FAAAN TA DETTA TATTARLAND, typ

Jaha ni mina vanner. Denna dag borjade sa som alla andra dagar med en mysig och rejal frukost framfor "vara basta ar". Vi at varafligor och mackor och kande oss taggade for en dag i den stekheta solen. Vi entrade var strand och lag dar och stekte medans vi forsokte lista ut om tjejerna en bit bort var svenskar. Det var dom. Men det hor egentligen inte till denna forfarliga historia.

Assa helt arligt fuck it, jag tanker inte beratta den har historian i detalj for jag blir sa upprord. det som har hant ar helt enkelt att jag och Ida har blivit ranade. Och nej det forekom inga pistoler eller knivar men det hade nog gjort det om vi hade fatt tag pa de ackliga javla tattarsvinen  som snodde vara ipods, vaskor, klader (MINA BAJENSHORTS, bara det ar fan vart att doda for. Den finaste presenten jag nagonsin fatt), min bok med det enda fotot jag har pa min mormor (RIP) och mina solglasogon. Idas nya horlurar ar ocksa sparlost borta tack vare dessa fittjavlar. Fan vad jag inte ar pa bra humor.

Dagen har spenderatspa polisstationen iallafall. Det tog val ungefar tva timmar. Tva timmar av vara liv som vi aldrig far tillbaka. Det totala vardet pa det som blev baxat ar cirka 4500 kr. Harligt. Nu har vi iallafall en anmalan att lamna till forsakringsbolaget hemma i underbara Sverige.

Droppen var nar vi for tva timmar skulle komma hit for att lana datorerna sa vi kunde beratta om detta helvete. Det var fult med ackliga barn som hade tagit allt vad datorer heter. De satt och gjorde inte ett skit meeen neeej tant Erica fick ingen data aven fast jag behovde den battre (Ida kanske behovde den mer eftersom hon inte har vart inne pa lange) Nu sitter vi iallafall har och ar allmant bittra men inte nedslagna.

En sak ska ni ha klart for er Spanien, fran och med nu ar det forakt ni kommer mota nar ni ser mig. Alla ar potentiella vasktjuvar som borde brinna i helvetet. Dessutom ska ni ha en annan sak klara for er era sliskiga javlar. att gora kattljud eller pussa efter tjejer funkar inte! jag menar seriost har det nagonsin funkat pa nagon? NEEEJ. FUCK OFF typ.

Livet leker med andra ord.
Horde att Bajens styrelse skoter sig bra ocksa.. not.
Snart ar det trostatning och the bachellorette eller hur fan det nu stavas.

FUCK OFF, saknar er / Q

( JAG ORKAR INTE KOLLA EFTER FELSTAVNINGAR SA OM DET STOR ER SA MYCKET BER JAG 1000 GANGER OM URSAKT)

Back to Basic

Jaha nu har sallskapet akt och det ar bara att atervanda till rutinerna som bestar av att sola i ett valdigt varmt Spanien (varmast i Europa just nu) ata tidig middag och sova innan solen gar upp igen. Det ar skont som fan men samtidigt lite smatrist. Just nu ar Ida ute och gar promenad, hon bara stack sadar liksom. Jag fick inte ens hanka. Relationsproblem pa ingang. For alla er som ar troga sa skamtar jag.

Annars da? Jotack som fan som fragar. Det ar helt okej har faktiskt aven om Nynasproblem verkar jaga en vart i varlden man an befinner sig. Kanske ar det jag som omedveten soker mig till problem. Det ar faktiskt sa att jag har lite svart att valja mina strider. Jag klarar inte riktigt av att bara sitta tyst, halla tummarna och hoppas pa det basta. Jag ar glad att jag inte gor som jag tanker manga ganger. Jag vet inte hur manga ganger jag har haft i tanke att smalla till nagon och ta i for kung och fosterland men oftast sa fangar mitt lite fornuft mig och ilskan liksom planar ut och blir till en elak kommentar eller ett hanfullt leende.

Vi solar och stekar, badar och leker (okej vi leker inte sa mycket men det rimmade ju sa fint) LIvet rullar pa och dagar blir till veckor och snart har vi vart har i en manad. Saknar jag er nagot da? Langtar jag till Nynas? Njaaa. Visst finns det nagra dar hemma som jag saknar lite smatt, eller ja om jag ska vara arlig ganska mycket. Men det ar val sa det ar nar man har fattat beslutet att vara borta ganska lange.

Att sakna ar bra.
Att langta att viktigt.

Just nu forsoker jag bara att vara nojd med att vara dar jag ar. Det har jag namligen inte vart pa valdigt lange tidigare. Jag brukar nastan alltid se fram emot saker och langta som en galning. Da glommer jag liksom nuet och det ar javligt viktigt att inte gora det egentligen. Varje liten sketen dag ar livet och man bor nog ta vara pa det sa gott det gar. Aven om alla dagar inte ar de basta. Fan vad jag har blivit filosofisk. Det ar nastan lite pinsamt. Jag kanske kommer till insikt har nere och kommer hem som en mer harmonisk manniska..

.. yeah right.

Stay in touch, jag uppskattar mysiga sms om kvallarna ;)

PUSS / Q

Chica loca

Ja men herregud vad tiden gar snabbt nar man har roligt. Har helt sjukt mycket att beratta egentligen men vet inte om jag orkar skriva allt. Det sitter tva asirriterande tjejer och nan liten unge brevid mig som for ett javla massa vasen och detta innebar ungefar samma sak som att jag skulle vilja sla dom. hart.

Vi har iallafall sett till att besoka den okanda nattklubben "Pacha" nu och det var ett javla drag vill jag lova. Har gar man ut vid absolut tidigast 2 tiden och festar fram till 6. Det ar heeelt galet. Bestallde bara in en drink men nar man far en redbull vodka har ar det ett helt glas med vodka och en redbull pa sidan om. Galet. Det drojde inte lange forens vi hade fatt manligt spanskt sallskap - slisk modellen varre. Jag forsokte desperat ljuga ihop en histora om att jag var valdigt blyg och darfor inte uppskattade kindpussar och handpussar och pussar av dom javlarna over huvudtaget. Det slutade iallafall med att vi dansade ett tag och jag kunde inte bli av med den javeln. Fick hjalp fran en av mina killkompisar har som beskrev mig som "una chica loca" pa halvtaskig spanska (forlat men din spanska ar inte sa grym som du tror).Han gav upp tillslut. Hoppade upp pa ett podie och dansade med nagra tjejer istallet men nar jag hade trottnat pa att showa gick jag ner igen bara for att fa ett nytt slisk fastkramlat alldels for nara. Aven detta slutade med en "chica loca" ursakt. Fan dom maste tro att jag ar varsta psykfallet har. Kul var det iallafall. Jag ar fan P.I.M.P.

Vi har ocksa besokt Alicante. Det var javligt kul vill jag lova. Vi tog namligen en battur med en schysst liten motorbat som gick i, hor och happna, 120 km/h. Jag stod bara och skrattade hela tiden. Fart och flang. Livet kan vara valdigt soft ibland. Vi kom till en o dar vi snorklade och kollade pa ganska trakiga fiskar, en as acklig vattenorm och dok i grottor. Denna utflykt kommer att goras om.

Sista kvallen men vart sallskap ikvall vilket bor innebara middag ute men vi far se helt enkelt. Har aven fatt en vattenpipa av nagra killar vi traffat har och umgast med. Javligt snallt maste jag saga.

Veckan med sallskap har helt enkelt vart javligt rolig. Tva underbart skona snubbar som har akt pa lite dang titt som tett men som anda fortjanar en javligt stor kram. Vi har skrattat konstant (forutom natten da jag blev brutalt vackt)

Vafan jag vet inte vad jag ska skriva mer eller vad jag ska gnalla pa. Livet ar lite for bra helt enkelt. Det enda jag kan saga ar att polisen har verkar fett keff. Tydligen hade en snubbe blivit knivhuggen sa att halva magen hangde ut och ingen av 12 poliser lyfte ett finger. Det ar galet. Man kanske inte ska kanna sig alltfor trygg har.

Sa till alla er som har gnallt dar hemma, nu har vi dansat, festat och traffat folk.
Ska satta mig pa ballen med K nu och kanske testa var fina pipa (mamma, vi roker vatten, inte braj)
JUSTE en sak till. traffade en pundargnagare igar. Han hade vart och kopt sig en joint for 10 euro
och ville ha en tandare men icke sa nicke.

Ha det skit och hor av er, saknar er alla lite grann.

puss Queen

FEKKE typ, eller natt

Jaha ni mina vanner. Sa ar vecka 29 har och jag kan gissa att de flesta av mina alkoholiserade vanner sitter pa en o vid namn Gotland eller snart ska fardas dit med den stoora baten. Jag onskar er alla lycka till och ber er att inte gora dumma saker. Tank bara "Skulle Erica ha gjort det har?" om ni tror att jag skulle det sa ar ni antagligen fel ute. Gotland ar en fin o som jag sjalv anser bli aningen mindre attraktiv under just denna vecka nar 08:a "eliten" far for sig att pimpla champange och gora bort sig i slickade frillor och klader som bara ar snygga for att nagon som tydligen ska kunna det har med mode sager det. Sen har vi ju halva Nynas pa plats ocksa vilket ar sisadar pretty ocksa om man far saga sitt, men det far man val antagligen inte.

Har ar allt fortfarande grymt bra om ni fragar mig och forhoppningsvis far ni samma svar om ni fragar min kara van. Imorgon kommer tva heta man hit som ska underhalla oss i en vecka vilket blir spannande. Minst sagt. Igar traffade jag for forsta gangen Idas van Emelie och hennes pojkvan Daniel vilket visade sig vara tva trevliga manniskor. Daniel holl pa Bajen ocksa vilket alltid ar bra enligt mig. Jattekul med lite finframmande iallafall.

I helgen lar det bli lite fest for forsta gangen pa lange. Men oroa er inte darhemma, jag klarar det mesta vilket jag anser att jag har bevisat. Skulle jag gora nagot craazy sa far ni inte veta det heller vilket ar ganska roingivande.

Ja men vad fan, nu ska jag kolla runt lite till.
Ta det lugnt och var radda om Gotland.
Hores! / Q

Vem ar du, vem ar jag? levande scharader

Jag och Ida har det fortfarande mycket trevligt i var glassiga lagenhet med utsikt over en forhallandevis lugn stad som trots de faktum aldrig sover. Men det gor vi. Det ar inte manga knop som blir gjorde har. Mycket sol, bad och en hel del glass. En springtur da och da och ett nice styrkepass innan klockan slar laggdags. Nar man bor tillsammans hinner man diskutera det mesta och for nagra dagar sedan var andras uppfattningar om en amnet i vara munnar. Ida har tydligen natts av rycktet att jag tidigare i mitt laaanga liv var en bitch vilket jag fortfarande vagrar saga ar sanning, Jag var bara grymt missuppfattad och kanske lite val sjalvsaker.. (svart att inte vara det *host*)

En annan sak slog mig ocksa. Man ar fan bevakad konstant i Nynashamn. Ida paminde mig om att hon fatt sms sa fort jag trampat lite "snett" pa TG. 5 minuter efter att nagot hander pa vart okanda stalle sa vet aven Ida i Skogas om det, laaskigt. Ibland vet hon mer an vad jag sjalv vet eftersom att minnet i bland kan svika. Da far man tacka for att man har kompisar som aldrig nagonsin glommer..

Har i Spanien ar det dock ingen som behover veta nagot.. haha. Min kara familj darhemma har bestamt sig for att ordna nagon mindre javla slakttraff nu nar jag ar borta. Kul att folk kan komma och halsa pa nar jag sticker men aldrig annars, ska jag ta det som en hint kanske? Dessutom, hor och happna, har mamma och pappa bestamt sig for att kopa en till katt! Nasta vecka ska dom hamta en rod liten Elton ute pa toro. Soma skulle nog alska den katten, hon som alltid velat ha en rod kissemisse. Jag lovar dig Somis att du far klappa den sa mycket du vill nar du kommer hem fran staden med stort P.

Saknar Bajen ganska sa rejalt och aven P & Jesper, mina alskade Bajenbroder. Men jag ska nog hinna se nagra matcher innan denna sasong ar slut. Horde att ackelgnaget skamde ut sig med fula tacklingar mot glen if ocksa. Vet inte om jag ska tycka att det ar ratt eller fel? Hatar ju bada lagen ganska lagom.

Det gladjer mig att Fanny inte tycker att mina inlagg ar for langa men jag kan medela dig om att klipporna har ocksa ar gjorda av sten och darfor lika otroligt obekvama som dom pa alskade DV. Dock ar vattnet en aning varmare har och har kan man bada topless utan att oroa sig. Eller aa det ar ju inte riktigt sant det heller. Varken jag eller Ida badar eller solar topless men man blir lite utstirrad anda. Vi har en gubbe som kommer VARJE DAG och staller sig lite for nara och bara kollar. Han ar inge acklig men jag blir anda lite illa tillmods.

Vi har fortfarande inte fattat en sak, ar det nagon tidsskillnad?
Jag ar forvirrad..


Hur som haver. Nu ska jag inte skriva mer.
Jag ORKAR INTE!!!

/ Q

Fittjavel

Dagarna passerar har i ett soligt Torreviaje och jag tror att vi snart har borjat vanja oss vid varmen. Manga smagnaller pa att vi inte har festat annu eller att vi tar det allmant chill och inte raggar jarnet. Men nu kommer en liten hemlis till er, jag suger pa att ragga. Dessutom ar det inte direkt sa att stallet kryllar av asheta man, inte an iallafall. Varfor vi inte super skallen i smabitar och gor bort oss pa spanskmark beror mest pa att vi faktiskt bor har nu. Det ar inte en veckas semester pa Ibza utan det ar en tre manader lang flytt och lite vardighet ska man val kunna behalla ett tafg iallafall. Till helgen kommer dock vara forsta gaster och da blir vi sa illa tvungna att ga ut och vicka pa rumpan till spanska hits.

Det ar mycket som har forundrat oss har. Som jag namnde tidigare kan en affar uppenbarligen fa slut pa mjol bara sa dar och pa sondagar ar det minsann stankt pa consum sa vi far ga hungriga och se vart lilla kylskap eka tomt tills imorgon dessvarre. Vi har nu immigrerat till harda kantiga klippor istallet for vita sandstrander. Ni kanske tycker att vi ar as lama och riktigt puckade men sanningen ar den att sandflugorna har gatt oss pa nerverna bade en, tva och tjugo ganger. Dom bits hart och ar ododliga. Jag har flera ganger forsokt bita tillbaka utan nagon lycka och aven om jag nagon gang skulle fa tag pa en javel sa skulle den bara bita vidare. Dom ar gjorda av pansar och javligt elaka.

Ni kanske undrar varfor jag har valt en san fin och mogen rubrik dagen i ara men det beror inte pa att jag och Ida har haft ett valdsamt brak utan den ar tagen fran filmen "heartbreake hotel" som vi roade oss med har om dagen. Forsta scenen ager och fittjavel ar det absolut varsta man kan saga till nagon, det ska ni ha klart for er.

Skriver jag langre sa kommer ingen att orka lasa.
Antagligen har manga av er redan trottnat.
Jag ber om ursakt for att jag vill dela med mig helt enkelt.
Fuck off och puss / Q

It takes a fool to remain sane

Ja nu har jag tydligen bara 9 minuter pa mig att fa ihop ett blogginlagg. Tidpressen kanns kvavande och jag borjar svettas som fan varje gang min blick dras till de roda siffrorna som tickar ner. 8 minuter kvar tills kontakten med Sverige forsvinner. Jobbigt lage. Eftersom att det har vart molning och bara 35 ggr idag sa bestamde sig jag och min sambo for att ta en promenad och checka allt. Det ar toppen har kan man lite latt saga. Vi har allt som man kan onska sig, nastan.  En typiskt dag for oss ser ut sa har

7:00 - springtur
8:00 en ordentlig frulle
9.00-10:00 - entra playan (sol o stek o en massa bad)
14:00 - hem, lunch
Efter detta en ol pa ballen, lasa lite, snacka och mysa.
19:00 - middag
Pa kvallen hander det lite olika grejer men hitills har vi tagit det chill sa har inga
man att beratta om annu, sorry Mandy..

Varje dag avslutas med ett litet styrkepass som jag inte ens tanker saga vad det innehaller..

Nej nu javlar borjar tiden rinna ut, jag som hade sa kloka funderingar att dela med mig av.
Typ som hur mjolken i ett land kan ta slut och vad sandflugor (som standigt biter oss) gor for
nytta? Mer om det sen, ska rusa ivag nu.

Poss, stay in touch!

A men juste, heeej!

Antligen kommer det efterlangtade uppdateringen, eller vad sager ni? Tyvarr kan jag ju inte anvanda vart underbara svenska alfabet till fullo men vad fan gor man? Man maste arbeta med det man har helt enkelt. Just nu sitter min kara sambo har brevid mig och som vanligt kanner hon ingen storre lust att dela med sig av nagot till bloggen sa det blir jag, er trogna drottning, som far skota uppdateringen aven denna gang. Hur ar livet i Spanien da? Jo javligt bra ma jag saga. Ruggigt varmt bade pa land och i vattnet och vi har en heltgrym lagenhet. Tyvarr Asa och Amanda sa har det inte blivit sa mycket raggande men det kanske kommer. Eller inte. Igar sag vi tva snubbar pa moppe nastan do (okej, liten overdrift) nar de pa moppe korde in i en bil. Dom flog som bara fan och ramlade i asfalten. Jag och Ida fick en mindre chock men vi klarade oss, det gjorde dom ocksa.

Det ar ett riktigt nice place vi har hittat med játtefin strand och om man fortsatter pa strandpromenaden sa hittar man nagot lagunaktigt vilket inte ar helt fel det heller. Det finns gott om restauranger och olen ar nastan lojligt billig (15 spann for ett sexpack) Dock super vi knappast ner oss har eftersomvi bojat med hardtraning. Ni far se resultatet om ungefar tre manader, fast tills dess lar vi ju ha trottnat och istallet gatt upp 20 kg.

Ni far garna uppdatera om vad som sker i Nynas eftersom jag ar valdigt nyfiken pa all drama som forsigar. Det ar bara att smsa eftersom det inte kostar er, med comviq kompis, ett skit. Om cirka tva veckor kommer vart forsta sallskap. Det kommer bli grymmers, som allt annat.

Dags att ga tillbaka till lagenheten nu. Vi hors
nar vi hors mina vanner. Ida halsar sa mycket!
ha overseende med felstavningar. Detta tangentbord
ar inte allt for bra..
So long suckers!

/ La Reina feat el snoro del mono (HAHA)

Queen has left the building

 

Det är för er

Shit vad drygt. Sitter och fixar med min Ipod så här i sista stunden. Eftersom jag verkligen inte har något att göra medans och på grund av att ingen verkar vilja prata med mig (snyft, not) så kan jag lika gärna skriva lite skit här.

Jag vill bara tacka alla som har gjort mitt liv så fruktansvärt rikt som det har varit det senaste året. Tack alla som stöttat mig när jag inte visste vart jag skulle ta vägen, tack till er alla som tycker om mig och bryr er om mig trots att jag inte alltid beter mig som jag borde. Tacka alla ni som avskyr mig, som snackar skit om mig och som hurrar för att jag nu lämnar Sweden. Ni har nämligen fått mig att inse hur livet kan vara ibland, ni har gjort mig förbannad, besviken och ledsen. Känslor man måste känna för att livet ska kunna levas. Det har inte vart någon dans på rosor och jag har bara velat komma härifrån så länge jag kan minnas. Jag kommer att sakna några av er alla och ni vet exakt vilka ni är.

Jag vill bara klargöra för dig att jag inte flyr. Även om det är lätt att tro.
Jag tar bara en semester från min vanliga liv. Ibland måste man göra det för
att kunna uppskatta det som finns i ens tillvaro.

Tack / Q

Hejdå

Imorgon är det adios.
Vi ses om 3 månader.
Bloggen kommer att uppdateras med en massa nya äventyr som vanlig.
Ring eller smsa gärna.

Ta hand om er.

/ Queen and Apsnor

Tick tack

Vilken fruktansvärt stressig dag jag har haft. Men jag har som vanligt enbart mig själv att skylla. Resväskan är åtminstone packad nu så det är bara handbagaget kvar. Det lär ju gå på max tio minuter så ska väl inte gnälla allt för mycket över det. Sen är det bara att fixa en jävla massa musik till ipoden, antagligen blir det internet för mig hela kvällen.

Tog en liten avskedsfika med Jennifer och Felicia idag vilket var mysigt. Känns lite konstigt att säga "hejdå" till människor man hänger med varje dag men 3 månader är trots allt bara 3 månader. Robert rövade med mig till ett vackert utsiktstorn där vi såg ner på hela Nynäs och kom fram till att det var ganska vackert. Allt skit som händer här syns inte ifrån en högt torn. Sa även hejdå till honom men förhoppningsvis kommer dom ner till Spanien så det kanske inte blir ett långvarit farväl. Fanny var här för en stund sedan också men vi har inte sagt hejdå. Inte ännu. Hon och Dave kommer nämligen imorgon bitti för att vinka av mig. Förhoppningsvis är jag klar med allt då.

Ska se till att packa klart nu.
Lika bra medans man fortfarande är
någorlunda pigg.



Yours truely / Queen

RSS 2.0