Första andra tredje


För det första undrar jag hur fan den här texten blev blå? (det blev den tydligen inte när inlägget publicerades så ni behöver inte börja ifrågasätta ju vidare jag är färgblind eller tvivla på att ni ser som man ska. Texten är svart)
För det andra vill jag bara visa upp det kanske vackraste på min kropp.
För det tredje vill jag bara säga godnatt.

/ Queen

Tillsammans igen

Det har vart väldigt jobbigt. Många gånger trodde jag att jag skulle falla ihop och dö. Men det var för dig jag fortsatte leva. Tankarna på dig höll mig vid liv.

Jag är så glad att du är hemma igen F, efter 4 dagar i Sveriges rövhål.



Dock kommer jag aldrig att förlåta dig för att du köpte denna fruktansvärt fula tröja. Vem fan är stolt för att man har besökt gbg. Det är bara pinsamt och jag kommer att skämmas och du går brevid mig med denna tröja. Jag har trots allt ett rykte att tänka på. Gräv bort gbg, skåne och resterande del av Swedens baksida.  

Puss / Q


Sexy mattafakka

Nyduschat, lena ben och insmord nu jävlar är jag redo.
Ska möta upp *trumvirvel* Ida om 20 minuter så det är nog dags att jag kutar.
 Vin och grillning ikväll med dom allra bästa. Kanske ses vi på Freja senare?
 Bilder och allt sånt skit kommer imorgon!



Pöss / Q

Ny dag, Nya problem

Jag hatar när man vaknar tidigt på morgonen, fastän man inte behöver. Speciellt när man sovit dåligt flera nätter i rad och skulle behöva sova i minst 12 timmar för att bli lite pigg. Men icke. Kom väl hem vid 2, somnade vid 3 och vaknade vid 8 första gången, 9 andra gången och när klockan var kvart i 10 så gav jag upp. Bara att sätta igång den här dagen. Ska snart möta Jennifer nere i hamnen, alltid trevligt att vandra omkring där, kanske får man lite sol på sig också.

För någon minut sen var min mamma inne och gapade på mig. "Städa ditt rum!! hur kan det se ut såhär?" gnällgnällgnäll. Ska bli så jäkla skönt att få bestämma helt ensam när det är dags för dammsugning och klädvike.

Nej solen skiner så ut med er, ingen kan sitta
inne vid datorn en sån här vacker dag.



Vi hörs senare! / Q

Queen med viiiin

Jag vet att ni har saknat mig..
Är hemma hos min kära vän Camilla för tillfället.
Kvällen har bjudit på muy bien sällskap samt en del
vin. Men det är lugnt.

Eller?

/ Q

Bojacka

Finfin dag med Jennfer och Fanny. Hann kika förbi vår
kurdiska skönhet med en goodiebag vilket var trevligt.
Jag har inget att gnälla på idag så jag låter bli att skriva.
Ska till Camilla nu på ett glas vin sen får vi väl se vad som händer.
Förhoppningsvis Freja med la ladies.
Ni har mitt nummer..

/ Q

Cry me a river



Seriöst, ingen bryr sig.  / Queen

Hur fan då?

Jag somnade på soffan och som vanligt innebar det stress för min del. Nu sitter jag här med håret droppande, har nämligen duschat. Sitter och funderar hur man klär sig till en skiva och match på samma gång så jag ska slippa ta med mig omybte. Har väl kommit fram till att det är omöjligt mer eller mindre. Speciellt när jag har en speciell Bajenkostym. 12 tröjan, ljusa jeans och slitna sneakers. Sneakers blir det allafall till att ja på skivan också, om vi nu kommer dit. Nej shit vad jag bara svamlar hit och dit.

Dags att fixa maken för nu är det bara en kvart kvar tills Jeppa kommer
och plockar upp mig. Forza Grönvitt, håll tummarna / Q

En annan del av Nynäs

Vad ska man säga om den här dagen? Det går liksom inte att beskriva med ord hur stora problem alla i vår klass har. Sitta på golv, jaga varandra, köra en "klimpen", kasta kort, sjunga i falska toner, missbruka interntelefonen, slicka glass från varandras kroppar och 3 miljoner andra sjuka saker som har skett - idag. Blev också eldad på och slagen men det är sånt jag har lärt mig att ta, åtminstone tills hämnden kommer - och den är ljuv.

Derby idag mot råttas och det känns inge vidare med 8 ordinare borta. Jag hoppas och jag tror sen får vi se hur långt det räcker. Bara att jag ska behöva sätta min fot på platsen där solen aldrig ler gör att det känns tungt.

Ska tydligen på skiva idag också vilket jag helt hade glömt bort. Vi får se hur det blir med den saken. Jag vill bara sova nämligen.



Vilken är den nya fb bilden?

/ Q

"Det är inte långt borta men det är nära"

Bra att Barca vann. Kul att se liksom.
Mer är jag inte kapabel till att skriva.
Godnatt / Q

Cred till P, Jeppa, Elise & Sunshine

Jag ska operera läpparna!

Jag funderar helt allvarligt på att operera mina läppar, köra en Kissie. Inte permanent utan ni vet när man sprutar in typ koksalt eller vad det är så att det försvinner efter några månader. Mumma, vad tror ni?



Nej ska snart dra mig till Jeppa för att kolla CL finalen. Jag hoppas på Barca (mest på grund av mitt hat emot C.Ronaldo) Vi hörs sen!

PÖSSPÖSS / Queen

"Han är helt enkelt inte attraherad av dig"

Satt nyss och disskuterade med några vänner hur det skulle vara om jag var den som svarade på frågorna i tidningen Glöd. Vi kom väl fram till att jag antagligen inte är bäst lämpad för detta då jag har vissa tedenser till att vara elak, ibland. Men om man har vart tillsammans i över 2 år och inte har haft sex på grund av att han inte får upp den så kanske frågan om attraktion borde tas på allvar. En annan fråga handlade om hur man hånglar "ska man lägga tungorna på varandra?" Kom igen förfan. Nu är det inte på så sätt att jag tror att jag är någon guru men någon måtta får det väl ändå vara. Amanda berättade också en liten rolig men tyvärr sann historia om någon brud som myst lite med en korv. Denna hade fastnat och ambulansen fick komma. Kanske kan det vara höjden av pinsamhet? Vad ska man bortförklara det med? "Jag dansade naken, halkade och råkade sätta mig på en falukorv" Det är helt galet vad saker människor utsätter sig för.

Är hos Felicia nu och det är ju mysigt eftersom vi inte har träffats på ASLÄNGE!

Förövrigt (som svar på tal till tidningen Glöd) Det är onormalt om man bli kåt av dammsugare. Det är inte okej.

/ Q


Kom ihåg mig då




Snart drar vi.. kaputt väck.

Jag orkar inte med er längre


Bilden har inget med rubriken att göra. Jag är bara less på allt nu. Hejdå för idag liksom.
Och vad fan gör han i röd tröja? typ "oohshitjagmåstevaramedpådenhärbildenmenjaglåtsasattjagbararåkarkommamed"
whats up with that?

Mierda / Queen

Mental five

Snälla förlåt mig för taskig uppdatering. Har vart en dag på språng och när jag kom hem fanns det bara en sak som var rätt - soffan. Där låg jag som en överkörd bäver och bara kände hur jag sjönk längre och längre ner i mjuka kuddar. Det var skön..t.  Verkade som att det gick bra på geografin också så det var ju jävligt onödigt att jag stressade upp mig. Har myst en del med Fanny. Vi snacka om allt mellan himmel och jord och våra sjuka diskutioner gav tillslut en helt nya betydelse av frasen "pull my finger"..

Ska äta, fort nyvaken så jag kan inte bidra med någonting just nu.



Störtskönt. *ler* hahaha.

/ Q

Fuck allt

Extremt moget inlägg på ingång. Jag är så jävla trött på skolan nu. Jag vet att det fan inte är långt kvar men vad o helvete jag tänker gnälla som fan ändå. Jag får inte in något i mitt huvud. Det har tagit tvärstopp. Det blir inte bättre av att Robert verkar ha fattar galoppen och att Anton sjunger som en jag vet inte vad. Så fruktansvärt dåligt är det. Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket hans gälla röst skär i mitt huvud. Tur för Anton att han är söt som äppelpaj och ganska smart. Sjunga kan han inte. Robert är ganska söt också men han luktar lite illa och det börjar sätta sina spår. Jag hatar geografi det är verkligen inte kul någonstans. Jag bryr mig inte ett skit om miljön eller om vad som påverkar den eller sekundära, teratära och allt vad fan det heter sektorer. Just nu känns det som att alla kan dra åt helvete, inkulsive jag. Tankar om att det bara är några dagar kvar stressar mig mer än vad det gör mig lycklig. Jag har gått in i väggen, jag orkar inte mer. Jag är inte riktigt där ännu utan det känns mer som att jag står två centimeter ifrån väggen och är redo att banka huvudet i väggen. Det skulle ni gilla va? 

Nej förfan vad jag är arg nu. Inte bara på geografi utan också på människor runt omkring mig. Ni som borde ta åt er vet förhoppningsvis men frågan är hur jävla mycket ni ens bryr er. Tänk att denna dag började så bra. Men det är väl så det är.

Det som börjar bra slutar dåligt.
Det som börjar dåligt slutar i katastrof.

Nej nu ska jag gråta. / Q

Kan tänkas bli en all nighter

Har spenderat hela min dag med Robert vilket alltid är trevligt, nästan iallafall. Lär bli till att spendera kvällen och eventuellt natten med honom också. Få inga snuskiga fantasier nu folket, jag och Robert är BARA vänner. Även om jag är övertygad om att vi en dag kommer att gifta oss och få söta barn. Trots enormt mycket jävla plugg så har vi hunnit sola lite också. Vet inte om vi blev något brunare men skönt var det. Glömde att dricka vatten också och jag kan ju säga att kaffe inte är den bästa vätskan att förtära i strålande solsken.

Till dig Amanda kan jag säga att denna blogg handlar om våra liv så att Sanne kan hänga med lite. Vill du läsa mer om hennes ävetyr så finns det en länk på högra sidan av denna blogg som heter Sannes resedagbok, klicka in där. 

Nej nu ska vi köra igång igen. 
Det kommer bli hårt och svettigt (jag pratar fortfarande om plugget)

/ Queen

They heard I was good

Solen skiner och himlen är blå, skönt att leva under dessa förhållanden måste jag säga. Har hunnit med en springtur, lite situps och dylikt. Dags att dra till skolan kanske? Måste verkligen plugga asset av mig idag. Men det finns bara en att skylla på.. Hasse. HA!

Sitter och lyssnar på lite girlpower musik eftersom jag tydligen passar bäst som singel enligt faceans test. Vilket BS!
eller..



Sexigt värre, godmorgon på er!
/ Q

Hjälp mig

Har en fruktansvärd skrivtorka och mitt ovanligt dåliga humör gör att alla mina ideér dras till saker jag hatar, stör mig på och blir frustread av. Därför vill jag att ni, kära läsare, ger mig lite förslag. För att jag inte ska känna mig som den enda bittra människan i världen så är det just irreterationsmoment jag vill höra om. Någon som har lust att dela med sig?

Sättet jag skrivit på nu kanske irreterar någon? (syftar då på alla extra linjer..)
/ Queen

Bad as Hell

Det spelar ingen roll hur snäll du är. Det spelar ingen roll hur trevlig, omtänksam, glad, uppmuntrande och positiv du är. Människor kommer att ogilla dig ändå. Det spelar ingen roll om du försöker att styra upp roliga events så att dina vänner ska ha kul, det spelar ingen roll att du hör av dig bara för att se hur någon mår. Det finns ingen garanti för att du får något tillbaka. Du kan inte kräva något tillbaka. Tacksamhetsskuld existerar inte på riktigt. Det spelar ingen roll om du försöker ställa allt till rätta, om du verkligen vill lösa alla problem. Det krävs två för att lösa saker och det är mycket lättare att be någon dra åt helvete eller ignorera den istället för att säga ordet förlåt eller förlåta. Det kvittar egentligen hur du än beter dig. Det finns alltid människor som snackar skit om dig, avskyr dig och sprider ryckten.

På grund av dessa anledningar så har jag valt att vara mig själv. Varje dag och varje sekund. Jag tänker inte anpassa mig efter någon av er. Ni som kräver en förändring förtjänar det inte av mig. Ni kan kalla mig bitch, ni kan ignorera mig, ni kan snacka skit om mig, ni kan kolla snett på mig och ni kan tycka precis vad fan ni vill. Jag har en del underbara vänner och det är dom som är tecknet på att jag inte är en sådan hemsk människa trots allt. I slutändan finns det bara några som kommer att förlora på det här, inte fan är det jag.

Allt detta skitsnack, självklart tar det på mig. Många av er tror att jag inte har några känslor, att jag inte bryr mig överhuvudtaget. Det är bara skitsnack. Det sårar, gör mig frustrerad och besviken. Men en sak ni aldrig kommer att se, hur mycket skit ni än snackar, är mig nedslagen på botten utan att kunna ta mig upp. Ni kommer egentligen aldrig åt mig, hur mycket ni än önskar. Jag kanske mår dåligt över detta nu, kanske imorgon och kanske nästa vecka men i slutändan kommer det inte vara så. Skratta bäst som skrattar sist. Jag kommer dock inte att skratta, bara tycka synd om er när ni sitter där ensammna och undrar varför ingen i hela världen vill ha något med er att göra.

En lite tankeställare till er där ute.
Det är ändå ni som ska gå och lägga er med er själva varje natt och känna er stolta.
Det är ni som ska ser er själv i spegeln och älska det ni ser.
Det är ni som ska ha ett rent samvete.

Jag är redan tillfreds med mig själv. Vare sig ni hatar mig eller inte.



/ Q


Stort tack

Jag hamnade på muskö igår vilket var lite oväntat men blev kul. Vi spelade poker, tog några öl och snackade. Mina kompisar(som jag åkte dit med) var ju verkligen skitroliga och drog på en gång men jag stannade kvar med grabbarna G. Kul att träffa dom eftersom att det var fett länge sen, kul också att dom hör av sig och faktiskt vill vara med mig. Är sjukt trött på styra upp allt och aldrig vara inräknad när någon annan får för sig att hitta på något. Det är väl helt enkelt så att vissa inte vill umgås med mig, bara att tolerera det. Er förlust liksom. Fuck off

En riktigt stort tack ska iallafall Robert och Anton ha som kom och hämtade mig på muskö mitt i natten. Ni är helt enkelt världens bästa vänner.

Nu ska jag plugga non-stop. Religionen står först på tur sen är det ju (jävlaskitäckel)geografi också. Kul.
/ Q


Upp, upp och iväg

Jag skulle kunna ägna ett helt inlägg åt att skriva om matchen men av någon anledning känns det som att ni har ledsnat på mitt fotbollssnack? Vi kan väl kort och gott sammanfatta det som att Bajen är bäste och att Martin Ingvarsson är ett av de främsta argumenten till varför man bör införa dödsstraff i Sverige. Jag vill också tacka Sveriges bästa klack för schysst tryck i dagens match. Muy Bien amigos.

Har vart en massa val inför kvällen. Nu är det iallafall bestämt hur den ska börja. Nämligen med ett glas vin på rotundan med Sarah + hennes vänner. Det blir nog mys och jag har förövrigt inte alls tid att skriva nu. Ring mig om ni är pigga glada och redo att äga natten.


Back in the days. Denna kväll som förövrigt var en nyårsafton slutade i en
rejäl fjortisfylla om jag inte missminner mig. Tur att man är rutinerad nu.
JALLA ERICA!

PÖSS / Queen

Ni förtjänar inte mig

- Vad heter du då?
- Erstin
- Men K:t då?
- Aa, lite


Hur kan man inte tycka att det här skämtet är roligt?
Hur är det möjligt?
Ibland blir man bara besviken på mänskligheten.
Dags att hoppa in Bajenkonstymen, hem till
Jeppa för ett par kalla sen bär det av till Söder.
Tror ni man behöver jacka?

/ Queen


Kan någon ge mig lite action?

Jag är lite utav en grubblare, en filosof. Jag tänker ofta och alldeles för mycket på allt. Innan vissa situationer ens uppstår så vet jag tre olika alternativ till hur jag kan agera eller rättare sagt hur jag önskar att agera. När dessa situatuioner någon gång ibland inträffar så gör jag tvärtemot det ja egentligen tänkt. Men detta hör egentligen inte till inlägget.

Har haft en grymt trevlig kväll men Anton Robert och Felicia. Just nu sitter vi och kollar på film och det finns liksom inte ord för hur trött jag är att kolla på film. Jag vill hitta på saker. Jag vill paddla, grilla, tälta, festa, freja, spela minigolf. basket, fotboll, gå på bio, åka runt, spela paintball, springa marthon och tvåtusen andra saker. Jag vill helt enkelt inte komma ihåg min ungdom som perioden när jag satt och glodde film. Detta är inte på något sätt någon hint till mina tre kära vänner som just nu gör mig sällskap utan snarare ett rop på action från min sida. Jag kommer inte att banga. Dock var det precis det jag gjorde ikväll när en god gammlavän ringde och önskade mig på TG (han är inte gammal egentligen men jag använder ordet på grund av att vi inte umgåtts på länge) Detta berodde på allt från fel outfit till att det är jävligt långt att gå. Det roliga var att jag fick svaret "nej men gå du, det är lugnt, gör som du vill" av mitt umgänge. Sen när gör inte jag som jag vill?

Imorgon är det iallafall Bajen tillsammans med Jesper eftersom att P sviker. Trots hans avsaknad så längtar jag så in i helevete till morgondagen. Fan vad jag ska skrika, vare sig det blir vinst eller förlust. Nej men nu ska jag låtsas att jag är intresserad av att kolla på en film med blodiga män och dylikt. Inte ens något snyggt att se på (om man bortser från A, R och F) fucking sömnpiller. Tur att jag är söt när jag sover.

Snart drar jag och Ida..
bara så att ni vet.


Så ska det se ut.

/ Q

Tuff dag på jobbet

Även denna dag började helt lysnande. Vi somnade givetvis as sent även fast vi var väldigt trötta. Detta bidrog till en seg morgon och när vi gick den mycket korta promenaden till tåget så försöker vi anstränga oss för att vakna upp ur den dvala vi fortfarande var i. Då kommer tåget så det är bara till att springa. Felicia tappar givetvis sin mobil och locket till luckan ramlar av. Detta märker ju givetvs inte hon så jag får stanna och ta upp den, mitt i ruschen. Vi hann iallafall. NU har vi jobbat klart och känner oss duktiga. Felicia ligger här och sover brevis mig och snart är det dags att röra sig igen. Vi ska nämligen på middag med två heta män. Alltid kul. Har fått lite kritik för min syn på dödsstraff vilket är lite kul. sSignaturen "Döden" är tydligen emot dödsstraff och allt vad det innebär. Det hör ju hemma på 1500 talet. Som vanligt tycker jag att det är väldigt givande att höra helt okända människor åsikter om hur jag är och om mina åsikter. Min intelligens ifrågasätta också vilket jag är imponerad över att denna person kan bedöma genom att läsa mina medvetet pessimistiska inlägg. Men tack min vän, ska ta till mig allt du säger. Verkligen.


Här kommer lite bilder från dagen för att ni ska förstå hur hårt vi arbetar






Lika vackra som vanligt. Fett med kärlek till F och "Döden"

PÖSS / Q


Du vet

Du vet att jag saknar dig, snälla hör av dig..

/ Q

Åka pendeltåg

Nu är vi hemma igen efter en tung dag på jobbet. Det började bra redan imorse när vi hade lyckats ta oss till Älvsjö. Vi var törstiga och i väntat på att vårt tåg till flempan skulle rulla in så gick vi igenom spärrarna för att handla något att dricka medan vi väntade. När vi sedan skulle gå tillbaka så märker vi att våra kort inte fungerar. Ett stort fett rött kryss plinkade samtidigt som ett jävligt irreterande pip tjöt igenom våra stackars öron. Vi inser då att det är röd dag och att våra kort inte fungerar. Vi försökte flörta oss genom spärrarna men icke. Inga pengar hade vi heller och vi kände hur irretationen bara steg. Felicia hade som tur var  pengar på sin mobil så det blev till att köpa smsbiljetter. Det sög. Vi har väl jobbat i cirkus 9 timmar idag och det kanske inte är sådär as konstigt att man känner sig trött som ett as. Till råga på det så fick vibara tre timmars skönhetssömn i natt vilket kan ha varit en bidragande faktor till varför vi inte hade någon lycka med spärrvakterna? Bara Gud vet.

Det blir helt enkelt en jävligt lugn kväll idag.
Trots en hård dag har vi skrattat så hårt så
att vi nästan har kissat ner oss 67 gånger, ungefär.

Här har vi en låt som passar jävligt bra in på dagen.


Ja men later dudes and dudetts / Queen

Jag är en vinnare

Precis nu (eller för några minuter sedan) så kom jag och F hem från Anton. Vi ägnade kvällen åt att spöa dom i spelet alias. Kändes jäkligt bra, alltid kul att vinna mot Robert. Jag är lite utav en vinnare om jag får säga det själv. Viss var det ett sammarbete med Felicia men ändå. Nej men jag antar att det gör henne till en vinnare aswell. Nu känns det bra helt enkelt. Jag är lite gladare även om hatet fortfarande finns där inom mig. Tror inte att det kommer att försvinna på ett bra tag.

En sak som förvånar mig är hur vissa personer orkar leva med sig själva. Hur de kan se sig själv i spegeln och känna sig tillfreds. Jag förstår inte hur man kan anse att sitt livsöde är att göra livet surt för andra. De är sorligt men tyvärr sant. i kan prata hur mycket skit om mig som helst. Det


FAN VAD SKÖNT!

Nu är jag lycklig. Fan vad rättvist. 1-0 till underbara Bajen trots alla påhopp på senaste tiden. Trots att världen är korrupt och alla försöker sätta käppar i hjulet för oss. Trots alla motgångar så reser vi oss och tar tre poäng. Det här är kärlek mina vänner, skönare än en orgasm och känns bättre än en lottovinst. Fuck relationer jag har Bajen och det är nog det allra viktigaste. Jag är älskar er Hammarby.




Här är en bild från dagens match. Vi ses "Lolo" som stod för Bajens mål samt en nobody. Fett med kärlek! Besök Sveriges bästa hemsida Hammarby fotboll. Nu kan ni alla sova lugnt. Tre friska poäng. Detta ska firas! / Q

Gräv bort skåne

Äntligen lite positiv respons. Om ni kollar in det tidigare inläggets kommentarer så hittar ni en störtskön sida som jag tycker att ni alla ska besöka, nämligen Gräv bort skåne. Man kan köpa finfina t-shirts och dylikt vilket ni kan ge er fan på att jag kommer att göra så fort det klirrar till kassan. Om ni känner för att göra en god gärning så kan ni ju också sponsra mig med en sådan.

Sitter hemma hos Felicia nu och kollar på Family guy och känner mig allmänt nervös över Bajen matchen som spelas för tillfället. 6 ordinarie borta känns ju lite som en käftsmäll men som tifot säger: Vi är enade, nu kör vi!

almebäck.jpg
Här har vi den största fjollan i allsvenskan. Så grabbar när ni möter honom så tänk på att han inte vill att någon ska vara elak mot honom. Han är en omtålig blomma som bör behandlas med vördnad. Passa er, lilla ponken ringer till disciplinnämnden och gråter om ni inte är snälla nog. (Det är denna onda och töntiga idiot som är ansvarig för Charlies avstängning) Jag kan bara säga såhär, du är välkommen till Söderstadion i returmatch. Vi alla ska se till att ta med oss näsdukar så att du har något att torka tårarna med. Hoppas det går åt helvete för dig och övriga i gnällbältet. Ni ligger inte på plus, kan nästan jämföras med råttas.

Förövrigt ska jag jobba imorgon tillsammans med F vilket känns grymt bra. Snart är t-shirten nära! Vi får se vad som händer ikväll. Ni får ha det så bra (dvs om ni håller på Bajen, annars kan ni sticka)

/ Queen

Efter regn kommer solsken

Jag ber om ursäkt för att jag har varit en aning bitter de senaste dagarna. Jag anser dock att jag har haft och fortfarande har rätt att vara det. Det är inte lätt när det är svårt så att säga. Det roligaste är hur otroligt provecerade många kan bli. Jag kan tydligen inget om fotboll bara för att jag anser att det är fel att stänga av en spelare i 5 (!) matcher för en händelse som sker ungefär varje match som spelas i fotboll. Jag kan fortstå att många av er kanske är ett större fan av simhopp eller liknande men ni måste verkligen lära er att det är andra regler i fotboll. Kom igen era kärringar.

Jag kan också lova att det är massor av apor och råttor som sitter och skriver kommentarer, dock är det väl inget snack om vem det är som inte kan något om fotboll i detta sammanhang. Håller man på skansens if eller råttas så kan man antagligen ingenting om den ädla sporten. Så är det bara, jag är ledsen att behöva informera er om detta men när vi ändå håller på så kan jag ju också informera om att jultomten inte finns. Inte påskharen heller för den delen.

Dock mår jag lite bättre nu när Felicia kom instormande i min sal med en bruk kladdkaka.
Hon är en ängel, tack för att du håller mig fet. Kärlek.

/ Q

Bye then

Daniel säger:

oh nej... är du hammarbyare?!

erica - 43 säger:

ja vad annars?

Daniel säger:

malmö!!

erica - 43 säger:

fyfan vad äckligt

Daniel säger:

haha nej du är... ni hade bara tur sist!

erica - 43 säger:

ja jag är jätteäcklig

erica - 43 säger:

ha ett fint liv

erica - 43 säger:

hoppas det går åt helvete för er

Jag hatar malmoe. Ni kan inte prata ordentligt, ni har fula färger, ni är dåliga och ni borde tillhöra danmark.
Hejdå / Q


Grattis Ida 19 år

Glömde nästan bort att skriva att Ida fyller 19 idag!
Har dock givetvis inte glömt att gratta henne.
Grattis igen Ida! Hoppas du har haft en grymt bra dag.
Kääärlek.


GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis

Jag känner inte för att skriva

och därför tänker jag inte göra det..

/ Queen

Hela världen är korrupt

Jag har aldrig varit så förbannad i hela mitt liv. Jag är så otroligt arg så att jag bara vill expodera. Det finns inte ord för hur mycket jag hatar just nu. Informationen om att Nathan Paulse är avstängd två matcher till och att Charlie Davies helt plötsligt blir avstängd i fem matcher för något som hände förra veckan har nått mig. Det är jävligt konstigt att precis allt jävla skit drabbar Bajen, det är ju inga andra som gör efterslängningar? Det är ju inga andra som någon gång beter sig "osportsligt". Är det inte konstigt att det bara är Bajen som har drabbats av poängavdrag? Räcker det någon jävla gång eller? Vi har blivit snuvade på 4 poäng i år, vi har fått flest straffar emot oss och flest kort. Konstigt nog verkar alla andra lag ha tränat på filmningar. Jävla äckel. Det är fan otroligt, jag hoppas att alla dom fula jävlarna bryter benen, ett riktigt benbrott så ska dom få se vad smärta innebär. As, äckel, idioter. HATA HATA HATA diciplinnämnden och alla fucking fjollag som gör att jag inte kommer kunna sova i natt. Det här är hat. Slå mig, sparka mig, kalla mig vad fan ni vill men bråka fan inte med Bajen. Jag hatar er kort och gott.

Sen är jag jävligt tacksam för alla förtroenden som brutits på senaste tiden. Tack för allt skitsnack, tack för att du mer eller mindre spottar mig i ansikten trots att jag är den ENDA som har stått upp för dig när alla andra har ledsnat. Jag förstår inte hur jag kan vara så jävla pantad så att jag inbillade mig att du hade förendrats. Jag kan verkligen inte förstå det. Fool me once, shame on you. Fool me twice shame on me. Blir det en tredje gång så tror jag att alla förstår vem det är som får ta smällen. Inte fan är det jag.

HAMMARBY, JAG ÄLSKAR ER.

Lagom muntert inlägg.
P, Jesper och Elise - tack för ikväll.
Er gillar jag.

/ Q

Omogen?

Visst är det kul att man aldrig kan gå ur en diskussion vinnande när den är emot sina föräldrar? Så är det iallafall för mig. Att två mot en är fegt är antagligen inget som har nått dom. Men vad fan ska man göra. När jag är trött på att höra om hur barnslig jag är och att jag inte får göra vad jag vill med mina pengar så reser jag mig för att gå. Jag orkar helt enkelt inte ta skit för allt jag säger bara för att de inte orkar lyssna klart. Ja då är man tydligen omogen också. Fan vad skönt det ska bli att flytta. Få vara min egen boss i tre månader. Jag älskar mina föräldrar över allt annat men sånt här gör mig verkligen förbannad.

Dags att avsluta psykologin sen drar jag till P.
Jag flyr. / Q



Jag saknar oss..

God förmiddag

Jag vill bara gå hem nu. Känner mig otroligt omotiverad. Jag är egentligen bara inne på lektion nummer två men ändå känns det som att jag har varit här forever. Skönt med bara tre dagar denna vecka. Samtidigt hatar jag mig själv för att jag bara sitter på min stora röv och längtar härifrån. Är det möjligt att jag kommer sakna detta när vi springer ut härifrån om mindre än 3 veckor? Finns det ens på världskartan att jag kommer att sakna alla stressiga deadlines, alla krav och allt tjaffs? Ja antagligen, jag saknar det redan nu hur sjukt det än låter.

Nej men kanske ska man se till att få något gjort nu. Morgonens springtur gav mig inte krafter utan snarare sög den ut den lilla energin som fanns i min kropp när jag vaknade. Men vad gör man inte? Vassen i år igen känns inte så lockande.

Lunch snart.. håll ut mates, håll ut.
Pöss / Q

Helgens bästa

(Vid godiset på kvantum)
Queen - Är någon i din familj allergisk mot nötter?
Anton - Neeej..
Queen - Aaa bra
Anton - Eller aa, pappa är ju homofob men det gills ju inte riktigt.
Queen - HAHAHAHA (tårar, asgarv och andnöd)

Du har världens sämsta humor Anton, precis som jag. / Q


P och Jesper

Sådär lagom sentimental känner jag mig så här på kvällskvisten och med en otroligt skön Bajenseger som ligger färskt känner jag mig också lycklig. Åtminstone på det planet, som är ett jävligt viktigt plan.

Jag tänkte passa på att tacka två av mina bästa vänner, nämligen P och Jesper. Har vart vän med dessa två i många herrans år och i princip alla mina bästa minnen och roligaste stunder har dem figurerat i. Varje dag/kväll jag spenderar med dom slutar alltid med kramp i magen vilket är resultatet av alldeles för mycket skratt. P och Jesper är dom som alltid kommer med logisk lösningar på mina problem. Kissbomb, skita i eller varför inte spöa personen som ställer till med jobbigheter? Ibland är det så skönt att slippa snuttegullsnack och bara fokusera på nuet och dom som verkligen betyder något. P och Jesper, ni är mina bröder jag aldrig fick, mina bästa vänner och även om jag inte säger det så ofta så vill jag bara att ni ska veta hur mycket jag tycker om er och hur högt jag värderar er. Så nu vet ni.

Tack för alla grymma tider - det kommer flera!
Godnatt / Queen

Bara Queen liksom

Robert är segare än vanligt vilket medför att jag har fett trist yao. Därför passade jag på att leta igenom lite gamla bilder. Så här får ni läsare, Queen som ni aldrig sett henne förut.





Ja och då kan vi kort och gott konstatera att jag var snyggare förut..
Känns ju jävligt upplyftande. Nej nu är jag helt plötsligt sen.
Bra framförhållning.
Later / Q


Som det ska vara

Fan vad jag suger. På att uppdatera alltså. Jag börjar nästan hamna i samma klass som Ida och det är ju förjävla dåligt. Jag skulle kunna säga att det beror på att mitt liv är så fruktansvärt intressant och fullspäckat men så är ju verkligen inte fallet. Igår låg jag hos Felicia tills 4 sen jag gick jag hem för att lägga mig i min egna soffa. Just nu känns beach 09 väldigt avlägset. Dags att uppfinna en osynlig korsett eller något liknande.

Kvällen igår var den absolut bästa på länge. Den krossade både skivor och filmkvällar med hästlängder. Varför? Jo för att den spenderades med några av mina bästa vänner på en uteplats omringad av ljus och med ETT gott glas rött vin. Träffade även Hempa och Ylva så jag fick möjlighet att bryta några ord med dom, helt otroligt hur man kan sakna några som bor tre hus bort.

Nej nu ska jag se till att hitta på något.
Robert, Anton, Johan och FELICIA, fett med kärlek.



Eftersom att jag ofta får kritik för hur otroligt fult mitt legg är så
vill jag bara visa en bild för att illustrera hur min "hockeyfrilla" verkligen
såg ut. Kanske får ni en någorlunda bättre bild av den nu?

PÖÖSS Queen

Som en strandad val

Ligger just nu hemma hos Felicia och bara ligger. De har vi gjort ungefär hela dagen. Nu jävlar har vi dock tagit tag i oss själva. Felicia står i duschen och jag väntar på min tur. Vi tänkte ta ett varv i hamnen och käka lite glass sen är det konsum och tre ton frukt som gäller. Vi vet inte vad vi ska hitta på för bus ikväll så ni kan väl höra av er om ni har något kul på schemat?


Snart fyller Ida år också..
närmare bestämt den 19e.
Vad fan ska man ge henne?
Tips?

Hoppas ni hade en lika trevlig kväll igår som vi hade :)
Och hoppas det går bra för Robert på hans match.
/ Queen

Trollkarlen Marcus Nordin

Kvällen har vart grymt trevlig. Vin, grillat, guitar hero, bad och trollkonster har präglat denna underbara fredagskväll. Jag är en omedveten trollkarl tydligen som lyckas psyka den medvetna trollkarlen Marcus. Om han lurar mig eller inte är svårt att säga. Kan inte dirket påstå att jag hänger med i svängarna när det kommer till trollerikonster men att Marcus låter mig tro är bra nog. Väntar just nu på att min älskade Dave ska höra av sig men icke. Dom som har vart på skivan verkar ha haft trist men verkar ändå inte vara laddade för riktig fest. Riktig fest inkluderar ju givetvis mig.

Jag vill bara tacka alla underbara som har gjort denna kväll så fruktansvärt nice.
Sofia, du är en fett trevlig brud, lämna en kommentar så hörs vi ;)

Tack och sorry för sämst uppdatering,
förra inlägget var aktuellt runt 6 tiden.
Blir sleepover tonight med F hoppas fortf
på manligt besök, HA! Nej men är fett nöjd med
min bästa vän F, när jag sover med dig blir det inga
mardrömmar. / Q

Inte den du tror

Människor slutar aldrig att förvåna en. Är det bara jag som inte för allt i världen kan förstå hur man kan se en annan människa in i ögonen och ljuga uta bara helvete? Är det bara jag som tycker att det är onödigt att snacka skit om allt, precis ALLT, som existerar runt omkring en? Kanske dags att försöka begripa att det här universumet eller åtminstone den här planeten består av några fler människor än er. Det räcker nu, nu får det fan vara slut. Är det bråk ni vill ha så ska jag ge er det största jävla bråket i världshistorian.



Ska iallafall ha en trevlig kväll tillsammans med några av mina närmsta vänner.
Dags att möta Felicia strax så jag kanske bör klä på mig, sminka mig och på
något sätt förvandla mitt hår från kråkbo till någorlunda fint.

Till alla er som ska på skiva, HA SÅ FETT KUL!
Vi hörs senare / Q


Godnatt

Jag hade tänkt skriva något riktigt smart, något underhållande. Men det enda jag kan tänka på är hur skönt det ska bli att lägga mig i min stoora skööna säng. Sen att jag kommer läsa i en timma, ligga och vrida och vända på mig i en och en halv samt somna i 20 minuter för att sedan vakna av någon sinnesjuk dröm är en annan femma. Det ska bara bli så skönt att lägga sig ner.

Lämnar er med denna sköna bild på Felicia, Matilda, La Queen och Sarah.
Sov sött folket, sov sött / Q


Inget!

Borde jag vara glad över att det inte händer ett skit i skolan nu för tiden?! Seröst alltså, jag har totalt haft 4lektioner denna vecka och är ledig ons, to & fre!! Jag har iaf haft turen med mig och fått jobba för att tjäna ihop lite pengar så jag kan betala hyran när jag och min blivande sambo bor i Spanien. Malin fortsätter med att försöka lära mig spanska inför resan men det går seeegt. Jag är inget ljushuvud direkt!

Nu ligger jag här och lookar CM vilket får mig att tänka på sommaren 08 då jag, Sanne och Erica tittade sönder CM. Den sommaren var ärligt helt underbar och man undrar ju om vi någonsin kommer uppleva en sådan igen. Sanne födde en ängel utan ben, vi begravde en fågel, vi åkte 500 varv runt ringvägen, vi åt solroschips som vi inte kan hitta igen, vi startade ett fatcamp och jag bodde hos Sanne i en vecka. Det var då de, nu är nu!

 RIP pippi<3 cold blood.

See ya! // Apsnor

Bitterfittan

Kom precis innanför dörren efter en trevlig dag i skolan med mina favoriter + en fika på allas vårat Thorssan. Det har vart en bra dag så det är svårt att komma på något att gnälla över men självklart finns det alltid något som jag stör mig på (Ni skulle kunna kalla mig bitterfitta men det är inte direkt något som uppskattas)

Tålamod är något jag saknar. Det spelar ingen roll vad eller vem jag väntar på, dröjer det några sekunder för mycket så är jag i princip beredd att döda. Händelse ett inträffade som vanligt i matkön. Det var någon jävla snubbe som verkar har varit på toaletten den dagen Gud delade ut förståndet. Jag menar om det finns två jävla plåtar med exakt samma jävla mat, varför i helvete ställer man sig vid den närmsta och blockar HELA kön?? (Som egentligen bara bestod av mig)

Den andra händelsen inträffade på Bokia. En söt lite tjej på kanske 7 bast stod tillsammans med sin mor ock skulle köpa böcker. Sammanlagt 3 böcker varav två skulle vara inslagna. Hon fick gå bakom disken och välja papper, snören, klistermärken och hela fadderrullan. Sen stod dom ooch berömde hennes goda smak. Blommig rosa papper med lila och rosa snören, väldigt classy. Det tog säkert 5 minuter. Ursäkta men när ska jag få tillbaka dom 5 minuterna av mitt liv? När jag kom fram till kassan så fick jag bara ett "var det bra så?" Tänk om jag hade velat ha fina papper, klisterstjärnor och fula krullade snören? Icke.

Jag är inte bitter...


Ögongodis.. mums..

LATER / Q

VART FAN ÄR ALLA?

Klockan ringde 10 i sex första gången och 20 i åtta sista gången. Så pigg var jag imorse och det säger väl sig självt att det varken blev någon morgonträning eller frukost. Jag hade god lust att stanna i sängen hela dagen, det hade verkligen behövts även om det är fett trist att ligga ensam, muhaha. Nej men om jag nu ska försöka att inte låta mina snuskiga tankar visas i bloggen så kan man lite lätt säga att jag skulle behöva sova i minst en vecka för att komma i närheten av tillståndet utvilad.  Jag masar mig upp ur sängen (mot alla odds), tvingar pappa att köra mig till skolan och kutar som en efterbliven höna för att hinna i tid. När jag kommer hit så finner jag 4 av mina klasskamrater i B10. Vi är alltså 5 av 14 här idag. 5 av 14!! Vart är den annars så seriösa klassen på väg? Vart är ambitionerna?

JAG VILL ATT NI, MINA UTEBLIVNA CLASSMATES SVARAR PÅ DETTA NU PÅ EN GÅNG!
jag är besviken, väldigt besviken.



/ Queen

Välkomen till Nynäs! Det du inte vet om dig själv vet alla andra.

Visst är det lite intressant hur det kan gå till i en småstad som Nynäshamn? Det är nästan som att vara en kändis när man entrar heliga TG. Man vet inte vilka lurifaxer som gömmer sig på dansgolvet, i baren, på toaletten eller runt blackjack bordet. Om man vill vara osynlig så räcker det inte med att blunda jävligt hårt och önska för allt man är värld. Att gömma sig under bord, försöka smälta in i bakrunden eller helt enkelt bära burka hjälper inte heller. Sanningen är den att du är övervakad, GRATTIS!

Samtidigt är det mer riskabelt att stanna hemma en kväll. För det vet väl alla? Att man är som populärast när man inte är där? Detta gäller i alla sammanhang.

Att folk är jävligt nyfikna är inte direkt en hemlighet. Att människor har så fruktansvärt ointressant liv att de måste försöka sabba andras är ett faktum. Vem jag är i era ögon har jag ingen aning om. Det viktigaste är att jag själv är ganska säker på vem jag är och att jag har vänner som tycker att jag är råcool trots att jag ramlar i de mest suspekta lägena, tappar flaskor, dansar som om jag vore Shakira och pratar högt&mycket.

Jag säger ofta att jag inte ångrar något av alla de dumma grejer jag har gjort, och det är sant. Alla mina "misstag" har lärt mig saker, utvecklat mig och gjort mig till en person jag är tillfreds med. Vissa "misstag" kommer jag att göra om igen och igen utan att lära mig. Alla har vi svaga ögonblick. Kanske är vi inte direkt stolta över vårt agerande, kanske går vi the walk of shame och tänker "fan, sa jag verkligen det där?", kanske kommer det upp subspekta bilder på facebook och kanske är vi samtalsämnet i kretsar vi inte visste existerade.

Förhoppningsvis kan vi skratta åt det idag, imorgon och for ever more.
"Du kan kalla mig Queen"
Yeah..


Bite me! (Gotland 07)

Godnatt / LaReina

Karriärskvinnor

Pengar rullar in som de ska, det går bra nu. Har haft en helt grym dag med min käraste Felisha. Vi är inte bara BFF vi är även ett grymt bra team när det kommer til att jobba. Effektivt, bra och noggrant och gärna med tre ton humor. Det är så det ska vara. Vi hann med att dricka 18 koppar choklad och äta tårta också. En fet bonus kan man lugnt säga.

Dessutom vill jag bara passa på att säga att det är synd om Stiggan. Han kommer 20 minuter för tidigt till busshållsplatsen men missar ändå bussen eftersom att han är så sjuuuukt seg på att gå på. Bussarna kommer var 15 minut så om han har tur hinner han med buss numero two. Men det är inte alltid.. Det tar också ungefär 10 minuter för honom att visa färdbevis för konduktören. Det är inte lätt att vara gammal men ändå, fet credd till honom!



Tack för idag snygging.
Ska kolla Yesman med mor och far nu.
Vi hörs senare, PÖSS / Q

Sovsällskap

Sitter för tillfället i mitt andra hem och myser med min kära vän Felicia. Vi ska jobba tillsammans imorgon och därför så kan vi ju lika gärna dela säng, HA! Ska bli väldigt skönt att ha någon brevid sig, mina sömnproblem brukar inte vara lika
stora då. Det känns liksom tryggt att ha någon nära.

Var ute och gick med min älskade Robert efter middagen, jävligt nice. Mitt ute på ringvägen föreslår han att vi ska slå oss ner på en klippa och sedan fiskar har fram både kaffe, koppar, russin och mjölk ur jackfickan. Om jag skrattade, var som hämtat ur en tecknad film. Idag har jag verkligen känt mig tacksam för alla de underbara vänner jag har. Det är ju ni + familj och Bajen som betyder något. Eller rättare sagt betyder allt.

P, beställ biljetter tills på söndag!
Jag saknar dig och Jesper.




Dusch, te, mys och sova med F nu.
Godnatt! / Q

Death before dishonor

Det får räcka nu. Någon gång tar det stopp och det borde ha skett tidigare än så här.
Huvuden kommer att rulla, var så säkra. (Bara för att förtydliga för dumma människor,
eventuella poliser och så vidare vill jag bara tydliggöra att jag inte kommer att halshugga
människor på riktigt)

Trevlig dag med trevliga människor. En välbehövlig marathonfika med brudsen och
en ny tatuering på axeln. Jag är nöjd. Nu ska jag se till att göra bildläxan.


Klockren i B5.

Vi får höras senare / Queen


Sol, vind och vatten

Kom precis hem från en powerwalk med mamma. Vi gick runt ringvägen och det är alltid lika skönt att gå den sträckan, speciellt på morgonen. Vinden är fortfarande kall samtidigt som solen värmer och havet ser riktigt lockande ut trots att man är medveten om de faktum att man antagligen skulle dö av kyla om man bara petade lite med stortån i det. Men snart är de även dags för det, att bada alltså (inte dö). Ser fram emot att simma omkring som en val och hoppa från klipppor. Ser fram emot att göra ordning en sallad och spendera hela dagen på bergen. Jag ser fram emot Pripps blå, åka båt, tälta, fiska, äta glass i hamnen, spela mingolf, paddla kanot och hänga på Freja.

Det är en jävla massa att se fram emot och jag har knappt en månad på mig att göra allt de som jag vill göra..
innan nästa äventyr börjar. Spanien om 50 dagar så om ni vill ha lite kvalitéstid med mig så är det dags att ni
tar för er. Nej, dags att skala äggen, vi hörs sen! / Queen


Dags att vakna nu och det bästa sättet att göra det på är ju helt klart till Ted.
Ha en trevlig dag alla trevliga och ni andra kan man ju bara hoppas får det
ni förtjänar.

Man ska inte känna efter så mycket

Att förtränga är en temporär lösning som faktiskt har hållt relativt länge för min del, för länge. Det farliga är när man stannar upp en dag och tänker "shit, jag är inte lycklig". Det spelar ingen roll hur många underbara kvällar jag har haft den senaste tiden. Det spelar ingen roll att jag är omgiven av fantastiska människor. Jag är fortfarande inte lycklig. Krävande kanske skulle vara ett passande ord för det är helt enkelt så det är. Jag vill ha ut mer av mitt liv. Jag vet egentligen inte vad som har hänt med mig. Jag gillade att vara ett med den personen som inte brydde sig, som tog allt som det kom och bara ville vara lycklig för stunden. Det är svårt att acceptera att jag faktiskt bryr mig - hur sjukt det nu än låter.
Man ska inte känna efter så mycket, det blir mycket jobbigare då.

Man behöver inte alltid vara stark, man får finnas ändå.
eller?

 
/ Q

Tipptopp

Jag vaknade nyligen. Då var denna dag borta helt enkelt. Så jäkla kul när man tänker att man ska ta och vila ögonen och vaknar 4 timmar senare och inte kan avgöra om det är mitt i natten, 3 på dagen eller 2010. Det är inte lätt. Jag var ute och kuta som en gasell imorse runt ringvägen vilket gör att jag med gott samvete kan lata mig fram tills läggdags. Trots detta tror jag att det blir en promenad till Åsa.

Skiva på fredag, någon som vill med? Känner mig lite tveksam om man säger så men om
folket vill dit så tänker inte jag vara den som bangar. Hur skulle det se ut?
Bajenmatch idag - snälla Gud gör så att vi vinner.



/ Q

What goes around, comes around




I thought I told you..

/ Q

HAHAHA

Satt och läste på en av mina favoritbloggar nämligen http://desireenilsson.blogg.se/ och hittade det kanske roligaste citatet ever

Detta händer inte allas vår favorit fjortis:
"Jag börjar käka indianer. Jag har tråkigt en kväll & åker till indien och tar en massa indianer hem till Sverige så att jag har middag några veckor frammåt!"

Är det bara jag som har fått för mig att Indiens befolkning kallas indier?
Kanske är jag ute och cyklar. Bruden har även dolt sitt ansikte på ett flertal
bilder med motiveringen "Förlåt men såg verkligen ut som en thailändare"

Det är ingen bra dag för Asien i hennes blogg inte. Loser.

/ Q

Okej?

Kul att Ida fick för sig att skriva. Kul också att the skogås people verkar ha kommit på ett nytt språk. Synd bara att det inte är någon annan människa som förstår, trots välutvecklat ordförråd. Jag ska erkänna att jag kände mig lika vilsen som Alice i underlandet när jag läste detta "interninlägg". Vilsen är väl annars ett relativt passande ord för hur jag känner mig just nu. Tur att man har vänner som vägledning ibland. Utan er skulle jag varken veta ut eller in.

Sitter och väntar på att fotbollskanalen ska börja. Dessvärre verkar det som att jag får vänta ett tag. Mätt som fan är jag också efter en grymt god potatisgratäng hos Felicia och en helt perfekt fruktsallad gjord av mina kära föräldrar, nog fan är det enda rätta att ta en löptur imorgonbitti. 


Felicia, detta är Channing ;) (i människoformat..)

Nej men ska vi säga godnatt? / Q 

Fekke!

Nu blir de ett intern- inlägg tyvärr. I'm alive iaf..

Så ser vi fekkiish nature klassen råå.. assoo, skulleruu banga?!
Fekke, fekke, fekke..  okey the SPÅR:at gang ede 4 till vänster..
Naaa så ville jag..!
  Loookaa haffiga mössan rå! Ja ville! Obs, texten!
Hahaha... måste tella va ja gör i detta moment mer än att skriva detta..
Jag lyssnar på Jurassic Park theme song hahahaha.... å för en h sen åt jag såndär klar fiskgratäng
på förpackning hahaha... thats mee! jösses.. skaffa dig ett liv.. här har du en krona!
Kolla en korv.. säger ja bah..! btw å chokladläsken e gratis åxå! ishloopishloo.. nu drar ja.

Yo suckers/ Apsnor

Att drunkna innefrån i bilder

Tänkte visa lite bilder från gårdagen. Jag hoppas att ni kan se lidandet, se smärtan i att drunkna innefrån.






Ja här ser ni hur kul man kan ha utan alkohol. Det började ganska bra men när skrattattackerna kommer krypande är det faktiskt INTE roligt längre. Pröva inte detta hemma, inte att rekommendera.

Har köpt världens schysstaste pjuck icag, premiär imorgon! Kaffe nu sen middag hos F och sen blir det finfrämmande i casa del Reina ikväll.

LAAATER! / Q

Jag kan ta på mig rollen som lieman

Frukost i min familj innebär inte bara ägg och yoghurt utan också en hel del snack om samhällsproblematiken. Tur är det väl att åsikterna för det mesta delas av samtliga och att taket i vårt hus kanske är det högsta i Sverige. Som vanligt diskuterades den svenska lagboken och straffskalan. Jag håller fortfarande fast vid min åsikt om dödsstaff - snälla inför det. Jag tycker inte att det är ett dugg konstigt att fler och fler väljer att ta lagen i egna händer. Om någon av mina tjejkompisar skulle utsättas för en våldtäkt så skulle jag inte ha några som helst problem med att kastrera den jäveln som är skyldig. Varför är vi svenskar så fega? Varför accepterar vi att det ser ut som det gör? Varför är det begripligt att en kvinna blir våltagen på de mest avskyvärda sätt ifall hon bär kortkort och har druckit några glas för mycket? Varför har man förståelse för att kvinnor blir utsatta för detta om dom har haft ett flertal sexuella relationer? Varför förnedrar man tjejer (och killar) som har fått sina liv förstörda och utsätter dom för kränkningar och förtal i rättegångar för att skydda någon jävla idiot? "hon hade kort kjol, hon sa inte nej" Det är säkert skitlätt att säga nej och göra motstånd med en kniv mot halsen. Varför ska det få gå så långt att 15 åriga BARN tar sina liv för att de inte kan leva med skammen? Varför ska vi vårda och inte straffa?

Som ni märker har jag tre miljoner frågor. Inga svar. Hur fan kan det komma sig att man gör väldtäcksmän till martyrer? Vart någonstans är det synd om dom här jävla monsterna? Jag vill bara råda er alla som har en röst att använda den. Speak up!

Jag kommer fortsätta hävda öga för öga, tand för tand. Jag kommer fortsätta att hävda att dödsstraff är det mest humana sättet att hantera dessa människor. Ni som inte håller med mig, fine. Jag vill bara att ni ska tänka er in i en situation där din mamma, din syster, din bror, din flickvän, din bästa vän blir utsatt för något så fruktansvärt som en grov våldtäckt och sedan hävda att två månader i ungdomsfängelse och ett tio pack kondomer är det rätta straffet.

Varannan vatten?

Nu sitter vi här och mår som aldrig förr. Robert och Anton kom med den brilljanta idén att vi skulle spela vattenpoker. Dum som man är så gick man ju med på det. 367 glas vatten senare och jag mår sämre än vad jag någonsin gjort av alkohol. Varannan vatten kan vara en bra balans. Om ens det. Felicia gav upp i rätt tid dvs innan blåsan sprängdes och innan spyan väntade i halsen. Vi andra tre är dumma nog att vägra ge upp vilket har resulterat i att vi alla ligger jävligt stilla utan några planer att röra sig inom de närmsta dygnen. Flodvåg på G kan man ju lite lätt säga, det skvalpar rejält här. Vatten vatten bara vanligt vatten - se så mycket skada det kan orsaka! Bilder från den kanske våtaste kvällen någonsin kommer imorgon. Nu ska jag helt enkelt bara fokusera på att andas. Det är svårt nog.



Lagom passande.. Bluuuuubb  Q

top ten in tha shower

Kom precis ut från duschen så nu känner jag mig fräsch som fan och är redo för vad kvällen har att erbjuda. Vad som händer och sker vet jag inte riktigt ännu men till Felicia ska jag iallafall för ovanlighetens skull. BFF liksom. Jag tog god tid på mig i duschen idag, inte för att jag var smutsigare än vad jag brukar vara utan för att hålla en hel konsert. Tänkte lista dom 10 vanligaste sångerna jag ägnar mig åt att yla till under duschens strålar:

1.  Hero - Enrique Iglesias
2. I Love rock´n roll - Britney spears version
3. The reason - Hoobastank
4. Fix you - Coldplay
5. One blood - Terence Jay
6. Tears in heaven - Eric clapton
7. Hero - Mariah Carey
8. If i were a boy - Beyonce
9. Just idag är jag stark - Kenta the man
10. Wonderwall - Oasis

Biljetter köpes av mig the Queen herself. Intresserade?

jalla bye / Ericha

Tiden går fort när man har roligt

Nu är det tydligen bara 28 dagar kvar till studenten. Jag längtar så otroligt mycket men samtidigt är jag rädd som fan. Även om jag gnäller dagligen på hur trött jag är på skolan så kommer jag ändå att sakna skiten. Jag kommer att sakna min klass och alla de andra människorna jag har omkring mig. Vissa kommer jag att sakna att bara se varje dag, även om jag knappt pratar med dom. Hur friskt är det?

Jag vill inte tänka på att det snart är slut.


Bilden är tagen från Matildas blogg. Här har vi trion som regerade i Svanis bestående av Matilda, Linda och mig själv. Ibland saknar jag dom gamla tiderna så fruktansvärt mycket.

Peace! / Q

Hata reklamer.. eller?

Det finns inte mycket som är mer irreterande än reklam. När klockan är mycket och man bara måste se klart programmet så kommer de där riktigt sopiga vanish reklamerna eller Pernilla painintheass Wahlgren som har färgat håret. Men om reklamerna är som dessa två så skulle jag inte ha något emot en liten reklampaus då och då, men när fan skulle man gå på toa och borsta tänderna? Ofta man lämnar TV:n när dessa sätts igång. Se och njut!

 

HA! Felicia och Sarah är så gulliga..
/ Q

Ett anonymt fan


Någon har tagit sig frihet att göra wowgubbar av dom som är mest nämnda i bloggen..
Snacka om att ha för mycket fritid. Gillade min gubbe dock. Biffig som faaan.

/ Queen

Ångest

Jag har gått från att vara känslokall till att bli ett känslomässigtvrak. Klumpen i magen vägrar försvinna och det är jävligt störande eftersom jag inte vet vad det är. Ångest, men över vad? Det är inte alltid lätt helt enkelt. Sitter hemma hos Felicia nu vilket är väldigt trevligt. Det blir middag senare och sen får vi se vad som händer ikväll. Lär ju inte bli helt crazy med tanke på att det har vart väldigt mycket sånt på senaste tiden. Fett trist inlägg men insperationsnivår är på minus. Kanske är det lika bra då humöret inte är på topp i dag.

Min och Sandras redovisning gick bra iaf, kul var väl det.
Vi hörs senare! / Q

Gårdagen i bilder











Tack för igår ni som är underbara.
Ni andra kan ta er i röven.
/ Q

Rädda mig



Nu kan jag dra härifrån. 55 dagar går snabbt. Eller? / Q

2 vrak och en massa synder

Trots en väldigt hårdkväll så sitter jag och min käära vän Sarah här i skolan och är allmänt vrakiga. Kvällen igår var sådär och till den ständige chaffören vill jag hälsa att jag ångrar som fan att jag inte följde med på matchen trots resultatet. Jag och Sarah har bara glidit runt hela dagen. Förutom en nästan spya så har det gått som smort. Detta kan bero på att baksmällan inte kommit ännu då jag fortfarande är lite småfull. Men säg inte det till lärarna..

Vår pyskologilärare är för övrigt hur snäll som helst. Vi behöver inte ens jobba.
Hon är en fin människa hon. De ska ni ha klart för er!

Synderna bara eskalerar och just nu gör jag och Sarah inget rätt. 
Men man lever bara en gång så va fan, ingen ångest här inte.
Skulle ju iofs vara ganska skönt att leva ett tag till. Med den här
livsstilen passerar vi säkerligen inte 25.

Nej men är det fest eller?

/ Queen

Hörde jag skåååål?!

Nu är det äntligen dags mina vänner. Det är ikväll de händer, det är ikväll det gäller. Nu finns det ingen återvändo. Jag sitter här itryckt min korta gröna klänning, försöker skriva med mina fakenaglar och bara väntar på att få dra på mig mina killershoes. Det finns ingen återvändo. Är hemma hos Felicia och snart ska hon lägga en otrolig makeup på mitt vackra ansikte.

Nu kör vi mates, inge ursäkter ikväll!
In i dimman, stanna där och tänk inte på att
det kommer en dag imorgon, det är oväsentligt.

Mamma, pappa och Kerstin vi ska ta det lugnt!
I nästa liv...


/ Q

Let´s go fucking mental!

Har haft en superbra dag med Robert. Förutom att han lyckades göra mig spelberoende igen så gick det som smort. Lite senare joinade även Felicia oss och eftersom att filmen vi hyrde visade sig vara en dokumentär så blev det till att glo en av mina absoluta favoriter, Mean Machine. Champions leauge idag också, kul för Manchester U men fy fan vad jag inte gillar den lilla fjollan Ronaldo. Jag må vara den enda tjejen i universum som inte finner han attraktiv men då får det fan vara så. Jag vill ha en man. Inte en pojke som gråter när han gör mål, missar mål, förlorar en match, vinner en match, bryter nageln, sabbar frisyren and so on. Fotboll ser man inte heller på för de "snygga" killarnas skull, icke.

Jag vet inte om jag är ensam om att vara helt stört
jävla taggad inför morgondagen? Jag hoppas på en
höjdarkväll och att jag inte bryter fötterna i mina alltför
höga skor. Yeye, tagga till nu Nynäshamns Gymnasium!
Imorgon smäller det så det blixtrar och dundrar.
Hörde jag partaaaaaj?



På bild numero uno ser vi en riktigt fotbollspelare, en legend vid namn Vinnie Jones.
På bild numero two ser vi veckans badpojke eeehh jag med C.Ronaldo. Fag.

/ Q

The man, the myth, the ledgend

Detta inlägg tillägnas helt till min kära vän Robert (även känd som Justin Timberlake) det är nämligen tack vare honom som jag och min gangster syster Sandra kommer att ha världens tyngsta presentation till vårt projektarbete. Då jag kan noll om powerpoint så ställde han upp som den sanna vän han är. Robert, förutom att du är helt otroligt snygg så är du också en helgrym kompis och jag är väldigt glad över att jag har dig. 


Lika som bär? Jag tycker att han till höger är
snyggare + att han dansar bättre.

Skiva imorgon, dags att tagga till.
Det som gäller är att spåra totalt, in i dimman och stanna där.
Är ni redo mates?

/ Queen

"Ni är bara avundsjuka"

Nu när man på något vänster har hamnat i denna bloggvärld så kan jag inte låta bli att roa mig genom att läsa vad de riktigt kända bloggarna har att erbjuda. Jag ska till och med erkänna att BlondinBella och Kissie läses flitigt. Jag diggar, som jag nämnt tidigare, BlondinBella stenhårt. Bruden har lyckats tjäna stora pengar på att skriva om egentligen ingenting och nu är hon "kändis", big cred. Det som stör mig med hennes blogg är att hon lider av "TyraBanks syndromet". Likt Tyra herself tror hon att hon kan hjälpa tjejer med ätstörningar och rädda livet på de stackarna som med missnöje betraktar sin spegelbild varje dag. Tyra är dock hundra resor värre. "My mama taught me lalalala" Ja men visst Tyra, bara för att du har stått och putat med läpparna, tryckt upp tuttarna och "lett med ögonen" så innebär detta inte att du har någon som helst kunskap att förmedla, annat än om hur man ler med ögonen. Människor som mår dåligt bör söka vård inte förlita sig på en xmodell som varken vet in eller ut (sorry Åsa)

Något som dock stör mig är när dessa kända bloggerskor hävdar att alla som tycker illa om dom är avundsjuka. Saaay what? Det finns folk som avskyr mig och signaturen "döden" har vid flertal tillfället klargjort för mig hur mycket skit jag snackar och att mitt självförtroende är falskt. Jag tror knappast att denna person är avis, han hatar mig nog bara vilket är helt okej det också. Queen loves Queen and thats it. Inte fake.

Ska passa på att säga tack till Felicia för en underbar kväll.
U know I love you. Sova nu, träning imorgonbitti också. Var fan ute
och sprang imorse, trots regn. Jag är grrrym.



Tyra - så här dumt ser det ut när du ler med ögonen.
BB - Du äger.

/ Q

Vart är världen påväg?

Nu sitter jag här med min vän Felicia och känner mig asfet efter 3 miljoner våfflor, men det är ju inte helt fel det heller. Alltid  trevligt att vara mätt. I brist på bra tvprogram så begav vi oss ut i cypervärlden och klickade in oss på min favoritsida (efter Hammarbyfotboll.se) youtube. Där visade Felicia mig något så insane så att jag måste dela med mig av det.



Nästa gång ni kallar någon desperat så bör ni ha detta klipp i åtankarna...

Nej nu jävlar / Q

Heja skolan

Sitter här och inväntar dödsdommen som kommer att falla inom 20 minuter. Det är nämligen då det vankas civilrätt och jag kan ju inte direkt påstå att jag har koll. Jag hoppas på ett mirakel för inte ens min gudomliga talförmåga lär kunna lura Lasse Lars om att jag har fattat något. Så kan det gå. Kanske är det straffet för den hårda levnadsstil jag haft de senaste veckorna, månaderna, åren.. yeye.

Fixa naglar, sola och käka våfflor med Felicia står på schemat idag. Det blir helt enkelt fullspäckat, precis som jag gillar det.

Nu ska jag be en bön.
/ Q

Hat

Jag vill bara kort och gott säga hur otroligt jävla asförbannad jag är på notisum.
Det går inte att hitta ett skit. Så hejdå fina betyg i civilrätt B. Det blir till att städa toaletter
i framtiden. Nu tänker jag dissa det här och möta upp världens hetaste man istället.
Han kan nog få mig på andra tankar.




Störtkul. HAHA!  Ida och Erica humor
/ Queenen

Brutna ben?






Jag är nöjd. / Q

Erica Vs Lii

Gud vilken tur att det förhoppningsvis är många år kvar tills jag får barn. Ett krig utbröt just här hemma mellan mig och min treåriga kusin. Hon ville låna med sig mina "bokar" (böcker) hem och jag sa ett skämtsamt nej. Tänkte att det kan ju vara kul att driva lite men tydligen är det inte det om är tre bast. Bokar skämtar man uppenbarligen inte om. Hon sprang till mor min med krokodiltårar, jävla töntuge, som jag älskar mest av allt i hela världen. Kortsagt, jag är verkligen inte mogen för barn. Perfekt mamma jag skulle bli, som driver barn till tårar. Fyskäms!

Kvällen igår var nice, satt med mina favorittjejer (Jennifer, Sarah, Åsa & Felicia) och groggade lite samt
spelade sanning och konsekvens. Jennfiers luftjuck mot mig eller Åsas dansasomenapaochtjutsomenamubulans var nog kvällens bästa. Jag och Felicia har blivit fönstertittare också. I 15 min stod vi på balkongen och hittade på en konversation till ett par som stod i huset mitt emot. Kul var det. När vi entrade TG kände jag att jag var alldels för nykter för detta place. Pinsamt att erkänna att ma nmåste ha högpromille för att kunna vistas på TG men tyvärr är det sant. Att observera alla människor omkring får mig bara att undra om jag verkligen ser ut så på fyllan? Och ja det gör jag antagligen fast tio gånger värre.

Nej nu ska jag iväg och shoppa det ena och de andra.
Jiiihuu, not.



Mjaaau.. / Q

Inte okej

Långapromenader, fotboll och härligt sällskap. Så kan man väl förklara dagen. Jag tog mitt ansvar som kusin och bjöd Liisan på både glass och våfflor, fan vad snäll jag är. Åsa har vart mitt sällskap hela dagen lång och vi fick även sällskap av Sarah så småning om. Är egentligen bara hemma för att slänga på mig en kvällsoutfit och fixa maken (utan hjälp av Felicia, hur det nu ska gå) sen bär det nämligen av igen. Det vankas tjejmiddag och vi alla vet väl hur dessa kan sluta.  Det ryktas om TG men jag kanske blir tvungen att dissa det. Vi får se helt enkelt, mem hör av er förfan!

När jag och Åsa vandrade igenom Nynäs så fick vi syn på något förskräckigt. En äldre herre men ölkagge låg och solade i speedos mitt i det gröna gräset. Jag är ledsen men detta är inte under några omständigheter okej. Inte ens om man har sexpack och än mindre om man ser ut som jultomten himself, inget illa menat.

Nej JALLA!





Ja vad kan vi då lära oss av dessa bilder? Helt enkelt att kameran inte
ska vara framme när jag är i  närheten. Dessa bilder är de enda som
kan läggas upp, resterande liknar mer amatörporr. And not the sexy kind.


PÖSS / Q

Inget marathon för mig

Kom precis hem efter en springtur. Shit vad ont jag har i hela kroppen. Tror att det är efter torsdagens aktiviteter (syftar nu på en jävla massa dans i knähöjd) Det känns ju skitkul att jag kunde springa över en mil utan problem förut och nu sitter man här som en jävla heffaklump efter knappt halva den sträckan. Ska man ge upp och fortsätta med partylivet eller är det dags att ta tag i sig själv kanske? Det får tiden utvisa.

Tänkte pallra mig upp till kvarnängen idag för att kolla på herrlaget. Men då får dom fan se till att vinna, annars känns det ju värdelöst. Hoppas Åsa ringer snart, har massa att snacka om, som vanligt. Drama drama drama.. me like.


Här har vi henne, min springpartner men även min underbara moster.
Hur kul tror ni att det är att springa med henne? Väldigt bra för självförtroendet..
not.

/ Q

"Ge fan i min korg!"

En sak ni ska ha jävligt klart för er är att ni ska ge fan i min korg!
Det är min korg och jag vill inte att någon rör den.
Det kan inte vara så svårt. Eller?

Ha en trevlig kväll och om ni får chansen, se till att
slicka bunke! Peace / Q

Anton = Elefantpenis

Fan vilken härlig dag det har varit. Han spenderat den med Robert Anton Tarre Sarah Åsa och Somis. Pizza & glass sen är man på G igen. Måste erkänna att jag är partysugen, trots gårdagens bravader. Kul var det, jääävlit kul. Att tabbarna rullade in på löpande band spelar mindre roll. Det ska vara gott att leva, annars kan det kvitta. Ska springa till Felicia strax. Vi får höras senare !

Föresten så talade Anton om att en elefantpenis väger 30 kg (!) och att han fick reda på det när han själv vägde just 30 kg. Detta var helt hysteriskt roligt. Hej jag heter Erica och väger ungefär 2 elefantpenisar. HA, humor.

Denna låt vil jag tillägna mina vänner som inte mår lika bra som jag idag:


Dags att ladda tills på onsdag..

 
Jag bjuder på den, mer bilder kommer ikväll eller imorgon :)
PÖSS / Q

Tiger, grr..

Ja herre min skapare. Har precis vandrat till Sarah och nu ligger jag i hennes säng och myser. Gårdagen blev ju självklart helt galen men det är så det ska vara. Har inte bestämt mig för hur jag mår ännu. Tar en sekund i taget i princip. Ligger mest och fnittrar åt mig själv när alla minnen plötsligt kommer tillbaka. Nej får bli en grym uppdatering sen + "FINA" bilder.

Jag kan säga så här mina vänner det enda jag misslyckades med igår var att åka hiss.. annars är allt i prickat.
Antagligen fattar ni inte ett skit och tur är väl det.

grrr.. tiger, / Queen

RSS 2.0