Like you said it should be

Jaha, sista kvällen med brudarna. Frågan är om vi någonsin blir fulltaliga igen?
Hann förbi mina kära vänner P & Jesper också. Dom hade inhandlat en present,
som dom hade tänkt ge mig på studenten men inte vågade..

Har förövrigt inte börjat packa ännu. Jag gör allt imorgon.
Idag vill jag bara chillaxa lite.








Det råder inga tvivel om att vi har haft jävligt kul tillsammans.
Det kommer vi att ha igen och ni vet att jag kommer att sakna
er alla, lite iallafall.

Pöss / Queen soon too be La Reina

Burn motherfucker, burn

Kanske lyckades jag lura er med rubriken? Jag lovar att hälften av er läste den och tänkte, shiiit vem har Erica ställt till knas med denna gång?! Men så är det icke. Jag är superglad över allt just nu. Livet är som det ska vara och återigen har jag lekt i vattnet med Felicia på drottningviken. Fanny låg och var allmänt het på klipporna och sedan kom även Lina och Enman för att sällskapa. Mysigt. Dom visste ju i och för sig kanske inte att vi var där men dom valde att skina upp vår dag ännu mer genom att joina. Vi lyckades även få Enman att bada vilket är ett smärre under. Sitter och skriver en "att göra" lista just nu. Inte alls långt kvar utan på torsdag smäller det!

Ska börja med att söka lite kurser till våren så får
vi se om jag hoppar på eller fortsätter på nya äventyr
världen över. Världen är min lekplats.

 
Juste, det här är anledningen till rubriken. Dagens glidar låt! Hittade tyvärr
bara live.

Pöss Queen

Tio orsaker att hata mig

Eftersom jag inte har fått några hot eller elaka kommentarer på ett tag så börjar jag bli lite orolig. Har världen gått och blivit snäll eller är jag inte lika provecerande längre? Här får ni några anledningar att hata mig. Lite hjälp på traven så att säga.

1. Jag är pessimistisk och irriterar mig på det mesta.
2. Jag har fruktansvärt dåligt tålamod.
3. Jag har hett temprament.
4. Jag är en extremt dålig förlorare.
5. Jag är en ännu sämre vinnare.
6. Jag tycker på fullaste allvar att jag är riktigt grym.
7. Jag är envis och enkelspårig. Tycker jag en sak så är det så.
8. Jag är nojjig, riktigt nojjig.
9. Jag måste göra saker konstant.
10. Jag är en aning lättirriterad..

Så, det var den listan de. Hade tänkt skriva anledningar till varför ni bör älska mig, men det hade tagit så fruktansvärt lång tid och tid är förtillfället en bristvara.



Ha det skit! / Queen

GRATTIS ROBERT


Här har vi vår låt. Du vet hur mycket du betyder för mig. Du är en av mina absolut
bästa vänner, tack för alla fina stunder. Jag älskar dig.

/ Queen

Lycka

Dagen har avnjutis på klipporna här i skärgården vilket aldrig är fel. Felicia, Fanny och Jennifer blev dagens sällskap men det var bara två av oss som vågade hoppa i plurret, vilka kan ni ju försöka tyda på bilderna som kommer nedan..



Ja men precis, inga baywatch brudar dirr kanske. Men nog hade vi kul alltid.

/ Q

JAG KOM FRAM TILL EN SAK

Jag är lycklig igen.


3 månader

Det finns jävligt många bra anledningar till varför jag ska åka till Spanien. Det finns ännu fler till varför jag ska åka med Ida. Bara en sån sak som att Ida skickar en packlista till mig där hon har skrivit upp ALLT. Hon är också en helt underbart störd människa, precis som jag. Det är många som häpnar när jag säger att vi ska vara borta i tre månader. Som det känns just nu så skulle jag faktiskt kunna stanna ännu längre. Det beror inte på vantrivsel utan snarare på att alla dagar är deja-vu upplevelser. Jag får inte ut något av att vara kvar. Allt kommer bara att upprepa sig. Det kommer bli samma konflikter, samma irritationsmoment. Jag behöver helt enkelt nya saker att störa mig på.

Jag längtar så mycket så att jag snart spricker. Men nu är det inte alls långt kvar tills jag lämnar Nynäs bakom mig i 3 månader.


Så snart får någon annan stå för skandalerna,
I´m done.

/ Q

SANNE!



Jag har hittat den, äntligen. Vår låt. Eller det kanske egentligen bara var jag som gillade den.
Nej nu ska jag fan bada / Q

En underbar gåva


Detta underbara tygarmband fick jag av min söta vän Matilda. "Så att du inte glömmer mig"
sa hon, och det kommer jag aldrig att göra. Jag blev så otroligt glad.
Ett kompisarmband som slår alla brythjärtan med hästlängder.
Tack Matilda, du gjorde min dag. <3 / Queen

Livet på en pinne

Alla var där igår. Alla som hade möjlighet, alla som var i Nynäs. Nästan. Det blev en helt sjukt roligkväll me nhur många underbara människor som helst. Några saknade jag men man kan inte få allt här i världen. Får låta bilderna tala för resten.







Sådär, här har vi några av bilderna från en perfekt kväll. Nu blir det käk
sen är det dags att möta upp Anton och Felicia för att ta årets första dopp!
Göliigöll / Q

"Alla ska dit"

Gårdagen bjöd på en helt fantastisk kväll ute vid Lidatorp. Amanda och Linnea hade gått och fyllt år och givetvis skulle det firas. Det var en hel del sköna brudar som närvarade, en hel del halvnya ansikten för mig vilket var trevligt. Kvällen avslutades på Freja där vi mötte upp Åsa också. Satt mest och snacka tatueringar och njöt av livet på en båt som är strandad. Blev en hel del öl igår men jag mår bättre än vad jag förtjänar och är sjukt laddad inför kvällen som ska spenderas på, hör och häpna, Freja. Är väl ungefär 15 + inbjudna och det lär väl bli en plankstek och några kanor öl. Dagen har spenderats ute på klipporna tillsammans med en väldigt speciell vän som jag saknat jättemycket, BJ. Camilla och Jessica samt Fredde och Lina kom sedan och joinade oss och det blev en hel del skratt och piss i skogen. Ska nog gå ut och lägga mig på baksidan men mamma nu och läsa lite ur min brilljanta bok, 3 sekunder. Sen är det dags att fixa sig och min personliga make-up artist ska få mig att bli vacker idag också. Känns skönt.

Lite bilder från gårdagen!







Ha det bra folket!
Bara så ni vet är det Freja som gäller ikväll,
alla ska dit

/ Queen

David

Ska snart springa ner till min och Davids hemliga mötesplats där vi har träffats innan varje promenad eller liknande i över ett halvår nu. Det är lite coolt och konstigt på samma gång. Vi har också en vän som heter Bänke som vi hälsar på när det blir för jobbigt att stå upp. Dock har David så benig röv så han kan inte sitta mer än i en kvart. En annan sitter ju alltid ganska mjukt. Branus David, branus.  Fuck yeah.

Det räcker om David fattar texten ovan.
Love you man.



Idre resan glömmer vi inte i första taget. Barnen i Bullerbyn, brandalarm, halka,
faceplant, tårta, nakendans och en jävla massa öl.

/ Queen


Att få längta

Jag vet inte vad mitt problem är men att jag har problem är ett faktum. Jag känner mig konstant uttråkad och irriterad. Är det inget speciellt som händer så har jag ingen lust att närvara. Jag har blivit lite tråkig om jag får säga det själv och det är något som jag kanske bör ändra på.

Det känns väldigt skönt (som jag tjatat om tidigare) att åka snart. Jag har inget att hämta här i Nynäs, jag har gjort allt som jag vill göra. Det finns inget kvar här för mig just nu, inget som håller mig kvar. Inget som definerar mig. Jag känner mig bara allmänt less på många människor i min omgivning. Jag känner mig bortprioriterad och det kanske inte är så konstigt när man är tråkig.

Nu vill jag bara få perspektiv på saker, lämna Nynäs för ett nytt ställe och komma tillbaka. Längta tillbaka. Längta till allt det som jag har tröttnat på.



Bååååring.

/ Q

Enformiga Nynäs

Det är inte mycket nytt som händer i den förtillfället väldigt soliga skitstaden Nynäs. Dagen har spenderats i hamnen (!!) med Åsa och min barndomsvän Linda. Det var trevligt och vi hann prata om en hel del intressanta grejer och ta en varsinn glass innan det var dags att sätta sig på Racer Göran och trampa hem igen. Låg på baksidan och läste min bok i någon timme, höll mig dock i skuggan. Brännan påminner nämligen fortfarande om gårdagen.

Förövrigt är jag ganska trött och less och skulle helst av allt bara vilja åka nu. Så jävla trött på människor som inte kan slita sig från varandra och umgås ett tag. Känner mig lite smådissad nämligen. Men det är deras val. Ska snart möta upp Felicia för en hamnrunda by night eller aa inte riktigt night kanske men nästan. Vi får se vad vi hittar på och om någon mer mot förmodan joinar.


Snacka om att jag har heta läppar. Kanske inte ska operera dom trots allt.

Pöss

Kul för Charlie

USA vann mot mitt nya hemland Spanien i dagens match. Vilket betyder final för Charlie och c:o vilket är trevligt. Jag kan inte påstå att jag gillar USA direkt men så länge en Bajare är planen så är det ju sjävklart vilket lag jag håller på. Jag kanske är en aning färgad. På tal om färg, jag är röd/brun och det är inte skönt. Det svider. Jag fattar inte varför jag vägrar inse att jag bara är en bleksvenne som inte bör vistas i solen för länge utan att smörja in mig från topp till tå. Jag är ändå, trots omständigheterna, väldigt glad för att jag ändå har ett så pass bra pigment som jag har. Jag älskar att vara brun, så mycket fräschare. Man ser ju smalare ut i mörkt, det vet väl alla.

Dagen har vart fin. Att ligga och steka på drottningviken är en av de få saker jag kommer att sakna. Dock är det inte helt fel att ligga på en sandstrand och friteras heller. Men klippor och öppet hav är nog det som gör att Nynäs äger på sommaren + hamnen med Freja, glass och skagenröra.

Nu ska jag smörja in mig
eller rättare sagt bada i lotion.


Bad ass

Fuck off / La Reina

Aj som bara fan - all over again

Jag har lyckats bränna mig.
Ordentligt också.

Trevlig dag trots allt på DV med några riktiga
puddigar, nu ska jag kuta till Jesper.

Hoppas jag inte kollapsar..
som i Brasilien..

Hörs sen / Q

Perfekt

Dagen har vart strålande, och då talar jag inte bara om vädret. Dagen började med att jag blev upplockad av Sarah och vi begav oss något senare för att köpa sallader på Thorssan. Vi mötte upp Åsa och min sambo to be, Ida. På bryggan i hamnen avnjöt vi räkor, avokado, ceasar och loka. Sarah var sedan tvungen att svika pågrund av jobb men dagen fortsatte i samma sköna stämning. Lina och Enman kom ner för att joina på en glass och det diskuterades främst sinnessjuka straff och tortyr, trevligt trevligt. Hann också upp i centrum för att inhandla lite till resan, känns som att läget är under kontroll för tillfället.

Hemma i casa del Queen bjöds det sedan på skagenröra och när vi var mätta och belåtna åkte vi upp till Kvarnängen för att skåda A-laget som inte var allt för bra. Dock glänste Robert när han entrade planen, är så stolt över honom. Riktigt grym ska ni veta. Efter en halvlek blev det rallykörning hem igen för att se U-21 krossa Serbien.

Vi skulle sedan besöka Freja där några vänner satt och skålade i några öl för mycket men innan vi hann dit hann båten stänga och vi lämnade av Ida vid tåget. Mötte Anton som var en av de få nyktra som spenderat kvällen på Freja och vi promenerade tillsammans hem i en fantastisk sommarkväll. Vilken fullstänigt perfekt dag. Finns inget att klaga på.

Längtar till Spanien, inte långt kvar.


Åsa och jag på dagens skönaste bild.


Känns väldigt lovande inför Spanien.. (både bilderna är snodda helt hänsynslöst från
Åsa´s blogg)

Pöss / Queen


Paradise Hotel


Så sjukt jävla bra. Pausen är slut så ska se till att inte missa en sekund.
Sov gott alla som jag tycker om er andra önskar jag en natt fylld med
mardrömmar, muhahaha!

Jag är hungrig..

/ La reina

Min pappa i ett nötskal

Om ni undrar varför jag har lika torrhumor som rostad lök
så får ni svaret här:

Mamma - Vilken film såg ni?
Jag - Stepbrothers
Pappa - Är det dom som dansar?
Jag - Va?
Pappa - Ja, steppar
(hysteriskt garv från mor&far)


Btw så var det en av de absolut roligaste filmerna
 jag någonsin sett.

/ Q

Boats and hoes

När jag satt tillsammans med några av mina bästa vänner, ni känner dom som Sarah, Åsa och Felicia, idag på kyrkberget så kunde jag inte låta bli att fundera över vad och vilka jag kommer sakna när jag lämnar staden jag kallat mitt hem så länge jag kan minnas. Trots att jag kände att det finns en hel del underbara människor (för att inte tala om Bajen) som har kommit att betyda mycket för mig så känns det så jävla rätt att åka nu. Jag skulle kunna åka imorgon. Jag är lite irreterad över att Ida verkar vara nervös, för vad? Visst, vi kan bli sålda, mördade eller bostadslösa men i sådanna banor ska vi inte tänka. Nu bär det snart av ut på äventyr och det finns ingen jag hellre skulle åka med än Ida. Om det är ömsesidigt vet jag dock inte.. HA!

Bilder från en underbar dag kommer här!





Och juste, dimman har lagt sig över Nynäs på nått suspekt sätt! Det är
verkligen läskigt, skåda bilderna bara. Man kan liksom se dimman i luften.
(när det rör sig, haha)

Fuck off / Queen


Inte långt kvar nu..

Det blev en bra och härlig start på veckan! Jag spenderade förmiddagen med min lilla Malin som jag inte träffat på flera dagar vilket är ovanligt. Vi besökte sthlm och jag höll tummarna för att komma hem med en fin bikini men icke sa nicke gjorde jag det. Det blev lite underkläder och ett par lila solglajjer ist. Som vanligt drog Malin till jobbet så jag åkte till trånkan och klippte mig, gratis, eller hade presentkort! Det blev väl okey, lite kort på vissa ställen kanske men äh jag är inte så kräsen det växer ju ut. Tog en mysig promenad hem och har sedan spenderat tiden i solen på vår baksida.

Imorrn bär det av ner till nynäs faktiskt, ska träffa min blivande sambo och skriva packlista och regler. Det är så lite tid kvar tills vi åker att jag blir nervös... men kan meddela att jag redan packat halva väskan! Fast den kommer väga 40kg istället för 20kg..  jösses vad grejer jag har.

Btw så var midsommarafton helt underbar och spenderades på landet...

Här har vi APSNOR gänget! (förutom min bror som hade annat för sig)!
// Apsnor

Det är inte lätt




Ibland önskar jag bara att någon skulle knacka på min dörr
och ta mig med på nya äventyr.
/ Q


Upp och ner, ner och upp

Dagen har spenderats i hamnen med diverse härliga människor men i huvudsak Jennifer. Träffade några sköna grabbar som joinade oss på bryggan i stekiga Nynäs. Sen kom även Åsa förbi vilket var väldigt trevligt. Kvällen bjöd på middag hemma hos Anton med grabbarna + Åsa. Det var också en härlig upplevelse, förutom att mitt privatliv alltid ska diskuteras flitigt och läggas fram för alla så att ingen går miste om något av det som jag helst vill hålla hemligt. Whatever snart drar jag och det ska enbart bli skönt.

Jag måste verkligen försöka styra upp dom sista dygnen här i Nynäs. Just nu har jag ingen aning om hur jag ska hinna med allt som jag bör göra men som jag konstaterat redan för länge sedan så funkar jag bäst under press.

Återkommer senare om jag får något vettigt att skriva.
Just nu känns livet inte så jävla vackert.


Den här kan vi ju bjuda på.

/ Q

En söndag utan ångest

Tro det eller ej men jag har faktiskt vart vaken ett tag. Att jag har legat jävligt stilla i sängen enda tills nu beror inte på någon baksmälla utan snarare att jag inte har haft något bättre för mig. Ja jag erkänner, mitt liv är inte alltid så kul. Jag känner mig lagom stressad över att jag snart åker eftersom att jag har så mycket kvar att göra med alldeles för lite tid. Hur som haver nu ska jag lägga mig i min hängmatta och invänta sällskap.



jag fick faktiskt ner kungen, tillslut.

Pöss / Q


10, 9, 8, 7

Nu är det 10 dagar kvar tills planet lyfter och vi lämnar Sweden för nya
äventyr. Jag längtar något oerhört. Jag är klar här i Nynäs, förtillfället.
Finns inget som håller mig kvar (om man bortser för ett fåtal trevliga
människor och mitt livskärlek, Hammarby)

Trevligt med en promenad med Dave, du är en av fåtal.

Godnatt och sov gott..
..eller inte
/ Q


Un poco retarded

Nyss hemkommen. Jag, Fanny och Jennifer fick för oss att ta Fannys söta bil in till heron för middag och bio så det var precis vad vi gjorde. Hungriga som as kastade vi oss över tallrikar med pasta och till efterrätt blev det donken glass och en kubansk prilla. Vi såg änglar och demoner vilket visade sig vara ett bra val. Först ville dom jävlarna se drag me to hell men jag satte ner foten eftersom att jag visste att det skulle leda till mardrömmar. Bara trailern skrämde nämligen skiten ur mig.

Vi har diskuterat lömska djur, pride festivalen och vad som är värst av att inte borsta tänderna eller att inte duscha. Jag fick också ett spännande samtal av någon snubbe från Karlstad som undrade om jag inte skulle ut ikväll. Tyvärr ska jag inte det utan det lutar mot en lugn hemmakväll. Men man kan aldrig vara säker.

Later / Q


Midsommar i bilder







Midsommar 09 var fylld av crocket, kubb, god mat, vin, öl, rosen, kramar,
fula bilder, gulliga sms och vågade kortspel.
Tack alla för en jävligt trevlig dag och kväll. Ni är underbara.

Fika med Fanny och Jennifer nu, kanske borde duscha först (?)
Vi hörs senare / Queen

Små grodorna små grodorna

Nyvaken och allmänt förvirrad, vilket jag alltid är precis när jag har masat mig upp. Tänkte dra på mig lite kläder snart eftersom jag ska gå och möta Felicia om en halvtimme. Jag vet inte om det är sådär jättebra att gå naken, jag menar det är ju så kallt och man vill inte bli sjuk.

Jaha men då var det midsommar idag då. Kan möjligen komma att sabba uppdateringarna lite men förhoppningvis äter alla sill och potatis och glömmer bort bloggens existens.. idag.



Ha det fint och glad midsommar era jävlar!
Pöss / Erica Q

Spår från back in the days

Jag har hittar shorts som mer ser ut som trosor.
Heta hotpants som påminner mig om en annan era.
Tur att vissa eror dör ut naturligt..

Nu ska jag sova / Q

Jag rullar vidare

Kvällen vart, trots pussar som inte rörde mig, ganska trevlig. Tredje hjulet överlevde en kväll till med lyckliga kärlekspar utan att gå över till den mörka sidan. Tur att jag tycker om Camilla väldigt mycket och att hennes man är en trevlig prick annars hade jag nog tyckt att livet känts ännu mer.. ensamt.

Just nu sitter jag och försöker måla mina naglar som har växt på sig en del. Jag har slutat bitigt och trots en helt fucked up form så börjar det likna något, jag kan åtminstone klia mig själv på armarna nu.. alla andra har ju tröttnat så tur är väl det.

Imorgon är det midsommar och det är med blandade känslor jag möter denna högtid. Dels suger det att traditionen med lekar och bus med grannbarnen (okej det var ett jävla bra tag sen) har dött ut och det känns också tråkigt att det en del människor valt att inte fira med mig. Ska allafall träffa några vettiga individer imorgon så kul kan det bli. Nykterheten bryts imorgon också, ett undantag för högtider bör ju lämpligen göras. Dock tror jag inte på ett vinbad snarare lite mys. Ingen är rolig när man är för full för att ens stava eller utala sitt egna namn.

Vore kul med sol imorgon.



/ Queen


Det tredje hjulet

När jag alldeles nyligen satt på golvet i duschen och rakade mina ben samtidigt som jag funderade över hur Linda kan sova i duschen (?) så slog en hemsk tanke mig. För att tränga undan den ställde jag mig upp och satte igång en show istället. Jag sjöng, jag dansade och allt kändes bra tills jag helt plötsligt kom på vad jag sjöng för något. Någonstans i frasen "you saying that when you say nothing at all" bröt jag tvärt. Mina vänner det är med sorg jag säger detta men jag har blivit det tredje hjulet. Jag kan inte låta bli att känna mig lite ledsen över att alla mina vänner, tjejer som killar, har gått och raggat upp sina respektive och lever ett underbart mysigt liv. Jag menar jämnför att sitta ensam på ett duschgolv och tycka synd om sig själv med att ha en ständig duschpartner. Men men buhu I'm lonely. Nog om mig.

Snart är det dags för mat sen bär det av till Camilla för att kolla film med henne och, dra på trissor, hennes pojkvän.

Yeye bättre att vara tredje hjulet än att vara femte hjulet?



Undra varför man är singel. haha.

Pöss / Queen

Inga sura miner

Jag är gladare idag. De värsta aggressionerna har lagt sig vilket känns som en lättnad. Även om många tror att förbannad är min naturliga humörtillstånd och att jag trivs med det så är inte riktigt det fallet. Till och med jag, bittra pessimistiska bitchen Erica, gillar att måla ett naturligt leende på läpparna och glädjas åt livet. Förstår dock att det ibland är väldigt svårt att tro.

Har faktiskt hunnit med en del idag, mot förmodan. Har besökt banken för att fixa min nyvunna fond vilket gick bra. Inga risker här inte utan jag valde att placera dom i en riktigt mesfond. 3 lax är ändå 3 lax så varför chansa överdrivet mycket? Efter det blev det en kaffe med Fanny på Thorssan där allt möjligt diskuterades så som svaga punkter, bilar och senaste nytt. Jag har även (tro det eller ej) shoppat en sväng idag. Nu har jag sexiga underkläder, necessär och mascara liggandes i en lindexpåse brevid gårdagens påsar som jag ännu inte bekymmrat mig över att packa upp.

Hur kvällen ser ut vet bara Gud. Tror att det blir mys med Camilla men det lutar åt en tidig kväll då det är midssommar som står på kalendern imorgon och det kräver en pigg Erica för att orka med att vara trevlig och glad hela dagen. Planerna ser ruggigt fina ut för morgondagen, om man bortser från vädret.

Som man brukar säga: Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!


Camilla och jag, heta som vanligt.

Tjoflöjt så länge, I will talk to you later. / Q

Censur

Jag är väldigt arg på väldigt mycket.
Spaninen nu tack.
/Q

En dag i helvetet

Idag har jag och Ida shoppat. Hela dagen. Det gick faktiskt ganska bra relativt länge. Med två kaffepauser och middagspaus kändes det lite lättare. Dock höll jag på att avlida på slutet. Jag skojar inte om detta utan jag önskade verkligen att jag bara skulle försvinna från jordens yta. Till slut gick jag och muttrade arga verser om alla jag såg (inte dig Ida) och jag tror faktiskt inte att min kära kompanjon märkte det. Vi hittade iallafall en del som behövs inför resan så helt waste of time var det ju inte. Dock tog det över en och en halv timme innan jag och Ida hittad någon bikiniöverdel som passade våra kroppar. Det är fan inte lätt, undra hur typ Pamela Anderson gör? Specialbeställning?

Vi hann med att prata och planera en hel del inför resan också, nu är det allt nära vilket känns jäkligt bra. Jag är så trött på så mycket hemma och jag vill bara härifrån nu. Frågan är om det finns något att komma tillbaka till sen?

Förtillfället sitter jag hemma hos Felicia iklädd hennes pyjamaströja och några jävla jazzbyxor. Var tvungen att ta en dusch eftersom att mina fötter stank som aldrig förr. Kan vara det värsta någonsin. Jag är på väldigt dåligt humör också eftersom att hela världen har bestämt sig för att jävlas med mig idag. Fuck liksom. Så om någon mer irriterar mig så kommer jag att skrika. Högt!

Ska vara lite social nu och försöka smila upp mig en aning.
Tack för en trevlig dag älskling. Det här blir grrrymt.
Hörs sen / Q

Forts...

apsnor säger:

erica?

erica - 15 säger:

ida?

apsnor säger:

hahaha... jaaaa?!?!

erica - 15 säger:

ja? hahaa

apsnor säger:

vadå?!

erica - 15 säger:

men seriöst vadå vadå?

apsnor säger:

hahah... men serri sluta tönta dig

kan du bah inte bete dig normalt

erica - 15 säger:

ja men visst

du skrev erica?

då svarade jag med ida?

sen blev allt bara värre

apsnor säger:

hahaha nuuuu ska du förklara

erica - 15 säger:

och värre och nu känns det jättejobbigt för mig

apsnor säger:

typiskt dig å försvara dig

erica - 15 säger:

ja jag vet, men vad ska jag göra

ska jag gråta eller skratta

apsnor säger:

hahaha... vad tror du?

det är jag

erica - 15 säger:

skratta och gråta samtidigt?

apsnor säger:

din geek såg bloggen nu

haha... vad liksom.. jag kanske satt å bajsa å inte kunde svara

erica - 15 säger:

i över en timme?

vad har du ätit?

apsnor säger:

inget..

Jag svarade faktiskt...!


Dagens I-landsproblem

erica - 15 säger:

min enter knapp är trasig

erica - 15 säger:

det suger balle

erica - 15 säger:

hur gick det till? måste klicka på musen varje gång jag ska skicka ett svar liksom

erica - 15 säger:

jag gråter lite inombords

erica - 15 säger:

den funkar inte på msn men annars

erica - 15 säger:

varför är mitt liv så förjävligt¨?

Ida som är min motpart i denna konversation kunde tydligen inte
bry sig mindre..


Dagen i bilder






Enjoy. Nu lutar det åt Freja för min del, vi får väl se hur det blir..

Saknar ni mig för mycket så får ni väl ringa. Pöss / Q

Som det ska vara

Dagen har vart mys med besök i hamnen och på allas vårat Thorssan. Fick sällskap av hela Nynäshamns skara av snygga brudar. Sarah, Fanny, Jennifer, Linda och Matilda blev dagens sällskap även om några av dom kom och gick. Nu sitter jag och väntar på Fanny som snart ska plocka upp mig i sin racerbil och sen bär det ut till Ringvägen för kaffe och kex. Ska bli väldigt mys eftersom att det känns som att det var evigheter sen vi verkligen sågs. Eftersom att vi båda har lagom dramatiska liv så finns det antagligen en hel del att snacka om. Jag lägger upp bilder och likande sen för jag har nämligen asbråttom, för andra gången idag.


En mycket snygg bild på mig och Amanda som fint illustrerar hur bra
jag blir på bild. Mändy är dock söt som socker.

Och till dig Mändy, nej jag dricker inte.
just nu..
HA!

Pöss / Q

Jalla Jalla!

Jag förstår inte vad det är med mig. Idag vaknade jag till liv vid halv 12 tiden. Innan jag gick upp skänkte jag alla mina arbetande vänner en tanke, stackars satar. Sitter just nu med min grönvita tandborste i munnen, det är nämligen lite stressigt nu men självklart prioriterar jag inte bort bloggen.

Det vaknas hamnrunda med Fanny och Jennifer. Ska bli mys även fast jag inte har någon aning om vart vi slutar. Freja kanske?
 Ehhm,  juste, jag dricker ju inte. 

Nej nu börjar det rinna här, HA!

Later / Q

Småkråkor och fantomljud

Hemma igen efter en grýmt trevlig och rolig kväll med P, Jeppa och Elise. Vilka höjdare. Som jag sagt så många gånger tidigare, det är omöjligt att inte skratta arslet av sig i deras närhet. Gapskrattet började redan när jag steg in i bilen och drängarna eller vad fan dom heter pumpades på högvolym. Sämsta musiken jag någonsin hört och förbannat skrattretande. Korv med bröd blev inte allt för oväntat dagens varmrätt. Vi hant (haha!) även med glass innan kvällen tog slut. Eftersom mina kära vänner är så duktiga och tjänar pengar så blev det en tidigkväll, de ska trots allt upp tidigare än vad en utekvällar slutar.

Sprang hem och tog till och med en liten extrarunda. Kan vara det skönaste som finns att jogga en sval kväll med ruggit skön musik i öronen. Nu blir det ett magpass sen dusch. Efter att ha filosoferat under strålarna känns det som att det är dags att krypa ner under täcket och läsa mig nya bok "tre sekunder" skriven av Roslund och Hellström. Mycket bra, som alla andra av deras böcker. Känns som att jag har ett seriöst liv på ingång..

 
Höj volymen och njut. Denna pumpas flitigt under träningspass.

/ Queen

Touch of pink

Snart ska jag iväg till två av mina absoluta favoriter, nämligen P och Jesper.
Middag är väl det som är bestämt. Känner jag P rätt så blir det korv med bröd
men denna man kan överraska. Känner mig jävligt ensam för tillfället  vilket
suger. Har inget snus heller, snart springer jag ner till Skotten och köper det.
Jag står inte ut.  Fick höra att mitt beroende inte var särskilt kvinnligt i lördags.
Jag svarade med att dubbla. Snusa är ju inte direkt något man gör för att
uttrycka vilket kön man tillhör. Känner hur irriterad jag är, Skotten here I come!



Glöm inte att rösta på heta människor i inlägget nedan!
/ Q

En lite ytligare blogg

Så, sätt igång att rösta!


1. Josh                              2. Petter                             3. Channing



1. Carmen                        2. Kristin                           3. Adriana

Släpp mig aldrig



Tack för att ni håller mig uppe när jag inte kan stå på mina egna ben.

/ Q

Man ska inte kasta sten

Nere på botten. Tänkte att en springtur skulle rensa skallen och visst blev det så. Tempot var väl inte imponerande direkt. Om jag ska beskylla min kära far som gav mig sällskap för detta eller om jag har min egna inte så tränade kropp att skylla vet jag inte. Det kändes iallafall bra. När jag springer är det inget eller ingen som rör mig.

Så nu är jag tom på både ork, energi och tankar.
Helt tom.



Sanne, jag saknar dig så att det värker.

/ Queen

Rom - Stockholm

Inte fan tänker man på att packa ned jacka till Rom bara för att ha den när man kommer hem till Stockholm 4dagar senare. Jag ångrar dock att jag inte bringade jackan iaf eftersom vi möttes av ösregn och 10 grader. Jag är inte den roligaste att resa med kan jag säga, en förvarning Erica^^ Jag ska klaga på allt 24.7!

Vi anlände till Rom onsdag kväll och möttes av en varm vägg. Det har varit 25-30grader alla dagar utan ett endaste litet moln. Jag tror aldrig jag gått så mkt som jag gjort dessa dagar, ett tips är att inte åka till Rom om man går på kryckor eller är för lat för att gå. 

Nu kan jag skryta om att jag varit i Colosseo, Vaticano, S. Pietro, Trinità dei Monti, Fontana di trevi, Pantheon osv... det finns miljoner saker att titta på i Rom. Det häftigaste var att klättra allra högst upp i S. Pietro kyrkans kupol.. helt sick va högt det var! Colosseum var såklart coolt det med! Bilder lägger jag förhoppningsvis upp på fb nångång =)

Nu vill jag bara somna i min ljuvliga säng, vakna och äta en vanlig frukost! Inte nån jefla croissant med choklad på och en cappouchino vilket bara var gott första dagen. Måste säga att jag faktiskt åt en pizza, glass, pasta och tiramisù vilket man tydligen ska äta när man är i Italien.

Nu ska jag bara njuta av Sveriges underbara väder tills man åker igen om 17dagar, fast denna gång till ännu varmare dagar. Jag vill ta ett dopp i havet nu! Puss på alla glada, säg välkommen hem då blir jag glad :D
//Apsnor

Gammelmormor

Te och kakor, hur låter det en lördag kväll? Perfekt.

/ Q

Skyll er själva, eller?

Gaah varje morgon vaknar jag med hoppet om att jag ska må lite bättre. Att jag ska känna livsgnistan och flyga upp för att delta i dagens äventyr. Varje morgon blir jag besviken. Jag är trött på det här nu. Jag kan inte påstå att jag är en superglad individ som skrattar åt allt i vanliga fall men jag brukar åtminstone vara lagom pessimistisk och skratta sådär lagom mycket. Nej nej nej.

Det som är positivt är att jag hade en trevlig kväll igår och att jag vaknade upp med Felicia vid min sida idag. Vi har hunnit med frukost och glo TV. Jag har orkat mig ut på en promenad också men Felicia valde att inte joina. På TV visades mitt absoluta hatprogram - The Tyra Banks Show. Idag var det tema fett. Jag är ledsen men jag har lite svårt att tycka synd om människor som har utvecklat tekniker för att lura till sig gratis pommes och som käkar dubbelt av alla mål. Speciellt när dom står och snackar om hur mycket dom älskar att se sina matbitar simma omkring i en balja av fett. Jag tycker att det är lite små äckligt (inte människorna utan deras inställning till mat) Kanske är det inte så konstigt att man blir fett om man konsumerar 10 gånger så mycket som man bör?


Tyra_Banks.jpg TYRA BANKS image by happyone0

Att denna brud är het kan man dock inte ta ifrån henne.

/ Queen


Snusk

Brevid mig sitter Felicia som en trofast hund. Det känns fint. Grabbarna G (Robert och Anton) roar sig med något annat.. vad vill jag inte veta. Nyss hade vi glasstund med Fanny och Jennifer men när det var slut på det goda så stack dom. Schyrre. Ska fortsätta mysa med nära och kära, det är allt som behövs ibland.

Snusksnusksnusk. We like..

/ Queen

Du anar inte




Hur mycket jag saknar dig.

"Det känns inte riktigt bra"

Just nu ligger en vacker donna i "min" säng och bara är allmänt sexig. En mycket vacker syn må jag säga. Det är nämligen så att Sarah står för sällskapet idag vilket jag är mycket tacksam för. Vi har hunnit med en grymt god middag och en tripp ut till djungeln för att hälsa på vänner och annat löst folk. Vi båda kände oss kraftigt stolta över att vi vågade säga nej till alkoholen. Ett blankt nej och inga tvivel. Det är väl på sin tid att man börjar inse att man inte måste supa för att umgås.

På skogsvägen vi vandrade stod trädet höga och vi hörde ständiga prassel innefrån snåren. Bilder från filmen "My bloody Valentine 3D" dök upp och man kan väl lite lätt säga att vi båda nojjade rejält. Den filmen har skadat oss kraftigt men trots detta så gillar vi den skarpt. När vi sedan stod och väntade på limon hem till civilisationen såg vi en mystisk man komma gående. Vi anade vad han hade i handen, en yxa. Nervösa skratt och dödsångest blandades i någon minut. Vi fruktade för våra liv men fann det aningen patetiskt att dö nu helt plötsligt. När mannen kom närmare så reste sig hårstråna och vi båda önskade att vi hade en knapp med titeln "självdö". Dock var det tur att vi inte hade en sådan knapp och att vi gjorde något drastiskt för mannen var inte alls så mystisk och yxan i höger handen visade sig vara ett stativ.

Det är iofs lite sick det med..

Well well, chips & dipp, film och snack. Så ser kvällen ut,
ingen fylla här inte. Det får ungdommarna klara av själva.

Godnatt / Queen

Att lära sig cykla

Jag är verkligen en dålig cyklist. Jag vet inte varför jag aldrig fått in flytet men det är ett faktum. Jag har kört in i buskar, krockat med Sanne, ramlat ett x-antal gånger och till och med kört över en person. Trots allt detta så hävdar mina föräldrar att jag var ett av de första barnen som lärde mig att trampa på pedalerna. Jag var den första som tog bort mina stödhjul. Kanske är det därför det har gått snett, jag kanske inte var riktigt redo för att cykla på en "stor" cykel när jag var 4-5 år. Jag skulle behöva stödhjul nu. Inte bara på cykeln utan överhuvudtaget. Med stödhjul är det lättare och det gör inte lika ont när man ramlar.

När jag ramlade förut (nu talar jag inte bara om cykelolyckor) så reste jag mig snabbt. Jag slog ordagrant sönder både ansikte och bakhuvud mot ett stenhårt kakelgolv förra året och reste mig upp för att sedan ramla igen. Trots 5 vändor av kramper och svimattacker så reste jag mig och mådde bra efter varje gång. Det är inte så farligt att nicka kakel när man är lycklig. Nu så krossas jag varje gång jag snubblar till, varje gång som livet inte går som det ska. Kanske bör jag sätta fast stödhjul, använda hjälm och en fullmunderad utrustning tills allt känns lite lättare igen.

Jag klarar inte av att ramla hur många gånger som helst..



Föresten, om man åker dit för att man cyklar full,
heter det rattfylla eller styrfylla då?

/ Erica

Akta dig för eld och djupa vatten

Jag tror nog att det här kommer gå bra ska ni se mina vänner. Får väl passa på att be om ursäkt, denna blogg kan knappast vara rolig att läsa nu då jag inte ens orkar skriva hur mycket sake och ting stör mig. Jag orkar inte ens förespråka dödsstraff eller klanka ner på Tyra Banks och då har det allt gått långt. Ida har flytt till Italien så man kan inte förvänta sig några positiva inlägg från henne heller å andra sidan kan man i praktiken aldrig förvänta sig några inlägg från henne överhuvudtaget.

Så förlåt för mitt griniga humör och pessimistiska inställning till livet.
Ha överseende är ni gölliga.



Ta hand om er.
/ Erica

När allting är som mörkast..

Så är det jävligt bra att man har underbara vänner. Ni vet vilka ni är och ni vet att jag är er evigt tacksamma.



Jag är så sjuukt nervös..

/ Queen

Antiklimax

När jag vaknade imorse så trodde jag att jag mådde bättre men uppenbarligen inte. Vart tar man vägen när livet känns så här? Är den enda utvägen att gräva ner ser? Fuck liksom.

Träffade Björn för sista gången idag, försökte nämligen tenta upp ett betyg (vilket jag lyckades med). Det känns så jävla jobbigt att det ska vara sista gången man träffar alla. Speciellt när man inte vet det och alla, utan någon förvarning, bara sticker åt helvete med orden: Vi ses om vi ses. Tack mates, väldigt snällt! Ni vet ju hur blödig jag är.

Nej nu ska jag göra mig ordning en aning, har inte haft någon lust med det sen i lördags.
Ska nämligen in på bio med två glada medmänniskor.
Vad fan har dom att vara glada över.. det är frågan.

Lesbisk vs. nunna!

Jag vet inte om jag ska bli lesbisk eller nunna,
jag vet inte om jag är lycklig eller ledsen,
jag vet inte om jag ska gråta eller skratta,
jag vet inte om jag hatar eller älskar skolan,
jag vet inte om jag gillar han eller honom,
jag tro jag gillar honom,
men jag vill verkligen, verkligen, verkligen inte göra det!

Han röker ju för fan på..



Det är en bra sammafattning av mitt liv just nu, haha!

En sak är iaf säker, jag har hemlängtan!
Och GRATTIS till alla er som har tagit studenten,
hoppas ni hade världens bästa dag!
Önskar att jag hade varit där, trot eller ej..


Miljoner pussar&kramar,
Sunny <3

Det ska nog blir bra

Tid på onsdag, kan behövas.

Förövrigt så börjar längtan efter soliga stränder, corona på balkongen och mitt livs äventyr tillsammans med Ida att växa. Även om jag just nu känner att jag knappt klarar att förflytta mig 1 km så tror jag att det är precis vad jag behöver, att försvinna en liten stund.

Tack för att du finns F. Jag vet helt ärligt talat inte vad
jag skulle göra utan dig.



Me and Angie på "den lyckligaste dagen i våra liv"

/ Queen

Och sen då?

Anledningen till att inget skrivits på hela två dagar beror på att jag förtillfället är ett känslomässigt vrak gånger tusen. Det är lite utav en knäckande känsla. Jag borde vara hur glad som helst nu över allt men istället sitter jag med en fet klump i magen och en ångest som heter duga. Vad ska jag göra nu?

Studenten var iallafall hur bra som helst. Hela dagen ägde enda fram tills TG då alkoholen flödade och ledde till talsvårigheter. Verkligen en besvikelse att kvällen skulle sluta så men det var ju kul så länge det varade. Jävligt skönt med sällskap hem också, inte kul att gå hela vägen från TG ensam mitt i natten i höga skor.

Nej jag har väl börjat inse att livet suger och jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt. Har också insett att det är många människor som jag kommer att sakna trots att jag aldrig trodde det. Vissa saker kanske man borde ha hanterat bättre.



Nej, ska dra täcket över huvudet och gråta en skvätt...
/ Q


Psykbryt

Allt är kaos.
Hur fan ska det hinna lösa sig tills imorgon?
Jag är på väg in i psykos. Det är fan nära nu.
Balle.

/ Q

"Och vad ska lilla du göra när du blir stor då?"

Finns det något som är mer störande än vuxna människor som pratar bebisspråk? Kanske, på något riktigt skruvat sätt, så tror dom att det är gulligt. Dock tycker inte jag att det är vidare gulligt när någon pratar med mig som om jag vore efterbliven. Gullesnuttsnack och 40 (kanske 50) årskris kan vi gärna lämna åt sidan. Det blir liksom för uppenbart jävla pinsamt när man tre gånger bli ombedd att lyfta på klänningen för att visa sin tatuering. Jag är ledsen men jag har verkligen ingen lust att visa röven för en man som är 40+ och gör om allt man säger till snuskiga skämt och dylikt. Nej här kan vi prata om stolpskott.

Dock väldigt kul att träffa min kusin Nick, han är en riktigt cool person som jag beundrar för mycket.
Så grattis Nick till studenten!

Och för att svara på din fråga tantlilla "Ja när man ser på det här sällskapet så förstår jag ju hur otroligt viktigt det är med psykologer i framtiden - så därför ska jag nog se till att bli det"



Ja ungefär så här känner jag mig nu. Dock börjar jag känna mig laddad inför morgondagen.
Det ska skålas, supas, kramas, pussas, skrikas, gråtas, skrattas och ja, ni väljer.

PÖSS OCH KJAM / Queen


En del att göra

Snart är det dags för mig att slänga mig in i duschen och försöka piffa till mig en aning. Min kära kusin Nick tar nämligen studenten idag. En annan skönhet som springer ut om cirka 5 minuter är Ida. Jag är verkligen ledsen för att jag inte kan joina henne idag men måste prioritera min familj och släkt. Dessutom har hon nog fullt upp med att skrika och vråla på flak samt supa ner sig redigt. Allt detta får vänta tills imorgon för min del.

Har precis irrat omkring i Nynäscentrum med Tarik för att hitta lite presenter till våra kära lärare. Lita på oss SP3A, det blev ruggigt bra. Fan vad nervös jag är inför morgondagen. Kommer inte att kunna sova inatt.

Kvällen är också fullsmockad så det blir någon annan som får ägna sig åt att plocka björkris och dylikt. JAG HINNER INTE! Så stressa mig inte idag är ni gulliga, ett nervöst sammanbrott är på ingång.

3 år har gått så fort, jag kan inte fatta att det är över..

/ Queen


Nothing





Jag har ingen aning om hur jag ska hinna bli glad.

Make a porno

Idag kollade jag och Johan på en väldigt rolig film nämligen Miri and Zack make a porno. Det är något jag kan rekommendera för människor med snuskig och grov humor, pryda töntar bör hålla sig borta för denna film. Jag kan dock erkänna att till och med jag skämdes under vissa scener. Jag kunde dock inte låta bli att tänka på hur det vore att dra ihop ett kompisgäng för att spela in en porrfilm. Det är absolut inget jag skulle vilja göra (då skulle min chans till att bli statsminister vara HELT förstörd)

Sitter hemma hos F nu och jag tänker spendera natten med henne. Alltid mysigt. Kanske spelar vi in en rulle? HA! Felicia har suttit och jobbat på en av mina framtida tatueringar. Hur känner ni för en pinuppa? Jag gillar det.



Sov gott nu! / Q

1 år i en påse och några mejl

Är det inte förbannat jävla konstigt hur man kan få plats med "sitt liv" i en påse? En jävligt snygg påse dessutom (direkt från Bajenbutiken) Är det inte ännu konstigare hur man kan städa ur en kaosskåp, som alla har gnällt på, på bara 10 minuter? Är det inte konstigt att man kommer att sakna alla fula klistermärken som man har fått uppsatt på skåpet och tvingats skrapa bort 5 gånger om dagen? Är det inte konstigt att människor som enbart har gjort livet surt för mig kommer ligga som ett minne i mitt stora huvud som jag bara kopplar positiva känslor till?

Nej det är inte konstigt. Allt detta kallas ångest. Nu är det ta mig fan inte långt kvar. Sen springer vi ut härifrån i vita mössor och fina outfits. Kanske blir detta det sista inlägget jag någonsin skriver från skolans sega datorer.

Ångest.

/ Queen


I see dead people.. with my 3Ds on

Okej, jag måste sabba mig hårda yta för andra gången idag. Det går inte att snacka bort när man skriker som en tjej, trycker sig mot sin stolsgranne och är nära på att kissa på sig 200 gånger under en 2 timmars period. Hemma är jag nu från kvällen aktivitet som utspelade sig på SF, sergel. Jag, Johan, Jennifer och Sarah sket i att människor runt omkring oss suger och dissar och drog in på bio. Vi såg inte vilken film som helst utan "My bloody valentine". Denna förställning utspelade sig framför en publik med fula brillor. Jag ska erkänna att jag var rädd, väldigt rädd. Men det var alla andra också.



Bild nummer tre förblir en överraskning tills den drabbade märker "det".
Jag vill iallafall tacka Sarah Jennifer och Johan för en sjukt trevlig, läskig
men ändå underbar kväll. Sova nu kanske? Det blir till att städa skåp imorgon
nämligen. Godnatt / Q

How to save a life

Jag är verkligen helt slut utan någon som helst anledning. Vaknade för några minuter sen och ska snart bege mig ner mot Johan. Vi ska in på bio och kolla på någon My Bloody Valentine 3D. Jag hatar skräckisar och jag kommer antagigen bara att få ytterliga en anldning till varför jag inte kan sova på nätterna. Trots detta faktum så ska det bli jävlans kul eftersom att jag ska åka in med några riktigt bra människor. Kameran kanske hakar, har inte bestämt ännu.


På denna bild ser ni Amanda (till vänster) som tack och lov gjorde mig sällskap på fotbollstuneringen idag.
I mitten har vi världens bästa Robert som förövrigt dissar mig hela tiden och till höger, your truely.

/ Q


Tack från mig

Jag ägnar många inlägg till att gnälla på allt från Sveriges lagar till irritationsmoment i matkön men detta inlägg vill jag ägna åt något helt annat. Eller snarare några helt andra. Det är väldigt mycket som tas förgivet av många. Relationer, rutiner och annat som följer vardagsmönstret. Jag gör inte det. Jag tar ingen förgivet för att jag vet hur snabbt det kan ta slut.

Något som jag däremot är dålig på är att tacka Er som förtjänar det. Nu pratar jag inte om att tacka för skjus, middag eller presenter utan nu talar jag om att tacka för att ni alltid finns vid min sida. Det kan tänkas låta larvigt och jag tänker inte göra det ännu mer patetiskt med massa hjärtan och snuttegullsnack. Utan jag vill helt enkelt bara säga hur mycket Ni betyder och hur oerhört tacksam jag är för att jag har vänner och familj som ställer upp för mig trots att jag inte alltid är den ni önskar att jag ska vara.

Tack för att Ni lyssnar på mitt tjat om Bajen, tack för att Ni förstår när jag hatar allt och alla, tack för att Ni alltid försöker få mig att skratta, tack för att Ni försäkrar mig om jag kan ringa när som helst, tack för att Ni kramar mig när jag som mest behöver det och ett stort tack för att Ni är Ni. Jag älskar Er och jag behöver Er som aldrig förr.



Ni vet vilka Ni är. / Queen

Heja

Inga inlägg på grund av det fina vädret.
Om jag ska vara ärligt har jag ingen lust att skriva nu heller.
Känner mig depp.

btw, det ska regna på lördag. kul. verkligen.

/ Q

RSS 2.0