Snart är det slut

Tydligen ska man skriva någon årskrönika såhär sista dagen på året men det känns inte som att jag behöver göra det. Kan väl bara sammanfatta lite kort. Det här året skulle jag beskriva som viktigt, varken bra eller dåligt. Det är mycket som har hänt. Vänner har försvunnit, andra har blivit till ovänner. Många har man tappat kontakten med andra ger en inte samma energi längre. Samtidigt som inget är som det en gång var och samtidigt som jag vet att det aldrig kommer bli "som vanligt" igen så känns det inte kaos. Det känns tryggt. Ett kapitel färdigskrivet. Frågan är vad som händer i nästa?

Nya människor har kommit in i mitt liv, människor som jag älskar och värdesätter. Varje motgång har gett mig en sundare syn på livet och det var längesedan jag kände mig så stark.

Glöm alla gamla problem nu mina vänner, det kommer nya.
Var så säkra..

GOTT NYTT ÅR!





















Ja vad ska man säga.. det har hänt en del..

/ Q



Sanningsserum?

Jag har funderat en del över mitt syndfulla liv 2lök9. Har kommit fram till att de flesta bekymmer och misstag är alkoholrelaterade. Detta innebär inte att jag ska ta avstånd och inte inta en droppe under nästa år utan snarare att jag vill meddela sanningen till alla efterblivna människor som inte verkar fatta ett jota.

Alkohol är ett gift. Inget sanningsserum. Jag är så jäkla less på alla som snackar om att sanningen kommer fram efter några glas för mycket. För min egen del betyder en fylla att jag ljuger som aldrig förr. Jag är lesbisk, jag kommer från Libanon, jag ramlar på plan mark (med eller utan klackar), jag sjunger och dansar som en galning, jag tappar glas, jag slänger ur mig onödiga kommenater.. Verkar det som att ärligheten är hög? Tror ni det har ni fan problem på riktigt.

Känslor blir överdriva. Tycker jag om någon en aning så innebär det med några promille i kroppen att jag älskar den. Tycker jag inte sådär jättemycket om någon innebär det att jag hatar den. TA MIG INTE PÅ ALLVAR! ta ingen på allvar, det som sägs är inte sant, det som händer sker under sinnesförvirring - det finns ingen logik eller sanning.

Jag är en relativt ärlig person annars. Då kan ni ta mig på största allvar. Sluta tro så mycket, alla har vi gjort på oss på fyllan och det är inget som kommer sluta att ske men det kan ju vara bra att se till fakta. Alkohol är en drog. Inget som gör att man handlar utifrån hjärta och hjärna.



Vem känns mest trovärdig?

Ta hand om er.

Nu är glada julen slut

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering men jag har helt enkelt känt att en paus behövdes. Jag har iallafall haft en grym jul tillsammans med nära och kära, släkt och vänner. Juldagen var faktiskt över förväntan. Drog till TG trots att jag känner en viss ångest varje gång jag kliver in genom entrén där. Att det blev lyckat kan bero på flera saker tillexempel att jag sket fullständigt faaan i vad alla andra tyckte. T-shirt, jeansleggings, grymma sneakers och adidas hood flick bli outfiten. Drog med mig Lina och Angie upp på podiet där vi shakade som aldrig förr - trots att alla kollade och antingen tyckte att jag vi var helt dumma i huvudet. Jag bryr mig inte längre för jag kommer lämna allt vad Nynäs heter bakom mig om allt går som det ska. Träffade en snubbe som jag har saknat som fan också och satt och snackade ett tag. Han vet förhoppningsvis vem han är och jag vet att han kommer läsa det här. Min fråga till dig är, har du bytt nr? Har försökt få tag på dig.

Ida var nere och förgyllde mina dagar också. Hon hakade med ut på TG och slaggade sedan i soffan med mig, Myspys. Har hunnit kolla på filmer som My little ponny och pippi tillsammans med mig sötkusin också. Har träffat Valle, hängt med Bea, myst med Fille Fikon, förat hos Sarah, träffat Åsa igen, Shotat med Robelibob och bara haft det underbart.

Imorgon har jag också planer på G. Kanske berättar mer sen, om det känns rätt.
Nu befinner jag mig i den kunliga huvudstaden så ring om ni saknar mig.

Puss och Kram
FUCK OFF / Q

Jag är grym

Jaha nu har jag storstädat mitt rum, bara dammsugning kvar. Det har väl tagit ungefär 2 timmar skulle jag tippa. Fan vad jag hatar att städa, finns inte så mycket som är tråkigare. Jag har också hunnit slagit in alla julklappar. Fan vad nöjd jag är med allt jag har köpt, hoppas mottagarna är lika nöjda. Min önskelista kommer nog bli svår att uppfylla dock.

Det enda som jag egentligen önskar mig är en lägenhet att dela med en nära vän. Jag pallar verkligen inte med Nynäs längre. Det är inte vad det har varit helt enkelt.

Soma om du läser det här kan du väl vara supergullig och höra av dig,
har försökt få tag på dig länge nu.

Snart är det dags att pynta sen bär det av till P för middag, glögg och bingolotto. Kommer blir grymt..
Hoppas att jag vinner!

Ibland gör det ont

Just nu värker det i min själ. Fan vad jag saknar alla gamla tider. Det var lättare, roligare och ni fanns kvar. Ni var inte så långt borta som ni är nu. Sanne, kom hem för jag längtar efter dig!


Tiden går, veckor blir till år, men kärleken består.


Fy vad irriterande

Nu när jag sitter här och lyssnar på Westlife och dränker mina sorger i mjölk så känner jag plötsligt hur irriterad jag blir på vissa saker. Tänkte dra upp det, gnälla lite och kanske göra någon förbannd.

Solarium - Hela kaoset kring detta är ju galet. "Bruna ben är mycket fräschare än vita.. lalalalalala.." Ja det kanske ni har rätt i fjortisjävlar med det är bara att inse att ni är födda vita och kommer att dö vita.

SL - Jag blir riktigt förbannad på dom som ska sitta och skydda vår underbara kollektivtraffik. Ställ dig vid tåget (som enligt radio och hemsida ska gå utan problem) i en halvtimme och frys arslet av er utan att få någon information. Sätt er sedan på en buss som går långsamt. När ni äntligen kommer fram till VH så ser ni tåget passera innan dörrarna öppnat. Mycket lyckat och askul i minus 10. Speciellt när klockan är tidigt och du missar timmar på jobbet. VARFÖR? fattar inte varför folk ska sitta och tycka synd om satarna. Dom får väl satsa lite mer cash och köpa bra tåg. Skumt att det ALLTID är fel på nynäsbanan när det kommer lite snö men inte på tågbanorna i norrland där det är 3 m snö?

Att PH tagit jullov - Jag förstår inte. Ska jag behöva vänta två veckor innan jag får se hur det går? Jag är sjuukt nyfiken. Det har liksom kommit in en strippa, EN STRIPPA! Allt kan hända och kvällarna blir inte alls lika underhållande med värdelösa Steven Segal filmer (förlåt P)

Ensamheten - Okej, jag vet att jag har problem. Känner mig ensam när jag sitter ensam hemma i några timmar men just nu vill jag bara burra ner mig i soffan med mysiga vänner och dricka varm choklad. Men det var ju själva fan vad alla ska vara upptagna.

POSITIVT - Film med Johan ikväll, underbara ungar och kollegor, mamma&pappa, Molle och Igor, grymma vänner, BAJEN, bingolotto med P imorgon, Att pappa håller på att göra Kola, Att en vän kanske kommer på besök snart, Julafton om mindre en två dagar, Juldagen, Nyår, Mellandagsmys, Grym musik, fantastiska erfarenheter, massor av kramar, konstverk som värmer, tro, drömmar, släkten, Bilder som påminner, Att jag har hittat grymma julklappar, "infiltratören", framtidsutsikter, snön, massor av ljus, kärlek och det faktum att jag är så lycklig och stolt just nu.

Ska fräscha till mig och traska till Johan nu / Q

Krossad

Var min sista dag på jobbet idag. Det känns mycket värre än vad jag hade trott. Skitjobbigt. Kommer att sakna både ungarna och lärarna fruktansvärt mycket. Jag hoppas att jag blir inringd som vikarie någongång. Känner mig lite små blödig men är det konstigt att ens hjärta går sönder lite när man har världens gulligaste unge som står och kramar och pussar en och talar om hur mycket han kommer sakna en? Fyfan vad tungt. Värre än breakups må jag säga.

Har blivit så fruktansvärt bra behandlad och idag fick jag presenter, blommor, kort och godis från såväl lärare som elever. Dom här månaderna på jobbet har förändrat mig. Glömmer det aldrig.

Ska pysa iväg till Johan snart tror jag. Kan inte vara ensam i min sorg.


Buzza runt

Kvällen igår var nästan magisk. På ett lugnt vis. Spelade buzz med Robert, Anton och Angie hela kvällen. Innan dess hann vi också se snygg, sexig och singel som fortfarande är lika skön. Dock verkade det som att jag var ensam om att tycka det. Jag var iallafall bäst på buzz, inledde lite klent men sen tog jag kontrollen och krossade allt motstånd. Inte helt oväntat..

Ikväll är det ut till yxlö och Fille som gäller. Tänkte basta med några sköna brudar och kanske knäcka en bira eller smutta på en vinare. Lugnt blir det iallafall..

Julmiddag på söndag som tydligen jag måste styra. Det är mycket just nu.

Nu tänker jag spela en stund innan det är dags att fräscha till sig.


Bjuder på en snygg bild på mig från studenten. Passar ju bra till årstiden..

PUSS / Q

En blandning av sött och salt

Jaha ni. Nu var det fredag. Helgen som kommer tror jag blir feting bra. Har massor av rolig saker planerade med lagom roliga människor. Jobbet var grymt, fick massor av fina julkort&teckningar samt ljusstakar. Gruppkram med 10 elever är också mysigt. Ni är mina solstrålar. Kommer att sakna alla så fruktansvärt mycket!

Vad som händer ikväll vet inte jag. Vi får se om R hör av sig. Angelica ska jag prata med också. Jag känner för film och fredagsmys.

Puss / Q

Big suprise

Det snöar i år igen! Kanske inte så förvånande för av oss normalintelligenta människor men för SL kommer det som en chock. Om det är snö på marken kan inte bussar köra, det vet ju alla. Det är bara bilar som klarar av det. Big fail. En sak som också är jättesvårt är att meddela om att alla fucking tåg är inställda på morgonen. Det krävs ju en del.. not. Ni kanske förstår att jag var sådär mysigt instabil imorse. En timme försenad och -200 kr i kassan. Dessutom är det mina sista dagar på jobbet o dessa villa jag spendera med mina ungar och lärarna. Inte på en sketen 35x som är 30 min försenat eller ett pissigt tåg som bara klarar av att köra någon gång ibland.

Jobbet var iallafall jättebra idag. Har fått så härliga presenter så att jag fällde en liten tår. Kommer sakna alla ungar riktigt mycket, dom här lärt mig så mycket och faktiskt gjort mig till en muy bien människa.

Snart kommer Angie och kanske Robelibob. PH är givet, annars vet jag fanken.

/ Q

Godnatt

Middagen med Sarah var mysig, riktigt mysig. Vi hann diskutera allt mellan himmel och jord men främst framtidsutsikter, "rätt halva" och hur livet kan vara surt ibland. Hur skönt som helst var det iallafall. Du vet att jag tycker om dig litegrann Sarah.. haha.

PH var som väntat, jävligt värt att kolla på och riktigt spännande. Nu ska jag snart slaggish för jag är fett trött. Imorgon ska jag upp tidigt till jobbet sen har jag lite andra planer på G. Vi får se vad livet har att erbjuda imorgon helt enkelt.

Natti.


Maddis, saknar dig och Mika och era galna äventyr. Vi styr upp snart.
Dags för en ny gadd snart också.. längtar.

PuSS

Underbara dag

Jag är så förbannat lycklig just idag på grund av massor av spännande saker som händer i mitt liv. Har ledsnat på att vara bitter och olycklig så nu tänker jag inte vara det längre. Det handlar bara om att ha lite pondus och fatta ett beslut. Dagen på jobbet har vart sjuktbra! kom nyss hem eftersom jag även jobbade på fritids där jag fick möta nya underbara ungar som har värmt mitt hjärta. JAG VILL INTE SLUUUTA!

Snart kommer Sarah och sen ska vi iväg och äta thai.
PH ikväll också, det går bara inte att missa. Så sjukt äckligt spännande
så att jag dör. Forza Rami säger jag!


Här var dom snubbarna som var med från början så tyvärr finns inte Rami med på bild.
Men Stefan (längst till höger) och Christoffer (mitten, inte den blondajäveln) är inte
helt fel dom heller.. mumma..

Nej men JALLA / Q

En intressant tanke (eller aa, två)

Camp nou (för er som är helt off så är det Barcas hemmastadio)
tar cirka 100 000 fans. När jag satt där på läktarn tänkte jag 2 saker:

1. Människorna som sitter här motsvarar alla invånare i Nynäshamn gånger 4
2. Fan vad tur att det bara finns ett Nynäshamn.

Annars skulle det vara ruggit illa. Inte bara dubletter av vissa idioter utan till och med kvartetter.
Nej usch. Tack gode Gud för att det inte är så jävligt.

GODNATT, PUSS OCH KRAAAAAAAAAM

Det är så jag säger det




Vad ska ni göra imorgon?
Jag tänkte förändra världen.



Vill du vara med?


Dags att stå upp

2009. Året då jag tog mer skit än någonsin. Fan vad jag har veknat och blivit allmänt instabil. Nu är det slut med det, jag ger fan i er och ni ger fan i mig. Det här är givetvis inte riktat till alla utan bara till dom som gjort mitt liv surt och tagit massor av energi den senaste tiden. Det räcker nu. Nu får det vara slut.

Ni som har ett leende på läpparna, livslust och positiv energi är varmt välkomna i decembermörktet.
Ni andra kan faktiskt dra åt helvete.

The bitch is back..



/ Q

Barcelona är inget land..

Idag har vart en både bra och dålig dag. Började med att det sket sig rejält imorse eftersom att SL, SJ ELLER VAD FAN DOM KALLAR SIG! valde att inte hämta upp mig med bussen vilket resulterade i att jag missade tåget. Som tur var så var jag inte ensam utan hade sällskap av en trevlig dam som jag spenderade väntat med. Hon var väldigt snäll och lugn trots den upprörande händelsen. Väl på jobbet hängde jag upp Zlatan och Messi vimplar som önskats och hängde med underbara ungar samtidigt som jag försökte lära dom matte och hur man klipper snygga julgranar. Med mig i väskan hem fick jag fina julkort. Eftermiddagen spenderades med Jempa, Fannsan och Posse i Sickla där jag köpte underbara julklappar till min familj, käkade sallad och drck chailatte.

Har inte berättat så mycket om min vistelse i Barca och jag tror inte att jag tänker göra det nu heller. Kommer att komma en hel del bilder på Alves, Messi, Zlatan, Puyol och grabbarna sen men just nu är jag för lat för att ladda upp alla bilder. Blev en hel del julklappshandel i Barca också. P och Jeppa är klara. Känns skönt. Hittade mycket fint till mig själv också villket jag förtjänar.

Har blivit antagen till min kurs i vår, dags att tacka ja.

Later!


Älskar dig Sarah.

/ Q

Tillbaka igen

Jag är tillbaka, men jag orkar inte skriva. Har haft det grymt. Berättar imorgon, nu PH.


Mina snygga reebock, dom har fått sällskap av något mycket snyggt.
Ett par disel, som kommer att visas senare.. vänta med spänning :)

Puss / Q



Stressigt värre

Kom hem från jobbet runt halv sex. Har redan hunnit packa min väska inför morgondagen. Imorgon bär det av till hemlig destination. Återkommer på måndag så håll ut.

Ska strax träffa brudarna för middag och mys. Sen får vi se vad som händer. Är sjuukt trött. Har vart en riktigt lång dag så helst av allt vill jag bara sova.

Ha det skit / Q

Somethings will never change

FAN vilka underbara ungar jag har. Fick ett mms som värmde riktigt ordentligt. Blev heelt rörd.

Har en underbar vän, P, som har köpt säsongskort åt mig. Han lär mest hänga i säsongskortsbaren där jag inte kommer in eftersom jag fortfarande är väldigt ung men ändå.

Snart kommer Sarah och Angie, får se vad vi hittar på. Sova tidigt iallafall, jobbar extra imorgon.



JAG ÄR SÅ LYCKLIG JUST NU :)

Som sänd från ovan

Idag träffade jag Jonne på tåget hem från jobbet. Jag blev skitglad eftersom det betydde lite sällskap. Denna underbara människa hade bilen i VH så jag slapp tåget! Fyfan vad han har gjort min dag. Nu är jag superglad och väääldigt tacksam.

Ska slakta lite deathclaws nu i väntan på Sarah :)

/ Q

En social varelse

Jaha, nu är det söndag igen. Känns väl både bra och mindre bra. Igår drog jag till Johan för att ta igen ett halvår. Det var trevligt att träffas igen och det känns som att vi inte har varit ifrån varandra. Efter det drog jag till P där vi såg en dokumentär om ryska hulliganer och halvsov. Fick samtal som irriterade en aning. Högtalartelefon känns ju sådär. Undra vad dom hade på hjärtat?

Vid halv 3 i natt drog jag och P in till fruängen för att hämta vår vän Jeppa som hade vart och partat. Han var ganska slirig om man uttrycker det så. Undra hur han mår idag? Vi satt och sjöng till Metallica och käkade cheeseburgare samt jävlades lite med vår fulla vän. Trevligt.

Idag har det vart häng med ungefär 50% av min gamla klass + Frida vilket var trevligt också. En snabbtitt på julmarknaden och varm choklad på Jannis. Bra sätt att fördriva en söndag.

Nu vette katten vad som händer. Ska nog spela lite, var längesen. Sen får vi se om det blir hemmakväll eller mys med någon när och kär någon annanstans.. Det återstår att se..

Jag är sämst på att lägga upp bilder också. Har foton från massa roliga händelser som bara ligger och väntar på kameraminnet. Ska ta tag i det.. snart.


Levnadstecken

Jag har ingen lust att skriva just nu. Ska gå och kolla på my little ponny med Liisan istället. Har hängt med Felicia hela dagen och vi har haft det asmysigt. Druckit varm choklad som min snälla moster fixade samt kollat film och snackat om framtiden. Underbart!

Känner mig seg. Min medicin gör mig yr och trött men trots detta mår jag väl ganska bra.

Har ramat in målningen jag fick av Felicia förut. Lovar ett foto senare.
As fint.

Puss / Q

Bää bäää

Känns som att min socialakrets mest består av barn. Kanske inte är så konstigt när man jobbar som jag gör och när man har en lite crazy kusin som sitter och sjunger bää bää vita lamm the dirty version runt omkring sig. Har hängt mer Rob och Antån lite nyss vilket var väldans trevligt. Lite planer på G som känns toppen!

Strax är det tacos med the family sen bär det av till Jeppa för att kolla Mean Machine med han och P. Ska bli trevligt det också. Jag borde duscha men jag pallar inte!

Nu sitter Igor och glor på mig. Han kanske behöver lite kärlek.

Ha det skit / Q

Smöranka

Ibland kanske ni sitter där ute i stugorna och undrar om jag har rökt på eller smakat på svampar med tanke på mina rubriker. Så är inte fallet. Det är nämligen så att rubrikerna påminner MIG om skitroliga händelser som jag inte alltid pallar att förklara för er andra. Tänkte bara klargöra det.

Min dag har vart super förutom att mitt stackars hjärta fortfarande värker. Nu har jag iallafall fixat medicin så nu blir det alkoholfritt för mig ett tag. Eller? Jag tror att det kan vara en bra idé iallafall. Snart kommer Robert och Anton förbi på lite fredagsfika. Fett mysigt. NU KOM ROBERT!

MÅSTE PYSA!

/ Q


Bäst



Lämnar er med en av världens bästa låtar.

Natti / Q

Mitt hjärta brister

Sitter hemma hos Angie nu med henne och Sarah. Det är mysigt. Har inte tid att skriva så mycket tyvärr eftersom vi kollar på PH (<3) Har haft skit ont i hjärtat, liksom tryck över bröstet, samt svårt att andas i över ett dygn nu. Var på sjukhuset idag och tog EKG och liknande. Jag har nu fått konstaterat att jag har en inflammtion i bröstbenet. Nu blir det till att knapra tabletter. Mår piss men men.. Läkaren frågade mig om jag hade någon sorg..

.. det har jag inte.

Vi hörs imorgon..

/ Q

En sång för alla dom



Puss på er

Även jag kan säga fel

Okej, nu är jag hemma från kvällens äventyr. Det blev till att fixa med P´s båt som han tyckte att det var lämpligt att ta upp ur vattnet så här den första december. Det tog väl lite längre tid än planerat så det blev ingen handboll för oss. Dock vann Bajen så det var väl det viktigaste.

Ska påminna P om att han, jag och Jeppa ska träffas på fredag och kolla Mean Machine.
Nu är det dags att slagga, jag är trött.



Glenn, när drar vi? Felicia, vart är du? Ida, har du kommit hem ännu?
Så många frågor så här fram mot kvällen.

Sov bra typ / Q

Så fan heller

Jag har suttit och varit förbannad nu i någa dagar på grund av vad jag läste i metro för några dagar sedan. Tydligen ska Vickan och Daniel gifta sig och dom tycker att vi ska pejja bröllopet. 30 miljoner ska kalaset gå på. Det ska våra skattepengar gå till. Som att inte dom lyfter nog med stålar för att göra nada. Shit vad less man blir. Ska nog dra ihop en flock som kan följa med in och protestera. Eller skicka en faktura till kungahuset den dagen jag gifter mig, om det nu kommer ske.

Bra dag med kyrkobesök, teater och gulliga ungar. Känns kast att mitt jobb snart tar slut.

Ska väl dra mig ner mot P nu, om jag får kraft.



Passa dig. / Q


RSS 2.0