Langa en diss

Akta er för TG ikväll!! Erica ska dit XD
Jag har tröttnat....

Vad sägs om karatefylla?

Ikväll är det dags igen, dags för TG. Har inte besökt denna exotiska plats på närmare två månader men jag känner att nu jävlar, nu är det dags. Ska ha en Erica&Sarah kväll ikväll. Det innebär att vi i princip kommer sitta fastklistrade i varandras heta kroppar. Sexigt värre, mumma.

Vi får se vart förkröket tar plats, det kvittar egentligen. Jag är riktigt tagg.

Så vad säger ni mates?
TG IKVÄLL?
dags för skandaler..



Så här kan det se ut, stackars Ahmed..

/ Queen

Längtar

snart ska jag få träffa min man..

/ Queen

Konsten att le

Jag är skitförbannad. Vet egentligen inte på vad utan bara att jag har en fet klump i magen som på något sätt måste förgöras innan den äter upp mig och gör mig deprimerad. Jag vet inte riktigt hur den kan lösas upp bara, kanske med mängder av alkohol eller ett välgörande samtal med Sarah ikväll? Vi får se vad som händer helt enkelt. Vi får se.

Så länge klistrar jag på ett stort leende.
Det blir ju mycket lättare så. Fuck off /
Q


Livet har sina goda stunder

Kom just hem från en åktur. Destination Shell. Love u guys!

Some pics, kommer fleeera!







Sov gott, typ. / Q

So fresch, so clean

Sitter och lyssnar på en låt som jag anser passa riktigt bra på mig själv, den måste nästan vara skriven åt mig. Det är lite skrämmande nästan, hur en låt skriven av nån helt random kan handla om just mig. Ja låter jag lyssnar på heter iallafall "The world´s greatest" och det är tydligen nån R Kelly som sjunger. Nice.

Något annat som nästan verkar vara skapat för mig är mina klänningar som kom igår. Daaamn. Riktigt schyssta och jag behöver inte hårdbanta för att komma i dom, dom bara sitter som klipt och skuret, skapade för min kropp.

Just nu sitter jag och väntar på mitt sällskap för kvällen. Ska blir riktigt nice. Kanske borde fixa mig lite egentligen men jag orkar inte riktigt. Känns som att det kvittar. Mjukis sitter nämligen inte helt fel det heller. Gymmet gick grymt idag också, har ökat på tre maskiner (ben) så snart får dom lägga på fler vikter om det ska bli någon match för the mean machine. 150 kg, det lyfter jag med lilltån.

Känns det som jag har lagom äckligt självförtroende?
Förövrigt saknar jag Sanne jättemycket, skulle behöva dig
i mitt liv just nu. Fast jag känner din närvaro, trots hela världen
som skiljer oss åt. Det är nått speciellt med bästisar. Ida, bli
inte avis, älskar dig också.



/ Eritchaaa


Duuu kan dra åt heeelvete

Så nu har jag vaknat igen, det är nästan lite av en seger i sig. Ska iväg och träffa Fanny, Jennifer och Soma och uppdatera dom lite. Soma lär ju ha undrat varför jag kom knackandes på hennes port klockan 12 igår kväll/natt liksom. Efter det möter jag upp Dave och drar till gymmet. Med mina aggressioner så kommer jag kunna lyfta ton idag.

Igår fick jag ett "Bajen-ryck". Jag och Dave låg och käkade Boheimian Rasberry och kollade på Real Madrid - Liverpool. Och jag bara kände att; fyfan vad jag vill stå på Söderstadion och skrika. Det finns liksom inget bättre, det rä där jag hör hemma. Jag är fett laddad för denna säsong.

Tippade rätt på alla matcher igår också, tippade aldrig resultat med vinnare. Vet lite B, men Bayern, Liverpool & Chelsea vann ju iallafall. Tacka gud för det! Jag ogillar kraftigt Real och Italiensk fotboll känns ju lite som en blandning mellan konståkning och spagetthi. Och som alla vet gillar jag inte kolhydrater, HA!



Nu måste jag pysa, Smell you! / Queen

En semla på köpet

Jag har vart aktiv idag. Drog med stackars Dave till gymmet för lite bröst och bicepsträning. Det gick fan bra och jag har äntligen ökat en del på biceps, jag börjar bli riktigt strong så passa er. Annars jävlar. Träffade Sandra för lunch på Thorsan och tro det eller ej, jag fick en semla på köpet. Det var väldigt nice så tack Linda och tack Thorsan! Efter att vi suttit och snackat skit om det som behövdes gick vi vidare till bibloteket och fixade med vårt projektarbete, fick en del gjort faktiskt.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll men tror att jag ska träffa David iallafall och det är alltid nice även om han är lite elak till och från. Jag menar, jag vet att han älskar mig och han ställer fan alltid upp, även om det innebär att kalla mig idiot och påpeka mina misstag, som om de skulle finnas några. PÖH.

Ja vad ska man säga mer, livet är som det är.
Det går upp och ner med allt och min enda
egentliga känsla är väl likgiltighet.
Jag skiter i vilket.



Det enda som känns riktigt sorligt just nu är att jag faktiskt inte gillar semlor.. kanske ska trycka i min den ändå.

Fuck off / Erica

Trött

Orkar inte skriva överhuvudtaget, kryssningen var grymt kul och jag garvade som fan åt
alla sköningar som bjöd på sig själva och skapade minnen. Riktigt kul och inte helt
skandalfritt. Hursomhelst, tack alla som deltog!
Bilder kommer inom kort.

Vill bara avsluta med att säga att jag är så sjukt skön, fan vad jag älskar mig själv.

/Queen


Nej nu jävlar

Så, väskan är packad och snart är det dags att promenera till tåget.
Klockan sju går båten och jag känner på mig att det kommer bli
en galen kväll/natt/morgon whatever. Börjar blir riktigt taggad nu
faktiskt trots att min rygg strejkar. Snart ska jag få träffa Ida också.
Har saknat henne, men det gör jag ju jämt!

TA HAND OM ER, imorgon kommer FETA uppdateringen.
/ Queen


Perfekta söndagen

Kom precis hem från Jespers lya. De vankades Beck och som på de gamla goda tiderna såg vi det tillsammans (Jesper, P och jag + Elise)

P och Jesper är några av mina bästa vänner, mina bröder jag aldrig fick. Deras sällskap kan inte jämnföras med något annat. Även denna kväll slutade i tårar som vart resultatet av asgarv. Man bara måste älska dom.

Ida fortsätter att göra reklam för sin skiva.. fattar hon inte att ingen vill gå på den?
shit asså. fett trög. Nej jag skojar bara, säg till mig så kirrar jag så att ni får följa
med på ett äventyr ni sent ska glömma. Längtaaar..

Kryssning imorgon..



Fick skivan från 9:ornas show av Elise idag.
Mycket nöje, ska nog kolla den nu.. / Queen

13 april

Det börjar närma sig, dagarna går fort nu och snart är det dags. Jag pratar inte om Spanien den här gången utan om min studentskiva som jag hoppas ska bli sjuuukt rolig. Jag hoppas att många vill hänka med Erica och träffa mig hennes framtida sambo och samtidigt t förhoppningsvis ha skitkul(det blir vad man gör det till). Plus träffa annat folk utanför lilla Nynäshamn!!   
Den 13 april på Mango! 120kr för en biljett.
Det börjar dra ihop sig så den som funderar på att kanske följa med tveka inte. Jag skulle bli så grymt glad om många kom! PS. Jag kmr ju på er hahahaha.... ^^ vilken tur att nynäs bara har en skiva och inte som min skola där alla klasser har en var sin! hihi..

So long / Apsnor

Guess who´s back?

Förstår att ni alla måste ha saknat mig otroligt mycket men nu är jag tillbaka. Har befunnit på äventyr i Sorunda och kom hem ungefär för en timme sen, mys!

Fan nu börjar till och med jag bli less på snön. Det vägrar ju sluta liksom. Tänk när man kan gå i flippflopp, surfshorts och linne, ME LIKE! Men in spaninen lär det ju bli så heeeela dagarna, fyfuck vad jag längtar. Inte allt för långt kvar nu men innan dess ska man ju hinna med lite saker; tre skivor, studenten, hamnrunda (*5 miiinst), en sänsong med Bajen&bärs, härliga kvällar med kompisarna, grymma utekvällar och annat som jag helt enkelt lever för.

kanske dags att träffa Petter Andersson snart också.. me like...



GE MIG SOMMAR!
 saknar er flickor..
/ Queen

Sweeet

Lookat melodifestivalen vilket för övrigt suger i år så måste säga att det var tur att mamma och Malin fanns som sällskap. Ligger just nu och tittar på filmen Hot Chick su ruuuuligt. Usch just nu känner jag att jag inte har ngt roligt att berätta.
Joooo, jag har köpt en ny mobil eller rättare sagt jag har köpt en "begagnad"(typ oanvänd)  på blocket. På måndag gott folk får jag äntligen comviq, jag veeeet jag är lite efter. Så nu behöver ingen klaga längre!
Btw kryssning på måndag också, jösses allt händer på måndag!!

See ya // Apsnor

"Du gör ett stabilt intryck i kortkort"

Tro det eller ej mina vänner men jag Erica Queen har en gång i tiden sjungit "hit me baby one more time" i Svanis matsal. Det är med skam jag talar om för er att jag och Matilda iförda skottrutig kjol, knutna skjortor och cowboyboots gjrde narr av Brittan. Att jag kom på det här nu, 5 år senare, beror på att mina kära vän P igår skickade sms och skrev: "Vad fint du sjunger, du gör ett stabilt intryck i kortkort" jag blev chockad men ja, snart kom alla minnen som jag en gång förträngt tillbaka.

Samtidigt som jag skäms så är jag ändå imponerad av mig själv. Hur fan vågade jag? Det var inte bara en engångsgrej heller utan jag och mina två kompanjoner Linda och Matilda ställde upp på alla shower och sjöng för allt vi var värda (vilket av sången att dömma inte var vidare mycket) Detta är något jag aldrig skulle våga nu så jag kan inte låta bli att tycka att det var ganska coolt ändå.. trots allt.

Så det var helt enkelt en fredagsbekännelse, må denna film brinna i helvetet.
Snart när lammen tystnar med Åsa, Petter and ofcourse my Dave.



/ Queen

Nynäshamn diggiutvecklas till gangsterstad

Idag har vår härliga lilla stad vart i eld och lågor, bokstavligen. Några stjärnor har nämligen rånat Handelsbanken. Det var bilar som brann och när jag och Johan nyss åkte hem såg vi krossade rutor och sönderbrända skyltar. Det är galet och förjävligt. Tror att det kanske är det 3e väpnade rånet i Nynäs, i år. Vad är det för fel på folk egentligen, dags att byta hobby?

Förövrigt vill jag bara säga att jag älskar oss, vår klass. Fan vad underbara alla är och vi skrattar oss igenom dagarna (efter att ilskan och ångesten lagt sig) Kommer sakna er classmates när det snart är över, för det är fan inte långt kvar..

Nedräkningen kan börja..



/ Queen


Ta mig härifrån

De senaste dagarna har vart skit. Känns som jag håller på att drunkna i kvicksand eller något. Jag är så jävla trött på skolan och jag skiter i att det väldigt snart är lov för faktum är att vi kommer behöva plugga HELA JÄVLA LOVET också tack vare lysnade planering från lärarna, när fan ska man vila upp sig är det tänkt? Riktigt snällt, verkligen. Kan vi förlänga dygnen med cirka 10 timmar?

Jag vill att Ida ska bo här. Typ i mitt vardagsrum eller något. Tror allt skulle bli lite lättare då.

Kom precis hem från gymmet, känner mig fett stark som vanligt. Snart är jag starkare en Johan, gaaaranterat.  Kanske borde ta en dusch, har lite att fixa innan kvällen.

Men fuck off / Queen

Ingen återvändo

Nu är det KLART!! Den 2 Juli 2009 beger vi oss till Spanien. Biljetterna är bokade och går icke att avbeställa, det blev Ryanair billigt vettni. Vi ska vara bitchiga i kön in till planet eftersom det inte är några numrerade stolar utan det är först till kvarn. Hehe.. kan bero på att jag dissade förtur i kön som kostade 22 spänn extra, hell no lixom.

Nedräkningen kan nu börjas ta på allvar!! hehe måste nog ändra antalet dagar eftersom det blev förskjutet 5 dagar.
Snart Erica, håll ut min bästa vän ever <3 Snart chillar vi på vår balkong, går på stranden, badar, dricker exotiska drinkar, går på marknader, blir glassigt bruna och allmänt heta! I can't wait!!!

Woohoooo.....
//Apsnor

VECKANS BABE

Denna veckas babe är nog den självklaraste hitills, det var inte så mycket att diskutera helt enkelt, så
GRATTIS TARRE!



Anledningarna till varför just du är störst, bäst och vackrast denna vecka är många. Du har ju liksom allt. Du är en grymt bra vän, får oss alltid att skratta och är helt "lagom" galen. Du kommer få en ljus framtid min vän, det går inte att misslyckas med din utstrålning och karisma. Tack för snart tre grymma år och låt oss vara vänner för livet.

btw, älskar när du pratar bosniska, raaaw ;)

/ Queen

Censur

Jag säger så här. Med eller utan er mina vänner, det gick åt helvete.

/ Queen

Inte utan er

Hemma från pluggkvällen. Väldigt givande på många sätt.
Framförallt var det grymt kul att hänga med mina härliga
classmates, Sarah, Soma & Åsa. Ni förgyller min vardag.
Ni är helt enkelt riktiga vänner och det ska man vara fucking
greatful för. Så detta blir ett hyllingsinlägg till er, jag är ju som
bekant alltid mer känslosam på kvällen.  Jag tror att vi kan klara
det mesta tillsammans. Inte bara skitsvåra prov utan vi klarar
nog resten av skiten också. Vi gör det här tillsammans.
Jag gör det inte utan er. Godnatt / Queen



HÅLL UT!


Vackert

Idrottsdag och vi fick den stora äran att vara idrottsledare såååklart! Nejmen vi anmälde oss frivilligt, så idag i det vackra vintervädret har vi åkt skridskor. Det var aspackat med små dagisungar som åkte framför fötterna på en så att man höll på att ramla. Visst kan små barn vara gulliga, men inte när de snorar och skriker!
Iaf vi som egentligen skulle vara ledare pallade typ åka i 15min och fika i 45min sen smög vi oss därifrån. Drog in till medborgarplatsen och lookade på bio "I taket lyser stjärnorna". Den var både sorglig och rolig, en film värd att se helt enkelt! Sedan var det dags för Burger King vilket jag inte tycker om föredrar Donken om jag ska vara ärlig, sorry Slemelie.
Vart en mys dag måste jag säga....

Måste bara nämna att jag sov från kl 18.00 igår till kl 07.30 imorse, förstå vad jag behövde sova!!
Ha de sweet // Apsnor 
 Visste ni att jag har en bildmapp där det bara är kort på mina små skor och fötter. Det går inte en dag utan att jag får höra att jag har sjuuukt små fötter^^  36 hallåååå.. halva Svergies befolkning har typ 36 i skostorlek =)

Plugg - en ursäkt till att umgås

Snart blir det pluggnight hos Åsa men innan det ska jag hinna läsa om
 kreditköp och avbetalningar (så jag inte är helt lost när jag kommer dit)
Ska förbi konsum innan och handla snask också, kommer behövas.
Har en känsla av att vi kommer både gråta och skrika av frustration idag.
Men glöm inte, We are in it together. Vi kommer klara det. På ett eller
annat sätt.

I LOVE CIVILRÄTT!


Visst ser jag intelligent ut?
Tur att jag kan tjäna pengar på mitt ansikte, ehjaaa.
/Queen


Är det någon som spelar typ skitsvår?

Jaha då har denna dag mer eller mindre passerat. Högskoledag vilket inte var det minsta intressant för min del. Borde väl ha uppskattat att slippa plugga men inte ens det, behöver varenda minut i skolan nu eftersom jag aldrig pallar när jag kommer hem. Helt sjukt skoltrött och förbannad på lärarna som inte verkar förstå att vi inte är maskiner.
VI KAN INTE HA SÅ HÄR MYCKET DEN HÄR VECKAN DET ÄR SJUKT!

Irreterande är bara förnamnet.
Lite kul har hänt idag, rubriken orkar jag inte förklara så det förblir en interngrej men att vi alla satt som fån i klassrummet och väntade på Lasse i 30 min tåls att nämnas. Vi hade drabbats av kollektiv minnesförlust och helt glömt att lektionen är inställd, hur man nu kan ställa in den precis innan prov är för mig en gåta. Men som vanligt skrattade vi åt det.

Tack Tarre för skjussen! Det var grymt snällt.
Har pluggat i 3 timmar idag, sug på den.
Dock känner jag mig bara dummare.
Nu ska jag lägga mig och gråta.

/ Queeeeen

Beck is back

Nu är det äntligen dags för Beck. Har lurat hit Dave också som förövrigt hatar Beck men det bryr jag mig inte om. Jag vet att han gillar det egentligen hur kan man motstå Gunne liksom?



MUMMA!  // Queenen

Typiskt söndagar

Idag har apsnor:

- Sovit till typ 12
- Varit ensam hemma
- Kollat tv
- Lökat vid datorn
- Ätit upp ett halvt After Eight paket
- Öppnat kylskåpet ca 30ggr
- Vilat i soffan
- Ätit köttbullar och potatismos
- Hasat runt i mjukiskläder
- Lökat lite till framför datorn och tvn

Låter väldigt intressant eller hur?! My life suck.. ^^ iaf på söndagar!
Inga mer kommentarer från mig denna söndag. Mer än att jag längtar till sommaren=)


 Jag och mamma på Malta!

Fuck yeah!

Hej jag heter Erica och jag är grym. Jag bara är det helt enkelt.
Idag har jag pumpat biceps och bröst. Känner min rå stark.
Sen har jag övningskört också, det börjar gå bra nu.
Kompis det går bra nu.

Jag vaknade halv 2 idag, det är fan helt otroligt. Imorgon
slutar jag liksom skolan runt den tiden. Men jag har
faktiskt en anledning. Först gick jag en nattpromis med
Åsa och diskuterade allt vi störde oss på (tog ett tag)
Sen var det en viss person som höll mig uppe till
4...
Så det är fullt förståligt!

Nej nu ska jag köra mage, plugga civilrätt och sen får
vi se vad som händer
.

 PUSS / Queen

Bästa alla <3 dag ever

Åsa och Dave blev min dejt ikväll. Jag och Åsa bakade den godaste pizzan ever och tände massa ljus. Sen kom Dave och joinade. Det var sjukt mys och precis lagom. Jag är ju som bekant ingen romantisk person. Vem sa att man måste spendera dagen med pojk/flickvän? Jag har mina fett grymma vänner och den kärleken är stark och behöver inte vårdas med rosor och choklad. Även om det inte är helt fel de heller.



Åsa och Dave, jag älskar er. Tack för en grym alla hjärtans dag.
Blev ingen bojkott här inte.

Kärlek till er nu / Queen

Rockstars

Till skillnad från Erica så tyckte jag kvällen igår var gryymt rolig. Bra musik och härligt folk runt omkring sig det kunde ju  inte bli misslyckat. Det var mitt första besök på den omtalade klubben toxic, det blev som ett skogås TG ist för Nynäs TG igår.. Treevligt! Men med sällskap av nynäsfolket Erica, Åsa och även Nathalie kände jag mig trygg.
Det var nice att få dansa som en galning och bara släppa loss för en gång skull. Men jösses vad de var trångt.. här får man inte vara rädd för närkontakt inte. Pics kmr här:



So long suckers =) // Apnsor


Hur mycket väger en isbjörn?

Gårdagen var fett. Kanske inte den roligaste kvällen ever men ändå helt okej. Idas kompisar var trevliga och jag & Åsa lyckades få råd från klackmannen, fick lite ragg samt hittade Idas plånbok efter att den spårlöst försvunnit. Det konstiga är att alla bratzen drog sig till Åsa och alla Albykungar kom till mig. Rätt som det var kom en snubbe fram och undrade hur mycket en isbjörn vägde. Bästa raggningsrepliken ever. Dock tog vi frågan väldigt seriöst och började diskutera. En isbjörn väger helt enkelt ganska mycket, så där fick du svar på det.

Sen fick vi råd från en inte allt för machoman (har inte nåtts av socialiseringen) om hur man går i klackar. Hans kompis ville tatuera sig men han visste inte vad eller vart. Bra förutsättningar! Han ville ha något med idrott men han höll inte på något lag. Vilken jävel.

Nu gnäller Ida på mig som vanligt. Men det är ju alltid trevligt.
Snart ska vi hem till Nynäs igen. Får se vad som händer ikväll.
Bojkott på alla hjärtans fucking dag iallafall. Dödsmetall och
svartklätt är vad som gäller. So long! / Queen


In the ghetto

Nu är vi äntligen tillsammans igen!
Sitter här med min sambo, Ida och
Åsa. Vilka toppenbrudar, nästan lika
bra som mig. Men bara nästan.

Vi har precis sjungit singstar och snart
bär det av till den stora staden. Vi
dissade TG ikväll, som vanligt. Trots
att grabbarna grus skulle dit så sorry
lads.

Snart ska jag äntligen få träffa Idas
kompisar, hoppas dom är trevliga annars..
HAHA!

Nej nu jävlar, ta det lugnt allesammans!
Nu är det dags att få upp partystämningen
- utan alkohol. Liar liar.

PÖSS / Queen and Apsnor feat Åsa


Free-Day

Det stämmer Erica, det är fredag idag!
Dagarna går så sjukt fort nu för tiden, snart tar vi studenten och spanien närmar sig med stora steg. Börjar nästan få lite panik, ska jag börja packa nu? shit min bikini var är den? JAG HAR JU INGEN!!!  Hur ska det här gå. Ingen spanska kan jag heller så jag måste erkänna att jag är grymt glad över att jag har min sambo erica med mig.

Yepp idag ska Erica äntligen få träffa mitt skogåspeople, förhoppningsvis! Man vet aldrig vad de kan hitta på, får hoppas att vi hittar dem i folkmassan. Vi ska föra hos mig med saft och bullar eftersom Erica har en vit helg.

Kryssning den 23 feb, alla beställ biljetter nu!!!! Vi ska ju äga båten.. kom igen:)
//Apsnor

Äntligen fredag - snart

Sitter nu och skriver geografi med mina kompanjoner Åsa och Sarah. Det går sakta men säkert frammåt. Kanske lite för sakta. Nästa vecka kommer bli en mördarvecka. Vi har alldeles för mycket att göra i skolan men tydligen är det för svårt för lärarna att sammarbeta och planera utefter gemensamt provschema så varför inte lägga allt samma vecka? Tacka fan för att det är lov efter det.

Nice kväll igår och hoppas på en grym kväll ikväll också. Det vankas utgång med Skogåspeople + Åsa och trots att jag ska skippa alkoholen så blir det nog jävligt kul. Äntligen ska jag få träffa Idas vänner, hoppas dom inte hatar mig..

/ Queen

Niiice

Jag har blivit starkare i armarna tro mig, idag på idrotten körde vi boxning och Emelie höll på att flyga in i vägen när jag drog till med min höger. Nu för tiden är det grymt roligt med idrott i skolan, när jag spelade fotboll upskattade jag det inte lika mycket. Idrottsdagen och skridskor here I come!

Såg precis Sveriges värsta bilförare på tv4, jösses.. det ser ju faktiskt ut som att hälfen spelar dumma och kör som krattor. Asså för jag har övningskört privat typ 9ggr och jag kör bättre än alla där, så varförr vinner inte jag fina priser.

Imorrn blir det en "lugn" utgång med Erica och Åsa, ska bli kul. Får se hur kvällen slutar..
Nu ska jag borsta tänderna, upp tidigt för jobb imorrnbitti.

Sussa sött folket!
/ Apsnor


Idag är en bra dag

Trots att jag somnade vid två i natt så är jag relativt pigg och glad. Dagen har fan vart great och det är mycket tack vare mina underbara classmates. Våra klassråd är veckans underhållning och jag kan inte första hur alla sköna lyckades hamna i samma klass?! Helt otroligt.

Yeye, väntar på sms från Ida men information om utekvällen imorgon. Men icke. Hon har väl glömt som vanligt eller så dissar hon mig. Hur som helst får hon spö när jag träffar henne, hon vet ju att jag hatar att vänta.



jag var bara tvungen att lägga ut den här bilden på min vän Carl.
Lite för att han åkte ut först på utslagspoker idag men också för
att bilden är så grymt bra.


/ Queeen

Jag kommer hata mig själv imorgon - igen

Vad fan är mitt problem? (Detta är en retoriskfråga så inga svar tack)
Nu sitter jag här allt för sent igen. Trots att jag är skittrött och sov
5 timmar i natt. Jag vet hur det kommer sluta. Jag kommer försova
mig imorgon - igen. Jag kommer vara grinig hela dagen och typ
rabbla fuckfuckelifuuckfuckfuck ramsan igen. Sarah, Åsa och Soma
kommer skratta åt mig. Johan och Robert kommer vara värre än vanligt.
Jag är hopplös. Fan vad trött jag är.
Sova kanske?
- naae.
Ida har fixat bloggen igen, så fet cred till henne, hon är ju bäst. Jag
tycker att vår blogg är snyggast av alla. Så de sa.



this is my angry face, watch out!

GODNATT ALLA NORMALA MÄNNISKOR, JAG BLIR VAKEN ETT TAG TILL. / queen

Man är inte större än sina problem

Nu ska jag ta tag i mig själv och sluta vara så förbannad. Det tjänar ju inget till direkt. Så jag vill passa på att be om ursäkt till mina kära vänner som fått stå ut med mig idag. David, dina sms var jätteroliga så jag ber om ursäkt för att jag inte svarade på dom ("Mitt namn är krok, men det är inget att hänga upp sig på")

Så tack för att ni står ut med mig när jag knappt själv gör det, har sagt det förr och säger det igen, ni ska fan ha ett pris!

Lite nytta har jag gjort idag. Jag har övningskört, besökt syon och bokat kryssningen. Härligt härligt! Kryssningen blir ännu en sak att se fram emot och givetvis ska Ida med på den, precis som många andra sköningar.



Min Dave och jag. Du är grym grabben!
Puss / Queen

Veckans babe

VECKANS BABES!



Titeln som veckans babe blir tilldelad två sköningar från mitt  "skogåspeople" som är helt otroliga.  Dessa två filurer är en klass för sig själva. Vad vore Östras naturklass utan Cissi och Malin?! INGET!
Ni äger helt enkelt!



Apsnor & Queen


Bad day

Idag är jag trött och skitförbannad. Ingen särskild anledning till det utan jag vill bara vara ifred. Ligga i min säng och kolla scrubs eller spela FO3. Så är det. Så nu tänker jag verkställa detta. Jag går inte utanför dörren idag.

/ Queen

Då lever jag för dig

Kom nyss hem från biobesöket. Filmen var grrym och jag hade ruggigt trevligt sällskap (Sarah, Åsa, Soma, Linda, Jennifer och Amanda) Amanda och Soma, ni är craazy. Ye, tror att alla grät under filmens gång, förutom jag och Jennifer. Det beror inte på att vi är så extremt hårda utan snarare att vi liksom inte kunde få fram några. Ida ångrade att hon inte följde med, med all rätt för att kvällen var grym.

Nu mår jag sjukt illa, vilket alla utom Amanda gjorde. Tror det är magsjuka på G tyvärr. Hoppas att jag slipper skiten för jag har lite annat att göra om man säger så. Har inte tid att ligga och hulka i en hink.

Ida har designat om bloggen, fett bra Ida. Även om jag älskade Bajenfärgerna innan. Men nedräkningen till Spain väger upp för det. Shit, jag längtar.

Sov gott nu folket, bilder kommer imorgon.
Godnatt / Queen

Typiskt Ida

Jag erbjöd min älskade sambo att följa med men icke passade det damen. "Jag ska vara hemma och inte göra ett skit". Typsikt Ida. Nu hotar hon med att vi inte ska ses i helgen också, bara för att jag blev lite depp när hon dissade mig. Typiskt Ida. Men hur som helst vet jag att hon älskar mig och jag henne, lite grann iallafall.

Studentmössorna har kommit idag! Och allt annat som jag beställde, kändes grymt skönt att ha den på huvudet, en som det faktiskt står mitt namn på och inte bara smygprova Sannes. Det kändes grymt. Allt känns grymt nu. Jag är fan omgiven av Swedens skönaste människor. Och Ida dissar möjligheten att få hänga med oss, typiskt Ida.

/ Queen

Studentskivan...

Vad är det jag hör, ska du på bio utan mig Erica?! :O

Idag skulle vi gymma så vi tog oss bort till idrottssalen, bytte om och klev in i gymmet. Väl inne i gymmet petade vi på lite maskiner och var allmänt otaggade. Vi testade iaf lite bänkpress, jag klarade 6st 20kg^^ Jag har tills den 3 april på mig att klara totalt 40kg, om jag klarar det får jag tusen kronor. Vad tror ni? kommer jag klara det? 

PRECIS!! Våra biljetter till studentskivan har kommit. Den kommer äga rum den 13april på Mangobar, sveavägen kl 22 - 03. Biljetterna kostar 120kr och det vore ju skitkul om en massa nynäsfolk kom och erövrade, eller iaf så jag kan bevisa hur skönt nynäs är, ingen tror ju på mig. Som sagt snacka med Erica om ni har lust att komma, jag måste dock få pengarna innan så att jag själv kan gå och köpa ut dem. Det här kmr bli nice hihi.. =)

/Apsnor

Lugnet före stormen

Jag känner mig ganska bra idag, har hunnit tränat, fixat lite med banken och lämnat in psykologin. Det var inte illa pinkat. Nu ska jag käka ägg och sen bär det av in till sthlm med brudsen, ska blir ruggigt nice faktiskt. Skönt att hitta på något skoj i veckan så man orkar leva liksom.

biljetterna till Idas skiva har släppts så vänner,
tala med mig om ni är intresserade. Erica kirrar.


Sanne, jag saknar dig jättemycket. Fick du mitt sms?

Kram / Queen


Karma is a bitch

En skön dag har förflutit. Blev chokladkväll med Daveman. Alltid mys.
Kanske börjar bli dags att sova, men jag är fett övertrött så kommer väl stirra i
taket ett tag. Som vanligt. Hörde rykte om att studentgrejerna kommit.
Inte långt kvar nu. Fan vad skönt det ska bli, längtar efter Spanien som
aldrig förr. Du och jag Ida, det är bra. Har inte träffat min sambo på
länge nu så jag saknar henne jättemycket, hoppas jag får se hennes
stora smile och höra henne eviga tjat på mig nu i helgen. Finns ingen
bättre.


Dags att börja springa nu..

Sov gott allesammans :) / Erica

Nu jävlar

Jag har ledsnat på att vara så sjukt lat som jag blivit under den senaste perioden. Så nu tänker jag sätta upp lite mål. Denna vecka ska jag:
1. Konditionsträna 2-3 ggr
2. Gymma 3 gånger
3. Besöka banken
4. Fixa klart mina garderober
5. Plugga på den som behövs
6. Övningsköra minst 2 gånger
7. Köpa nikotintuggumin

Sen ska jag försöka ha lite kul också och det börjar redan ikväll när Dave kommer på besök. Imorgon bär det återigen av till Stockholm för biobesök med la ladies. Skönt om jag skulle kunna få lite struktur på livet.

Tror ni jag klarar av det?

Someone is going dooooown..
/ Queen


Jaja

Här kommer min braiga ursäkt för att jag inte bloggat den senaste tiden. Erica tjatar för mycket på att jag ska skriva och då höjs pressen på att jag ska skriva något bra och tillslut blev det att jag inte vågade skriva + att det bara är Ericas polare som läser, känner mig utstött och nästan mobbad på någe sätt.
Erica be om ursäkt! Annars.... hahahaha tänkte skriva att jag skulle ringa min bror hahahaha^^ jösses.. tänk dig!! haha

Nej men ärligt så har jag inte orkat och inte haft något intressant att skriva vilket ni märker att jag inte har nu heller. Kan ju iaf berätta att jag övningskört, ätit middag hos mormor och pluggat i helgen, visst lät det som en spännande helg?! Usch... nej jag vet inte vad som händer just nu, måste vara någon slags deppsvacka eller något. Jag irriterar mig på allt och alla, jag är ständigt trött och jag är lat som fan.

Ida vart är du? Inte är hon här iaf.
Gollum.... gollu...... Ida.......Ida.... mohahhaha.. haa haa haaa...
// Apsnor


Jag vill inte

Lii slår mig i huvudet med en ballong. Hon vill att jag ska leka med henne. Jag vakna nyss medans hon har vart på basketträning och ändå har hon mest energi av oss. Det är illa. Snart är det dags för mig att sätta mig på tåget hem. Igår tog det 3 h in till stan för att SJ är så brilljanta. Förstår ni varför jag känner en otrolig olust att inte sätta mig på skiten?

När jag kommer hem ska jag rensa hela min garderob. Ytterligare en sak som jag inte vill göra. Men jag måste. Inte bara för att jag lovat mamma utan också för att jag och Albin har planer på att tjäna lite cash på våra gamla trasor. Pengar är nämligen en stor brist just nu.

Om jag hinner ska jag också plugga idag, jag vill inte de heller. Denna dag är bara full av måsten. Hoppas det kommer upp något kul snart annars går jafg in i en formsvacka.

/ Queen

Min lycka

Nu har jag lekt med Liisan i flera timmar. Jag är helt slut efter allt pusselbyggande och dylikt. Men denna lilla tjej är iallafall min lycka. Jag tänker inte säga mer än så idag. Nu ska jag hänga med Bea, den finaste jag vet.
Kärlek / Queen



min älskade kusin Lii, mitt allt.

Låt drömmen slå in

Det här börjar bli jobbigt nu. Jag kan inte sitta stilla längre än 10 minuter.
Jag längtar så otroligt mycket. Jag drömmer om er varje natt. Snart ses
vi igen och då kommer alla problem försvinna. Allt som känns jobbigt
kommer upphöra att existera. Alla bekymmer kommer blekna och inte
spela någon roll. Varför? Jo, för att jag kommer vara lycklig. Hur det än
går, hur resultatet än blir. Varför? För att jag älskar er.

Mitt hjärta pumpar grönvitt. Förevigt trogen Södermalm.



Nu ska jag in till Stockholm och träffa två andra glädjeämnen, Bea och Lii.
Vill tacka Sarah och Åsa för igår också, ni är helt enkelt grymt bra. Och tack
Robban för sällskapet hem på evighetsbussen!


/ Queen


Dagens sanning

Du är populärast på festen, om du inte är där.

Over and out nu ska jag sätta mig på tåget och rulla till sthlm.
Hoppas SL behagar fungera idag.

PÖSS/  Queen B


Winners make the rules and losers live by them

Drama i den lilla staden idag. Det stora problemet är helt enkelt att folk har för mycket fritid. Jag kan på sätt och vis förstå att människor som har så fruktansvärt patetiska och långtråkiga liv måste försöka inkräkta på andras för att få lite tillfredställese i vardagen. Det här är sorliga människor vi pratar om. Det som är ironiskt i det hela är att intelligensnivån inte överskrider en apas och det faktum att hämnden är ljuv verkar människor helt glömt bort. Kanske dags att tänka längre än näsan räcker?

Det har trots detta vart en bra dag och jag tror att kvällen kommer höja det ytterligare ett snäpp. Mysfika med brudsen på 60 känns helt rätt. Idag känner jag mig enormt tacksam över att ha undebara vänner. Vet inte riktigt varför denna känsla sköljer över mig just idag men det gör den. Så tack ni som står ut med mig dag ut och dag in. Ni borde fan få ett pris.



Så tack för alla stunder / Queen


Tydligen inte

Haha vissa människor är ju för sorliga. Men tack för anonyma, trevliga kommentarer kära du :) Mitt lilla tips till dig består av två delar så försök koncentrera din outvecklade hjärna nu:

1. Om du stör dig så mycket, läs inte bloggen.
2. Fuck off.

Trevlig kväll mina vänner.
Nu väntar CM. / Queen


Är det lugnt om jag älskar mig själv?

Fan vad jag är trött nu. Kom precis hem från gymmet och mina enorma muskler värker. Dagen har vart ganska soft trots att det bara blev 5 h i natt också. Vår klass flippade som vanligt ut på klassrådet och från arga mat tanter kom vi på polacker och immitation av olika lärare. Ni är underbara craazy mothafaakkas! Förstår dock inte hur Lasse står ut med oss, en man med tålamod helt enkelt.

Bitch och Diva är lite utav mina smeknamn, de var värre förr på den gammla goda svanistiden men det lever än. Jag kan inte förstå varför. Det borde väl inte bekymmra andra att jag är stolt över den jag är och tycker att jag är helgrym? Jag är personligen så less på folk som gnäller över minsta lilla. Mitt hår är fult, jag är fet, jag har för små bröst, kolla vilka påsar jag har under ögonen.. who gives a crap?

När jag känner att jag kommer in o dom banorna och börjar gnälla över småpinor och utseende tänker jag alltid på människor i min närhet som verkligen kämpat och besegrat RIKTIGA plågor eller människor i min närhet som förlorat fighten emot dom. Dom finns inte här med oss idag och om dom gjorde det skulle dom garanterat inte gnälla över för stora fötter eller för tjocka lår. Sätt saker i perspektiv gott folk. Världen går inte under för att du inte är perfekt och inget blir bättre av taskigt självförtroende. Jag älskar Erica.



/ Queen

VECKANS BABE

Och vinnaren denna vecka är...
ROBERT! :D



Denna veckans vinnare är lite av en personlig favorit. Robert är en av de dunderbara individerna i min klass och han får alltid alla att skratta. Han är en riktigt skojare men samtidigt allvarlig och det går att lita på honom till 100%. Robert är en stjärna på fotbollsplanen och hans stora bruna ögon drunknar man lätt i. En riktig man, Rååbert.
Denna vecka är du störst, bäst och vackrast Robert. Ett stort grattis!

Vem blir nästa veckas babe? Jag har hört ryckte om en brud i skogås vid namn Cissi som ska vara en mycket värdig kandidat, så skogåspeople, se till att nominera redan nu (;

/ Queen feat Ida

Du ser ut som ett genmanipulerat afrikanskt vildsvin

Äntligen hemma i underbara Nynäs efter en hel dag i Sthlm. Vi besökte det judiska museét vilket sög lite smått och ett tag trodde jag att jag skulle avlida. Alltid när jag känner ångesten över att ha suttit stilla o lyssnat på samma malande om och om igen så ser jag i mitt huvud hur jag reser mig upp och bara gallskriker rakt ut. Jag vet inte varför. Jag har väl problem helt enkelt. Tanten som pratade var dock bra men stolarnas obekvämhet och den lilla lokalen gjorde att det negativa övervägde. Kanske har jag koncentrationssvårigheter?

Efter besöket bland judiska ljusstakar och mössor (som jag inte kommer ihåg vad de heter) så begav vi oss (Jennifer, Sarah, Åsa, Soma, Fanny & jag) till café blåbär för att käka lunch och sedan bar det av till café 60 där vi drack krukor fyllda av teé och käkade onyttigheter. Jävligt mysigt måste jag säga, sköna samtal där vi rådissade allt och alla, där av rubriken. Besöket avslutades med att Soma höll på att ramla ner för trappan. Det kan ha vart det roligaste jag sett. Går inte att förklara men jag skratta så jag grät. Det räcker.




Nu ska jag skriva tal.
Fan vad jag älskar skolan.
Muuääh. / Queen


Klen, klenare, klenast

Huaa, idag är ingen bra dag övehuvudtaget. Fick masa mig upp vid kvart över sju efter att återigen ha försovit mig sen var det bara att skriva prov så fort man kom till skolan. Jag gillar inte sådana mornar, man måste ju få chilla igång lite. Dom kan ju inte på fullaste allvar mena att man ska vara klar i huvudet när klockan är strax efter 8 på morgonen. Det är ju bara för galet.

Just nu är jag jäkligt ynklig, jag är nämligen sjuk. Det var ju inte det smartaste ever att träna när jag mådde som ett as och nu mår jag inte direkt bättre. Men men, jag får krya på mig snabbt. Vem pallar vara sjuk liksom?

Längtar som in i helvete efter flytten. Ida och jag, vilket radarpar.
Sanne har börjat skolan nu också, låter hur spännande som helst!
Älskar mina två nötter, trots att dom är lika vrickade, konstiga och elaka som jag.

Vissa ska bara vara tillsammans helt enkelt..


Kevin, Dave and me på senaste kryssningen. Jävlar vilken tripp.

Btw, blire någon ny kryssning? / Queen

Värsta listan

Okej, nu var det dags att lista saker jag stör mig på igen. Idag blir det helt enkelt människotyper. För att göra det hela lite spännande börjar vi den minst irreterande (men ändå sjukt enoying) till den som gör att jag vill dunka mitt huvud i en cementvägg för att slippa se den.

På plats nummer 5.
Missunsamma människor. Detta är tyvärr väldigt vanligt. Ni känner dom säkert också, eller känner kanske igen er själva, isåfall ändra på era sorry asses! Jag menar, hur sjukt irreterande är det inte med människor som aldrig kan glädjas åt andra? Som skiter i om du mår bra eller om du lyckats? Som enbart blir glad om duskriver sämre på ett prov eller gör bort dig i matsalen? Fyfan. SKÄMS!

På plats nummer 4.
Smörisar. Folk som gör allt för att läraren ska tycka lite bättre om just den eleven än alla andra. Vi har det klassiska; ta med sig ett fint äpple tricket eller varför inte bara överösa läraren med komplimanger och tala om hur givande det är att lära sig saker man inte kommer ha någon som helst nytta av i framtiden. MVG i fjäsk, funkar aldrig i riktiga livet eller bland människor med ett IQ högre än 30.

På plats nummer 3.
"Om jag inte får all uppmärksamhet inom 3sekunder så dör jag och smälter till en pöl" människor. Du känner igen denna typ av människor ganska lätt. Dom måste synas, höras och helst ska hela jävla jorden kretsa kring dom. Dessa människor skiter i om du pratar eller om det är dig alla pratar om, han/hon kommer att avbryta och kommer garanterat använda all knep för att stjäla din stund i rampljuset. Se mig, hör mig! fuck off.

På plats nummer 2.
Pryda människor. Är det bara mig det stör? Folk som ser ner på dig för att du har vart full. Som tycker att du är äcklig för att du någon gång har tjuvrökt eller som tycker att sex är kvinnoförnedrande. Folk som helt enkelt anser sig vara lite finare och bättre utan grund. Dessa människor har aldrig gjort ett enda misstag själva, aaaaldrig.

På plast nummer 1.
Brats. Finns det något värre? "tjacka värsta biiilen liksom, farsan betala baa. Nämen shiiiiit den där tröjan är så 2008". Snälla ni, gör världen en tjänst och gräv ner er med era fula jävla märkeskläder och ta med er farsan som betalar. Att ha pengar är inget fel överhuvudtaget men att se ner på folk som inte kan beställa helrör eller som tycker att det är onödigt att lägga 12 lax på en väska är ju verkligen ren idioti. Jag minns Cannes bratsen med fasa. Ryser av bara tanken. "asså ni skulle ha sett igår, det va typ RnB session. Det va aaas mkt negers, men det är ju kul, dom ser man ju inte så ofta" Hög intelligens nivå eller hur? Tur att farsan betalar för annars hade de inte ens vart bra nog för att plocka hundbajs. iiiiaaack!



PÖSS / Queen


Längtar

Idag har jag saknat min "vår" vän Sanne. Det har inte ens gått en månad och jag börjar redan sakna dig! Hur ska det här gå?! Jag undrar hur allt kommer vara om ett år...  Saknar dig kompis <3

Säger bara en sak, Erica det är du och jag! Min blivande sambo. Varje dag längtar jag till dagen då vi lämnar Sverige och beger oss till Spain. Sol och bad i 3månader med världens skönaste person, det kan ju inte bli bättre! JO det hade ifs vart ännu bättre om vår Sanne också skulle följa med.. eller hur Erica?!  

Apsnor längtar efter:
Min studentskiva 13/4 --> Bara att säga till om någon vill komma:) Säg de till Erica då hahah^^
Nynäs studentskiva --> ? 6/5 ?
Då jag fyller 19 --> 19/5
Studenten: utspring, flak och slutskivan --> 5/6
Åka till Spanien med Queen<3 --> ca 27/6

Continue?

Nu sitter jag här och söndagsfilosoferar. Tänk om man skulle få börja om sitt liv. Fan vad spännande. Jag vet inte om jag skulle ha gjort så mycket annorlunda men ändå. Jag skulle definitivt börjat på boxning och streetdance iallafall. Det verkar ju ruggit kul. Har alltid velat kunna slåss och äga dansgolvet. Men men, jag får hålla mig till bitchslaps och fågeldansen. Det är den division jag lirar i liksom.

Det dummaste jag har gjort som jag absolut skulle ändra på är att börja snusa. Fyfan vad onödigt och dyrt. Men nu går det ju liksom inte att trycka på en knapp och börja om utan man får väl helt enkelt gilla läget och ändra på det som går.

Måndag imorgon. Ångesten börjar komma krympandes och det spelar fan ingen roll hur positivt jag försöker tänka eller hur mycket jag försöker stänga ute de faktum att min klocka ringer halv sju imorgon och att hela dagen kommer spenderar i skolan eller hemma hos Johan med psykologi böcker. Inget illa mot dig Johan.

Nej nu ska jag typ göra nått annat. Sova kanske?
Nee..



Jag och Matilda på Helens student, snart är det vår tur ;)
peace / Queen

All denna stress

Inte ens på helgerna får man chilla så mycket som man skulle vilja eller behöva. Jag har helt missat att plugga också så det får jag göra imorgon, idag hinner jag inte. Ska till gymmet om en timme, blir nog ben idag om låret håller. Sen blir det in och glo Bajen innebandy med mina kära vänner P, Jeppa och Elise skulle jag tro. Kommer väl hem vid 9 eller nått och då är det ingen idé att börja läsa om hallucinationer och illusioner.

Har övningskört idag också, jag ska fan ha det där körkortet innan jag flyttar.
Nej ett väldigt trist inlägg förhoppningsvis hinner jag skriva mer och bättre senare.
Smell u / Eritcha.

Bojkott på TG - igen

Jag är svinstark. Det gick as bra på gymmet idag och allt känns fan toppen när det kommer till träningen. Iofs fick jag nog en muskelbristning i låret men jag känner mig härdad. Min kropp borde repareras eller rent av skrotas. Dagen har återigen spenderats i Sorunda sporthall men denna gång blev det inget ta betalt och kirra toast utan det var bara att luta sig tillbaka och skåda kommunes lag vinna och försvinna.

Jag saknar fotbollen. Ibland..

Ingen TG ikväll heller,
kom hem vid halv 11, käkade & spelade lite FO3. Jag börjar bli en riktigt nörd, allt jag kan tänka är på att slakta super mutanter och raiders, skäärpning. Nej nu ska jag nog läsa, går nämligen inte att kolla på min TV efter kl 12 då alla kanaler omvandlas till porr. Eller går och går. Det är ju inte så svårt men ändå liksom.

Just nu pratar jag med SANNE på msn. Myspys, saknar henne.
Godnatt mina vänner, ska ladda för morgondagens träning.
Man reparerar sig ju bäst när man sover. Eller?

 / Queen


RSS 2.0