Queen of the ice

Jag kan ju börja med att uppdatera om att helgen har vart toppenbra. Lördagen slutade på storpub efter "förkrök" hos både Sarah och Elin. Det var en riktigt skönkväll måste jag erkänna. Träffade en hel del sköna människor som jag inte sett på länge. Tvärsomnande på Sarah och Daniels soffa och vaknade av att Dave ringde. Han är nu i australien vilket känns lite trist men 5 veckor är ingen evighet.

Söndagen var likt nyskapad tradition en sport dag. Efter fika och "julmarknad" med Linda stack jag över till P för att sedan bege oss till Högdalen för att se när Jeppa spelade handboll. Jeppa var jätteduktig så jag kände mig lite stolt. Vi hann också med att köpa en as frän fjädergran som vi pyntade i halvlek senare på kvällen. Vet inte om jag måste säga vilken match vi såg? Känns som att det är ganska klockrent. Zlatan blev hjälte igen. Kul för han. Snart ser jag Barca live och det ska bli riktigt kul.

Idag har jag jobbat och slitit och det har vart en riktigt rolig dag. Åkte skridskor med ungarna. Dom ville att jag skulle göra konster, jag bjöd på köttbullen. Det är så långt min skridskoåkning kan ta mig. Körde omkring dom lite på olika redskap på isen också, det var tydligen väldigt kul. Haha. Imorgon ska jag följa med min ena klass på teater, ska bli sjukt roligt.

Nu har jag precis duschat så jag känner mig ganska fräsch faktiskt. Snart är det Paradise Hotel och det är som vanligt olidligt spännande..



Jag och Robin bjöd på en pose i trapphuset runt halv 4. Snyggt.

Jag är lycklig.

/ Q


Fan

Jag har knappt gått utanför dörren idag vilket har vart ganska skönt. Jobbade 8-5 igår och blev upphämtad efter jobbet av Sarah och Åsa för att dra in på bio. Vi såg trubbel i paradiset och den var väl helt okej.

Efter bion begav dom sig till TG. Jag bangade. Känns faktiskt bra att jag gjorde det.
Trots att det fanns några som lockade..

Vet inte vad som händer ikväll.
Vi får väl se.

Morgonromans

Juste, jag glömde att berätta om min trevliga morgon. Efter att ha försovit mig och tiggt skjuts av pappa till tåget var humöret inte direkt på topp. Jag hade inte hunnit äta frukost så magen kurrade rejält. När jag halvspringer upp för trappan till perrongen så både fryser jag och svär över att jag aldrig kan komma upp i tid. Jag borrar ner huvudet i marken och vill helst inte möta någons blick. Helt plötsligt står han där, som sänd från ovan. "Godmorgon" säger ha. "Vill du ha frukost?" Han räcker fram en påse till mig och ler lite snyggt. "Ja tack, jättegärna" säger jag och ler tillbaka. "Hoppas det smakar" säger han då och släpper inte riktigt påsen. Jag tackar igen och förbannar mig för att jag inte la in värsta stöten sådär på morgonkvisten.

Vad jag minns så var han riktigt snygg. Klockan var dock 5 i 7 på morgonen så jag kan ju ha lurat mig själv. När jag väl satte mig på tåget undrade jag om det verkligen hade hänt, men det hade det. Jag såg nämligen frukostpåsen på sätet brevid mig. Underbart.

Så tack frukostmannen, du räddade min dag! Jag är villig att bjuda dig på frukost vilken dag som helst. Haha.

Godnatt snart / Q

Slutkörd

Jag är helt slut. Jag måste verkligen börja gå och lägga min tidigt. Så har kan jag inte ha det. Mitt sociala liv dör långsamt ut. Idag orkade jag med en fika med tjejerna iallafall. Eller fika och fika, 2 stora koppar kaffe så att jag kunde hålla ögonen öppna.

Helgen fullbokad.
Känns skönt och tungt på samma gång.



I Spanien levde vi inte direkt ett tungt liv.
Saknar det ibland.

/ Q

Blame game

Ibland undrar man om människor är 5 år i skallen. Skulle vara uppfriskande om vissa kunde visa lite stake och erkänna sina fel, kanske till och med ta sig i kragen och be om förlåt. Sluta skyll ifrån er. Stå upp och visa ryggrad, chocka världen helt enkelt.

Här med tar jag på mig min del i alla fighter som jag deltagit i. Det finns alltid två sidor av varje historia. Av någon anledning verkar inte min betyda något.


Okej, den här låten kanske inte passar asbra. Valde mellan den här och Akon´s "Blame it on me". Blev
denna eftersom att jag är fruktansvärt less på att få skiten för allting. Akon´s låt skulle alltså förmedla fel
budskap. Finns säkert en hel del att skylla på min egen och andras alkoholkonsumtion också.. haha.

Seg som fan, biverkningar efter sprutan. Har sovit i 4 timmar redan, ska fortsätta med det.

Godnatt / Q

Svin

Jaha ni mina vänner nu har jag vaccinerat mig mot svininfluensan. Väntar med spänning på vilka symptom jag kommer att få. Alla verkar ju bli hur dåliga som helst efter sprutan, hoppas bara att jag kan jobba imorgon.

Nu kanske ni tänker ty så här "jävla hypokondriskajävel du är inte ens en riksgrupp!" Och nej det har ni rätt i. Dock jobbar jag i den största riskgruppen och redan några av mina elever som är drabbade. Så det var bara att ta den där sprutjäveln.

1 timme och 15 min stod jag i kö. Mamma försökte intala mig att det inte var någon tid alls men jag känner ändå att det vore najs om jag kunde få tillbaka den tiden av mitt liv..

Ikväll blir det CL med Dave. Hade vart mysigt att kolla hemma hos P men jag orkar fan inte röra på mig. Får ta och träffa dom i helgen istället eller kanske imorgon kväll (?)

Hann med en fika med Linda innan det var dags för sprutan. Mycket mysigt vill jag lova! Nej nu ska jag gå och vila en sekund. Snart kommer mor och far hem med tigerräkor och kycklingspett.



/ Q

Like a flame


Tänkte lämna er med den här underbara låten. Kan ju bara stryka under att denna
låt inte är tillägnad någon därute. Även om ryktet verkar vara att jag är störtförälskad
så kan jag bara meddela er om att den informationen är väldigt felaktig. Hur människor
ens kan tro på det som sägs är för mig en gåta.

Godnatt

Landsförädare

Kom precis hem från en trevlig kväll med Sarah och Fanny. Blev kaffe och snack om skööna människor.

Har suttit och funderat lite över framtiden vilket jag tror att många gör just nu. Vad ska det bli av oss egentligen? En sak som jag är säker på är att jag inte kan eller vill stanna kvar här i Nynäshamn. Skulle jag kunna flytta imorgon så skulle jag göra det. Bemötandet på detta är allt annat än positivt. Vet inte om det är så att många bara gillar att gnälla på Nynäs men i hemlighet älskar det? Andra kanske helt enkelt inte vågar ta steget. Bekvämlighet är något som vissa hellre känner än lycka.

Det jag inte förstår är varför ni måste lacka ur på mig bara för att jag vill ta steget härifrån? Jag gnäller inte på att ni stannar så varför ska er inställning till att jag vill härifrån vara så negativ? Jag förstår att det är tröttsamt att höra gnäll, därför passar jag mig för att klaga utan konstaterar bara faktum. Jag vill bort.

Planerna just nu är att försöka hitta lägenhet på Söder även om det känns mer som en önskedröm. Om detta går åt helvete så kommer jag antagligen fly landet igen. Någon som vill med?



Underbara tider. Spanien var grymt på många sätt. Det sjuka var att jag faktiskt aldrig längtade tillbaka till Nynäs..

FÖR MYCKET DRAMA, NI GER MIG HUVUDVÄRK!

Snart dags för Paradise Hotel sen är det dags att knoppa. Jobb imorgon som vanligt. Underbart :)

/ Q

Dags för lite hat



Kände helt enkelt att stämningen har blivit lite för positiv på senaste tiden.
Den här låten kan ju faktiskt passa in lite här och där också.

MEN Bajen vann idag vilket var grymt att se. Forza grönvitt. Dags att slagga för imorgon är det jobb igen.
Längtar som fan :)

Ha det bra ni som förtjänar det.
Ni som känner er träffade av låten - må er drömma mardrömmar!

/ Q

Söndag

Min plan var att jag inte skulle röra mig ur fläcken idag men så verkar det inte bli. Om en stund kommer P och plockar upp mig sen är det in för att glo Bajen innebandy. Dom ska möta Huddinge vilket borde vara en lätt match om man bortser från att Huddinge är farmalag till Balrog (som lirar två div över).
Så idag blir det egentligen Bajen - Balrog. Hoppas vi spöar dom jävlarna.

Gårdagen var jättemysig. Träffade släkten och på kvällen blev det tjejmiddag med dom bästa. Vin och god mat samt fantastisk efterrätt. Ett lyckat recept och en lyckad kväll.

Linda, jag är så jävla glad för din skull, vill bara att du ska veta det :)

Tack brudar för en underbar kväll igår, det får vi göra om.

/ Q

Kanoners

Bra dag på jobbet.
Mysig fika med Linda.
Grymkväll med P&Jeppa.
Läggdags och en kebabrulle fetare.

Natti / Q

Styrka

Jag har haft en utmanande dag idag. Trots detta känner jag mig inte nerslagen utan snarare starkare. Livet är bra underbart ibland, speciellt när gammal skit försvinner ur ens liv bara sådär. Ibland vet man inte vad man själv behöver så då är det najs att andra kan fatta beslutet åt en.



Nej nu ska jag kolla CM sen slagga. Imorgon blir det jobb, ev fika med en riktig snygging, bandy och dejt med Camilla. Fullt ös.

Jag är stolt över mig själv.
Tack ska jag ha, det gjorde jag bra.

Natti / Q

För pigg

Jaha nu har jag tagit en asvarm musikdusch och bara gillat läget. Helt plötsligt blev jag förvånadsvärt pigg vilket är riktigt bad. Brukar alltid tänka att det är lugnt, jag klarar mig på 6 timmars sömn men det kanske funkar i några dagar - inte i en månad. Nu är det dags att ta vuxenlivet på allvar och gå och lägga sig runt 9 tiden så man är pigg och allert för nästa dag. Så här kan jag ju inte hålla på!

Förresten har jag en ny gadd på G nu också. Ska bara se till att boka en tid sen kommer det flera tecken på min underbara kropp. Förhoppningsvis får jag med mig S på lite tatueringsäventyr också. Det var nära att det blev av i Östersund ska ni veta. Krukset var ju att dom inte hade drop in. Jävligt B.

Nej men sov så gott / Q


För trött

Jag lever, mår bra och är sjukt trött.

Det får räcka. / Q

Vädret i ära


Människor äcklar mig

Varför ska man behöva läsa sånt här skit i tidningarna varje dag? (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6138304.ab) Nu menar jag alltså inte att man ska sluta skriva om det utan snarare att man ska lösa problemen och se till att göra något rätt någon gång!

Jag förstår inte vilka problem rättsväsendet har? Vore bra om man kunde anställa lite fler kompetenta människor som kanske åtminstone strävar efter att uträtta något positivt i sina arbeten. Grip fanskapen, kastrera dom eller döda dom. Mig gör det detsamma.

Vilka liv är egentligen värda mest? Dom oskyldiga som hamnar i klorna på sadistiska jävla äckel eller dom som är sadistiska jävla äckel?

Sverige - landet utan bollar och med dubbelmoral.
Underbart.

En annan sak som verkligen talar för hur underbart vårt land fungerar och vilka prioriteringar vi gör är det faktum att man får mer i böter om man kör 10 km/h för fort än vad man får om man säljer barn till sexindustrin eller betalar för att köpa sex av ett BARN. Ge mig ett baseball trä så kan jag gå lös om ingen annan har planerat att motsätta sig all den skiten som ständigt sker. Makalöst, pinsamt och jävligt vidrigt av så väl förrövarna och ni som ALDRIG kan dela ut en ordentlig dom.



Nej fyfan, skärpning nu. Hur kan vi tro att samhället ska fungera i framtiden när vi ständigt gör skillnad på vilka vi stöttar och vilka vi skyddar? Hur ska man kunna fungera som människa om inte ens lagen som ska vara på ens sida är det? HUr kan vi förvänta oss något om vi inte förändrar på allt som går så jävla åt helvete nu?

Strax kommer A, hörs imorgon / Q

Whatcha say

En gåva från Gud till mig är Paradise Hotel. Som ni redan vet följde jag Danmarks version slaviskt i sommras innan Spanien äventyret och nu har äntligen skiten kommit på svenska! Kaosartat men väldigt underhållande. Väntar med spänning på morgondagens avsnitt.

Jag, mamma och pappa hade en diskussion om vilken serie vi helst skulle vara med i. Vi kom inte fram till särskilt mycket. Vi vill helt enkelt inte vara med i TV. Pappa skulle inte ens skrapa en trisslott i morgonsoffan även fast man är garanterad 50 lax. Det tycker jag är lite överdrivet. Skulle sitta och skrapa för 1k liksom.

Dock är Big Brother och Paradise Hotel inget för mig. Jag brukar tänka på hur det skulle vara om någon filmade mig under en kväll på TG. Tro mig, det skulle nog sälja bra och jag skulle antagligen få en del saker förklarade för mig själv dagen efter som jag inte riktigt hängde med på själv under kvällen. MEN det skulle vara rent ut sagt ödeläggande. Jag skulle behöva gå i terapi och antagligen fly landet.

Vilka serie skulle ni vara med i?

/ Q

Tjusig

Små kommentarer som värmer upp en i kylan. Känns najs. Har jobbat idag och lyckades missa det förbannade tåget hem så det var bara att sitta och vänta i Handen. Underbart, men annars har min dag vart finfin. Gick förbi Matilda på vägen hem för lite catch up och Chaitee. Grymt kul att träffa henne igen, känns som år.

Nyss var Dave här och vi glodde hipphipp och skrattade åt det mesta (tre wienare och dylikt) Jag orkar inte vara varken provecerande eller dela med mig om andra tankar som kan väcka ert intresse.

Jag är bara jävligt glad nu. Alla skratt från i helgen ekar fortfarande i min annars ganska tomma skalle.

Sov gott / Q

Bättre sent än aldrig

Halloween har det varit för ett tag sedan och så här såg det ut då..


Posar järnet på första och på andra kör vi arga leken..
vem ser ut att vinna?


Har lite mer bilder men dom ska till F´s blogg innan
de visas här.

Dusch och heartbreak hotel.

Saknar redan Oskar och King

DRa åt SkoGen / Q

Spårat

Har haft den sjukaste och bästa helgen på grymt länge. Har skrattat så mycket så att jag har träningsvärk och mungiporna liksom inte kan sjunka ner till normalt läge. Tack till Sarah och Angelica samt Östersunds grabbarna för en helt jävla oförglömlig weekend i Sveriges nordligare delar.

Kommer med massor av uppdateringar, galna bilder och ev filmer senare. Nu ska jag chilla med familjen. 

" Det är vi som pratar rikssvenska, inte ni!"


En av låtarna som spelades flitigt. Nu har ni texten, så sjung med fuckers!

/ Q

Fjärilar

Sådär då, nu har jag packat och fixat. Bara dusch och eventuellt lite nagellack som saknas innan det är dags att sova. Sitter just nu och lyssnar på Bad romance med gaga. Sämsta skiten på länge. Brukar tycka att hennes låtar är ganska bra men det här låter som schlager blandat med galaxy. Fan vad lamt.

Sjukt taggad inför imorgon så jag vill bara sova så att det blir torsdag, jobb och avresa. NEJ NU MÅSTE JAG BYTA LÅT!! Så nu var det kirrat och klart.

Vet att det kanske har vart lite keffa uppdateringar och sämre lär det bli eftersom att vi sticker iväg. Har en hel del planer på G ska ni veta, berättar mer när jag återvänder.



Bjuder på en ny kärlek. Pink slaktar schlagerGaga varje dag i veckan. Men kan ju inte bara lämna er med schysst musik vi behöver ju lite humor också..




JAG DÖR!! HAHAHAHA


Ha det förjävligt / Q

Här var det livat

Jaha ni mina vänner, igår var det konsert. Vulgärt kallade pedofilbladet det hela för, jag anser dock inte att det finns något vulgärt med kvinnokroppen. Speciellt inte om man är så otroligt snygg som hon är. Konserten var hur grym som helst och det var askul att Sarah och Angie hakade på. Bilder på pink och våra vip platser (haha) kommer senare för nu orkar jag fan inte lägga upp något.

Kom hem vid 1 i natt och halv sex ringde klockan för jobb. Kom hem nyss så ni förstår ju att det blev en sen dag. Nej snart blir det käk sen måste jag packa väskan för imorgon bär det av på Sweden trip. Kommer att bli fantastiskt roligt.

Förövrigt pratade jag med Åsa idag och nästan det första hon sa till mig var:
- Vad glad du låter!

Och det har du rätt i sötnos, Jag är glad. Livet är kul, utmanande och bisarrt. Underbart!



Jag bangar inte..

Hörs sen om jag inte hinner somna :) / Q

Så jävla rättvist!

Skönt att svenska folket äntligen gör något rätt. Tack Emil för världens snyggaste mål genom tiderna. Känslan när den bollen gick in går icke att jämnföra. Det enda som kunde vart bättre var ifall det hade skett på Söder. Men att jubbla och sjunga ut taco på bortaplan är inte helt fel heller.



Damn.. / Q

All this stuff is making me old

Fyfan vad bra jag mår just nu. Har jobbat hela dagen och det gick galant. Efter en lagom seg tågresa och raskpromenad så var jag hemma i la la casa. La mig och dog i någon timme sen var det dags för träning men älsklings Sarah och Emma. Vi gick på både core och spinning. Jag känner mig helt slut och grymt stolt över mig själv. Pluspoäng. Den här veckan kommer att bli feting bra med konsert imorgon och roadtrip start på torsdag. Ska försöka hinna se CL på onsdag också så är veckan nästan fulländad.

Fan vad trist det är att läsa sådanna här inlägg, eller hur? Måste ju finnas något provecerande eller åtminstone något man kan bli lite förbannad på. Dock verkar jag kunna provecera genom att bara existera. Det är det inte alla som kan.

Tänkte att jag skulle kolla på fotbollsgalan men jag kan redan berätta hur det kommer att se ut. Zlatan får guldbollen för 4e gången (vilket mor min kommer tycka är helt rättvist), gnagetas kommer att hyllas. Någon komiker kommer att skämta om våra svenska "stjärnor" och Emil kommer inte att vinna årets mål även fast att det helt klart var årets mål. Jag har iallafall ringt och röstat och dragit mitt strå till stacken.



Se och njut. Jag tror fan att jag är kär i dig Emil.

Puss / Q

Hela världen mot mig

Äckeldif klarar sig. Så jävla typiskt.

Allmänt grått

Har legat och dragit mig fram tills nu och tycker faktiskt att det är dags att det händer något. Vet dock inte om mina vänner håller med. Vaknade med en jobbig känsla i magen idag. Hoppas den försvinner snart. Lördagskvällen spenderades hemma hos Petter med ett skönt gäng och tvspel. Dock sög jag och tyckte nästan synd om Oliver som var i samma lag som jag. Men vi hade ju kul och det är ju det viktigaste.. ehm.

Vad denna söndag har att erbjuda får vi helt enkelt se.
Än så länge har jag ingen aning. Ska nog kolla gården-assyriska iallafall.
Hoppas på att dif sällskapar oss ner i superettan. Ska vi ner ska fan
dom med oss ner.

/ Q

Speaking about freedom

Ska upp till centrum med mamma och pappa nu för att kolla efter en ny kamera. Kan behövas med tanke på alla äventyr som väntar. Sen ska jag förbi P en sväng för att glo lite fotboll. Vad som händer senare får vi se. Många som skulle höra av sig idag, inte många som gjort det helt enkelt. Haha.



Idag klarar jag allt. / Q

Hard work

Okej jag hade värsta planen om vad jag skulle skriva men den här datorn är så kass att jag har tappat lusten. Jag hatar tekniken.


Godnatt

Jag börjar alltid tänka så förbannat på kvällstid. Det är då allt kommer upp och det är då man känner efter. Man ska helt enkelt inte känna efter så mycket. Det är då allt blir kasst. Jag är så trött på att må kasst så nu tänker inte jag göra det heller. Får till och med höra av sötFanny atthon blir deppig av att läsa denna underbara blogg. Jag hoppas att ni förstår att jag inte är helt nedbruten. Huvudet är högt och jag vet att allt kommer bli bra. Nu tänker jag bara fokusera på det som gör att jag älskar mitt liv.

Jobbet - Det bästa som har hänt mig på så himla länge. Jag blir lycklig och längtar tillbaka så fort jag promerar till tåget.

Träning - Får ut allt som ligger och tynger. Finns inget bättre än när man har ont överallt och svettas som en gris.

Bajen - Ja, vi spelar i superettan nästa år. Det är inte direkt en nyhet för oss Bajare så vi kan faktiskt skippa det. Imorgon blir det kanske bandy med mina älskade vänner P och Jeppa. Ser fram emot det.

Mamma och Pappa - Min trygghet och dom jag älskar mest i hela världen (tillsammans med Bajen såklart)

Igor och Moltas - Dessa ludna varelser är underbara även om Igor gillar att hoppa på mig när jag vandrar omkring i huset.

Mina närmsta - Sarah, Dave, Angie, Fanny, Jennifer, Åsa, Felicia, Ida, Camilla, P, Jeppa, Robert, Anton, Bea, Liisan .. Listan kan göras lång så något måste jag göra rätt. (Ta inte illa upp om ni blev missade. Jag är trött i skallen så det kan vara en förklaring)



Sov gott nu, imorgon är en ny dag. / Q

Nu jävlar

Jobb och träning, så har min dag sett ut. Har vart bra. Pappa har fixat biljetter till Pink konserten också. VIP pass och allt möjligt. Kan vara kul att lyxa till det ibland också. Tar med mig Sarah och Angie också. Längtar.

TACK PAPPA!

Min msn och allt annat laggar konstant så börjar undra om jag har blivit hackad.
Får ni något jätteskumt så är jag oskyldig.

CM nu.

/ Q

Better left unsaid




Älska mig när jag som minst förtjänar det.

Fast nu blev jag lite gladare

Skrivet av Gröna Gubben på Bajens forum.

"Fotbollsklubben Hammarby drömde att den gick längs en glimrande vacker sandstrand tillsammans med sina supportrar. Olika scener glimtade till ur klubbens historia och för varje glimt lämnades det två par fotspår i sanden, klubbens egna sa...mt supportrarnas fotspår.

När sista glimten hade passerat, många dagar senare, tittade Hammarby bakåt för att se på spåren i sanden. De följde flera kilometer parallellt längs med stranden, utom vid några enstaka tillfällen. Då endast ett par fotspår syntes. Fotbollsklubben Hammarby noterade besviket att detta skedde under de jobbigaste och mest krävande perioderna i klubbens historia.

Hammarby kände sig en aning sviken och frågade supportrarna varför de låtit klubben gå ensam under de svåraste perioderna av dess historia.

Supportrarna svarade lugnt:
- Älskade Bajen, det var då vi bar dig."


Jag är ganska arg just nu

Bra dag, sämre eftermiddag. Jobbet var kalas men resten av livet känns ganska mörkt. Finns så sjukt pinsamma människor helt enkelt. Synd att det ska behöva vara på det här sättet.

SEN VILL JAG BARA SÄGA ATT NI KAN SLUTA SKICKA GRUPPINBJUDNINGAR PÅ FB OM TG-SKIT. JAG VILL INTE SÄTTA MIN FOT PÅ DET DÄR JÄVLA STÄLLET PÅ SNUSKIGT LÄNGE.

Men tack för omtanken ändå.

Nej lacklacklack. Ska gå och dra täcket över huvudet. Förhoppningsvis mår jag bättre snart. Dave kommer över för att glo fotboll ikväll så det vore ju trevligt om jag kunde ägna honom ett leende.

Fuck off.


Pubisbenet

Jaha, vad kan man säga om pilates? Kändes lite smått fånigt men bra träning är det tydligen iallafall. Får väl se om det resulterar i träningsvärk imorgon. HOPPAS.

Nej ska springa och möta Dave nu sen ska vi se på fotboll.
Kanske borde duscha men jag får väl vara svettig och äcklig för
denna gång.

Ni som känner att ni är bra människor kan ju ha en toppenkväll.
Ni som känner att ni är mindre bra människor kan ju typ ha det mindre bra eller nått.



LATER / Q

Så som det verkligen är

Om du inte gillar något, förändra det.
Om du inte kan förändra det, förändra dig själv.


Jag tycker inte synd om mig själv.
Tack alla underbara.

Har precis kommit hem från jobbet. Ska strax sticka iväg till Sarah och sedan ska vi på pilates. Efter det får vi se vad som händer. Tidig kväll iallafall eftersom jag ska ta treorna hela dagen imorgon. Underbara ungar som får mig på positiva tankar.

Skönt att hitta styrkan i något.

/ Q

Jag ramlade

Glömde att meddela att jag ramlade i lördags. Det var inte bara lite snyggt heller utan fetaste vurpan i världshirstorien. Vred till knät men det märkte jag inte då, utan igår när jag vaknade. Smällar (bokstavligt talat) man får ta. Var ju schysst att grabbarna G hjälpe mig, jag hade nog lämnat mig där på asfalten. Med facit i hand hade det nog varit klokast.

Spinningen gick galant men nu är jag helt slut och ska snart sussa.
Jobb imorgon.


/ Q

this planet looks so cute but it's cold

Några tunga dygn har förflutit och jag har varken haft tid eller lust att meddela er detta. Låg och filosoferade inatt och bestämde mig för att jag har två val. Antingen lägger jag mig ner och dör eller så biter jag ihop, skrattar åt livet och går vidare. Jag valde det sista även om det lutade åt alternativ ett ganska länge.

Kom precis hem från jobbet. Sjukt glad över att alla söta barn får mig på toppenhumör samt att dom håller mig sysselsatt. Bästa jobbet jag kan ha just nu, utan tvekan.

Ska lägga mig och vila ett tag nu. Pågrund av smsterror och en massa annat på hjärnan så blev det bara tre timmars sömn i natt. Senare bär det av på spinning. Får se hur det går med min pajjade kropp.

Från och med nu tänker jag helt enkelt försöka bete mig bra och göra gott för mig själv och andra.
Gör man gott så kommer oftas goda ting tillbaka till en och det är de jag behöver just nu.



/ Q

RSS 2.0