Inte ramla

Jaha ni, fick lite mer tid än vad jag trodde här hemma. Har därför passat på att redan fräscha upp lite för morgondagen. Sitter just nu med mina gaaalna skor på fötterna och har provgått lite i dom. Shit vad lång jag blir, känner mig som en riktig giraff. Det ska bli jävligt najs att entra med dessa men det finns en stor risk för att jag bryter både det ena och det andra.

Är det värt att riskera?


Fan vad söt jag är.

/ Q

Dags för fredagsmys

Nu har jag tydligen spelat ut fallout 3. Kefft slut! Men ska nog fortsätta lite ändå och ändra på lite saker. Har hängt lite med David idag och han var även min högra hand när jag slaktade supermutanter. Ska strax åka till Angelica för idol och myskväll. Sover över där också eftersom hon bor på andra sidan jordklotet. Kommer bli super najs. Sen gäller det bara att ladda inför morgondagen.

Kanske hörs vi senare. Kanske inte.



Fett med kärlek / Q

Jag lever än

Kan tro att många anade att jag lämnade jordens yta efter mardrömmen igår. Jag kan ju medela om att det var nära och ett tag funderade jag på att hoppa från taket men fick ändå acceptera sanningen. Vi spelar i superettan nästa år. Hur mycket jag än svär och förbannar vart enda levande ting i denna värld så ändrar det inte faktum. Tyvärr.

Kvällen igår spenderades med en riktig brudfilm samt Angelica, Felicia och Calle. Det var mys må jag säga och när jag och Angie blev lämnade i vår ensamhet senare så satt vi och snackade bort hela natten istället för att sova dom timmarna vi så mycket behöver. Trevligt var det iallafall.

Kvällen idag spenderades med min kära Sarah och vi såg den grymmaste filmen ever, the boat that rocked. Blev helt kär i alla karaktärer (förutom elakingarna) och önskar själv att jag var på en rockande båt. Innan dess hann vi med thaikäk i myshörnan och pröva fulaste maskerna ever på coop. Hämtade även ut biljetterna till sista allsvenska matchen på ett tag. Sad sad. Gnagetsvin, håll er borta. Ett tips bara.

Det var väl en liten uppdatering mina vänner.
Känner mig blandat glad och ledsen. Men
sånt är livet.

Nu väntar jag på att pappa ska låta mig spela. Kollar också på debatt och blev aningen upprörd när dom diskuterade Therese fallet. Jag hoppas att dom som gjorde det blir spottade på och slagna så fort dom vandrar ut för det allt för korta straffet.

Mycket känslor i detta inlägg. För mycket på en och samma gång maybe?

Later eller nått



/ Q

Törnrosa

Varför är det så jävla svårt att komma upp på morgonen? Jag fattar inte. Nu blir det skärpning!

Nej nu ska jag strax kila iväg o möta Sarah. tror vi
ska ta en fika och bara mysa. Sticker hemifrån vid halv
4 så om jag inte får tag på någon dator så hörs vi imorgon
istället.



Shit, nu måste jag nästan ta en snus. Känner abstinensen. Jävla gift.

Några av er kan ju passa på att ha en trevlig dag :) / Q


En godnattsaga

När jag och Ida satt på planet hem från Spanien så kände vi oss lite uttråkade. Tur var väl det att vi hade papper och penna. Vi bestämde oss för att skriva en mening var sedan täcka över och låta den andra skriva. På så sätt hade vi ju ingen aning om vad den andra skrev. Läs och njut. Markerar Idas meningar i fetstil.

Det var en gång en liten gubbe som hette Nissepisse. Nisse brukade alltid
sjunga väldigt högt och fint i duschen. En dag när han sjöng som aldrig förr så kom en liten
kissekatt som slickade honom på benet. Nisse blev asförbannad och sparkade katten så att den flög åt helvete.
Det var många hårda ord så som "fittjävel" som ekade. Den här dagen var den värsta någonsin.
Btw så klarade sig kissemissen och Nissepisse slapp finkan. Nisse sket i bion och hyrde istället en p-rulle och köpte lite snacks. När klockan ringde nästa morgon började en ny dag i helvetet.
Jävla smånissar med horn och gafflar tänkte Nissepisse. Vad fan ska man göra för att få en smörgås på det här stället egentligen? Nisse gav upp hoppet om mackan och ville nu ha
en rejäl jävla stänkare. Men så blev det inte, tyvärr.
Nisse som alltid drömt om himlen, hur man kan studsa på molnen. Fan att han skulle sparka på den där kattjäveln.
Men ibland så går allt käpprakt åt skogen helt enkelt.

THE END

Ni måste erkänna att den var ruggit bra med tanke på omständigheterna. Great minds think alike..



Tack för grymma tider din mupp. Jag älskar dig.

Godnatt nu / Q

NAJS

Har hunnit med att bränna en hel del cash sen jag satt här sist. Har nämligen vart inne i haninge tillsammans med Sarah, Felicia, Calle och hans småsyskon. Det blev donken till lunch vilket faktiskt inte var helt fel. Har införskaffat ett par riktiga killer shoes med 13 cm klack på. Premiär på lördag ska ni allt få se. Köpte även lite shampoo&balsam, lös ögonfransar samt ett as ballt linne som också hör till helgens outfit. Svart med texten trick or treat på vilket passar lyssande till halloween, eller? Sitter just nu och kollar in Nynäs friskcenters hemsida. Blir nämligen till att skaffa ett kort under denna vecka. Ser fram emot att svettas på alla olika pass som erbjuds tillsammans med Sarah och Emma. Imorgonkväll kommer jag inte vara hemma i la casa och tänkte därför passa på att spela lite, om inget annat erbjuds. Ni kan ju slå en pling om ni känner er ensamma i höstmörkret.

Hade tänkt slänga in en bild på mina nya shoes här men kunde dessvärre inte hitta någon. Är alldeles för lat för att ta en bild och sen lägga upp, den energin är det jag har idag. Pinsamt dåligt av en annars snuskigt bra människa.


Älskar dig gullegull. / Q


Rätt eller fel?

Blev lite förseningar i planeringen så jag passar på att slänga in ett till inlägg.

Igår såg jag på två delar av den nya serien "Fallet". De fall som togs upp då var Röneby och Hagamannen. Det har vart en ordentlig debatt i media ju vidare det är rätt eller fel att göra dessa dokumentärer/serier då de kan anses som kräkande eller jobbigt för familjerna till offren men främst förbrytarna. Man menar att de som har vart nära dom som begått dessa hemska brott helst vill glömma och gå vidare. Samtidigt pågår också en debatt om ifall det ska vara okej att publicera bilder och information på och om de människor som begår grövre brott. Lagen säger just nu att man kan åtalas för förtal även om den person man lämnar ut faktiskt är dömd för de brott man påstår att denna begått.

Min fråga till er är då, ska det vara okej att publicera bilder på tillexempel pedofiler, våltäksmän och mördare för att varna omgivningen?

Min åsikt i detta är ganska glasklar. Givetvis tycker jag. Jag anser att det inte handlar om att skydda de människor som har begått brott utan att istället skydda allmänheten och de som utsatts. För det är ju de som är de verkliga offerna. När det kommer till återfallsförbrytare som om och om igen begår samma brott (detta särskilt vanligt vid just våldtäkter) så tycker jag att det är samhällets skyldighet att varna omgivningen om det nu ska vara så jävla svårt att hålla dom här asen inlåsta tills dagen dom dör.


Läste nyss på aftonbladet(http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6021803.ab) om en tjej i min egen ålder som skulle besöka sin pappa i fängelset men blev medlurade och våldtagen av en man som sitter inne för just sexualbrott. Detta sker alltså i fängelset! Någon gång får det fan vara nog. Vad gjorde de som har betalt för att bevaka? Inte undra på att förtroendet för rättsväsendet minskar. För den skyldiga till detta kan vi ju bara hoppas på att tio bjässar bestämmer sig för en liten gangbang utom väktarnas synhåll (vilket inte lär bli så jävla svårt)

Nej usch fy tvi blä. Fett less.

/ Q


Spanienlängtan



Igår hägde jag med Felicia hela kvällen. Korv och makaroner sen baywatch och popcorn och till sist var det dags att kolla lite gamla bilder på min dator. Man vet aldrig vad man kan finna bland alla olika mappar men en sak som är jävligt säker är att det är tillträde förbjudet på min dator - samma sak med mig telefon! Jag hatar när folk ska hålla på och snoka, inte för att jag nödvändigtvis har något hemligt därpå men ändå. Yeye jag är nojjig helt enkelt men man ska inte lita på alla människor omkring sig. Många är lömska, man vet inte riktigt vart man har dom.

Nej men nu kanske jag bör ta tag i mig själv, ska strax möta Sarah och Felicia, vet inte var och när men det känns som strax iallafall. Har en hel del att kirra idag. Så man kanske borde sätta igång? Klockan är ju trots allt halv 12. CRAAAZY! Varför ska jag alltid sova bort halva dagarna? Det är något ni alla bör fundera på och sedan återkomma till mig. Då slipper jag tänka själv och det är ju alltid mycket najs.

Nej mot tandborsten

/ Q


Less - igen

Goddag. Hoppas ni mår skit för det gör nämligen jag. Okej det där kan ha vart lite taskigt och om sanningen ska fram så mår jag inte så fasansfullt dåligt ändå. Däremot är jag väldigt uttråkad och fortfarande lite aggressiv med tacke på hur matchen gick igår. Jag hatar aik mer än allt annat i princip så att bara stå på äckelråsundas äckliga läktare och se äckliga äckelgnaget vinna över underbara Bajen var ju inte jättekul. Men grattis till er gnagetsvin - 2 offside mål och dommarn missade två hands som skulle ha lett till grönvit straff. Men men, ni har antagligen haft lite gangbang även innan denna match, so sad.

Nu ska jag inte bara skylla gårdagensresultat på dommaren eftersom att det finns flera problem i Bajens spel också, jag undrar hur många gånger dom sköt på täckande spelare och hur många gånger dom passade fel? Inte bra gjort men ändå ganska bra spel till och från. Igor och Emil är kungar men även Helg och Gaete gjorde en bra match. Det är bara att fortsätta hopppas även om det känns tungt. Hur det än går så är det bara kärlek som gäller.

Igår när vi satt och surade påväg hem från matchen så smäll det plötsligt till! Vad det var som hade gått snett visste inte jag och vet inte fortfarande eftersom jag inte kan något alls om bilar. Nått hade gått sönder och poff. Det gick inte asbra att köra, det lät som in i helvete och hela bilen fylldes med rök. Vi blev stående säkert en timme sen kom farsan och hämtade oss. Som minne från den nu skrotade (?) saaben tog jag två wunderbauns. Lime och Skogsfrisk, naaajs. Det kan hända att lite bilder från detta äventyr kommer upp senare.

Ingen aning om vad som händer idag, har iallafall fått min almanacka och den är toppen sitter och skriver i allt som är inplanerat så att jag ska glömma bort att jag inte har något att göra idag.


Mina finkläder, mjau

/ Q

En förfrågan

Jag är väldigt arg just nu. Mycket för att sponsorer och Micke A sviker Bajen när de behövs som mest. Micke är väl ingen stjärna, men ändå. Skapa oro inför ett derby känns ju lagom orutinerat. Dessutom känner jag ett fasansfullt hat mot halmstadpolisen och övriga idoter som ska finnas där för samhällets säkerhet men som istället skadar det om och om igen. "Hulliganer i uniformer" skrevs det på vår Grönvita hemsida. Kan bara hålla med. Ska bli intressant att se hur morgondagens match kommer att se ut, främst på planen men även från läktarsidan och "säkerhets"sidan. Tappa tron på polisväsendet är väl inte särskilt bra men det är ett faktum att det är just så det har blivit - från mitt håll. Jag vet inte om det beror på låg självkänsla för dessa poliser? Men det är ett faktum att det bara är en väldigt liten människa som kan missbruka den lilla makt han faktiskt har på ett sådant sätt.

Jag undrar om de som gäller de flesta dommare även gäller en del poliser och väktare? Att de helt enkelt aldrig fått fatta några beslut i sina liv och därför söker sig till yrken där man har en makt och sedan totalt missbrukar den. Kanske blev ni alla valda sist på idrotten? Men är det verkligen en anledning till att förstöra för alla runt omkring sig? Det var inte vi som gjorde så att ni fick stå kvar där och skämmas när alla andra fick vara med och spela på skolrasten.

Media - vad ska man säga? Ni är värdelösa och vilken dag som helst skriver jag en bättre tidning än ni gör. Tack vare er så blir det bråk och skandaler. Hur kan ni på sportbladet sova om nätterna? Det här handlar inte bara om det ständiga gnället på Bajen utan även på alla era otroligt omogna löpsedlar om att Danmark skulle vara lillebror och att Sverige borde köra över dom även fast att Danmark har ett bättre lag på nästan alla positioner. Sen ställer jag mig frågande till hur man kan fortsätta hylla en spelare som Zlatan som faktiskt inte presterar i det Svenska fotbolls landslaget? Att dela ut plus och getingar är bevisligen något ni gör innan avspark för annars är det omöjligt att vi sett på samma mactch.

Jag har iallafall skickat ett mejl till Svenska fotbollsförbundet nu och frågat hur mycket dom fick i böter för matchen mot Albaninen då det var ett xantal bengaler på läktaren. Ska bli väldigt intressant att få ett svar - om dom nu besvärar sig med detta.

Fallout nu.
Later / Q

Fullt ös

Jaha ni, var uppe med tuppen imorse klockan 6. Somnade sent igår av någon anledning så det har straffats idag. Dock var jag fräsch (?) och pigg på jobbet och det gick jättebra idag. Trivs verkligen superduper mycket. Kom hem med tre tåget och det var bara att springa hem till Camilla. Dock mötte jag Robert på vägen och gjorde ett depåstopp hos honom. En kopp kaffe och vuxensnack med tanke på att vi båda huxflux hamnat i arbetslivet var det som gällde.

Sen var det hem till Camilla som gällde. Satt och snackade och chillande en stund innan det var dags för mig att bege mig hemmåt. Hann knappt lägga mig ner i sängen innan det var dags för att hoppa in i duschen och försöka få orning på mitt idag hopplösa utseende. Nu bär det strax av till Sarah för middag och sedan tror jag att det blir party i sorunda. Allt är väldigt osäkert. Men lets tagga liksom. Det är dags att styra upp även fast jag bara vill sova.



Slänger upp denna låt eftersom det var den vi shakade till hela sommaren i spaninen! Fick sms av Maddis
idag också, tydligen röj i staden med stort S. Skulle vara hur najs som helst att haka men jag har åkt nog med
tåg idag känns det som. Nej nu jävlar, dags att sluta gäspa. Nu kommer Angie!

PuSS / Q

MHmm

Sometimes you just feel tired, feel week.
When you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you.
Gotta find that inner strength
And just pull that shit outta you
And get that motivation, to not give up
And not be a quitter.
No matter how bad you wanna just fall flat on your face
And collapse.

 - Eminem

/ Q


Det går mot ljusare tider

Rubriken är väl egentligen inte helt riktig med tanke på att det bara blir mörkare och mörkare för varje sekund som går. Vintertiden är nära mina vänner, jag hoppas på mycket snö det här året! Anledningen till den något missvisande rubriken är att det ser ut som att mitt liv börjar ordna upp sig sakta men säkert. Var och jobbade min första dag och det gick jättebra och var hur kul som helst! Jag är också välkommen tillbaka så det känns riktigt läckert! Hoppas att det fortsätter att funka bra för då kommer jag att jobba 5 dagar i veckan nu ett tag fram över. UNDERBART! Jag är verkligen sjuukt glad.

Har hunnit med lite annat idag också även om jag var helt slut när jag kom hem igen. Satt och snackade med Mr K ett stund eller rättare sagt i 40 minuter vilket var mycket naajs. Han är ju hur grymt bra som helst. Dags att slagga för min del, känner mig helt slut ocg imorgon väntar nya äventyr på jobbet. Tydligen ska jag på fest imorgon också men vi får väl se lite hur det blir med det. Det lutar åt partaj imorgon iallafall.

Nej men natti sucker´s, hörs! / Q


Ja ni, min dator är fortfarande lite väck så jag får sitta på en annan och
där är det bara gamla bilder som finns att hitta. Nyår för jävligt lägesen är
detta. Fan vad snygg jag var alltså..

Bröllopsfotografen

Imorse blev det haninge med Odel och David, myspys. Måste säga att Odel borde söka till idol. Riktigt sköna lirare det där.

Nu sitter jag här nyduschad och steker med en kopp tee. Har vart bio med min kära vän Therese och det var riktigt mysigt faktiskt. Filmen var bra också, både skratt och lite depp - precis som livet. Vi avslutade kvällen med en liten promenix vilken var oerhört trevligt, tacksam för en vän som henne.

Är nervör inför morgondagen men det ska nog gå bra.
Håll tummarna för mig är ni schyssta :)

Godnatt nu!
/ Q

Pinsamma sportbladet, aikare and so on

Jag vill varna gnälliga och pinsamma gnagare, snutar som misshandlar och vår alldeles egna Lühr för lite småtaskig läsning. Låt bli. om ni kan..

Jag tänkte bara säga att jag börjar lacka sönder på er. Sluta snacka om vilka som förtjänar att vara i allsvenskan. Hur fan förtjänar man det? Vi har haft ett tufft år och spelat ganska kasst till och från men om vi håller oss kvar så förtjänar vi platsen och anghängarna kan ni ju sluta klaga på eftersom att tydligen snuten gör ett ganska bra jobb med att spöa Bajens säkerhetsansvarig bara för att dom känner för det. Skjut en snut tifot var idiotiskt men hur jävla bra är polisen egentligen? Är det konstigt att det uppstår hat eller? Hoppas dom jävlarna som gjorde det här själva utsätts för en liten 3 mot 1 misshandel med batong.

Till idioten som skriver i sportbladet, Lühr, kan man ju bara säga buhu, cry me a river. Du är slut, du är pinsam och patetisk. Kunskap om fotboll? Njaa. Du har klankat ner på Bajen konstant så  hur vore det att fokusera på något annat ett tag? PINSAAAAAM är rätt ord.

Till er söta gnagetfans, jag hoppas att ni förlorar guldet. Hellre Glenn än er. Dom orden borde ju bevisa hur jag känner för er med tanke på att gbg ligger jävligt högt på listan av most hated.

Annars kan vi väl säga såhär, om vi och dif åker ut så får ni ha en sån trevlig allsvenska med ett publiksnitt på 2000 människor. Det enda som är positivt iafll vi åker ut är att ett lag som gnaget men även alla andra kommer att torska stora summor pengar, Fotbollsförbundet kommer gå back och vilka fan ska disciplinnämnden gnälla på?
Sopa, Idiot, Bondjävel.

Over and out / Q

uuuh happy day

Dagen har vart grymt bra av flera anledningar men mer än så får ni inte veta. Kan ju iallafall tala om att jag och Daveman käkade pyttipanna och kollade film på morgonkvisten (runt 2) och att jag sedan visade honom hur man spelar fallout, eller aa visade och visade han fick göra en egen gubbe. Vi mötte sedan Odel för sushi och sen bar det av hem till pannkakor för min del. Fattar mig inte på råfisk. Jag ska ju passa på att erkänna att jag själv har spelat en del, ganska mycket faktiskt. Sitter här med hörlurar och dosan brevid mig och känner mig allmänt nördig typ som en teknikare.

Det finns ju lite småsaker som gör att min dag inte bara har vart bra men jag tänker skriva ett nytt inlägg om det för detta ska fan inte förpestas!


Kan ju slänga in en jättefin bild på Linda, mig och SanSan också. Se så
glad jag kan vara när människor omkring mig inte jäklas. Vi befinner oss på
Hard Rock i London när denna bild togs, memorys my friends.


/ Q

Yeah yeah, wow wow

Snart kommer Daveman över på filmfrukost, lite najs. Hoppas bara att jag har någon bra film. Sen måste jag nog ut o ta en promenad eftersom att mitt snus snart är tvärslut, ruggit illa. Skulle egentligen ha åkt upp till skolan imorse för att snacka med Lasse men mitt sällskap Angie och Sarah bestämde sig för att åka till IKEA så att dom var där klockan nio. Fetdiss på att åka till skolan klcokan 8, så tidigt var jag inte ens där när jag gick där. Illa. Hade fan också velat åka till IKEA eftersom att jag har lite jag behöver köpa men tydligen var man inte välkommen att haka :P haha.

Jag och Angie var btw och käkade lunch på gymnasiet igår, busigt va? ;)


Riktigt tunglåt!

/ Q

Du





"Förändringen du söker finns inom dig själv"


Bekänn dina färger

En låååång dag har passerat som har innehållit arbetsförmedling, fika med sötisar, en jävla massa fallout 3 och tyvärr Bajens sämsta match hitills. Jag är ledsen över att jag går så hårt åt mina annars älskade spelare men idag var under all kritik, hur som helst så är det nu det är dags att bekänna färg. Jag är grön&vit även om det skulle råka bli superettan nästa år.

Biljetter kirrade till derbyt. Vi får se hur det går. Hoppet är det sista som lämnar kroppen, eller?


Det här är btw Elton Igor Armas. Första gången den lilla jäveln visas i bloggen.
Kraken är snäll när han sover annars brukar han köra sneekattacks på mig
(och ja, jag är medveten om att min stavning inte är så greeejt men jag är trött
som ett as för andra gången idag)

Sov sådär typ / Q

Godmorgon Sverige!

Är äckligt sjukt jävla as trött så jag tänkte bara lämna ett livstecken.
TJENNNA!


Jag och Ida steker lite vid polisbilen i Alicante. Gangstas for life..

/ Q

Shit vad tungt det är att vara arbetslös

Nu har jag kirrat alla dokumänt så som CV, Stipendium, GNY-intyg, Arbetsintyg and so on för att ladda inför arbetsförmedlingens grupparbete imorgon. Det gäller att vara förberedd. Nu ska jag besöka arbetsförmedlingenshemsida och checka min profil sen blir det in i mörkret med fallout 3. Är det någon som vill hitta på något sen?

/ Q

Dunder helg

Måste börja med att gratta min älskade pappa som fyller år idag, grattis grattis!!

Min helg hitills har vart toppenbra! Fredagen spenderades hemma hos Bea och Lii. Lekte lite med Lii och busade som aldrig förr men sen när det var dags för henne att knoppa satt jag och Bea med en varsinn rom&cola och smuttade medan vi pratade. Somnade väl runt 4 så när Liisan väckte mig vid 9-10 var man inte så jävla kaxig. Hur som helst var det jättekul attt hänga där och på köpet fick jag mina naglar fixade, greeejt!

Lördagen spenderades på olika ställen men mestadels hemma hos Farmor där det bjöds på sydfranskgryta och någon supergod tårta till pappas, crilles, mammas och min ära. Alla har ju gått och fyllt år den senaste tiden och tillsammans är vi 150 bast, det är inte illa pinkat. Även detta släktbesök var jättetrevligt. Jag pappa och Örjan drog igång historiesnack men alla andra var inte så intresserade. Finska vinterkriget och bortdrivandet av indianerna var det uppenbarligen bara vi som hade ett intresse för. Efter detta bar det av till Sarah för middag och mys i Angelicas ära. Robert och Anton joinade när det vankades mat men så fort det var uppäten så var dom "tvugna att gå" eller så kanske dom inte ville hänga med oss helt enkelt (?) Felicia joinade på kvällen och utan grabbarna G blev det ändå grymt najs. Vi snackade om allt från smink och spöken till värstasmärtannågonsin och framtidsförhoppningar. Grymma vänner och familj, mhhhmm.

NU har jag fett brådis, Jeppa kommer och hämtar upp mig om 25 och jag får tydligen inte ens vara några sekunder för sen. Vi ska åka och kolla på när P kör rally, ska bli as kul :) Ska bara slänga ihop lite kaffe i en termos och klä på mig sen kör vi järnet, eller aa P iallafall.


Vi hörs senare, puss / Q

Fredag hela veckan

Nu har jag borstat tänderna och klockan är bara kvart över tre. Det är ju helt underbart. Dagen hitills har gått upp på att slakta supermutanter och as stora kackerlackor. Jag har inte haft lust att göra något av det som erbjudits annars eftersom det inneburit att gå en jävla sträcka i skitvädret. Men nu mina vänner har jag snart inget val, har nämligen lovat att gå ut med hundarna så det är bara att ta på sig varma kläder och traska ut med ett leende på läpparna.

Eftersom att inget verkar hända idag så har jag beslutat mig för att dra in till sthlm. Fredagsmys med Bea och Lii låter inte helt fel i mina öron.


Slänger in denna underbart heta bild för att påminna om bättre tider.

Puss / Q

Att vara eller att inte vara

Jaha ni, även denna dag har vart aningen seg. Har suttit och häckat hos Robert tillsammans med honom och Anton i några timmar. Mer än så har inte hänt denna underbara dag. Vet inte vad som händer senare heller, ska höra av mig till Jennifer iallafall men sen får vi se vad som sker. Jag är lite sugen på att göra något galet men de suget är det antagligen inte många som delar.

Jag har vart osams med min katt hela dagen eftersom han har lekt bort min snusdosa, tur att min kära vän hade backup annars hade jag legat och skakat på golvet vid det här laget. Jävla katt. Nu försöker han bli kompis med mig igen men det kan han ju fetglömma. Det kommer dröja många timmar innan jag ens kommer göra ett försök att klappa honom, det ska han ha klart för sig.

 Kan väl förstå om ni tycker att jag är allmänt psyko nu och det är väl inte så konstigt om jag skulle vara det när abstinensen bara växer och växer. Nu tänker jag spela lite fallout tror jag eftersom att det inte finns så mycket annat att göra.

Life suck's. / Q

Ack så många frågor

Kom precis hem från fiendeland efter att ha sett sweden vinna stort i en helt obetydlig match. Hade vart najs om dom hade kommit på hur man skulle näta en aning tidigare. Hann med middag hos Bea & Lii också. Det vart inte bara tacos utan också lite memory med Lii samt en redogörelse för allt som ungen har i sitt rum. Lii är världsbäst och sanningen är den att en kram från en söt liten unge ibland är det enda som behövs för att man ska må bra igen. Älskar dig kusinvitamin.

Under matchens gång dök det upp några frågor i mitt huvud:

1. Vem springer mest under en match Isaksson eller Zlatan?
2. Hur mycket böter blir det nu för Svenska fotbollsförbundet med tanke på de bengaler som
förekomm under matchen? Ska bli intressant att se äckeldisciplinnämndens reaktion (som säkert uteblir
totalt om dom inte lyckas fastställa att det var några Bajare - då jävlar blir det böter)
3. Varför envisas människor som inte kan en skit om fotboll med att gå på fotboll?
4. Var det fler albaner än svenskar på matchen?

och till sist den viktigaste frågan

5. Måste verkligen alla dommare vara så sjukt kassa? Kan det inte vara någon som åtmistone gör 50% rätt?

Nej nu blir det nattinatti efter en mysig dag med Ida och familjen, på återseende.


Kommer alltid finnas vid din sida snuttegull, let me know ifall någon
bråkar med dig på dagis ;)

Purre / Q

Får göra det bästa av det

Ska snart sätta mig på tåget in till sthlm för att möta Ida. Ska bli kul att träffa den jäveln igen men  det är aldrig skoj att åka tåg ensam. Tar fan med mig min bok och sitter och nördar lite. Förövrigt då; ska på Sverigematchen ikväll något som jag verkligen inte vill men har man lovat mor o far så håller man det. Äckel svenskfotboll.

Ska hinna med lite presentköpande, fika + middag hos Bea innan matchen. Det kanske blir bra iallafall.
Hoppas att Charlie mår bättre snart och att Bajen stannar kvar i allsvenskan - det är allt som betyder något just nu.


Hittade den här bilden på mig och min gangstersyster. Fan vad snyggt -
allt har inte blivit värre med åren och tur är väl det.

/ Q

One Charlie Davies, There´s only one Charlie Davies

Jag finner inga ord just nu. Hoppas bara att allt går bra för vår älskade Charlie.



Glömmer aldrig vad du gjort för Bajen.

/ Q

Cry me a river

Idag har jag hunnit med en hel del och är därför stolt över mig själv. Jag är fan jävligt effektiv när jag väl sätter igång. Har beställt en almanacka också som jag designat själv. Kommer mötas av en grönvit underbar sak med texten "just idag är jag stark" varje gång jag ska kolla veckan.

Snart kommer Sarah och plockar upp mig sen ska vi ut till Fanny för kvällskaffe och efter det till casa del S&D för att kolla film, rycktas om skräckis! Kan bli en lååångnatt.


Eftersom att jag fortfarande känner mig väldigt less på allt skit i denna underbara
stad så passar jag på att slänga in en skönlåt som förklarar mina känslor för era
sorliga jävlar lite bättre, cry me a river.

/ Q

Uppe med tuppen!

Jag kom precis ut ur duschen efter en kall men skön morgonpromenad. Nu spelas Justin T och jag ska försöka få i mig någon äcklig proteindrink eftersom jag inte orkar fixa frulle. Angie kommer och plockar upp mig om cirka en halvtimme och då bär det av till arbetsförmedlingen för inskrivning. Ska försöka hinna på bokia också eftersom jag känner stort behov av en almenacka och någon ny bok.

Det lär ju hinna bli en kaffe eller liknande också, faktum är att jag håller på att somna. Det är illa. Sarah lär ju möta oss (kanske Fanny också?) nej men herregud nu svamlar jag ju bara. Kan bero på att morgonsnusen fortfarande ligger i dosan och trycker.


Ja på denna bild ser ni mig och Camilla mitt under en karatefysträning.
Saknar dig C, ring mig så bestämmer vi något!!

Botten upp! / Q


Game day

Dagen fortsatte i samma anda som den började. Väl hos mig hann vi med lite sällskapsspel och sen bar det av till Sarah för att spela Crash. Dock sög jag på det och självförtroendet sjönk i botten - så jag lämnade. Att förlora är inget för mig helt enkelt.

Nu fick jag en släng av depparsjukan. Det är väl lätt hänt när man inte har jobb, studier, körkort, pojkvänn eoch en pajad rygg som gör det nästintill olidligt att träna. Ska lägga mig och läsa sen slummra in (om jag inte fastnar vid fallout) för imorgon ska jag minsann göra lite nytta ska ni se.


Lite såhär känner jag mig.

Later / Q

Spraya på

Halv nio imorse hämtade Fanny upp mig. Med tanke på att jag gick upp fem i halv så hann jag ändå ganska bra. Vi började dagen med att äta frukost tillsammans samt snacka lite skit om allt som kändes behövligt. Efter det mina vänner har vi spelat Bubble Struggle ändå tils nu och något säger mig att vi inte är klara ännu. Hur som helst, nu ska vi hem till mig för att äta middag som pappa har lagat åt oss. TACK PAPPA! Efter det blir vi joinade av Robert och Anton och sen får vi helt enkelt se vad som händer ikväll.

Humöret är hyfsat idag trots att jag är riktigt trött och har ruggit ont i nacken och ryggen. Men allt kan ju inte vara bra, det skulle ju vara så jävla fel.

Nej nu bär det av.

/ Q

Spraya på

Halv nio imorse hämtade Fanny upp mig. Med tanke på att jag gick upp fem i halv så hann jag ändå ganska bra. Vi började dagen med att äta frukost tillsammans samt snacka lite skit om allt som kändes behövligt. Efter det mina vänner har vi spelat Bubble Struggle ändå tils nu och något säger mig att vi inte är klara ännu. Hur som helst, nu ska vi hem till mig för att äta middag som pappa har lagat åt oss. TACK PAPPA! Efter det blir vi joinade av Robert och Anton och sen får vi helt enkelt se vad som händer ikväll.

Humöret är hyfsat idag trots att jag är riktigt trött och har ruggit ont i nacken och ryggen. Men allt kan ju inte vara bra, det skulle ju vara så jävla fel.

Nej nu bär det av.

/ Q

Efterblivet

Fanny och Jennifer kikade förbi ikväll, det var trevligt. Kvällen spenderades sedan med mamma och pappa framför söndagsfilmen följt av fotbollskanalen där en intressant tanke växte:

Tänk om Lasse Lagerbäck skulle ta över Bajen?

Hur skulle vi ställa oss till de egentligen..



Sovgott eller nått / Q

Hot and cold

Igår blev jag kidnappad av Sarah och meddragen till Kroken för finmiddag tillsammans med mina närmsta, tack så fruktansvärt mycket för det. Ni är bäst helt enkelt. Efter det drgog vi till Sarah och Daniels cribb för att dricka lite skumpa och mysa med rosen nu även kallat snigelcirkusspelet. Tim och Petter joinade och vi hann med lite fotbollsprat och engelska sagor. När det vakandes TG för de andra valde jag och Petter att traska hemmåt och det är ett beslut jag inte ångrar. TG är lika med ångest och det kommer att krävas mycket för att jag ens drar dit på den välkända halloweenfesten.

Dagen är seg och jag vet inte om det kommer bli så mycket mer fart och fläkt. Hoppas på att något händer iallafall, tills dess blir det addictinggames.com och fallout 3. Ska ta Petters tips och vara ond. Jag känner mig nämligen som en ganska ond människa idag.


Vart tog alla vänner vägen?

Fuck off / Q

Så det kan gå

Jag kan väl bara nämna att gårdagen var riktigt spännande. Snigelcirkus, öl och goda vänner. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra men jag vet att jag ska göra något - jag är lika förvirrad som ni.



Don't wait up / Q

Glöm inte bort

Idag fick jag ett väldigt upprörande sms angående Bajens böter för främst Gaismatchen. 80 000 kr fastställs och det är någon man "ska vara glad över" med tanke på att disciplinnämnden även hotat med spel för tomma läktare. Häxjakten vi trodde var över verkar knappt ha börjat. Vi glömmer gärna att två difare springer in på planen, vi glömmer gärna när någon ur gnagets firma dödade en ur änglarna under uppgjort bråk, vi glömmer när gnaget stormar Bajen så väl som under träningsmatcher som seriematcher, vi glömmer bengaler som kastats in i publikmassor, vi glömmer att glenn sparkade på stolparna, vi glömmer att gais fuskat med arbetslicens och vi vill gärna inte bli påminda om att dif bar lika stort ansvar som Bajen under kaoset 2006.

Däremot hotas de hit och dit om poängavdrag och spel inför tomma läktare eller varför inte skyhöga böter varje gång Bajen gör något som inte gillas av de som hatar oss.

Jag tycker att det är så otroligt att det ska få gå till på det här viset, där med inte sagt att jag försvarar allt dumt som ett väldigt fåtal "Bajare" gjort. Dessa idioter kostar oss pengar och skapar problem, men det är inte dom som bär skulden för det som drabbar Bajen jämt och ständigt utan det är några helt andra som bör känna en jävligt stor skuld till att våldet escalerar.

Att som ordförande i Bajens styrelse gå ut och säga att laget inte förtjänar en allsvenskplats på grund av dess anhängare är som att kasta sten i glashus. Hur kan man förvånas när man sedan blir hotad? Det ställer jag mig väldigt frågande till. Tack för att du lämnade oss herr ordförande, du är inte saknad.

De som bär ansvar för att detta händer är dom tre "giganterna": Svensk fotboll, disciplinnämnden och massmedia. Det är tack vare er som det hela tiden trappas upp. "Älska fotboll" och "Tillsammans för en positiv supporterkultur" är rena skitsnacket. Det faktum att vi just älskar fotboll är själva anledningen till att stämningen blir upprörd, ni skadar ju något vi älskar om och om igen. Det är uppenbart att ni vill få ur Bajen ur allsvenskan av någon anledning som jag inte är intresserad att höra på. Det ni dock ska ha klart för er är att fansen gör fotboll till vad det är så ge fan i att hacka på de som gör att Svenskafotbollsförbundet ens existerar.

"Så länge vi står här på läktarn, kommer fotbollen aldrig att dö. Supportrar får sporten att leva, försök aldrig stoppa vårt stöd"




Sov gott alla Bajare / Q

"Som i nynäs, där sätter man på folk titt som tätt"

Har haft en underbar dag med Angie och Sarah. Vi har shoppat som galningar, suttit och snackat om allt möjligt och bara haft det grymt. Men än är dagen inte slut, nu bär det av mot Heron City för att se "Flickan som lekte med elden"

Ha det skit!



/ Q

Med nöd och näppe

Ska upp om cirka sju timmar men har inte kunnat slita mig från datorn. Blev fast i äckelspelet bubble struggle och har vart det i 5 timmar nu. Annars har den här dagen sugit som aldrig förr. Var länge sedan jag var så förbannad som jag har varit idag. Det beror på trehundra miljoner anledningar men främst att människor aldrig förändras och att äckelnynäs remains the same. 3 månader borde ha gjort något med människor men uppenbarligen inte. Jag längtar härifrån mer än någonsin och då kom jag ändå hem för knappt en vecka sedan. Många människor gör en besviken helt enkelt. Det som är trist är när människor överraskar en på ett negativt sätt. Jag måste lära mig att se människor för vilka de är och inte för de jag önskar att de vore.

Några ljus finns det iallafall i mitt liv och det är dom jag ska hålla fast vid. Er andra tänker jag från och med nu prioritera lägre även om det kommer att vara svårt att sluta bry sig. Imorgon väntar en underbar dag med fantastiska människor och jag hoppas att det känns bättre då. Tack till er som faktiskt finns där och inte bara säger det. Sarah du är min ängel och det är skönt att ha en vän som Marcus som faktiskt kan få en att tänka på helt andra saker. Vet inte ens om han förstår själv hur grym han är.

Jag vill också tacka Angie som joinar mig imorgon klockan 9 för hundpromenad. Det känns toppen att ha lite sällskap och kanske slipper man till och med bajsplockningen, haha.

Mamma och pappa ni vet att jag älskar er även om jag stänger in mig på mitt mörka rum istället för att hänga i tvsoffan mer er.

Ni som är ruttna kan ta er i röven och till er andra,
tack.



/ Q

Jag vaknade en morgon

Klockan är närmare eftermiddag än morgon men trots detta så har jag precis lyckats klä på mig lite och göra mig redo för en ny underbar dag, yeah right.

Ska iallafall springa ner till Robert nu, vi får se vad som
händer idag. Hoppas att Anton joinar iallafall.

 

 


Hate the game



Glöm aldrig vem du var.


Fika klockan 12

Att inte göra någonting passar inte mig alls. Jag får panik och har redan erbjudit mig att hjälpa till med skolarbeten som jag för bara några månader sedan inte skulle göra för alla cash i världen (liten överdrift)
Livet som ARBETSSÖKANDE suger fett och inte blir det bättre av att alla polare jämt har något planerat eller inte vill hänga med mig. Buhu.

Idag var det iallafall fika som stod på schemat vid 12 snåret. Mötte upp Anton och sällskapade och väl på Thorsan bildade vi crew med Matilda, Linda, Jennifer och Robert. Trots att jag inte kan äta på grund av min djupa depression (ytterligare en liten överdrift) så var det trevligt må jag säga. Traskade hem med Matilda och pratade vuxenstuff så som lån och lägenheter. Är det okej om jag blir 7 bast igen? Shit vad livet lekte.

Väl hemma la jag mig i sängen någon timme för att klura ut nya äventyr men det mest spännande jag kom fram till var att sätta mig vid datorn för att spela lite Warcraft. Jag slaktade men ledsnade efter 2 timmar. Så nu sitter jag här och väntar på min kvällsdejt med Sarah, Ben&Jerry. Det blir grymt ska ni se.



Later then / Q


Underbara Nynäs

Nu vill jag dra igen.



punkt

ÅÅÅÅH VAD PINSAMT

Fan vad jag hatar alla andra lag i allsvenskan. Samtliga verkar ju ha efterblivna supportrar. Jag menar kom igen, seriöst. Det kan ha vart lite småkaos runt Bajens senare matcher men det är ju långt ifrån alla som håller på och sabbar. Samma sak händer i alla storklubbar dock är det Bajen som äckelförbundet och disciplinnämnden hatar. Ni som inte kan något om fotboll kanske bara bör hålla käften ett tag? Vore skönt att slippa fjortisgnagare som tror sig veta något om vad fotboll verkligen handlar om (detta är inte menat till alla som håller på fel lag utan enbart till de som vägrar inse att ni står för minst lika mycket kaos som vi)

Kan ju bara säga, cry me a river.

In i duschen nu föär snart kommer Stina och plockar upp mig.
Puss


Än rullar vågorna

Lycka, vad är det? För någon kanske det är att vinna på lotto, för en annan att finna en sjlasfrände. För mig stavs lycka Hammarby. Äntligen äntligen. Vinst idag och jag vill gärna tro att det beror på min närvaro. Dock skulle de ansvaret vara tungt att bära.

Det enda jag vet just nu är att det bara finns en kärlek i mitt liv. Grönvita systrar och bröder från söder, jag älskar er och vårt underbara lag. Vi ska nog klara det här, än rullar vågorna.

Tack Simon. Du är grym.

 

/ Queen


Just idag

På med tröjan. Nu kör vi.

Äntligen ska jag få stå på Söderstadion igen. Jag är övertygad om att jag kommer gråta under "just idag". Snart kommer skjutsen och sen är allt som vanligt igen. Det finns bara en plats på jorden där jag mår så där snuskigt bra och det är dit jag ska. Kan knappt förstå att det är dags för match om mindre än två timmar efter över 3 månaders väntan.

Nu får det bära eller brista..

Tack för igår ni som var med, jag har saknat er grymt men nu känns allt konstigt igen.
Jag löser det någonannan dag för nu finns det bara en sak som är viktig. Vinst.



Later / Q


Gamla rutiner

Håller på att försöka lära mig att skriva med åäö, det är inte lätt ska ni veta. Dagen har vart lagom seg och underbar hitills. Snackat med lite vänner och längtar efter ikväll samt imorgon. Imorgon är det Bajen med mina bästa vänner i P & Jeppa, shit vad det ska bli underbart. Har en del att uppdatera med men nu måste jag hoppa in i duschen. Om en halvtimme kommer Sarah och Robert. Dags att fixa sig for avgång vid sex (eller sju?)

Vi ses ikväll.. party like a rockstar. fuck ja.

/ Queen

åäö

det kommer att ta ett tag att vänja sig vid dom tre nya bokstäverna..
men det kommer.

Tja förresten!

Tjadå!


RSS 2.0