar gott folk, är det dags för Bajen.



Dags att promenera till Åsa. Ska möta Dave snart så måste lägga på ett kål.
FORZA GRÖNVITT. / Queen

Se lyckan i det du har nära


Vad är det som gör en stark?

Alla går vi ner oss. Det är ingen hemlighet att livet inte är en dans på rosor. Det som stör mig så fruktansvärt mycket är att man inte tillåts må dåligt. Det är inte okej. Man ska bara vara löjligt glad hela tiden. Egentligen är det skitsamma om man mår dåligt. Efter att folk har ställt frågan: Hur mår du? Så lyssnar många inte längre. Det är en artighetsfras, en del skiter egentligen fullständigt fan i hur du mår och om dom nu orkar lyssna på svaret och det blir negativt så kommer alltid samma fras: Det löser sig.

Ibland känns det faktiskt inte som att det löser sig. Utan det känns bara allmänt skit. Då får det vara okej tycker jag.
Det är okej att må dåligt. Det är okej att vara svag. För enligt mig handlar det inte om hur många gånger man faller.
Utan de handlar om hur många gånger man orkar resa sig igen.

Att orka resa sig igen gör en stark. De vet väl alla, det är mycket jobbigare att ta sig upp än vad det är att lägga sig ner.

Och tro mig, inget blir bättre av att tycka synd om sig själv. Se lyckan i dom som faktiskt bryr sig ett skit om hur du mår istället för att fly från dom.



Idag känner jag mig bara jävligt tacksam helt enkelt. / Erica


Mia och Klara looka in på svt1

Jag gillar inte söndagar, jag blir galen för det enda man gör är att gå och vänta på måndagen. Vilken tur att man inte har några läxor att göra nu för tiden för då skulle jag inte vara på toppenhumör just nu.

Pojken med prutt-byxorna som Erica och jag ägnade vår morgon åt, var en film som man undrar hur fan den kan visas på tv. Hallå lixom då de sända min mobilfilm på mamma då hon åker skridskor, i princip samma sak.   

Jag kom att tänka på Ericas och min jobbinsats i cafeterian faan vad vi är bra. JAg som slutade med fotbollen för snart ett halvår sen.. snacka om att ställa upp för nära och kära. Bra där Erica och Ida.

Oojj nu har Mia och Klara börjat på svt1.. måste kolla på det. Jag kan tipsa om dt sååå bra program jag lovar.
Ha de fint / Apsnor

Vi diggar BlondinBella!

först nu har jag orkat transportera mig upp från sängen. Jag och Ida har legat stilla och glott filmer som; Bratz och Pojken med prutt-byxorna hela dagen. Skönt att vara ruggit slö ibland och det behövs verkligen också. Vi glodde reprisen av Let´s dance och blev nästan lite små irreterade över att BlondinBella åkte ut. Tar man bort hennes gälla röst så är hon ju förfan stencool.

Söndag idag. Imorgon är det måndag igen. Fyfan. Jag vill inte, jag vill inte, JAG VILL INTE!
Nej nu ska jag återvända till min säng. Jag får plugga senare..

/ QuEen

Skaru ha en korv?

Idag har vi utfört en form av sämhällstjänst. Men vi utförde den riktigt bra. Vi har alltså spenderat hur många timmar som helst i Sorundas cafeteria utan att tjäna ett enda öre. Det vankades nynäs open för the knattar så givetvis ställde vi upp. Om ni någon gång behöver hjälp med någon form av serveringsjobb så är det oss ni ska kontakta. Snacka om teamwork. Jag var penga ansvarig vilket passar mig utmärkt tack vare min grymt snabba och (oftast) korrekta huvudräkning. Ida som ska stå för hjärnan fick vara första toast ansvarig och Märy va The korv master.

Snacka om att vi fixa cashflow. Vi vet hur man tjänar pengar.
Förövrigt kan jag säga att barn är läskiga.
Men gulliga,
ibland.

Ne undra vad kvällen har att bjuda på? Mastechill står det på planeringen. Just idag skulle jag inte ens gå till TG för en miljon. Eller jo det skulle jag, skulle gå dit för 200 spänn men jag försökte bara uttrycka min otroliga osug på bärs o Infinity ikväll.




Mors, hare vackert ikväll / Queen feat Apsnor


Flytta på dig annars dör du!

Till att börja med kan jag ju tala om att det var skojiga Ida som skrev de senaste inlägget. Jag och Åsa får garanterat inte IG. Vi är kind of smarta.

Jag befinner mig nu i den kungliga huvudstaden i en flott lägenhet hos min kära moster och älskade lilla älsklingskusin Liisan. Hela tre år blev minstingen i släkten idag. Stort grattis!

Jag hatar folkmassor. Därför stannar jag gärna i Nynäs där man kan gå på bilvägarna i flera minuter utan att möta på en endaste bil. Idag på PrisExtra fick jag ryck. Folk accepterar inte att man har barnvagn asså. Så när en tant, vi kan kalla henne avokadokärringen, kom fram och sa jag vill ha avokado (visst jag kanske skymde en liten del av fruktdisken men ändå) så hade jag tänkt svara: aah och jag vill ha några millar på kontot, en lägenhet i Hammarbysjöstad och Petter Andersson till man meeen man kan inte få allt så fuck off.

Men det sa jag inte. Jag log och sa givetvis tant lilla.
Okej det sa jag inte heller.
Jag log väl antagligen bara och flyttade på mig.

Nu ska vi leka med duplo. Riktigt kul ska ni veta :)



Later / The Queen


Synd för mig

Både jag och Åsa fick IG på klimatprovet, jag är vanligtvis smart men när det gäller klimat kan jag knappt skilja på dag och natt. Äh.. skit samma, vem fan behöver veta varför det blåser?^^ Ett IG bland mina MVG:n rubbar inte balansen, det är luungan.

Later/ Queen

Hasse von Hasselbaun är ond

Nu sitter vi här och känner hur paniken i rummet sprider sig.
Eller åtminstonde i mitt och Åsas lilla hörn.
Snart är det dags för de omtalade klimatprovet.
Hur ska det gå?
Ska vi överleva?

Svaren på dessa frågor kommer i nästa spännande inlägg här i
 the one and only blogg.

/ Queen

För dom som kan leva under ytan och tycka det är vackert

Ett försök att vara lite seriös så här innan CM.

Efter helgen så drabbas många av den hemska måndagssjukan. Symptom är ofta obeskrivlig trötthet och olust att kliva upp ur sängen som känns helt oförklarligt skön. Till slut lyckas man pallra sig upp - en halvtimme för sent. Det resulterar i stress och man kan ju inte påstå att humöret är på topp när man entrar skolans korridorer. Om man tappar miniräknaren på väg till matten eller om man inte får in väskan i skåpet så är dagen förstörd. Denna måndagssjuka, kan någon komma på ett botemedel? Problemet just nu är att måndagssjukan håller i sig till ungefär fredag efter klockan 15:00. "Vi orkar inte mer" Det kan vara den vanligaste frasen som slinker ur våra munnar dagligen. "Jag är så trött på den här skiten" Vi kallas för lata och slöa men ni lärare och föräldrar verkar inte förstå. Vi är sjuka. Det är måndag hela veckan istället för lördag hela veckan. Ni gnäller på att vi inte städar våra rum hemma, att vi slöat till med läxläsning och att vi måste skaffa jobb.

- Varför har du inte plockat ur diskmaskinen?

Ni förstår inte era gamla trasor. Vi orkar inte mer. All denna press som trycker. Som ger oss sura uppstötningar och magkatarr. Men ni ska veta att vi kämpar. Att vi håller ut. Vi skrattar åt våra misslyckanden. Vi hånar oss själva för att vi inte kan få in något mer i våra tröga huvuden och vi bryr oss faktiskt inte om att ni tycker att vi är lata. Vi skakar bara på huvudet när ni säger att vi ska sitta hemma på helgerna begravda i böcker. Inte en chans.

Det allra värsta är att dåliga saker alltid kommer hand i hand. Ibland är det bara skit på alla fronter. Livet känns ganska meningslöst när mörkret vägrar försvinna och man har träningsvärk efter alla skolböcker man tvingats bära hem. Det är inte lätt när det är svårt. Men jag tror att motgångar är bra. Panik, stress, hat, besvikelese, rädlsa och sorg får oss att känna oss levande. I de ögonblick när allt känns hopplöst ser man sällan något ljus men det kommer. Molnen spricker upp och sakta men jävligt säkert ser man ljuset igen.

Så ta på er solglasögonen mina vänner!
Snart blir vi bländade av studenten och de fortsatta livets äventyr.


/ Queen B


Men vi har ju för i helvete kramp!

Jag är bra. Idag iallafall. Jag har lyckats ta mig igenom några sidor av sjöbrisar, inversion, klimatförändringar och annat som man bara längtar efter att få lära sig mer om. Sanne, kommer du ihåg: Varför blåser det? (rätt svar: för att utjämna tryckskillnader i luften som uppkommer av temperaturskillnader) Vem sa att skolan va tråkig?

Min klass fortsätter att vara allmänt fuckt up och omotiverade. Idag förklarade Lasse att vi har 50 meter kvar till mål och att vi borde spurta. Min älskade Somis svar blev då: Men lyssnar du inte, vi har ju för i helvete kramp!
Haha, jag älskar er.

Det ska ni ha klart för er!

Vad har vi mer lärt oss idag?
"Chilenare = Ficktjuvar.
Invandrare är experter på våltäkter
OCH det är bara öststatare som sysslar med trafficing."

Det ska ni ha klart för er!

Jag och Johan körde situps-tävling idag. Vi la av vid 800 (=10;35min) Beach 09 here we come!
Fan vad spanjorerna kommer bli craaaazy.



Om jag såg ut såhär skulle jag vara självklar som dokusåpa programledare.
Eller vad säger ni Sp3a? Löve / Queen

VECKANS BABE

Veckans babe denna vecka var helt självklar. Lika självklar som att att man inte kan slicka sig på armbågen (tro mig jag har försökt och jag vet att säkert hälften av er gör detsamma nu) Denna veckans babe är Jennifer!


Jennifer fyller förövrigt hela 19 bast idag. Stort grattis och att få äran att vara veckans babe måste ju vara den bästa presenten ever ;) Jennifer; du är skön som få, snäll och riktigt rolig. Dessutom är du sjukt snygg och dina vackra ögon går man vilse i.

VEM BLIR NÄSTA VECKAS BABE?


500 000 indianhopp senare

Det är mycket som har hänt den senaste tiden och jag känner mig lite småvilsen. Idag fattade jag beslutet att sluta med det jag älskar mest under 12 års tid - fotboll. Finns en chans att jag kommer tillbaka. Men det lutar inte åt det.

Det är kaos i vår underbara klass också. Idag på civilrätten hade vi krissamtal med Lasse. Jag ritade upp en bild på hur skolgången kändes just nu. Bilden innehöll höga bergstoppar som symboliserade hinder och en vallgrav med en jätte läskig krokodil i. Vi är i "falla ner i vallgraven" perioden nu. Kan alla simma?

118100 är en rolig sak och mina classmates lovade att skicka in de svar de fått till bloggen senare.
Nu ska jag äta middag är hungrig som en bäver.

Btw, jag älskar min mamma och pappa.
Dom är fan bäst.


 

Mina grönvita hjältar är något jag aldirg lämnar. Mitt liv, de jag mest älskar.
Ha det bra / Queen B


Work

Idag har jag haft en underlig känsla i mig hela dagen, jag har jobbat en onsdag. Är det lov, skolkar jag, har jag hål h?!?! Nope jag är ledig på onsdagar och fredagar och då har jag fått turen att få jobba och skramla in lite pengar till Spanien. Det är öppet för folk att skänka bort pengar till idas privata spargris ^^ hör av dig så skickar jag mer info.

De senaste två veckorna har jag varit trött hela tiden, jag vet vad det beror på. Jag har träningsvärk i hela jävla kroppen efter aa vad blir det, 4pass på gymmet haha^^ Snacka om otränad.

Btw, idag läste jag i expressen om blondinbella och hennes bråk med andra bloggare (bl a Gynning). Eller som i morse på vakna med the voice där någon skickat in ett mail och klagat på att de nämnt att Pernilla Wahlgrens blogg har dåligt med besökare vilket tydligen var fel enligt personen som skickat mailet. Jösses... det här med bloggar har gått överstyr, asså fatta min mamma har tom en... haalllåååå lixom. Erica ska vi lägga ner? Sanne skiter ju ändå i vad vi ätit till middag. Haha.. nej jag skoja!

Ha en fortsatt degig onsdag
  
// apsn0r


Har 118100 svar på allt?

Nu har jag skickat ett sms till allvetarna för att få reda på vad islam, kristendom och buddismen tycker om u-hjälp. I hope it works. Internet har nämligen inte gett några värdiga svar inte ens nästan faktiskt.

Igår var det mini lill-lördag och allt vad det innebär.
Resultatet är en ännu tröttar Queen än vanligt.

MEN man lever ju bara en gång

Later mina vänner / Erica

Konsten att inte bryta ihop

Jag har inte sovit ordentligt på tre månader. Snittar nog runt 5 timmar per natt om ens det.
Det är konstigt hur man kan må så jävla bra ena dagen och nästa vill man bara gräva ner sig eller
joina björnar i ide. Kroppen och hjärnan vägrar sammarbeta, det känns tungt.

Men som alla säger, det löser sig.

När jag mår kaos blir jag aldrig ledsen. Jag kan i princip inte gråta av någon anledning. Jag blir
likgiltig. Jag bryr mig helt enkelt inte om något alls. Om någon bråkar med mig, fine. Om jag får
grymma betyg i skolan, fine. Om jag slaktar på träningen, fine. Om alla startar en "Vi är trötta på Erica" - klubb,
fine.

Jag ska skärpa mig. Imorgon.



Later / Queen


Kompis, de går bra nu

MVG i filosofi & Internationell ekonomi. Lutar åt en relativt lyckad framtid trots allt. Nu sitter jag hemma hos Fanny med henne och Linda. Myspys. Känner mig allvarligt sällskapsjuk efter Idre. Ska vi dra på torsdag igen?

Det är fan farligt att ha så grymt kul. Nu känns livet ganska trist.
Man får väl glädjas åt småsaker. Så som att det inte är snorhalt här.
Men jag skulle gärna halka omkring lite till om den möjligheten skulle ges.

Btw, någon som kan fixa ett jobb åt mig? Vore grymt.

Nej nu ska jag väl gå och vara lite social igen. Men först tänkte jag bjuda ett grymt skämt:
- Vad är det som skäller, har fyra ben och kallas människans bästa vän?
- Kan det vara en hund?
- Fan, har du hört den förut?

HAHA HAHA jag kan vara Sveriges skojigaste människa.
Glöm inte Veckans Babe på onsdag, nominera redan nu!

 / Queeenen

"Vi är inte ens i närheten av Leksand"

Så nu är man hemma igen. Tomt och trist men fyfan vad kul vi har haft det. Kan vara en av de bästa resorna ever.
Partystugan var givetvis full av skandaler som jag med hänsyn till mina medresenärer inte kommer att avslöja. Än.

Jag kan väl dra upp lite kul som hände åtminstonde:

- När vi skulle fira Sun1 och Stina på fredagen och tack vare raketliknande saker så gick brandalarmet igång.
En kvart senare dyker brandbilen upp utanför och in kommer herr brandman. Skrattade så jag grät.

- Eller när vi skulle ta taxi ner med vårt bagage igår och bilen plötsligt börjar rulla, med Stina, Tim & Dennis i bilen.
Frida är den enda som reagerar riktigt och drar i handbromsen. Jag försökte hålla i minbussen. Bra Erica.

- Black Jack med chips, papperslappar och till slut enkronor.

- 3 - 0 till Erica VS Carl. NICE!

Det mest använda orden måste ha vart dyng, taggad & Sten.
Skriver mer om resan sen. Nu vill jag sova.

KRAM  och tack alla som var med på resan/ Erica

Lat som fan

Det låter som att Idre folket har det gött, kan ju meddela att det är snorkallt här med. Idag var det så mycket som -10 när jag skulle vara duktig denna lediga fredag och ta en promenad alldeles för mig själv. De första 5min var hur sköna som helst men sen tog kylan mina öron, jag tror ärligt mina ipodhörlurar frös fast, det gjorde så sjuuukt ont iaf. jag var tvungen att gå tillbaka när jag bara kommit halvvägs, tunnis jag vet.

Lat är jag också, jag kommer vara ledig varje onsdag och fredag ända fram till studenten och det har slagit mig tanken att jag inte kommer göra ett skit på dem dagarna, bara ligga å löka i soffan eller framför datorn. Tragiskt det här... vad ska jag ta mig till?! 

Nu blir det sängen, ska upp tidigt imorrn och övningsköra. 8.00 jiiiippi... sovmorgon vem behöver dt? 

//Apsnor 

Update från Idre

Tårtorna står i frysen och ölen ligger på kylning. Om ungefär en timme ska vi ut och käka gott i Stinas ära. Sen blir det tårta i Partystugan och lite föfest innan vi drar vidare till Idres motsvarigeht till TG. Alla är taggade och vi kommer nog ha en fett galen kväll. Det blir underbart. Det är snorkallt men whatta faack ingen bryr sig.

Nu sitter jag här med Johan och glor TV ska snart in till Partystugan där jag hör hemma.
Tror knappast att vi hörs senare.

Ha det guld mina nära o kära / Queenen


Det är halt i Idre

Nu är dom flesta ute och åker i backarna. Jag och Dave my man ligger och chillar ganska stort.
Man kan ju utan att överdriva säga att gårdagen var galen. Stort tack till Sun1 som hjälpte mig upp
varje gång jag ramlade.

Men det var inte bara jag som slog mig ordentligt utan vår kära vän Teo har skadat sin höft.
Det är väldigt halt här kan man ju säga. Det beror inte alls på att alla var dyng..

Ikväll kommer det blir halare, för det är ikväll det gäller. Stina fyller 19 och det ska firas som aldrig förr.
Hon tillhör egentligen den lugna stugan men ikväll får hon komma till oss - PARTYSTUGAN!
Jag o Dave funderar på att göra en tårta. Vid 3 blir det afterski sen ska vi äta middag och sen är det
utgång. Hoppas baksmällan släpper snart bara.

Natten ska jag spendera med Tamara bestämde vi igår. Jag kommer nog inte att lyckas
sova i min säng en enda gång..

Men det är väl så det ska vara! Fett kul att det här iaf och ni som inte följde med borde ångra er.
Livet leker, kylskåpet är fullt och nu ska vi ner och handla öl till bastun ikväll. Dock bara folköl.

Just nu:
Mickis är hur söt som helst i sen mössa
David ligger i soffan o segar (väntar på mig)
Carl borstar tänderna och stressar
Teo tar på sig pjäxorna tror jag.. aa det gör han.
Carl får inte på sig sina pjäxor så nu är han fett galen.
Och jag känneratt det är dags för att handla

PEACE / Queen


Sorry, jag är dålig...

Jag erkänner, jag har varit sämst på att uppdatera här i vår lilla blogg. Jag kanske blir tvungen att lämna över den till enbart Erica bara för att jag inte skött mig...... noooo way!! Att skriva 3 inlägg om dan känns bara lite jobbigt men jag lovar jag ska skärpa mig. 

Idre hhmm.. hoppas ni har kul, själv sitter man här och dricker vatten och skriver uppsats, jippi jag hurrar av glädje. Nu är det ett sånt där tillfälle man tycker synd om sig själv och då olyckan alltid lyckas titta fram. Jag menar jag kan sätta en tjuga på att om jag nu får för mig att ... "jaa jag skulle nog vilja ha en clementin som ligger i fruktskålen på nedervåningen". så skulle det bli så att jag staplar mig upp ur sängen och ska gå nerför trappan, då råkar jag otippat snubbla på ett bananskal som plötsligt råkar ligga där, rullar ner för trappan som en gammal tant, slår i huvudet i väggen, spräcker upp ena ögonbrynet, halkar i mitt eget blod, hamnar på arslet och får skit ont i svanskotan, tar mig upp på benen och riktar synen mot fruktskålen, jag sträcker fram armen rusar fram mot bänken och pang slår huvudet i taklampan och däckar på golvet i köket. Jag kan ju alltid hoppas på det bästa, att jag inte blir sugen på en clementin i detta moment. Fan.. nu blev jag det!!

Jaja.. nu blir det middag, soppa som man på ngt konstigt sätt alltid hatade när man var liten. Jahapp nu vet ju Sanne tsm med er andra vad jag ska äta till middag iaf, guud så intressant! 

 Spanien here we come! // Apsnor  


Åka tåg

Det var inte lätt att komma upp imorse. Johans hund låg och sov på mig till råga på allt. Fyfan somliga har det svårt.
Nu sitter vi på tåget och leker gissa vem jag tänker på. Grym lek och vi har konstaterat:

* Angelica vet inte vem Peter Stormare är
* Angelica trodde att en antilop hade vingar
* Det tog 10 minuter för oss att komma på "Julia Roberts"
* Jag knäckte Johans "myrslok" på första gissningen

Nej nu ska vi nog fortsätta leka ett tag till. 2 timmar till Mora. Längtar tills vi kommer fram så att man kan korka upp och
chilla med alla sköningar som har fattat det mycket kloka beslutet att följa med på denna resa.



Det är vi som är aktiva i leken.
Jag knäcker alla Johans. Jag är grym!

Ha det mys / Erica


Vi drar till fjällen

Ja nu var det dags. Mot nya äventyr och förhoppningsvis kommer man hem med ett fint minne och kanske någon ny erfarenhet i bagaget. Vad det kan tänkas bli är ännu oklart. Sitter hemma hos Johan nu och vi har precis packat klart samt fixat det som fixas skall. Johan ska kolla på Tila Tequila strax så det lär ju inte bli mycket sömn inatt med tanke på att vi ska upp vid halv 5.

Hur fan ska det gå till?

Kommer knappt upp vid sju och om jag mot förmodan gör det är jag i koma. Illailla. Men man får väl gå på vilja helt enkelt. Johan ska ha med sig el laptop så jag kommer kunna blogga lite från destination Idre också.

Hasta manaña amigos! (bäst att finslipa på spanskan redan nu)
Fy fuck vad jag lääääängtar. 27/6 - MUMMA!
Sov gott och ta hand om varandra.

stay black or white, jag har inga fördommar. Peace / Queen

PROJEKT X AVSLÖJAS!

Nu kommer det ni alla har väntat på.
Är ni beredda? Vi förstår att det kan komma som en chock men hoppas
att ni kan glädjas med oss. Sitter här och skrattar för mig själv nämligen. Minns inte
sist jag var så här lycklig. Okej:
JAG OCH IDA FLYTTAR TILL SPANIEN DEN 27/6!
100 METER TILL STRANDEN OCH AS NICE LÄGENHET!
FYFAN VAD GLADA VI ÄR!
Allt verkar helgrymt! vi var på möte med han vi ska hyra lägenheten av idag och han
var verkligen störstskön. Vi hoppas på att vi får jobb annars får vi glida helt enkelt :p
Nej livet har sina goda stunder!



DUUUUUSCH NU!
PUSS / QUEEEN


VECKANS BABE

Denna veckas babe var helt solkar! Grattis OLIVER!



Oliver är helt självklar som veckans babe. Dels för att han är charmig, snäll, underbar, alltid glad och glödhet. Men även för att han alltid får oss andra runt omkring honom att må greaaaat! Grattis igen Oliver. Du är störst, bäst och vackrast den här veckan :)

Peace / Crew

Är ni med mig?

Det här inlägget är riktat till alla idioter inklusive mig själv som inte tar vara på livet.
Jag tänker inte köra någon "5 steg till ett lyckligare liv" för jag har fan ingen aning om
hur det skulle se ut. Det enda jag vet är att jag är trött på all tristess. Jag är så förbannat
trött på att dag in och dag ut gå och vänta på att något kul ska hända. Så trött på att
ständigt tänka: ta mig härifrån.

Vi lever nu. Om mindre än fem månader tar jag och många av mina kära vänner studenten.
Efter det kommer de allra flesta försvinna åt olika håll. Vi vet inte när vi träffar varandra igen.
Om vi träffar varandra igen. Så kom igen mina vänner, ska vi inte ta och ha ruggit kul dom här
sista månaderna? Vi kan väl lova varandra att inte tacka nej?

Vilka är med mig?




"varje dag som kom och gick, inte visste jag att det var livet"
- mormor, RIP

VECKANS BABE



Imorgon är det återigen dags att kröna Veckans Babe. Petter som var störst, bäst och vackrast förra veckan måste nu lämna över kronan till den nya härskaren/härskarinnan.

Så se till att nominer nu!


Godnatt

Ida orkade inte skriva idag. Hon har haft annat för sig. Förhoppningsvis träffar jag henne imorgon för ett litet
projekt vi kan kalla X. Jävlar, allt flyter :) Nu bör jag sova. Min kropp är helt sabbad, massage någon?

Gym imorgonbitti med Johan - på min sista sovmorgon ever. Här snackar vi ambitiös!







Hittade lite bilder från Bryssel i höstas. Vilken resa! Vårt rum ägde;
Sandra, Jennifer och moi. Fan vad kul vi hade det. Vågar man lägga upp en bild
på er mån tro? ;)

GODNATT FOLKET / Queen

Frihet att utvecklas - In my ass

Ännu en intressant dag har ägt rum. Tog tillfället i akt att visa upp tröjan, den sitter som klippt och skuret. Precis som väntat fick man några kommentarer, enbart positiva. Antar att dom som hade något annat att säga knep käft eftersom jag ser så otroligt falrlig ut.

Dagens rubrik är tagen från vår Civilrättslektion idag och det var min kära vän Tarik som kläckte ur sig den. Det är nämligen så att frihet att utvecklas ska vara skolans "ledord" och som vanligt hade vi lite protester. Vilken frihet? En fejkad elevdemokrati där ett fåtal lärare ändå fattar besluten och kör över oss. Jag håller med Tarik - in my ass.

Vår klass är en väldigt spännande grupp av människor. Dom kanske mest tongivande måste ändå vara Soma och Tarik. Fan vilka orginal! Något annat som är specifikt för vår klass är att vi på något vänster alltid lyckas koppla allt ,oberoende av vilket ämne det gäller, till sex. Väldigt underhållande.

Jag menar kom igen! När "någon" skickade runt en lapp i klassen med frågan: Är du kåt? så svarade 29 JA. problemet är att vi bara är 14 i klassen. Haha. Överkåta mothafakkas. Kommer sakna er när allt är över.



Bilden är lånad från Angelicas (hon med glödlampan) facebook.

LATER! /Queen

Cross your fingers

Ojojoj nu är det stora planer på G. Fan vad chokade ni kommer bli :)
Låt det här slå in.


 

Over and out. Sov gott / Queen

Vad ska du göra idag? Surfa lite bara..

Dåligt med kommentarer folket, vi vet ju inte vilka som är våra beundrare:P  
Jag har inga smaskiga nyheter denna sega söndag, tyvärr. Det ända jag vet är att många ska åka till Idre på to, jahapp det var ju synd att man inte gick på nynäs gymnasium =P Ähh.. vi skogåspeople ska till ramundberget istället som är myyyycket bättre^^ haha...

Jag chattade med Sanne igår runt 23.00 då var hennes kl 11.00 på dagen och hon skulle dra och surfa, temp var runt 24-26 grader. Det kändes väldigt konstigt att prata med henne men samtidigt var jag överlycklig. Det jobbiga kom då vi skulle sluta, jag skulle sova och hon väntade på ett samtal från Erica. Jaja...  nu vet vi att hon har det grymt bra iaf, hon saknar alla vänner bara.

Eriiiiiica, eriiicaaaaa.... asså fan vilka planer vi har på G! I löve it...
Yo mo bo lo floo // Apsnor

Vi drar till fjällen... snart

Huaa nu sitter jag här o skriver så snabbt så att det ryker ur tangentbordet. Klockan 00:00 ska nämligen det här förbannade arbetet vara inlämnat. Jag lovar att firstclass inte kommer vilja funka igen så att arbetet inte ens kommer att gå att skicka. De skulle vara min vanliga tur ungefär. It´s not easy to be me.

På torsdag bär det av till Idre. Fan vad skönt det ska bli att komma ifrån allt ett tag. Problemet är bara att jag inte kan åka skidor. Jag är verkligen kass. Men det blir ju kul för dom andra och det finns ingen som tar mig på after skii. Där hör jag hemma.

Jag är arg på Odel som tydligen ska hoppa av resan nu med samma förklaring som Fanny:
- Jag har inga pengar
Ni får ursäkta mig gott folk men om man nu vet sedan 2 månader tillbaka att man ska åka på skidresa kan det ju vara bra att spara pengar? Eller jag vet inte det kanske är en dum idé.

Jaja, I like you anyway men nu är jag lack.



Ungefär så här brukar mina skidresor se ut. Men den här gången ska jag faktiskt upp i backen.
En dag åtminstonde. Förbättring. / Queen

Fix you

Pratade just med Sanne. Fan vad skönt det var att höra hennes röst. Känns så sjukt. Att någon så nära kan vara så långt bort. Tyvärr bröts samtalet. Men varje sekund var guld värd och belive me, jag ringer igen. Mig slipper hon aldrig. Kom och tänka på våran dans till vengaboys helt plötsligt. Minns du dansen Sanne? Haha. Oslagbar som allt annat vi gjort tillsammans. Älskar dig hjärtat. Igår idag och imorgon. Kanske inte i övermorgon. Haha skämt åsido.

Always and Forever babyboo. Visst ska det stå så?

Vilket röj det var ikväll då! Åsa + Erica sen lite cola, glass och channing (Step up 1&2)
Damn vilken man.



Bara så ni vet har jag och Apsnor stora planer på G.
Ruggit stora. Avslöjar inte ännu..

/ Daa Queen





Vill du dö eller?

Vissa dagar känner jag mig väldigt pyskiskt instabil. En bra dag är jag lättprovecerad och relativt förbannad. Visst låter jag som en trevlig människa? Men ärligt. Om folk bara kunde sluta vara så förbannat tröga och irreterande så skulle jag bli överlycklig och skutta omrking hela dagarna.

scenario 1 : Matkön
Tänk er själva. Klockan är halv 12. Du försov dig imorse och hann inte äta frukost. Magen håller i princip på att äta upp sig själv innefrån och du skulle kunna äta en hel mammut ensam om det inte vore för att dom är utdöda. Framför dig i kön står någon jumboidiot och tar en köttbulle i taget. En i taget , balanserar på sleven, tappar tillbaka och ger de ett nytt försök. När 15 köttbullar ligger på tallriken är denna stjärna klar. Applåder. Det absolut bästa är ju om maten råkat ta slut också.

scenario 2 : Blocka hela korridoren
Du är stressad. Lektionen börjar snart eller ännu viktigare du vet att det vankas hjärter i skolcafeterian. Du har besökt toaletten i A-korridoren eftersom det är dom enda som duger. På din väg tillbaka fasnar du bakom ett helt gäng brudar som skrattar högt och går ungefär så sakta som det bara är möjligt. Ett steg fram, två steg bak. Du försöker slinka förbi, men icke. Deras mission verkar vara att täcka upp hela korridoren. De är deras livsöde. Great. Du får hoppa in med 23 poäng efter två omgångar hjärter. Trots att du säkerligen skulle krossat allt motstånd - om du hunnit i tid.

scenario 3 : Folk spelar musik - på mobilen
Du har huvudvärk. Du är tröttare än tröttast möjligt. Du staplar dig fram genom korridoren, går enbart på vilja. Då hör du det. Fjortis techno/dance eller vad fan man ska kalla det ála Cascada ur en brusig mobil. Du kan inte för allt i världen förstå varför idioten i fråga kan vara så korkad att han/hon på fullaste allvar kan tro att någon annan i hela univerum förutom hans/hennes 3 lika brilljanta polare skulle vara intresserad eller finna någon som helst tillfredställelse i att höra denna skit. Huvudvärken övergår till migrän.

scenario 4 : Det finns inget papper på toaletten
Du håller helt ärligt talat på att kissa ner dig. Medans du halvspringer till toaletten och förbannar du dig själv för att du hällt i dig två koppar kaffe för att i desperat försök bli en aning piggare. Du kommer in på toaletten. Fan vad skönt. Äntligen. Du hör i princip änglasång. Livet känns lite lättare. Då märker du, det finns inget papper. Jaha, dags att köra crazyshake. Helt otroligt, hur svårt kan det vara? Toaletten är nystädad men man har visst råkat missa att det saknas papper - och har gjort det i 3 dagar. En guldstjärna. Kanske är papper onödigt.

Jag skulle kunna hålla på så här tills scenario 243 men för att behålla lite positiv inställning så väljer jag att spara det till ett senare tillfälle. Men ni kan väl hålla med mig om att världen är hård?

Dags för mentall träning igen kanske? Någon som kan hjälpa mig?

  / Queen


Only for U!

Juste kanske ska meddela att Sanne lever OCH hon har läst vår blogg. Hon sa att hon grät när hon läste den, hon är säkert grymt glad över att så många är inne och kollar också. Vi borde dock bli lite bättre på att skriva saker för Sanne och inte bara berätta vad vi käkar varje dag.

Så kommentera nu och berätta vad ni vill att Sanne bör veta så kommer hon säkert bli glad. Eller jag hade iaf blivit det^^
Looka hennes resdagbok om ni vill veta mer... se länkarna i menyn-->
Btw hitta denna, remember Säns coola frilla?!

  Finaste Ever!

Rekord!

Okej gott folk jag kan meddela att vi slagit besöksrekordet idag, det är skit kul! Haha kanske beror på att jag taggade 30pers på facean idag haha... Tack för titten, kom igen imorrn också!

Igår när vi var på bio lyckades jag framstå som korkad igen, fan också jag som har försökt skärpa mig. No way jag kmr aldrig säga vad jag sa haha^^  pinsamt värre hehe... 

Idag är det lördag, när jag hör ordet lördag så tänker inte jag på fest, kul eller något sånt utan jag tänker på godis. Det har blivit inprintat från när man var liten helt enkelt. Idag har jag verkligen inte gjort ett skit, suttit och lyssnat på filmmusik är vad jag gjort tsm med min familj. Gissa filmen körde vi.

Rulltårta har jag smockat i mig idag också och nu ligger jag här som en påse nötter och ångrar mig. Varför? den var inte ens så överdrivet god, bara tanken på att det är min lillebror som pillat med sina händer i smeten får mig att ångra mig ännu mer. Jag kan föresten ett skämt om rulltårtor...
- Vad är det med tårtan? Den rör ju på sig!
- Ja det är rulltårta.

Haha.. rolig va?! TSssss....  Nej men people ha en bra lördag och tänk på stackas mig som inte fick någe sms av Sanne när Erica fick de. Jaaaa.. jag har 3 men jag ska byta till comviq i mars.. snälla!
//Apsnor


Back in the days

Nu sitter jag här med "uppgiftspaketet" (internationell ekonomi) framför mig. Jag orkar inte. Fan vad värdelöst. Det är bra att man redan är skoltrött efter tre dagar. Skönt att det bara blir tre dagar nästa vecka också, på torsdag bär det nämligen av till Idre. Röj och lite skidåkning, mumma.

Bion igår va fett bra, skrattade i princip konstant. Jag och Ida fick sällskap av Sandro och Tony också, de var trevligt. Vi såg alltså yesman och jag känner mig lite smått inspererad. Kanske ska man börja säga JA till allt, JA till livet.
Heavy stuff.

Fick sms av Sannepanne imorse också. Älskling, fan vad jag saknar dig. Kändes skitdumt att glo CM utan dig
i torsdags. Räknar dagarna tills vi ses. ÄLSKAR DIG!

Nu kommer lite foton från back in the days som Matilda la upp facean imorse.
Mycket nöje!




 WEEEST SIDE, PEACE / Queen

Koma

Jag är så sjukt trött. Kroppen värker och jag vill bara SOVA! men icke sa Nicke nu är det dags att göra sig ordning och
åka in till sthlm :) det blir nog trevligt! Ikväll kommer bra eller anus, hoppas ni läser då.



Peace / Queen

TRÖJORNA HAR KOMMIT!


Åh nu var det reeklaaam!!

Nynäspeople och skogåspeople jag måste bara fråga, visst måste ni hålla med om att Criminal Minds är det mest spännande och lugnt bästa tv program som visas på tv just nu? Det är så himla braaaaaaaa... jag döör, så bra är det! Fast det kan vara lite farligt ibland också för jag vet inte hur många gånger jag har haft lust att slå sönder tvskärmen då reklamen kommer. De lyckas ju även lägga dem precis då det är som mest spännande, sen när programmet börjar igen så har 5sek försvunnit typ... värdoooo!!

Sanne du får väl läsa på internet hur avsnittet slutade.. mohahah...!!

På tal om reklam, visst finns det helt sjukt konstiga och dåliga reklamer? Jag har funderat på en sak, om man nu ska lägga jätte mkt pengar på att få sin reklamsnutt visad var 3:e minut på tv, kan man inte se till att det är en reklam värd att se då? Eller är det så att det inte finns några pengar kvar att göra en snutt så man spelar in en egen och redigerar i windows moviemaker?! hoost.. vad? nej jag sa inget om någon tandkrämsreklam.. nejnej..!!

Nu kanske ni märkt att jag ofta är lite negativ av mig vilket jag får höra typ varje daaaag av mina classmates. Jag är det omedvetet men nu har det blivit så att så fort jag säger typ, usch.. fiskbullar är inge gott.... då blir det värsta grejen av det; men idaaaa... sluta va så neggo! Men vadå jag kan ju inte ro för att råkar hata fiskbullar.  

Ha de grymmers alla :D
Imorrn blir det bio med Queen... Yes man.. hoppas den är bra! :) Läs imorrn så får ni veta.

// Apsnor


Bra eller Anus?

Imorgon instiftas en ny tradition. Bra eller Anus.
Hur de hela ska utformas måste jag diskutera
med min kollega om men kära Apsnor verkar
ha gått upp i rök.
De gör mig lite frustread
efter som jag har en morgondag att planera med
henne också, men nu ska jag umgås med min
mamma. Som sagt, imorgon - ytterligare en
spännande nyhet.



BRA ELLER ANUS?
// Queenis

Hur många har du haft i munnen?

Jag borde verkligen duscha. Tränade till klockan fyra och har inte lyckats ta mig in under strålarna ännu. Kan bero på att jag har dömt volleyboll i ca 2 timmar och de faktum att jag kom hem för cirkus 20 minuter sen. Men fan vad jag måste duscha. Ändå sitter jag här. Skoldagen har vart varierande. Jag har blivit slagen, sexuellt trakasserad, hotad, kramad, pussade ja hela fadderullan. Alltid action nära mig.

Vad rubriken egentligen handlar om kan ni ju få fundera på och lämna ett litet svar bland kommenaterna. Men
det är inte alltid som man tror kan jag meddela. Veckans Babe blev en hit och har redan fått in förslag på
massor av ursköna och riktigt sexiga grabbs n girls. Nästa vecka blir det svårt att kora en vinnare.

Later, ska bege mig till duschen nu vilket innebär att jag även ska filosofera lite. Det behövs.
Främst duschen.

BTW!! Ny design på bloggen
tackar vi Apsnor för. Mina Favvis färger
och allt :)
PÖSS n LÖÖVE / your Queen
   

VECKANS BABE

Är inte helt oväntat PETTER! =D



Petter är en himla trevlig kille som är oerhört charmig och kanske viktigast av allt; han är Bajare. Han är absolut värd titeln som veckans babe. Inget snack om den saken! Så grattis Petter, du är störst, bäst och vackrast den här veckan ;)

Veckans bubblare


Lina den fina, Sanne the one och SKIVOMSLAG (Cissi)

VEM ÄR NÄSTA VECKAS BABE?
Skirv gärna en nominering som svarar på varför och några smaskiga detaljer.

En upplevelse!

Klockan är 9.45, glasdörren till gymmet står på glänt och man kan höra den höga musiken. Kommer det vara folk där? Kommer alla skratta när de går förbi och ser oss genom glasväggen som är placerad rätt ut i korridoren? så att ALLA kan se. Nej nu *pip* ska vi inte vara fjolliga tjejer inte här ska det svettas för fulla muggar i 40minuter. Jag och min träningspartner gick in och fick en lättnad då det bara befann sig en person till i gymmet.... phuu...!
Ville bara säga: På fredag blir det gym igen!

Jag är lite förvånad faktiskt, vart är alla förslag på vem som ska bli nästa veckans babe?! Om ingen tipsar om någon så hehe... ska jag nog övertala Erica om att jag borde får vara veckans babe. Varför inte? Vilken ära lixom... (hon kmr dock aldrig låta mig bli det).

Nu ska jag sätta mig dagen innan en stor inlämning och skriva mitt arbete, har bara mig själv att skylla. Jag passade på att skriva en faktabok på lovet som inte ens har med skolarbetet att göra, jag är naturare så jag är smart och tycker sådant är roligt och intressant vettni...! ......host.... oj asså jag fick bara något i halsen, ursäkta! ........ host.... visst!

Justeeee.... jag måste bara berätta att jag fick VG i Ma D idag, jag är huuuuuur överlycklig som helst. För er som inte vet så satt jag ganska mkt i skiten angående matten men jag säger bara en sak: Tack älskade nationella prov för att du finns!!! Woohoo.. 

Ap

Ingen mjukstart här inte

Har precis ätit lunch/mellanmål, det var gott. Ägg och avokado. Så stavas mina måltider nu för tiden. Ibland kan man variera med lite keso eller kött också. Härlig deff. Jag tror alla kände lika stor glädje som jag idag när klockan ringde och det ÄNTLIGEN var dags för skola igen efter ett tråkig lov. Jag har längtat efter att skriva låånga arbetet om totalt ointressanta saker, planera livet efter prov samt styra Idreresor och Vollyboll cuper.

Jag hoppas ni förstår ironi.

Anyway förutom att bussen inte kom, avhopp från Idreresan, seminarium imorgon och faktumet att jag på 2 1/2 vecka lyckats glömma allt what so ever i skolan så är det lugnt. Jag lyckades ju trots allt hitta till mitt skåp. Ne men om man kanske skulle ta sig en tupplur? Träning ikväll men framför allt, trummvirvel, veckans babe för första gånger ever i denna fenomenala blogg.

Tänkte avsluta med ett tips till alla som sitter och tråkar.
Har prövat det själv några gånger och så länge man inte blir
påkommen så är det väldigt spännande =)


Later / Queenis

Rubrik!

Man mår dåligt flera dagar innan för att skolan ska börja igen men nu när jag sitter i den hemska byggnaden och inte gör ett skit så funderar man på varför man var orolig? Idag och imorgon känns verkligen som onödiga dagar, två dagar kvar av höstterminen kom igen lixom, vad skulle det vara bra för!

Nu ska jag för första gången på typ tre år frivilligt gå och gymma, jösses hur ska det här gå? Jaja..

Yo suckers// Apsnor


VECKANS BABE

När jag stod i duschen och filosoferade idag så kom jag på en brilljant idé. Kan ha vart den bästa idén sen jag vet inte när. Mycket intressantare än månlandningen, mer attraktivt än Victoria Secret Fashion Show och mycket smartare än gravidationslagarna. Vi ska införa, hör och häppna:




 Det är sant mina vänner, Den världsmäktiga juryn bestående av mig och Ida kommer att kora veckans babe varje onsdag. En fin merit till CV:et eller en fungerande raggningsreplik. Så kom igen! Tipsa oss nu!

Peace / Queen feat Ida


Jag älskar kalsonger

Hemma i mitt underbara krypin efter en lagom ansträngande dag med min vän Johan. Man kan säga att jag har haft en Johan-dag idag. Det innebär att jag har ätit med Johan tre gånger under dagen, spenderat säkert 3 timmar i tha BMW med Johan samt beslagtagit 3 av hans ägodelar; hans t-shirt, strumpor och kalsonger. No way in hell att han får tillbaka sina Salming nu. Sen har vi hunnit med ett för min del intensivt grympass bestående av benpress, benspark och andra benövningar som kommer att göra det jobbigt för mig att gå imorgon. Jag har alltså inte fått nått uppkört i röven om det nu skulle se ut så, jag har tränat gott folk!

Johan har också hunnit med att påpeka hur otroligt snyggt jag dansar på TG och min danspartner från juldagen var med oss under träningsperioden för dagen. Alltid trevligt. Detta var jag givetvis tvungen att berätta för något, ett sms skickas iväg till Sanne. Först tio minuter senare kommer jag på att det nog kan bli lite svårt för henne att läsa det. Balle.
Men Sanne om det ser det här så hoppas jag att du skiner upp, du vet nog why.



Dom här bilderna visar några av mina kära classmates (och ni som saknas har jag inte
på bild eller så vet jag att ni slår ihjäl mig om jag lägger upp dom jag har) som jag får
återse imogon, pigga och glada klockan 08:15 i C15 med matte C.
Hörde jag ÄNTLIGEN?
....eeeeh nej. / Queen

Back to school again!

Det är luuugnt med our little Sän, hon befinner sig på sitt sista plan efter att ha bytt i London och Hongkong och kommer nog snart landa. Vi fick höra att hon ska gå på beachen i helgen, sola och softa i värmen. Jag är inte ett dugg avundsjuk, nejnej... minusgrader och snö är ju urmysigt =) Visst?! 

Gott folk vad sägs som en "jag hatar" grej?! Neee... vi skippar den idag. Idag måste vi vara starka och vet ni varför?! För att det är skoooola imorrn, jippi, jag äääälskar skolan, jag går ju natur så jag har suttit heeeela lovet och pluggat. Jag pluggar 24.7 vi naturare gör ju det, i mitt huvud och framför mina ögon blinkar det en röd lampa som säger PLUGGA! Jag vet inte vad umgås betyder, jag vet inte vad festa är för något för det ända jag förstår är böcker och siffror. 

Så akta er för mig, annars händer det, en grej!!! Mohahaha.... 
Jag klickar med pennan så fort att era trummhinnor sprängs och jag sjuter ut plugg ur mina pluggis ögon... pang, klick, pang, pang, klick..!! Ruuun....Fooorest ruuun.... Åhhh.. jag älskar Forest Gump, den filmer är verkligen hur mysig som helst=) 

// Naturaren apsnor ^^ hahahaha.....
 


  

Jag kanske ska gå över till Sanne en stund?

Vaknade med the sleeping beauty vid min sida imorse. Kändes nice att ha lite sällskap. Allt var frid och fröjd tills ångesten plötsligt själpte över mig. Skola imorgon. Tillbaka till reporänta, matte c, engelska test och muntliga presentationer. Hurra! Snart är det dags för estetiskverksamhet bild för mig också. Med tanke på att jag inte ens kan dra ett rakt sträck så blir det för jävla intressant.

När jag spanade ut från mitt köksfönster imorse var det något som saknades. Jag tänkte undra vad det är? Jag ska nog gå över till Sanne och fråga. Sen kom jag på att fan det var ju ingen dröm. Hon är inte här brevid mig längre. Hon bor inte två hus bort. Hon bor på andra sidan jordklotet, hon har inte ens kommit fram. Det gör ont.

Nej fan dags att smila upp sig, Ida ligger i min säng och kollar Tjorven och Skrållan. Hon tänkte först kolla på Polarexpressen men tydligen hatar hon dubbadefilmer. Men vem fan gör inte det?


Nu är föresten tröjorna beställda också, ni kommer se mig och Ida
i dom inom kort!



Vi hörs senare, ska joina Apsnor / Eritcha



Blanda inte in mig i vårat förhållande

Always look on the bright side of life..

För två år sen körde jag inte taxi va
nehee?
jag va busschafför
åh fan!

Vart är tröjan jag stickade till dig?
jag gav den till taxichaffören
men varför då?
jag orkar inte knulla i en taxi klockan halv 4 på morgonen
....
hej hej
jaha går du nu
men du sa ju att du inte hade knullat?
i taxin jaaa..

spriit, här va de spriit, någon som vill ha sprit?

Absolt vodka
för män som kan sätta gränser

JAG HAR ÄTIT PANNKAKA!
Olle va bra!

RASTA MUTTAN!

Fast memory kan va trevligt.. om de inte blåser.

Har du problem med gräsfläckar på din fru efter att ni haft samlag i trädgården?

Man ska ju göra de bästa av saker o ting. Yrrol är en bra lösning! PUSS PÅ SANNE!
Godnatt people / Apsnor and Queen


Kan du fritera pommesfritten?

Vägen in kändes lång och för en gång skull så kändes vägen hem ännu lägre. En vän mindre. Det är nog tomheten som är värst, att man liksom vet att det tar minst ett år innan vi har lyckats skrapa ihop cash nog för att bege oss till andra sidan jorden. Och ni läsare verkar ju inte vilja göra oss rika heller. Däför så har jag och Ida brainstormat och kommit fram till hur vi ska kunna finansiera vår resa. Tröjor kommer inom kort. Sen blir det musikvideo och bullbak.

Väl på Arlanda var stämningen inte på topp. Vi försökte hålla minerna uppe medans vi surplade kaffe och kämpande för att inte bli för känslosamma. När vi sedan skulle säga hejdå för två och ett halvt år höll det inte längre. Att krama henne för sista gången på fett länge fick våra hjärtan att brista lite till. Vi väntade tills hon gått genom säkerthetkontrollen. Vinkade och bet ihop sen forsade tårarna igen. Hejdå bästis, vi ses om 365 dagar (+/- 30 typ) 

Vidare till donken där vi tröståt och försökte tänka på annat. Garvade åt Fredrik som skrapade rutan i 2 år och andra smått komiska grejer. Nu är det snart dags för pizza, lika bra att feta till det ordentligt när man ändå håller på. Tack Lina för skjusen och vi håller ihop nu. Vi ska göra det bästa av det här.  



Ida hatar Håkan Hellström..

/ La Reina


Evig väntan!

Nu sitter jag här hemma på en pinnstol och väntar på sällskapet som ska med till arlanda. Jag sitter dystert för mig själv och suckar, hur ska det här gå?! Är Sanne glad och säger hejdå med ett leende eller är hon ledsen och gråter?! Det återstår att se, vi får berätta om arlanda sen.

Det har blivit som en liten tradition här i bloggen att vi skriver om saker vi hatar, så ja ska vi ta en "jag hatar" grej. Jag hatar verkligen att bli väckt av någon som knackar på min dörr.
Knack knack.... Ida?! Är du vaken?
- Men jaaaa nu är jag det!!!


Jag vet inte varför men resten utav dagen är jag skit sur om ngn väckt mig så. Fast jag beöver egntligen inte sova men bara någon kommer på morgonen då jag eventuellt kan sova och knackar på den där *pip* dörren. Hehe.. nu vet ni det^^

Nepp nu måste jag gitta från lägenheten (radhuset), å jag skiter i duschen!

Yo suckers// Apsnor


Man behöver inte alltid va stark, man får finnas ändå.

Gaah det här är ju sjukt jobbigt. Ska man försöka sitta och komma på något
som förklarar hur kasst jag mår och hur mycket jag kommer sakna dig. Men jag
kör en klassiker och säger att det inte finns ord som kan beskriva din betydelse.
Du vet redan allt, du vet det så jävla väl. Om inte annat kan du läsa mina tankar.

Nu bär det av till Arlanda. Känner på mig att det här kommer att bli en tung dag.
Kanske borde bortsa tänderna, jag behöver ju inte ha dålig hygien bara för att
my heart is broken.



Slutet på en era, början på en ny. Vi älskar dig av hela våra hjärtan Sanne och vi ses igen.
BeSt FrIenDs 4-EvaAH (:

/ Queen

HERE WE COME!!

Fy fan vad vi är bra!
Vi har slagit besöksrekordet på bloggen idag, vi måste fortsätta, kom igen nu gott folk. Så farligt kan det ju inte vara att bli stammis=)
 
Åh, vet ni ved det här betyder?! ^^ Att Sanne är en omtyckt liten sucker...att hon har så många som bryr sig om henne. HAHA eller så är det erica och jag som är omtyckta eller så kanske det beror på att vi hotat alla att gå in här!

Vi vill bara passa på att tacka dig som tittar in här hos oss, välkommen in i gänget! =D
Sprid rykten om att det finns en blogg som närmar sig blondinbellas och Kenza's besökssiffror, HERE WE COME!

PS. Looka in facebook där vi har skapat ett fotoalbum som reklam för bloggen, kopiera gärna bilden och ha i era album!
// Apsnor

Känner ni pressen?

När jag var liten sa jag alltid att jag skulle bli fotbollsproffs när jag blev stor. In my ass. Det gick ju as bra. Ett tag var jag inne på att bara bli kändis också. Kort och gott, kändis. Men vad skulle jag bli känd för? Jag kan inte sjunga, Jag är ingen vidare skådespelerska, Jag kan inte bli politiker med tanke på alla bilder som snurrar runt på Facebook, Jag har inte förutsättningarna för att bli som Paris Hilton och jag tror ju inte direkt på någon modellkarriär.

I dagsläge känns psykolog som något för mig. Men tydligen ska man ha alla MVG för det. Så smart är jag inte. Det är lite sjukt egentligen. Dom kan ta in socialt inkompententa människor som ägnat hela sitt liv begravda i skolböcker men att jag inte är någon stjärna i matte ska sätta stopp för mig. Jag får helt enkelt vinna på lotto. Tony trodde att jag skulle kunna passa som polis. Det trodde jag också ett tag. Men mina 1 och 63 + mitt relativt harmlösa yttre gjorde att jag tveka. Jag tycker iofs att jag är en farlig typ, frågan är om 2,00 biffar på 130 kilo håller med?



Känner ni dom kalla kårarna som letar sig upp över ryggraden?
I´m bad ass mothafakkas / Queen

Som ett offer!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag skulle offra allt för er! Som på en actionrulle då en person slänger sig i slowmotion framför sin kompis för att själv bli träffad av en kula. Om jag vore en sådan person som kan kasta mig så snabbt så skulle jag inte tveka för en sekund (nej för då vore personen redan död).

Jag håller med Erica om att det finns få personer som man aldrig kan sluta älska. Jag är överlycklig att jag har lyckats hittat två.


PS. Jag kan informera att det är 13 minus grader ute och fullpackat på kebabbaren här i Skogås, om någon undrade.
//Apsnor

Vår trio ner till två

Det finns vissa personer. Personer som kan avsluta varandras meningar. Personer som kan tänka samma tanke utan ett ord och börja asgarva på exakt samma sekund. Personer som förstår när man ska säga vad. Personer som vet när man inte behöver säga någonting. Personer som man bara kan slappna av med. Personer som man gör allt för att få se skratta. Personer man skulle ta en kula för. Personer man älskar. Det finns få sånna personer.





Sanne och Ida ni är dom personerna för mig.
/ Queen


Rubrik!

Nu är jag tillslut hemma efter en helg i nynäs. Jag ska sova nu för tejpen som håller upp mina ögonlock håller på att lossna. Jag ville bara säga att jag tycker oerhört mycket om Queen och Tott + allt och alla som befinner sig i deras närhet. Jag ska verkligen försöka att inte glömma bort att komma ner till nynäs sen, ja ni vet sen, efter måndag. Jaja.. Sov gott alla och passa på att imorrn tänka lite extra på de fattiga, hehe nej men på our little sän<3

PS! Lite secret information, jag spelade in när Tott snarka jäääkligt högt vare^^ Ngn som vill höra?! Hahaha....

// Apsnor

Panikångest

Jaha så nu är det alltså den 3:e januari 2009 vilket innebär att Sanne åker om två dagar. Mindre är 48 h är det kvar till hon lämnar mig, nynäs, sweden. Det känns ju lite som en käftsmäll måste jag erkänna. En jävligt hård också. Jag hatar avsked, jag är ganska kass på hela hejdå grejen. Som ett hål kommer det kännas, rätt in i mitt enorma kärleksfulla hjärta.

Camilla åker imorgon också, känns kul att alla lämnar mig. Jag känner mig nästan som en övergiven katt som strycker omkring på gatorna utomlands. Jag har dock inte rabies som många av dom stackars krakarna har. Det gäller ju att se det positiva.



Peace / Queenen

Xena är grym!

Haha... Erica jag satt precis och kolla på den otroliga Xena som krossar allt i sin väg med en rustning som ser ut som en bikini med nitar. Men måste erkänna att det är så otroligt töntigt att jag tycker det är roligt att titta på, kalla mig konstig det har jag ändå hört hundra gånger.

Just nu befinner jag mig alltså i Sannes säng och ska strax sova, jag lovar att Sanne kommer slockna på två röta "som vanligt". Pokerkvällen som Erica talade om blev en filmkväll för oss som var för snåla och de som sög och åkte ut, Sagan om ringen är en urmysig film vid vissa tillfällen. Gråter lite varstans, fast jag gråter till och med till teckade micke och molle så ja jag vet inte.

Nepp gott folk nu är det inte många timmar kvar till vår Sän pään lämnar oss. Nedräkningen av minuter kan börja:( 
Faaan vad det här är jobbigt, men det är ju inte hennes begravning det måste vi alla komma ihåg, så ha inte svarta kläder på måndag. Nu ska jag sova och tänka på min lilla Sanne. Hö hö... misstolka inte det där! 

Sov sött suckers / Apsnor 

Fyra är mitt lyckotal

Två damer med tre tior på bordet. Ett ess ligger ute. Det är bara att chansa om man har marker värda cirka 80 kvar och alla andra sitter med ett värde på minst 500. Om Gud hade vart nådig hade han gett mig turen, men icke. Jag har nog syndat för mycket under mina dar. På en fjärde plats hamnade man, av 14. Helt okej men jag är inte nöjd. Den dåliga förloraren inom mig skriker: "sopa, idiot, bonjävel" som ett jävla hån. Hur ska man besegra den envisa jäveln?

Krigarprinsessan Xena visas på just nu. Riktig kvalitéts TV. Tänk om man vore som hon. De vore grymt coolt och inte fan skulle jag ha torskat på poker, jag skulle ha slaktat Albin, Victor och Tule som tog vinstchanserna ifrån mig. Men livet är som det är och tur är väl det för annars skulle jag sitta här i en "sexig" riddarutrustning och ett svärd i högsta hugg. Det hade sett ut.

Nej men nu ska jag väl följa den helt otroligt spännande slutspurten i poker after dark gär hos Åsa. Oliver som sitter här brevid mig och mår kast hälsar absolut inte. Det gör däremot Jonne och Åsa. Det säger väl en del om dom. Härliga grabbar och brudar har joinat ikväll, det här gör vi om. Men då kan ni förbereda er på FET torsk.

No matter what, I´m still Queen.





/ Erica


Gästbloggare: Vem fan går barfota till Telegrafen?

Okej, det här är mitt första blogginlägg EVER. Så ni får överseende, kapish?!
Dagens stora fråga är alltså; vem faan får barfota till TG?! Det är en sen decemberkväll/natt, ungefär massa minusgrader, frost på rutorna och vi väntar på Jessica som ska köra oss till det ökända Telegrafen. Det är då vi märker skorna, de svarta skorna med klackarna som var helt sönderslitna och snea. Okej, klart ingen vill ha skor med snea klackar på sig när man ska till TG, är as packad och det är snorhalt på golvet efter all sprit/öl/vin/cider som, av "misstag", har spillt ut på hela golvet. Men vem går hellre utan skor? Det är något jag verkligen inte fattar! Jag menar, tänka hur mycket snusk du kommer i kontakt med: sypor, alkoholhaltiga drycker, glas, spott från Erica, aa you name it!

Det skummaste är att skorna är väldigt snygga, så föratår inte att ingen har hört av sig? Det kanske bara är så att personen skäms något otroligt efter att ha varit så full och "glömt" sätta på sig skorna.. Men lixom hallå, man kan bara inte skämas i närheten av oss, det går bara inte. Vi har gjort så sjukt mycket pinsamma saker genom åren så jag är inte säker på om det ens är möjligt att komma upp till vår nivå.

Puss6kram/
Tott

Men orkaa!

Vilken ljuvlig morgon, fåglarna kvittrar, ett tunt snölager täcker marken och solen sipprar fram mellan molnen.
(Får mig att tänka på trudilutten; "fåglarna kvittrar vilken underbar dag, go och glad kexchoklad") 

Känslan av att vara ledig en fredag får mig att småle lite elakt när jag samtidigt vet att Erica jobbar och sliter denna morgon. Erica du kan ju gå och tracka min mor hon ska befinna sig där i byggnaden.

Idag skulle jag egentligen åka skridskor med min bror och hans flickvän (min bror kan ej åka), så jag hade sett fram emot en stund av mobbning. Men nej så blev det icke, såhär blir det alltid! Man planerar en massa aktiviteter men när det väl kommer till sak så pallar man inte, hur lat får man egentligen vara?! Lovar hade jag bott i USA hade jag vart 300kg tyngre, en tjockis Ida som knappt orkar sträcka sig efter pizzabiten som ligger två cm bort. 

Nej nu kan jag inte sitta vid datorn och löka längre, jag ska bege mig ner till Nynäshamn där Erica i detta moment sitter och ångrar sig att hon slängde heeela mandarinen och Sanne typ ligger och sover. Erica, du får mer än gärna möta mig vid tåget eller du har inget val. Mohaha...

Nynäs here I come!!
Yo suckers / Apsnor

Dagens i-landsproblem: Kärnor i mandariner gör mig galen!

Klockan halv sju imorse ringde mitt mobilalarm. Jag placerar alltid min telefon på mitt skrivbord, någon meter ifrån sängen av ren erfarenhet. Jag vet hur det brukar sluta annars: "bara tio minuter till", "eh jag skiter i frukosten så kan jag sova en kvart längre", "jag måste inte ta på mig kläder, sminka mig, borsta tänderna" kort och gott skippar jag alla mina morgonrutiner enbart för att få dom där minuterna extra under täcket som aldrig gör mig piggare iallafall. Den som kom på den där förbannade snoozeknappen borde inte få lov att leva.
 
Hur som helst kom jag upp i hyfsad tid idag, bara en halvtimme extra spenderade jag halvsovandes ständigt medveten om att snart ringer den sjukt irreterande signalen som jag inte vet hur man ändrar på min telefon. Upp och hoppa. Svor för mig själv när tanken av att både Sanne och Ida tagit ledigt från sina jobb idag slog mig. Jävla lirare asså. Tänkte för en sekund göra detsamma men sen kom jag på att om jag ska ha råd att besöka Sanne & Zeeland är det på sin tid att dra in lite stålar. Ut i kylan, 8 minus, men långkallingar och dunjacka, mössan långt nerdragen och Pink på högsta volym i öronen.

En promenad på morgonen är egentligen inte fel. Kände mig faktiskt förvånadsvärt pigg när jag entrade jobbet. Kaffet smakade ljuvligt och dagen har hittills vart lugn men sen sabbades allt. Jag är ingen frukostmänniska och trots att jag för en gångs skull lyckades trycka i mig lite gröt imorse så kurrade magen redan vid 9. Förberedd som jag brukar vara tog jag fram en mandarin ur min väska. Första klyftan, riktigt god. Söt smak, inte alls besk eller sur som mandariner ibland kan vara. Men sen hände de som inte får hända. Klyfta nummer 2 innehöll hela 3 kärnor. Jag var tvungen att spotta ut den direkt. Gav klyfta nummer 3 och 4 en ärlig chans men nej, dessa hårda, äckliga jävla kärnor förstörde som så många gånger förr den underbara frukten. Det var bara att slänga. Fanns inga alternativ.

Nu sitter jag här lite halvbitter och undrar vad felet på mig egentligen är. Jag kan inte äta frukt med kärnor! Det går bara inte. Jag är en antikärn-människa som inte besitter tekniken att separera kärnan från fruktköttet och enbart spotta ut den. Och något jag verkligen inte förstår är människor som kan svälja kärnorna och inte verkar bry sig ett dugg om att spotta ut eller klaga. Jag kanske tog de hela "om du äter en kärna börjar ett träd växa i magen på dig"-snacket för seriöst när jag var liten.

Hursomhelst, pengar rullar in det går bra nu. Dags att återgå till arbetet.
Sanne och Ida, fan ta er. Hoppas ni sov gott och gör det fortfarande.


Peace / Erica


Smartskaft!

Jag får ofta höra; "VA?! ofta DU går naturlinjen.. haha den va rolig. Nej men seriöst Ida vad går du för linje?" Jag må vara korkad ibland men jag kan lösa en rubrikskub, slå den! Det måste ju bevisa att jag är lite begåvad iaf, eller? Det där med att jag gick in på internet och printa ut koder för att lösa den, det behöver vi inte prata om. Nej men jag ska säga er, bara för att jag är nollallmänbildad, ofta säger fel ord och kommer med korkade ideer så betyder inte det att jag är helt vrickad.. typ!
  Eller hur?

Idag var jag på bio med familjen, såg body of lies. Men hur som, sånt vill ingen av er läsa om. Jag tänkte bara nämna lite om hur stockholms gator såg ut dagen efter nyårsafton. Gatorna var tomma, allt var stängt och det yrade runt frusna turister med sina kameror i högsta hugg. Det är något jag tänkt på länge, när man är utomlands tar man alltid en massa bilder på hus och byggnader. När man kommer hem sen så tänker man; "va fan tog jag kort på den där statyn för? vet ju inte ens vad den föreställer." Eller har jag fel?

Men iaf, där var jag och min familj... man såg på typen av folk som befann sig i biosalongen att det var sånna som varit nyktra på nyår eller de som träffats fulla, vaknat upp i samma säng och för att lära känna varann så går man på bio. En blandad pott må jag säga, mumsigtfullibibblan!

Btw måste berätta om i morse när jag skulle gå till tåget. Efter att ha käkat chips och dipp med sanne kl 04.00, vaknat 8.30 då sanne skulle till jobbet, forsatte sova till 11.00, ätit frukost med Sannes föräldrar och tillsist skulle bege mig till tåget så var nynäsgator till skillnad mot Stockholms proppfulla med hundägare och promenerande pensionärer. Inte en enda person under 30 mötte jag, tänka sig var alla verkligen så packade igår att ingen orkar resa sig ur sängen kl 14 dagen efter?! Jösses...

Jaja so long suckers / Apsnor

Jag hatar tjejtjejer

När jag stod i duschen och filosoferade alldeles nyss så kom jag och tänka på en del saker som stör mig. Ja det är sant jag filosoferar i duschen och ja jag är en riktigt pessimist. När folk klagar på att jag är negativ så brukar jag svara att det är bättre att gå in med inställningen att allt suger så kanske man blir positivt överraskad, istället för att tro att allt ALLTID är så jävla bra. Det är ju riktigt bull. Nu är det ju inte så att jag hatar världen och allt som ryms på den utan jag stör mig bara på ganska många saker bland annat tjejtjejer.

Kanske är det för jag själv misslyckats med att leva upp till den riktigt tjejiga "rollen" som surplar tee dagarna i enda och lever i någon jävla sex and the city värld. Kanske är det jag som är konstig. Jag menar att man på fullaste allvar kan köpa en väska för över 500 kr är för mig en gåta och hur man på fullaste allvar kan känna sig bekväm i stilettklackar och för kort klänning varje dag är obegripligt.

När jag hör dom här tjejtjejerna skratta innan klockan 10 på morgonen i skolan så kan jag se framför mig hur jag likt "munken" i mean machine hoppar upp och ger dom en fet kick i fejjan. Jag vet det är hemskt, men jag kan inte ro för det. Att mina kära classmates skrattar åt min ofixade frilla och tycker att jag är döjobbig när jag tjatar om mitt älskade Bajen är en annan femma. Jag menar jag lyssnar ju på deras jäkla snack om de senaste modet så varför är inte dom intresserade av att VI vann gårdagens match eller att alla tog av sig höger dojjan och skrek "upp med sulan på topp?"

Mina tjejkompisar frågar inte ens mig om jag vill haka med in till sthlm och shoppa. Dom gör det inte för att vara elaka utan för att dom vet att jag kräver kaffepaus var tjugonde minut och fullkomligt hatar att gå i affärer. Men seriöst då, hur kan man på fullaste allvar stå på H&M i en timme? EN JÄVLA TIMME! och sedan lämna affären med ett linne och ett par örhängen, om ens det. Det känns lite som "ursäkta skulle jag kunna få tillbaka den där tiden av mitt liv?".

Mitt totala ointresse kan ha med att göra att jag tycker att mode är ren idioti. "De ska vara höga jeans" - dom menar på fullaste allvar att man ska ha byxorna vid naveln. Jag menar, jag och mina kompisar brukar ibland när vi är på skämthumör dra upp byxorna högt säga "jag har Sveriges längsta arsle" och asgarva. Jag tycker hela grejen med mode är patetiskt, varför behöver man någon som talar om hur man ska klä sig? När jag va fem så fick mamma vara med och bestämma men sen var det nog. KOM IGEN BRUDAR! Va lite orginella, vem fan bryr sig om vad beniga kändisar och modeller har på sig när de tar en latte? mhm..

Nu ska jag kolla skräckfilm med Sanne, Da Dave and Tony.
Jag hatar skräckfilmer.




Peace /  Erica

Ett andra hem!

Ja det är sant, Erica och jag "Ida" har startat en blogg. Den kommer vara så grymt braa och vår älskade Sanne kommer kunna läsa den varje dag. Men sedan är ju hon så lat så hon kommer säkerligen inte palla läsa den, typiskt henne är att läsa första och sista raden!

Erica har då berättat hela historien om att Sanne ska flytta som jag tror alla redan vet eftersom Sanne är någon form av nynäskändis. Jag bor ju då inte i nynäs utan i skogås som är en helt annan typ av håla än nynäs. Här i skogås hänger småturkar utanför tågstationen och i det otroligt fina innecentrumet. Vakterna sitter och käkar på en kebab'bar och fyllisarna har sina speciella parkbänkar. Motsvarigheten till mix heter i skogås mirabelle, dit går man bara ifall man är i 40års åldern och har alkoholproblem. Nynäs kan man dock förklara i en mening; Där sprids rykten i ljusets hastighet och alla känner alla. Trots detta så är nynäs mitt andra hem och varje dag längtar jag efter att få åka ner till mina absolut bästa vänner och göra ingenting. Något som  blivit en favis är att bråka med Erica om vem som ska sitta i framsätet på Sannes bil när vi glider omkring på nynäs gator^^             

Juste... mitt nyårslöfte fick bli att jag inte ska dissa nynäs nu bara för att Sanne åker. Nej, jag har min älskade Erica och andra nyfunna vänner som jag inte kan lämna. Jag ska inte skriva någe mer för själv hatar jag långa inlägg.

So long suckers!
 

Och så har man klarat ett år till

Vet ni något som är väldigt kul? Jag hatar bloggar. Jag stör mig så jävla mycket på alla dagens outfit och "idag har jag shoppat det här" inlägg. Så det kan ni fet glömma i denna blogg. Den här bloggen är lite av en gåva från mig, Erica, och min kära vapendragare Ida till vår kära vän Sanne som ska flytta ifrån oss. Den jäveln har bestämt sig för att dra till Nya Zeeland och klättra i berg, åka forsränning och skidor istället för att hänga med oss. Vi är sårade men vi måste medge att vi älskar henne. Vi kommer sakna hennes skratt, hennes gråt på TG, hennes otroligt heta dans, hennes övernaturliga skräck för spindlar, hennes otroligt vackra smile, när hon pratar bebisspråk med sina katter (vilket jag förövrigt stör mig som fan på), hennes ostädade rum, hennes charm, vår tid på Fatcamp och en rad andra saker. Listan kan göras lång, men så blir det när man glidigt tillsammans i 14 av 18 år.




Dock så kommer vi inte bara berätta om hur mycket vi saknar Sanne. Då kommer vi och hon kravera. Vi kommer också använda den för att informera henne och alla andra om våra otroligt intressanta liv här i Sveriges motsvarighet på Cannes, Nynäshamn. Ida som är bosatt några mil ifrån mig nämligen i Skogås kanske känner för att dela med sig av hennes äventyr i ghettot också. Jag kan börja med att berätta om gårdagen eftersom det trots allt var nyår, wooho. överskattat men whataa fuuuck. Jag, Ida och Sanne spenderade vår kväll tillsammans på middag i Sannes slott här två hus bort. Efter mycket god mat och jävligt god efterrätt var det dags att bege sig ut på äventyr. Vi fick sällskap av vår vän Oliver som förövrigt hatade vår musik och tog oss an första uppdraget. Vi skulle hämta herr Charles på torö, hälsa på massa kompisar och köra runt som någon jävla taxi. Och tro de eller ej, vi var nyktra. Eller ja, jag blev delgiven en champangeflaska på 12slaget och vilken frisk människa kastar bort systemets kanske billigaste dricka på självaste nyårsafton? inte jag iallafall.

Torö är ett jävligt knepigt ställe. De tog oss säkert 3 år att komma till målet och vägarna kringlade sig som värsta bergodalbanan. Tur för mig att jag inte är åksjuk. Ida fick sitta fram, jag lät henne göra det. Hon trodde att jag skulle vara snäll men jag hade räknat ut att framsätet skulle vara mitt resten av natten om jag lät henne ha det ett tag, och visst blev det så. På tolvslaget stod vi i centrum (vi vet, lite pinsamt) med P, Jeppa och Elise. Dom smällde raketer och jag höll mig på avstånd eftersom jag freakar av alla dessa hemskheter. På tolvslaget (okej, strax efter) fick både jag, Ida och Sanne våran efterlängtade nyårs kyss, av varandra. Det är så det ska vara. Det är vi tre liksom.

Nyårslöften är något som man måste ha och även fast jag vet att jag antagligen inte kommer hålla mina så såg jag till att dra dom på ringvägens stenstrand klockan halv tre på natten. Mina vittnen blev Ida, Sanne och Tony. Jag ska

* sluta snusa HELT tills studenten
* utnyttja mitt gymkort mer
* hålla mig till GI

GOOD LUCK ERICA!

Till sist får man väl lov att vara lite trevlig och önska er alla ett gott nytt år. Hoppas ni alla får vad ni förtjänar.
Vare sig det är pärlor eller skit. Nu ska jag snart iväg till gymmet och lyfta skrot med Johan. Later!


RSS 2.0