368 vattendunkar senare

jaha ni nu ar det bara tva dygn kvar i vart andra hemland. bara for att javlas tanker jag bara skriva med sma bokstaver eftersom jag inte orkar halla pa och trycka pa massa extra knappar. det kanns lite konstigt att vi snart ska hem. allt flyter namligen pa har ganska bra for tillfallet och hur ska det bli att tillexempel dricka vatten fran kranen, vara tvungen att hyvla osten och behova betala 56 kr for en storstark?

idag nar vi stadade ordning litegrann i lagenheten kandes det definitivt som att det var slutet. hant bild tidningen som legat pa var toalett sen den 2 juli rok tillsammans med korsordstingar, rosa hattar och plast rosor. Vi har inhandlat var sista matlagningsgradde som det star nata pa och vi har besokt domti for sista gangen (dar jag handlade 4 nagellack for 20 kr)

tiden har har kants lang samtidigt som den har flugit forbi. det kanns som att vi har vart har forever samtidigt som det kanns som igar nar vi klev av planet och satte var forsta fot i landet spanien. under var resa har vi hunnit med mycket. det som kanske har vart roligast ar att vi har traffat sa mycket nytt folk. vi har perlafolket, malmosnubbarna, crazyass m&m, tyskarna, broderna karlsson, oficinafolket, engelsmannen och manga manga fler. det har utan att overdriva vart en omtumlande resa och manga glada minnen har skaffats tillsammans med min kara snart sarbo ida och alla andra galna manniskor som forgyllt vart aventyr.

men inga tarar ska har rinna for val hemma i svealand vantar helt underbara manniskor som inte kan bytas mot nagra galna turister i ett frammande land nagonsin. jag ar taggad for barrunda, jag ar extremt taggad for soderstadion och jag langtar efter att fa gosa med moltas och elton igor armas.

snart ses vi igen mina vanner.
nu ar det riktigt nara - pa riktigt.

/ la reina soon to be just queen

5 dagar kvar pa aventyret!

Nu var det forbannat lange sedan jag uppdaterade och dessvarre kommer ni inte fa nagon grym uppdatering nu heller. Ska snart upp till lagenheten och ata middag sen blir det filmkvall med Ida (saklart) och Oskar. Veckan som har passerat har vart upp och ner men mestadels javligt rolig. Forra lordagen korde vi sista utgangen har i spanien tillsammans med Oskar och Fredrik. Det blev valdigt galet och sjukt kul. 100 m sandlopning, bad med kladerna och klatterstallningskamp han jag och Fredrik med och det gick val som det gick. Vaknade upp med blamarken och traningsvark men anda ett leende pa lapparna. Hela historien ar egentligen lojligt rolig men det ar inget ni ska tvingas lasa om.

Nu ar det alltsa bara 5 dagar kvar tills vi entrar skavsta, sweden. Det ar med blandade kanslor ma jag saga men nu nar en barrunda star planerad for att fira tva toppen killar sa kanns det lite battre maste jag erkanna.

Det gar bajs for mitt alskade lag men hoppet har inte lamnat mig annu. Nar jag kommer hem kommer vinsten kanner jag pa mig. den 4 ar det bara P, Jeppa och Soder som galler - och sa vinst forstas.

Ha det fint mina vanner, sa ses vi snart.
Puss

My only weekness is you

Nu ar det banne mig inte langt kvar. 15 dagar tills vi ar tillbaka i Sverige. 15 dagar kvar tills vart aventyr ar over. Det varsta ar att jag inte vet om det kanns bra eller daligt. Jag kan inte vara kvar har men fragan ar om jag har nagon lust att vara tillbaka.
Hur vi an vrider och vander pa allt sa ses vi iallafall om lite mer an tva veckor.
Vore trevligt om ni atminstone kan latsas att ni saknat mig :p
puss / q

Final countdown

Kom precis hem fran aventyr i Alicante tillsammans med Ida, Anton & Robert. Vi har atit pa KFC samt bestigit det dar javla berget annu en gang. Nar vi var hogst upp sa borjade det aska, maste erkanna att jag blev lite skraj. Det var bara att springa ner och nar vi val var nere pa marken igen sa borjade det sporegna. Bara 29 grader idag och jag kan helt arligt talat saga att jag fryser.

Lordagen var jattetrevlig. Det borjade med forfest hemma hos tillsammans med Rob, Anton, Ida, Fredrik och Oscar. Sen bar det av till Perla dar den otroligt gulliga personalen (och Ida) hade kopt en jattefin och jattegod tarta till mig. Det bjods ocksa pa dansshow och efter nagra drinkar och massa tarta blev det 222. Dar stannade vi inte sa lange eftersom alla var trotta. Igar borsta Anton tanderna 18:15, det sager val allt.

Snart ar det dags att ga upp och laga lite mat. Sista kvallen men grabbarna och maste erkanna att jag kommer sakna deras sallskap aven om mycket av tiden gar ut pa att slass. Blir nog en myskvall ikvall men kanske vagar vi oss ivag till marknaden, den som lever far se.

Nu ar det forovrigt bara tva och en halv vecka tills vi ska hem.
Blandade kanslor.

ses snart / Q

Detta har hant

  • Angelica har tyvarr akt hem men gav oss sjukt manga skratt under sin alltfor korta vistelse
  • Jag har spoat Robert och Anton pa hjarter ett x-antal ganger
  • En man kom fram pa stranden for att fota min tatuering (han fragade faktiskt om lov)
  • Jag har tydligen fyllt 19
  • Vi har blivit tajta med Oscar som nu ar var nya van har i Spanien
  • Vi har kollat pa en kass Sverige match
  • Vi har atit gott alla dagar
  • Vi har haft vattengympa i havet
  • Jag har fatt blommbud
  • Jag har antligen fatt tva grisar pa farmville
  • Vi har storshoppat pa marknaden
  • Angelica korde fullt os forsta kvallen, inte att rekommendera
  • Anton har utovat karate
  • Robert har som vanligt vart en exemplarisk retsticka (detta galler aven Anton)
  • Vad som hander ikvall vet bara Gud

Det ar nice

Blir bara en kort uppdatering aven denna gang eftersom att stranden vantar. Nu ar Grabbarna G + Angie har och det kanns hur underbart som helst. Nu ska jag spela lite farmvillage, men sen ar det dags att dra. 35 grader i skuggan kanns ganska lockande.
PUSS

Herr Perla

Idag har jag och Ida fatt en ny van, Herr Perla.
Han ar trevlig han.


Johnny Bravo

Spanien ar ett efterblivet land. Jag ar ledsen om jag klankar ner pa en hel nation men det ar sa sant som det var skrivet. Folk ar troga och nej betyder bara nej om man sager det minst 5 ganger. Sen ar det tydligen obligatoriskt att skrika hela tiden. Dom har fan ingen respekt for oss normala manniskor som inte maste skrika konstant. Just nu kanner jag ett mindre hat mot idioterna som sitter bakom. Hall kaften liksom, ingen bryr sig. SHIIIT. Jag lackar. Helt serri, en hel familj eller liknande star vid en dator och skriker till nagon i webcam. Jag hor inte ens musiken som ar sa underbar i mina horlurar.

Annars da? Ja vad kan man saga, livet flyter pa har i Torrevieja och igar var det jobbkvall. Traffade allt fran svennar, finnar toch spanjacker till afrikaner och danskar. Svenskarna var dock de enda som man kunde fora en normal konversation med och detta trots att en av dom holl pa ifk glenn liksom. Han gillade inte riktigt att jag var Bajare men jag var ju givetvis overfortjust i att han holl pa fiskrensar teamet nr one. Kefft. Trevlig var han trots allt och vi kunde iallafall snacka om vart gemensamma hat till gnaget. Kvinna pa utsidan och snubbe pa insidan, sa lat dommen men det var tydligen nagot jattepositivt och han kommer att tillhora vart hangaround eftersom han blir kvar har ett tag. Nice.

Imorgon aker Linda och Cissi hem vilket kanns boring men det kanns lite battre eftersom att Robert, Anton och Angie kommer pa lordag. Det ska bli riktigt kul.

Nej men ha det skit darhemma. Vi ses / Q




Det kortaste dygnet ever

Ja ni dar hemma kanske tror att det bara ar sol och bad hela dagarna har men det stammer inte alls. Det blir manga sena kvallar tack vare bade jobbet och partysugna inneboende vilket leder till att dagarna pa nagot lustig vis blir mycket kortare. Rekordet slogs iallafall i mandags nar vi vaknade till liv vid halv 5, det ar inte okej.

Annars ar det lite sadar med livet i varmen. Jag har ont i halsen och igar svimmade jag pa gymmet. Vad detta kan bero pa har jag ingen aning om. Antagligen ar det nagot fel pa mig sa vi far val se hur lange jag overlever likosm. Tack vare denna kollaps blev det ingen utgang for mig igar heller sa jag lag ensam pa soffan och kollade pa alla vardelosa program som gar runt 3 snaret pa natten. Inte det minsta kul.

Pratade med David igar vilket varmde en del. Det behovdes ett litet samtal hemifran for att fa tag pa nya krafter igen. Horde att mina kara Tony G har blivit kickad fran Bajen. Blandade kanslor ska jag val passa pa att saga. Skonare snubbe far man fan leta efter men sa lange som Bajen vander det negativa trenden kan jag inte klaga. Dock ar det ju inte Tony G som slapper in mal och gor mal. Aven om han som tranare givetvis har en del i detta. Jag blir bara matt helt enkelt.

Pa lordag kommer Robert, Anton och Angelica hit och jag langtar som fan. Det ska bli riktigt skoj att traffa dom igen och vi far val se vad vi kan hitta pa for bus. Time will tell..

Forovrigt sa har vi kul har aven om det blir ganska smasegt till och fran.
Vet inte vad som hander idag men jag kanner iallafall for att bada och steka en stund,
ar liksom vitare an vad jag var nar vi kom hit och det kanns lite som en kaftsmall.

Ha det fint eller skit. / Q

RSS 2.0