Fittjavel

Dagarna passerar har i ett soligt Torreviaje och jag tror att vi snart har borjat vanja oss vid varmen. Manga smagnaller pa att vi inte har festat annu eller att vi tar det allmant chill och inte raggar jarnet. Men nu kommer en liten hemlis till er, jag suger pa att ragga. Dessutom ar det inte direkt sa att stallet kryllar av asheta man, inte an iallafall. Varfor vi inte super skallen i smabitar och gor bort oss pa spanskmark beror mest pa att vi faktiskt bor har nu. Det ar inte en veckas semester pa Ibza utan det ar en tre manader lang flytt och lite vardighet ska man val kunna behalla ett tafg iallafall. Till helgen kommer dock vara forsta gaster och da blir vi sa illa tvungna att ga ut och vicka pa rumpan till spanska hits.

Det ar mycket som har forundrat oss har. Som jag namnde tidigare kan en affar uppenbarligen fa slut pa mjol bara sa dar och pa sondagar ar det minsann stankt pa consum sa vi far ga hungriga och se vart lilla kylskap eka tomt tills imorgon dessvarre. Vi har nu immigrerat till harda kantiga klippor istallet for vita sandstrander. Ni kanske tycker att vi ar as lama och riktigt puckade men sanningen ar den att sandflugorna har gatt oss pa nerverna bade en, tva och tjugo ganger. Dom bits hart och ar ododliga. Jag har flera ganger forsokt bita tillbaka utan nagon lycka och aven om jag nagon gang skulle fa tag pa en javel sa skulle den bara bita vidare. Dom ar gjorda av pansar och javligt elaka.

Ni kanske undrar varfor jag har valt en san fin och mogen rubrik dagen i ara men det beror inte pa att jag och Ida har haft ett valdsamt brak utan den ar tagen fran filmen "heartbreake hotel" som vi roade oss med har om dagen. Forsta scenen ager och fittjavel ar det absolut varsta man kan saga till nagon, det ska ni ha klart for er.

Skriver jag langre sa kommer ingen att orka lasa.
Antagligen har manga av er redan trottnat.
Jag ber om ursakt for att jag vill dela med mig helt enkelt.
Fuck off och puss / Q

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Jag saknar dig också! Hoppas att allt är bra där nere trots att ni fått gå hungriga idag ;)

2009-07-12 @ 20:06:43
Postat av: Fanny

Åååh! Du skriver inte för långt, JAG orkar minsann läsa ;) Haha, man får väl hoppas att klipporna i spanien är behagligare än klipporna i drottningviken iaf. Jag saknar dig hjärtat! <3

2009-07-13 @ 14:19:10
Postat av: Anonym

ja lite kanske. hihi

2009-07-13 @ 16:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0