Fan vad jag hatar att komma pa rubriker

Nu sitter jag pa mitt inte allt for valtrimmade ass igen och glor in i skarmen. Vid min sida har jag Linda och det ar alltid trevligt med lite sallskap. Vi har faktiskt kopt gymkort har och igar korde vi ett valbehovt och efterlangtat pass. Tror dock aldrig att jag har svettats sa mycket i hela mitt liv. Det var ju inte dirr dromlage for att ragga pa dom hetingar som utovade thaiboxning precis i rummet intill. ah andra sidan gar man inte pa gym for att ragga, inte jag iallafall. Tro det eller ej. 

Festen i onsdags var kul trots omstandigheterna och vara skanepolare verkade ha det nice ocksa vilket alltid ar trevligt. Ska se till att adda som javlarna men eftersom att jag har hans namn pa mobil och inte kommer ihag det sa far jag helt enkelt vanta tills nasta gang. 

Snackar med farbror Crille pa fb och han stallde fragan om jag var full enbart for att jag skrev hur mar du tva ganger. Shit assa. Ni maste forsta att man blir forvirrad har i hettan.

Amanda, jag har fan battre koll an dig men det ar ingen big deal liksom.
Kande bara for att meddela er alla om att jag ser er hela tiden, MUHAHAH!

Nej, vi kommer ingen vart. lika bra att lagga ner. smell you! / Q

Det som hander i Torrevieja

Stannar antagligen inte har eftersom att alla kan lukta sig till roligheter (ar det ens ett ord?) och skandaler. Vi ar forovrigt ganska skotsamma sa det finns inte mycket att prata om. Det ar mojlgit att det var en liten logn. Felicia lamnade oss i natt och nu ar jag fast har med Ida, Cissi och Linda. Vilket faktiskt kanns valdigt bra. Ikvall ska vi till jobbet for att hanga och festa litegrann med malmo ff som vi traffat har. Dom var faktiskt ganska skona for att komma fran danmark och dessutom tycker dom att jag var lite sma speciell med mitt stora intresse for fotboll, mitt hat till shopping och mitt snusberoende. Dock kan det inte ha vart sa illa eftersom att dom ringde for att se om vi skulle traffas igen. Ikvall blir det skandinavisk kvall pa perla vilket passar oss perfa. Skagen och kanske smorgastarta ar aldrig fel. Imorgon ska jag och Linda borja gymma ocksa, skoont.

Fick en mindre chock idag nar jag loggade in pa fb. Helt galet ma jag lova och jag far helt enkelt beratta mer sen for jag har en del att fixa under min vistelse pa datorn. 

Forovrigt ar jag i chocktillstand med tanke pa allt som hander i Nynas. Vi far se hur saker och ting loser sig om det nu gor det overhuvudtaget annars ar det bara fuck off som galler.

Funderar pa om jag kanske bara ska hem och vanda i Sverige for att sen aka tillbaka. Har har jag jobb och redan bekanta och det ar mer an vad jag har hemma (nu pratar jag om jobbet saklart, saknar ju allla mina gullisnutt vanner hemma och givetvis mor&far moltas&igor och mitt alskade Bajen) men pengar ar ocksa viktigt. Vi far se hur det blir.

Bye bye / Q

Fredagsmys

Ja fredagsmys var det igar och inte idag eftersom att det var fredag igar och inte idag. Tankte att jag var tvungen att forklara detta da alla inte ar lika smarta som jag ar. Igar stannade vi alltsa hemma och sag pa film samt kakade lite gott och bara myste. Det var mysigt men ikvall blir det andra bananer. Linda och Cissi (Idas kompisar) kommer strax till vart lilla paradis och da blir det till middag ute och sen till Perla Lounge (vart jobb) efter det antar vi att det blir bargatan for att avsluta kvallen pa 222 dar det redan finns massor av minnen. Det kommer att blir grymt, det vet vi alla.

Igar pratade jag med min mamma i telefon. Bea och Lii var hemma hos oss och jag ville prata med min kara kusin Lii eftersom att jag saknar henne litegrann men hon sa blankt nej. Hon ville inte prata med mig. Da sa jag till mamma att hon kunde halsa Lii att hon kunde ta sig i roven och att jag aldrig mer ville prata med henne. Lii ar 3,5 ar och jag borjar nastan kanna att det kanske var lite val hart sagt. Speciellt eftersom att mamma upprepade det hogt for den lilla. Hoppas hon inte ar bekant med uttrycket ta dig i roven sedan tidigare.. da kommer jag att ha en del att forklara.

Amanda, du vet nog svaret pa din fraga sjalv. Jag menar du kanner ju mig val.

Just nu sitter jag och Felicia och snackar skit om en tant som sitter har och skriker. Spanjorer har inget hyffs assa. Men vi vill vara diskreta och skriver pa msn. Annars sa ar det farmvillage som tar upp min tid nu. Fan vad kul det ar. Jag hoppas ocksa att Mr TT ska lagga till mig pa fb men det ar mojligt att han langar en diss. Vem vet, vara andra vanner har iallafall hyffs och nu har vi kontakt med dom forevigt. MUHAHAHA!

Vi hors mina vanner.
CARTOFFEL! / Q

Vilket jävla jobb

Jaha mina vanner nu ar det sa att det ar mycket som har hant under de senaste dagarna och det har vart allmant galet. Jag och Ida har fatt jobb pa en jattetrevlig bar/discotek som ags av en svenne. Alla som jobbar dar ar valdigt trevliga och vi betalar inte for nagoting vilket faktiskt kanns lite konstigt. Vart jobb gar i princip ut pa att festa och traffa folk. Vi ar promoters for Perla Lounge vilket innebar att vi delarut kort och umgas med folk folk for att de ska komma och festa pa vart jobb. Det ar ett galet jobb som kraver att dygnsrytmen andras ganska rejalt.

Hitills har vi traffat valdigt mycket nytt folk och det ar javligt kul aven om det faktiskt sliter pa krafterna. Vi har manga roliga handelser som jag nog skippar att skriva i bloggen men som kommer att eka i huvudet manga manga ar. Felicia trodde bland annat att Dublin lag i Tyskland och gjorde bort sig lite grann sa att saga. Hon markte inte hur fel hon hade forens dagen efter da jag papeka det for henne, da var skadan redan skedd. Vi traffade ett gang tyskar (som inte kom fran Dublin) och det forsta jag sa nar jag fick reda pa var de kom ifran var "jag har ingen cykel" (som forovrigt ar det jag kan saga pa tyska da min mamma lart mig det av nagon anledning) vi fick oss ett riktigt gott skratt och nar jag en minut senare vralade cartoffel (potatis) sa ekade skratten igen. Trots detta gick det VALDIGT bra med tyskarna och jag kanner mig allmant stolt over att jag inte drog upp Hitler.

Ikvall ar det skandinavisk kvall pa Perla med smorgastarta och Gyllene tider. Vi far se om alla vara nyfunna vanner dyker upp. Vi ska jobba en hel del nu kan jag tanka mig och det ar nagot vi ser fram emot aven om det innebar sena natter och annu senare mornar.

Vara liv ar galna.
Langtar hem ibland men inte alltfor ofta.
Hur ar det i Sverige?

Kul att hora att du kopt en bil P :)
Nej nu fick jag sms av Luke, dags for jobb kanske.
SAKNAR BAJEN som bara fan och det vet hela spanien efftersom alla fragar om min tatuering.

Ring eller smsa garna
Puss  // Q

Den bittra sanningen

Sitter har mitt pa stralande dagen och lokar farmskit pa fb. Jag fattar ingenting men det beror pa att jag ar for smart for den dar skiten. Jag ar inte helt ensam har ska ni veta utan Ida och Felicia sitter har bakom mig och knackar mig pa ryggen titt som tett for att medela nagon sjukt viktigt info. Det nordigaste av allt ar att F skriver till mig pa fb fast att vi sitter en m ifran varandra.

Snart ar det stranden som galler dar det ska stekas. Insmorda i olja ska vi friteras i detta varma och nagot skona land. Dock ar inte allt frid och frojd. Det storsta problemet ar att folk gar sa fruktansvart langsamt. Ibland ar man osaker pa om de ror sig framat overhuvudtaget. Den klassiska tvarniten ar inte helt ovanlig heller. Man bli less, nastan gratfardig. 

Imorgon ar det party pa en skandinavisk klubb sa vi slipper alla spanjacker (som ar jattetrevliga ibland men yttrest sallan) Menar inte att lata ond (eller jo det gor jag) men dom ar bara javligt slisk och star typ 2 cm ifran en nar man snackar med dom. Min privata zon far ar inte diskutabel. Fucking inse. Sa kanner jag.

Namen smell you / Q

So sexy it hurts

Idag har jag kopt tre BH:ar (som alla satt ackligt hett pa min trimmade kropp) for endast 54 kr. Fattar ni, 3 BH:AR FOR 54 KR? Det ar inte bara sjuuukt billigt utan det andrar helt min uppfattning om detta land. Spanien ar bra igen trots sliskiga snubbar och tjuvar. Vi har forovrigt cirka 4495 kronor kvar att baxa for i den har landet for att det ska bli jamnt. Vi ar medvetena om att vi snor fran oskyldiga men vadfan, dom har sakert gjort nagot forjavligt i sitt liv som ar vart att straffas for.

Pelle och Annika lamnade oss idag vilket kanns lite boring men imorgon kommer my BFF och det ser jag fram emot. Nu kommer vi att ha besok i over en manad i strack. Det ska bli mysigt och antagligen ganska hektiskt. Nu har vi liksom chillat ett tag sa kanske ar det vi behover lite galenskaper och nya aventyr med vara kara mates fran Swedenland. Om ni inte vet vem min BFF ar sa kan ni ju typ leva utan den kunskapen.

Bajen krossade skansen horde jag pa p4 nar jag satt och lyssnade live i vart vardagsrum. Det var en skrackupplevelse att folja en match via radio, till och med varre en aftonbladet zoom men man tager vad man haver. Kan ju medela om att jag skrek, grat och hoppade omkring. Kanns bra. Just nu sitter jag faktiskt i mina otroliga nya Bajenshorts som sitter sa fruktansvart hett pa mig. Har ocksa fatt en ny 1897 troja av min alskade mor och det finns inget jag kanner mig vackrare i an Bajensfarger och texter. Tack sa mycket mamma.

Jag tycker att jag hanger med ganska bra i allt som hander i Newnoose och jag skulle antagligen kunna skriva lite skvallerinlagg trots att jag befinner mig faaar away men det tanker jag inte gora eftersom att jag inte lar bli sa popular da. Det kanske jag inte ar nu heller men bara for att jag har mojligheten att underhalla er mig elakheter sa betyder det inte att jag ska gora det bara for att jag sjalv sitter ganska tryggt.

Lite varker det i mitt hjarta nar jag ser bilder pa alla er
glada dar hemma men ni kan ge er fan pa att jag och
April (aka Ida) har minst lika fucking kul som er!

Bye then / Q


Har hander det grejer

Jaha sa nu sitter man har och slosar pengar pa att skriva massa skit till er dar hemma. Men det maste goras, tacka Gud for tekniken annars hade jag kant mig isolerad. Det som suger ganska hart for tillfallet ar att alla verkar ha glomt mig och inte hor av sig langre. Tack for det mina vanner, ni kan ju fetglomma att jag koper med mig nagra presenter till er. 

Jag har tankt valdigt mycket pa dom senaste snart 19 aren utan att komma fram till nagot speciellt men nu har jag kommit pa en hel del saker om mig sjalv och aven borjat forsta mig pa andra. Kanske var det som kravdes lite tid ifran alla masten och alla tjaffs och allt annat skit som har tvingats sig fast runt mig pa senaste tiden i Nynas. Det som kanns lite jobbigt ar att jag mer och mer borjar langta ifran Nynas, aven fast jag redan ar langt borta. Blir ni aldrig trotta pa var alskade stad?

Just nu har vi sallskap av Pelle och Annika vilket faktiskt ar valdigt trevligt. Vi har hunnit med att besoka bade vart tivoli och Alicante. Vi besteg det otroligt hoga berget med fortet pa toppen vilket resulterade i att det var extra tungt att springa imorse. Inte ens vid sjutiden ar man ensam pa strandpromenaden. Ungdomar som inte har hittat hem annu fran utekvallen sitter och hackar och kollar pa en som man vore dum i huvudet nar man kommer springade innan solen har hunnit ga upp. Men dom kan ju tycka vad dom vill. De verkar ju inte vara varldens mest kompetenta befolking heller. Jag fattar inte hur de inte kan fa lara sig engelska. Spanska och nagot javla ljudsprak som gar ut pa att harma katter verkar ju racka gott och val for spanjackerna.

Om nagra dagar kommer F vilket jag langtar som fan till. Det ska bli sa kul att traffa henne och vi lar ju hinna med att hitta pa ett och annat bus pa tva veckor. Nagot som redan ar bestamt utan att hon har nagot att saga till med ar att hon ska aka den ackligaste karusellen jag skadat med mig samt att vi ska besoka Pacha och den nyoppnade Skandinaviska klubben som vi blev uppraggade till idag. Ikvall blir det till att ata paella pa en av vara restauranger. Kanske unnar man sig en liten cerveza till denna nationalratt, vem vet.

Nej nu ar jag less pa att skriva.
Ha det skit / Q

Jag hinner egentligen inte skriva

Har bara stoppat i pengar foren kvart och har bara nagra minuter kvar sa jag tankte bara passa pa att saga att vi lever, fatt nagra solglasogon kompisar och att Idas mor och bror kommer och joinar oss senare idag. Forovrigt vill jag tacka er som kommenterar, det varmer.

P, jag ar oerhort tacksam for rapporten och om det ar sa bra som du sager sa hoppas jag pa vinst nasta gang. Jag ska vara arlig och saga att jag nastan grat igar for att jag sa garna hade velat vara inne. Till och med min mor var inne och hade tydligen satt dig bete dig som en huligan som vanligt (jag skojar) Ring mig innan nasta match sa jag far vara med och sjunga just idag.

Oliver, saknar dig ocksa. Ser framemot att hitta pa mycket galenskap nar vi kommer hem. Det blir grymt.

Soma, ja vi kommer hoppas jag. Jag ar snuskigt pa men som du vet ar inte alla vara vanner sa dar asbra pa att planera. Jag har ingen pojkvan eller nagot jobb som satter stopp utan ar ensam och arbetslos sa jag kan med noje agna mig at att gora paris osakert en vecka eller sa ;)

Jaha nej men kanske ska trana lite nu.
Far se om det blir middag ute idag, jag rostar for det
iallafall.

Ta det luuugnt / Q

Semi pro

Just nu sitter jag och lyssnar pa min favorit lat (the blowers daughter) och kanner mig lite sorgsen. Det kan ju bero pa att det ar en ganska sa sorlig lat. Kanske borde jag lyssna pa lite peppmusik istallet. Ja nu har mor min avslojat att det blir annu en resa till detta land innan tiden hinner sla 2010. Da for att kolla pa Barcamatch med mor och far over en weekend sa ni behover inte oroa er for att jag ska forsvinna i tre manader till. Innan nasta ar ska jag fan hinna med en del. Det blir till att dra till fucking Glen for att halsa pa Felicia och forhoppningsvis far jag med mig lite skona manniskor. Men man ska inte tro for mycket. Sen ar malet att hinna till Paris ocksa for att halsa pa min alskade van Soma som jag forovrigt saknar jattemycket och pratar med pa msn nu.

Vi har natt och jamt borjat hamta oss fran de traumatiska upplevelserna som drabbade oss for nagra soliga dagar sedan (var bara tvungen att klamma in att det fortfarande ar snuskigt bra vader har och aven fast vi har vart har i over en manad sa branner jag mig fortfarande konstigt nog) Igar kunde varken jag eller Ida sova sa vi sket i det helt enkelt. Det blev en riktig filmkvall med djungel George, Semi Pro (som by the way ager) samt fear. Fear var en san film som gar mitt i natten och som man vet att man har sett men man kan inte riktigt komma pa nar och vad som hander liksom.

Idag har vi som ni forstar dissat solen for att kolla upp lite saker har pa datorn och senare blir det nog en promenad med kameran som redskap (och tro mig, vi kommer att halla hart i den) Annars hander det inte sa mycket har eller det gor det val men det sager jag inte till er! En sak som var lite kul var att vi haromdagen motte en av alla morka man som saljer solglasogon, klockor, vaskor, smycken and soo on langst strandpromenaden. Eftersom jag har klivit sonder Idas glasogon och mina blev baxade sa var vi i stort behov av ett par ni brillor. Jag vet inte om han sag det pa oss men han kom iallafall springade till oss (kan bero pa att Ida lovade att hon skulle handla av honom for nagra dagar sen) Vi behovde inte pruta utan fick superpris pa en gang (sa fuck off K&J) jag behovde inte ens betala da. Han sa at mig att ta dom och betala senare. Fan vad kompis. Riiikig broooder. Och jag har betalat kan jag ju medela. Jag ar ingen tattare som sa manga andra..

P, nya shorts ska det absolut bli. Min kara mamma har kopt ett par vita at mig (Bajen ofcourse) Men ett par grona blir det forsta pa inkopslistan. Btw saknar jag er jattemycket. 

Annars haller jag mig ackligt uppdaterad om man vad som hander i Nynas och det ar skrack blandat med gladje. Vissa manniskor kommer man antagligen aldrig att forsta sig pa. Men allt det dar far vi ta nar jag kommer hem. Jag orkar inte nu helt enkelt.

Ha det skit, puss / Queen feat Apsnor

RSS 2.0