Vi gör så här..

Nu är det in i dimman som gäller. Snart kommer vår private taxi och hämtar mig och mina två kära vänner Robert och Felicia. Sen är det hem till Fanny för förkrök á la Sp3a feat Felicia och Anton. Tg efter det, då ses vi.. eller?


Så vi gör såhär, vi hörs senare..
Bilder och liknande imorgon.
Lets go fucking mental!

/ Q

Mösspåtagning


Ikväll är det röj.  Update senare..

PAAAAAAAARTY / Q

Hörde jag skål?

           

Frida Förskjutning and so on

Jag och Åsa har utvecklat ett nytt pluggsystem som involverar Regina Reaktionsbildning, Kaj Kompensation , Usama undvikande osv. Sp3a fattar. Jag är fruktansvärt förbannad just nu. Jag druknar i plugg och orkar inte ens skriva mer. Det enda som gör att livet är värt att leva är att både skansen och råttas torskade medans Bajen åtminstone tog en poäng. Hurra!

IN I DIMMAN IMORGON
VI SES PÅ TG KÄRA VÄNNER / Q


Riktig vänskap

felicia. säger:

*pisk*

erica - 63 säger:

jag blir kåt

felicia. säger:

aah ja med

felicia. säger:

av att piska alltså

felicia. säger:
 =D

erica - 63 säger:

jag föredrar att bli piskad..

felicia. säger:

vi är som gjorda för varann

erica - 63 säger:

det har du fan rätt i



Love you sopa / Q


Ibland är facebook bra för mitt självförtroende..

"Vilken raggningsreplik är du?"


''Av med kläderna snygging, det är insidan som räknas!''  Ojojoj! Här har vi en riktig lirare. Du är påhittig, spontan och har en oemotståndlig charm. Gudarnas Gud helt enkelt. Alla älskar dig, du är en riktig Stockholmare. Grattis! Bara en fråga.. Jag har tappat bort mitt telefon nummer, kan jag få ditt?

Word / Q

Alla har vi varit där

Jag höll nästan på att slå hakan i golvet idag när jag satt på bussen. En kille som till utseendet att döma högst kan ha vart 11 år (han var säkert 13-14) tog fram fyra kondomer ur fikan på sin slitna mjukisbyxor och la dom i knät enbart för att visa lilla fröken i samma ålder som satt brevid honom. "Vad fan" tänkte jag, "Dom är ju små barn"

På samma sätt reagerar jag när jag ser 14 åring klunka 2,25or utanför filmkedjan eller när jag ser alla deras desperata försök att få de nått år äldre killarna att se åt deras håll. Pusha upp BH:n med papper, kleta idomin över halva trynet och att blondera håret är ett måste. Jävla fjortisar.

De jag likt många andra ofta glömmer är att vi själva har varit där. Jag minns tiden då de tuffast av allt var att sitta bakom en stor nia (när man själv gick i sjuan) på den trimmade moppen eller hur tuff man var efter att ha tagit den första fyllan eller det första blosset. Jag skäms inte alls över den här perioden i mitt liv trots att jag var kaxig som fan och trodde allt för mycket om mig själv (vilket jag kanske fortfarande gör)

Tänka sig. När jag var 14 trodde jag att jag var vuxen. Nu är jag 18 och anser att dom som är fjortisar bara är småbarn som borde sitta inne och kolla på robinsson en lördagskväll istället för att vara ute och ränna. Börjar jag bli gammal?

De jag egentligen vill säga till er alla är: Glöm inte att vi själva varit där, det är inte lätt att vara 14.



För att hedra våra gamla jag så ordnade jag och mitt f.d crew en fjortisfest förra året.
Det är inte vackert och jag kan tyvärr erkänna att det finns bilder som är så mycket hemskare.


Sova, äta, plugga
FU / Q

Äckligt

På bussen hem från allas vår favoritplats satt jag och Fanny och diskuterade vad som är äckligt. Vi kom fram till en hel lista med saker som är otroligt vidriga men jag är rädd för att det blir ramaskri om jag publicerar det i bloggen. Man måste verkligen tassa på tå för att inte reta gallfeber på folk, vilket man egentligen gör enbart genom att existera.

Vi kom också fram till att vi nog är ganska äckliga som sitter och diskuterar äckliga saker i en halvtimme. Jag skulle dock inte uppskatta att någon kallar mig äcklig. Det är ett väldigt äckligt ord. Det är svårt att vända det till något positivt liksom. Nu tänkte vi äta mellis (som inte direkt är ett äckligt ord men ganska patetiskt om jag får säga vad jag tycker) Sen bär det av till landet långt borta för en massa plugg men även massa mys. Blir helt enkelt en helt äckligt bra Fanny och Erica dag!



Ha det bra era äckel! / Q
(om i har trist kan ni roa er med att kolla hur många
gånger jag har använt någon form av ordet äcklig i detta
inlägg)

Karma is a bitch

You could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt


Gölligöll



Fanny, du är toppen. Tänkte bara säga det :)

/ Q

Vissa människor

Vissa människor går mig verkligen på nerverna. Det finns några som vet exakt vad dom ska göra för att jag ska bli irreterad - och dom gör det. Sen kanske det inte är så konstigt att jag inte svävar på moln hela tiden? Anledningen till att jag tar upp detta är för att Johan helt plötsligt skickar massa sms om att jag är sur och att jag bör tänka hakuna matata när livet är svårt, vad är det liksom? Ibland förstår jag mig inte på mina kära vänner men Johan du vet att jag tycker om dig ändå. För det mesta.

Något annat jag hatar är alla dessa dryga idioter som verkligen beter sig som 3åringar. Förstår inte hur svårt det kan vara att besvära någon, en vän, med ett leende eller ett hej. Uppenbarligen är det lika omöjligt som att resa till solen.
Nej nu ska jag sluta gnälla.




Några få bilder från Åsas kamera tagna under vår lördags promenad.
Blev en väldigt dramatisk sådan, läs Jennifers blogg för med detaljer.
Den är länkad på höger sida.

Snart kommer Dave för att äta middag med mig o min failj. Får se vad som
händer sen. / Q

Det ska vara så

Jag gjorde precis ett test på facebook; vilken karaktär skulle du vara i scrubs? Jag blev Turk. Vilket är lite oväntat men en positiv överraskning. Dave blev JD och jag kan inte tolka det på nått annat sätt än att det är självklart att vi ska vara BFF med tanke på hur trovärdiga just facebooks test är. Så, nu vet ni.


wooord. Love you Dave / Q

Jag saknar dig



/ Queen

En klump i magen

Jag vet inte varför men plötsligt känner jag en sorg inom mig. Visst det låter ju skitfånigt och flummigt men jag är ju lite halv weird ibland. Jag vet inte vad denna sorg skulle bero på. Allt plugg? Seperations ångest? Uttråkning? Frustration? Jag har ingen aning. Jag har en förmåga av att ignorera problem och känslor för länge ibland så kanske är det något sånt skit som bubblar upp nu. Vem vet..

Vet inte om Daveman ska komma förbi snart, det vore väldigt trevligt så jag hoppas på det. Jag är ju så fruktansvärt sällskapssjuk så jag tror inte jag klarar att sitta ensam en hel kväll. Det gick asbra att simma btw, jag och Jennifer simmade en bra bit medan Fanny och Emma chillade och åt glass.

Nej, tillbaka till plugget.
fuuuuuck it.

/ Q

Dags för simborgarmärket

Nu jävlar ska det simmas både rygg, bröst och kattsim.
 Ska snart kuta till bussen för att möta upp några riktiigt heta baywatch brudar.
Dagen bjuder på äventryr i ösmosimhall helt enkelt.
Ska väl hinna fixa brännan en aning också.

Idag måste jag också ta på mig min roll som William J Alpert, ordförande i metallkompianiet AB. Känns sådär.
LATER / Q

Gästbloggare Sarah

Oja! Jag har då äntligen lyckats charma självaste queen som numera anser att jag är en värdig gästbloggare. Egentligen satsade jag på att bli veckans babe, men jag är tydligen inte tillräckligt het. Får se vad hon tycker om det efter ett glas eller två. Alltså, en stor puss till erica som för tillfället sitter och häver i sig vin ca två meter här ifrån. Därbland finner man också hennes vapendragare a.k.a fyllehubbs Felicia, Anton och Robert. Jag, är som vanligt den enda människa med tillräckligt vett i skallen för att dricka o'boy en lördagskväll. Nejdå, vinglaset sällskapar mig här bredvid för att förstärka min image. Här bakom mig diskuteras ericas vilda sexliv, tydligen misstolkas det mesta som sägs i detta rum, därför är jag förståndig nog att dra mig tillbaka. Robert, en gosse som alltid haft svårigheter med att tolka ericas svenska, kämpar som en galning för att förvärra varje liten händelse erica så kärvänligt valt att dela med sig. Anton vars käft inte kämpar lika hårt, lyckas då och då slänga in någon vinnande kommentar. Felicia däremot har liksom vinglaset talförmågan i högsta hugg. Själv väntar jag med mina erövrande kommentarer tills jag är den enda nyktra i sällskapet.

Erica, jag älskar dig, trots att du ibland ger du mig den där blicken, suckar och säger "men saraaah", i regel när jag sagt något dumt eller bett en främling om en tjänst (som om det på något sätt vore fel). Den svider sjukt mycket, men sen kommer det där leendet (när du får dåligt samvete) som bara är så sjukt mysigt. Sen så finns det ju en rad andra saker som också är helt slående med dig - typ som att du är så jävla HÅRD, man får alltid ta på din rumpa, du är den enda i klassen som fortfarande lånar mig pengar till cafeterian, att du jamar när jag kliar dig på armen, du är den enda i sp3a med psykisk stabilitet (oftast), du är störst bäst och vackrast, din fantastiska ölhävarförmåga, ditt cp-öga, dina muskler och självklart en massa massa annat. Dessvärre får jag fortsätta listan irl eftersom att det ryktas om pajbak här bakom mig. Jag är som alltid först på plats när det talas mat så nu langar jag en wrap-up - du är helt enkelt den bästa av dom bästa.

"Det sjukaste var när jag sa, ******, du får trycka på mig bakifrån" - Men erica då! Nu till paj och snigelprat!


SARAH



Lördag hela veckan

Det blev väldigt sent igår och det kan ju förklara varför klockan snart är 12 och jag inte har gått utan för dörren ännu. Eller aa, det är en liten lögn. Jag var ute i min otroligt snygga pyjamas för ungefär en timme sen och frågade min mor om de redan hade ätit frukost. Det hade dom, too bad för me. Frukost får bli ett senare bekymmer för nu måste jag dra iväg och möta upp i princip halva min klass + Määndy för en promenad runt ringvägen. Hoppas att jag blir lite piggare av det.

Ikväll är det dags igen, hem till Felicia med några sköna människor och sen får vi se vart kvällen för oss. Förhoppningsvis inte till TG men vem vet. Då får kameran hänga med. Så fort min dator slutar fucka sig totalt så ska jag lägga upp massor av smickrande bilder från gårdagen. Jag har kapat mina föäldrars dator nu för att min helt enkelt har valt att inte fungera. Eftersom jag inte direkt förstår något om teknik så tänkte jag överlåta det till någon som vet hur man sätter i en glödlampa.

(detta inlägg skulle ha publicerats imorse vid 12)

Upp, upp och iväg!

Efter att ha drömt en helt sinnesrubbad dröm om måsar, ätit en asgod sallad och sjungit till bland annat enrique iglesias i duschen så är jag redo att springa till Camilla. Jag är redan sen.. Det är fan helt hopplöst det här med tider.

Innan Camilla ska jag möta upp min kära vän Felicia för att hon ska nämligen haka, känner ju inget av de andra folket som ska dit, typ. Det är ju nynäs vi talar om men inte närmare än så.

NEJ JALLA ERITCHA!

/ Q

Efter regn kommer solsken!

Jag börjar bli som dom kända bloggerskorna. Det är till och med folk som ritar av mig, det är galet. Kändisskapet here I come! Imorgon har jag också en inbokat tid hos Eva för att fixa mina naglar så att de blir fina till mösspåtagning, skivor osv osv. Det känns riktigt bra idag helt enkelt.

Har också träffat Camilla för första gången på över 3 månader. Som jag har saknat henne! Det är sjukt att träffa någon när dom har vart borta så pass länge. Man vet inte riktigt vart man ska börja.
"Vad har hänt i ditt liv?"
- Eeh aa det var ju en grej där i januari som va ganska keff..

Kan bara tänka mig hur det blir när man ska sammanfatta 2,5 år för Sanne sen, "2009 så hände det här och det här" Det lär ju bli ett jävligt långt samtal.

Nej nu är det dags för mig att städa mitt rum, wiiihooo. Sen
bär det av till Camilla ikväll för en jävla massa mys.




Jag är grymt imponerad av dig snygging (för er som är tröga så är det Felicia jag syftar på)
Den här bilden ska hängas upp.. egenkär som jag är. ps. jag ringer dig sen ;) haha


LATER! / Q


När det inte kunde bli värre..

Det är lite svårt att spela fotboll när det andra laget har en spelare extra i sitt lag som fattar alla beslut. Jag hatar glen. fiskrensande skattesmittar jävla mänskligryggsäck fucking idioter. Jag lovar och svär att om jag bara kunde skulle jag kapa er så att det verkligen gör ont. Då skulle ni få en anledning till att ligga och simma i gräset och gråta som fjollor. Något annat som jag tycker är lite småkonstigt är att om man spelar i ifk glen så får man tydligen ta bollen med händerna?! Nej vad ska man säga, gräv bort göteborg från Sverige. Det är det enda rätta. Och när vi ändå håller på så kan vi ju gräva bort hela jävla Skåne. Hat, mina vänner.

Jag fick tårar i ögonen när jag konstaterade att jag bara kommer att kunna gå på 3 Bajenmatcher till innan det är Spanien som gäller. Det är nästan så att jag får ångest sitter här och hyperventilerar nu. Är nog påväg in i en psykos. Därför gjorde jag det enda rätta, avbokade en skiva. Jag funderar också på att bojkotta middagen på våran skiva. Får komma till festen. Jag vill inte missa när vi möter äckelkalmar. Måste tänka över detta lite till men det lutar åt Söderstadion den 6 maj.

Fishermen´s end. Det var ett bra tifo, det får bli slakt nästa gång.
Hata göteborg.



Dags att sova nu, träning om mindre än 7 timmar. Hoppas jag får utlopp för min ilska då, så jag slipper ta ut det på personer som faktiskt inte förtjänar det. Nu ska jag gå och gräva ner mig.

/ Q


Stress och utbrändhet?

Vilken helvetes dag. För varje prov man skriver eller arbete man lämnar in så kommer två nya. Sura uppstötningar är numera min vardag - niiice. Jag är as förbannad idag och känner att jag bara vill skrika och tur är det väl då att jag snart ska till Söderstadion och vråla för allt jag är värd.

Det enda som är bra med idag är att jag har hunnit träna både på morgonen och efter skolan. Börjar komma igång igen så nu är jag sviiiinstark - precis som det ska vara.

JAG HINNER INTE SKRIVA MER NU JAG HAR SÅ JÄVLA BRÅTTOM!
undra om det gör något ifall jag skiter i att duscha?

Fuck off / Q

The Game & På G

Vi har synat er killar. Ni tror väl inte att vi på allvar går på allt ni suttit och läst i "hejkomochjaghjälpmig" boken The Game? Ibland kan vi låta er tro det. Ibland kanske en sekund av svaghet äger rum och då kanske vi går på något av de fula knepen ni läst er till. Men allt som oftast så misslyckas ni även om ni själva inte är medvetna om det.

Jag uppskattar ärlighet. Jag avskyr allt detta sweettalk som bara är ren dynga. Det gör dom allra flesta. Jag menar, tror ni verkligen att alla vi tjejer är känsliga, oskyldiga blommor som inte vill vara i er närhet förens ni älskar och avgudar oss? Jag har en hemlighet att tala om för er: vi fungerar som er. Så ni som sysslar med "dina ögon är som smaragder" snacket kan ju ta er en ordentlig funderare på hur mycket ni förlöjligar er själva. Raka puckar här tack, annars kan det kvitta!

På G är ett uttryck som jag har lärt mig att hata. Vad fan innebär det egentligen, är det någon som kan förklara? För mig känns det mer som ett jävla velande. Jag vill gärna ha en titel på mina relationer för att känslan av att inte veta kan vara den värsta som finns. Ska det vara så svårt att bestämma sig? Det kvittar egentligen vilken relation det är.

Kan ju tänka mig att jag framstår som lite bitter och det kan ju bero på en hel del tidigare erfarenheter men det kan också bero på att förvirring är något som driver mig till vansinne.



Imorgon är det dags för Bajen igen.
Jag längtar. Dags att sova nu kanske, träning
kl 6.. woooho!

Detta har hänt idag:
* Jag och Åsa sprang ifrån några barn som sålde majblommor.
* Jag har bokat tid för min nästa tatuering.
* Jag har spenderat min kväll med Felicia och Åsa.

GODNATT! / Queen


Kärleken är blind.. och hörselskadad

Jag började dagen på toppnivå med ett lagom hårt träningspass. Jag är fan riktigt stolt över mig själv för att jag lyckades ta mig upp kl 6 imorse, brukar vara i koma vid den tidpunkten. Blir lätt repris imorgon. Beach 09 (eller något senare) here I come!

Efter skolan tog jag en fika med Sarah och Åsa. Det var under denna fika rubriken kläcktes. Mer kan jag inte gå in på. Bor man i lilla Nynäs så ska man nog passa sig för vad man skriver och om vilka. Annars blir man nog korsfäst, jagad med facklor eller något i den stilen. Hur som helst har vi konstaterat följande: "Män" klarar inte av starka kvinnor, morotskaka är jävligt gott och dryga människor är det mest irreterande som finns.

Jag har lite skrivtorka förtillfället då jag bara vill lägga mig i min säng som verkar kalla på mig.
Ska möta Felicia snart för att käka thaimat sen får vi se vad vi hittar på..



Hörs sen! / Queen

Yes, it's me!

Jag har gått och blivit förkyld, det komiska är att vi alla lyckats smitta varandra. Malin, Cissi, Emelie och jag har vi alla snoriga näsor. Onsdag är min lediga dag och idag har jag spenderat den i soffan. Jag har druckit 1 liter te med honung, snytit upp en toarulle och sovit 75% av dagen. INTE roligt!

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, jag har faktiskt ingen ursäkt. Jag är helt enkelt sämst på att uppdatera, trots att jag inte har någe plugg att oroa mig över. Eller föresten nu har jag faktiskt inlämningar i religion, psykologi och idrott.

Nu ligger jag här i soffan och väntar på att min mamma ska komma hem. Hon har lovat att köpa nått gott bara för att det är så synd om mig hahah... Nejmen hon har lovat att köpa avocado och keso! En liten grej som Sanne lyckats få mig att gilla. Can't wait!

Juste, jag vill tacka alla underbara personer som kom på min skiva. Jag var så lycklig och hade jättekul, något jag sent kommer glömma. Nu inväntar vi den 6:e maj och Toxic haha...!

Under denna tid av tystnad från min sida har jag lyckats gå och bli kriminell..... typ!
Cissi and I gick lös med sprayen! haha...

// Apsnor


Sådan mor sådan dotter

Det blev en hemmakväll med min mamma, vilket verkligen behövdes. Min familj (mamma,pappa och jag) delar många egenskaper men kanske främst vår otroligt dåliga humor. Det är inte allt för ovanligt att se min pappa spela luftguitar i köket eller höra min mamma imitera min katts röst. Det här är två fenomen som aldrig blir tråkiga. Något vi ofta ägnar oss åt är att se vad vi skulle göra för pengar, ex: "skulle du låta bli att duscha och borsta tänderna i 2 veckor för 20 000? du måste träna minst 3 ggr i veckan".. and so on.

Dagens frågeställning stod jag för och den löd så här: Du får 1000 kr varje gång du säger det här och du måste, utan några omständigheter, säga "här var det livat här var det glatt, här var det blommor i morsans hatt" varenda gång du kommer till nått nytt ställe, ex jobb, mataffär, släktingar/vänner and so on?

Jag kan säga att jag och mamma skrattade tills vi grät vid bara tanken av att komma in på ett sjukhus eller en begravning och öppna med frasen: Här var det livat här var det glatt, här var det blommor i morsans hatt! Snacka om en isbrytare.

Nej nu ska jag borsta tänderna och fortsätta skoja med min mamma. Ska
upp ännu tidigare imorgon för att hinna träna innan skolan. Rycktas om bus
imorgon kväll.. ofta jag bangar.


Imorgon kommer Camilla hem! :D
Har saknat dig massor
.

Godnatt folket! / Queen

Min oas i öknen

I vårt hus råder det kaos. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och det passar bra ihop med resten av huset också. Det är nämligen så att vi renoverar. Far min slitar dag in och dag ut för att vi ska få oss ett nytt kök. Det kommer bli grymt fint, det tvivlar jag inte på. Det finns dock en plats i palatset som är i ordning nämligen vårt ena badrum. Kom alldels nyss upp från ett bad och man kan ju lite lätt säga att jag känner mig utvilad.



På första bilden ser ni vårt monster badkar. Sladden som hänger där är till för att koppla in mobil eller ipod så att man kan lyssna medans man ligger och kokar, frågar ni mig så är det helt insane. Bubbel är inte heller någon match. Jag slutar aldrig att förundras över teknikens utveckling. Även detta är pappas feat farbrors verk. Dom är duktiga dom. Själv njuter jag bara av slutresultatet.

Det rycktas om filmkväll med Johan och Robert..
/ Queen

Jag ska ta en femma

Vilket strålande humör jag har vart på idag, fast det kanske inte har märkts? Kan tänka mig att jag har sett jävligt butter ut men det kan bero på att jag är så fruktansvärt trött. Dock ekar Bajensångerna från igår fortfarande i mitt huvud vilket leder till fullständigt välbefinande. Fan vad skönt!

Sitter här nu svettig och mysigt, precis som ni vill ha mig, efter ett hååårt gympass. Riktigt skönt att vara igång igen efter två veckors förskylning. Livet blir inte mycket bättre än så här idag. Ska strax "ta en femma" som min kära vän P brukar göra. Hans "femma" brukar iofs vara cirka 2 timmar lång, kan gissa att min blir det idag också.

Och om det är någon av er som har lika snuskig fantasi som Johan så vill jag bara klargöra att "ta en femma" innebär att sova en liten stund. Även om det inte vore fel om en het man satt och väntade på mig när jag kom hem.. grrr..


Du är välkommen..

Later / Q

Lycka

Jag skulle kunna skriva en krönika. Jag skulle kunna skriva en bok. Men det behövs inte just nu, för det spelar faktiskt ingen roll hur mycket jag än skulle försöka. Jag kan aldrig någonsin förklara min otroliga kärlek för mitt lag. Det finns inget viktigare. Ingenting.



Denna låt vill jag tillägna er, mina grönvita krigare. Jag älskar er av hela mitt
hjärta. Alltid, förevigt Hammarby. Tack för allt!

Idag gjorde jag allting rätt..

Dags att plugga geografi.
Over n out / Queen

Domedagen

Jag är helt fruktansvärt stressad. Man kan ju lite lätt säga att jag mår skit. Klockan börjar närma sig halv 4 och jag sitter fortfarande kvar i skolan trots att jag slutade klockan 1. Varför är jag så jäkla dum i huvudet så att jag fortfarande befinner mig här? Jo det ska jag tala om för er. Jag har nämligen roat mig med att skriva klart allt som går gällande projektarbetet då det är deadline idag. Domedagen kan man också kalla det.

Jag är hungrig som en varg, trött som en bäver och är så väldigt nära ett nervöstsammanbrott så att det är löjligt. Om enbart två timmar ska mina kära vän P hämta upp mig. Vi ska bege oss till äckligafiendeland solna för att förhoppningvis få se en grönvit seger. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen på vinst. Då struntar jag i att jag kommer kugga på geografiprovet imorgon.

Nu ska jag låta mina två kära vänner skriva en rad i denna ultimata blogg. Den första som får äran att skriva är min oerhört snygga bosniska kollega Tarik:
Yo, what up dawg!! Queen is the shit.

Nu är det min kurdiska skönhet Somas tur att skriva en rad (Soma har förövrigt blivit blockerad från att ringa "hetalinjen":
Jo mina vänner. Idag har jag skrikit, fått utbrott och allt möjligt på folk i min omgivning. Det finns inget som kan uttrycka min psykiska och fysiska stress bättre än så. Jag satt uppe till halvtre igår och fick höra av Tarik att han bryggt så starkt kaffe som kan döda en häst. Ja ja, nu svamlar jag. Det är stressen som talar.

Later / Queen

Derbynerverna börjar kicka in

För det första är mina händer helt stelfrusna. Jag kan liksom inte ens fokusera på att trycka på rätt tangent. Så ni ska veta att det är vääldigt ansträngande att skriva detta inlägg, men jag är inte den som ger upp i första taget. HA! Kvällen med Robert blev väldigt trevlig. Picknik och picknik kan ju iofs diskuteras men en latte vanilj från konsum var inte helt fel heller. Även fast jag föredrar mitt kaffe svart och hett, precis som mina män. Haha, nej men nu när vi är inne på det spåret så kan jag ju bara säga att hudfärgen inte är det minsta viktigt i mina ögon. Sån är jag, inte dömmande.

Jag känner redan hur jag börjar må illa. Det beror inte på latte vanilj eller en kommande magsjuka utan det beror på att det är derby imogon. VI mot skansen. Detta betyder att jag inte kommer sova inatt, att jag knappt kommer kunna äta imorgon och att jag kommer va allmänt pyskiskt instabil under morgondagen (mer än vanligt). Snälla Gud låt oss vinna!

Nej nu ska jag kolla på TV med min mamma tror jag, känns lönlöst att sitta här.
Blev inga bilder idag heller, eller jo EN! Som jag förövrigt skickade till Fanny.
Men lägger jag upp den här är det risk för ramaskri.

Godnatt allehopa, cross your fingers for Bajen imorgon!
(börja helst redan nu..)

/ Queen

Kvällspicknik

Nu har jag pluggat så mycket att jag är påväg in i depression. Något måste göras! Ska strax äta och efter det känns det som att jag behöver en dusch, jag luktar ganska illa om jag ska säga det själv. Efter det ska jag möta upp min älskling Robert och sen bär det av till konsum. Jag kom med den lysnande idén att vi skulle ha en kvällspicknik vilket han nappade på. Får se vad vi får med oss för gott från konsum och vart denna picknik ska äga rum. Jag är hur som helst säker på att det blir mys, kameran får nog följa med.

Later / Queen


"Har du en rakad mus?"

Igår hände något relativt underligt mig. Min telefon ringer och jag känner inte igen nummret. Jag svarar och personen i andra änden presenterar sig som Tony G. Givetvis fattar jag att det inte är Bajens tränare som ringer mig men jag tänkte att det är ju lika bra att föra fram några förslag inför derbyt imorgon trots allt. Efter att ha pratat ett tag börjat "Tony G" stöta på mig vilket kändes ganska underligt. Han förklarar sedan att de leker en lek (!!) och att de behöver svar på två frågor. Självklart ställer man upp.

"Har du rakad mus?" blir första frågan. Jag är i valet och kvalet mellan att lägga på eller ge någon form av utläggning för hur pinsam personen i fråga är men fattar de kloka valet att istället driva sönder. Vilket jag gör. Hela tiden kollar P & Jesper på mig och undrar vad det är för blådåre jag pratar med. Efter att ha diskuterat ämnet i någon minut kommer fråga två: "Har du tagit den i tvåan?" Vid de här laget känner jag att jag kanske borde buta strategi. Jag vet dessutom hur min vän P är och ger han telefonen. Vilket kan ha vart det bästa valet att göra. Efter lite snack, hot och ägningar från P´s sida samt csi kunskaper visade av Jesper lyckas vi klura ut vem denna människa är.

Så jag kan ju hälsa dig i Trosa att det faktiskt finns en anledning till varför jag slutade svara på dina sms, varför jag har blockerat dig på msn och varför jag helt enkelt inte vill prata med dig. Du ligger inte direkt på +, som P så fint framförde det.



Tony G, du är givetvis fortfarande välkommen att ringa mig.
Jag har som sagt lite förslag inför morgondagens match.

Nej nu sitter jag och pluggar för fullt, dags att återgå till drömtydning.
Pöss / Queen


"Jag är ett jävla kap"

Jag befinner mig nu i casa del Jesper. Mitt sällskap för kvällen är Jeppa, P och Elise. Tre riktigt sköna individer som gör att TG känns avlägsen. Det är så här en lördag ska vara. Fotboll och öl for the win! Under kvällen har vi hunnit betat av en hel del gamla minnen som Elise (P´s flickvän) inte hade behövt veta. Men hur länge som helst kan P inte gömma sig bakom titeln som Sveriges mest oskyldiga man. Det finns en gräns för hur m ycket jag och Jesper kan ta på oss.

Krossade trädgårdstomtar, bastu och rallykörning (med cykel) är något vi helst håller oss utanför. Utan att tveka kan jag påstå att P och Jesper har skänkt mig många skratt under årens gång. Även om de sågar min körning, även om de hela tiden påpekar mitt syndiga liv och i princip gnäller på allt jag gör så är de nog mina bästa vänner. Med dom blir livet lite lättare så att säga. Elise är också ett relativt färskt tillskott i denna era vilket är jävligt nice.

Nu ska jag låta kvällen fortsätta i samma anda. Så godnatt på er alla, tänkte avsluta med att lägga in låten som vi alla sjunger på just nu:


Jag ska inte köra hem..
/ Queen

Stand up proud

Jag har gjort sammanlagt en miljon misstag på 18 år. Okej det är inte riktigt sant, jag har inte suttit och räknat men jag kan väl tänka mig att det ligger där någonstans. Trots detta ångrar jag ingenting av de jag har gjort. Visst låter det hemskt?

Anledningen till varför jag inte ångrar något är för att det inte tjänar något till. Jag mår inte bättre av att känna dåligt samvete eller ångra något så fruktansvärt mycket att jag desperat skulle försöka uppfinna en "spolatillbakatiden" fjärrekontroll. Alla dummadummadumma saker jag har gjort ser jag istället som erfarenheter och en viktig del i att jag har blivit den jag är, som jag älskar. De har gjort mig starkare att misslyckas. Det har gjort mig mer erfaren att göra misstag. Och sanningen är den att jag kommer göra ännu fler misstag, snarare förr än senare.

Det viktiga anser jag vara att man fortsätter hålla huvudet högt och fortsätter dra lärdom av sina faktiska misslyckanden.



Nu ska jag hjälpa pappa med maten sen bär det av till mina
favoriter, P och Jesper. Trevlig lördag! / Queen


Mamma

Jag vill bara tillägna ett inlägg till min mamma. Hon är utan tvekan den starkaste kvinnan jag vet och jag är så fruktansvärt stolt över henne. Det var hon som sjöng Bajensånger för mig som godnattvisor när jag var liten, det är hon som gör att jag mår bra och det är hon som alltid finns där för mig (detta gäller även min pappa)

Min mamma har lärt mig så mycket om livet och hennes ord är något jag alltid bär med mig.
Jag älskar dig mamma! Du är bäst!



En fin hyllningslåt från en av världens bästa artister någonsin.

/ Q

Strömbergsson - I will see you in hell

Det är med smärta jag läser dagens sportblad. Dommarjäveln går till och med ut och erkänner att han dömt bort Bajen i både ellos matchen och helsingborg matchen. A tack för gesten, tack för erkännandet, men vad fan hjälper det oss? Nu är det bara att hoppas att vi slipper den där sopan resten av säsongen. Annars kommer Strömbergsson få ett flertal låtar tillägnade sig, och då pratar vi inte kärleksfulla sådanna.



Här har vi den jävel. Något jag verkligen undrar över är hur man kan
heta Strömbergsson.. det är typ som att heta anderssonkvist eller nått
annat väldigt underligt och ugly.

Ut på promenad med mamma nu, Later! / Q

Girls night only

Tänk vad skönt det kan vara att sitta med två nära vänner, ett glas vin och ett glatt humör. Det är allt man behöver efter en helt grymt jobbig skolvecka. Det blir en hel del snack om killar i dessa sammanhang vilket kan vara vädigt intressant. En myt som många tar för sanning är att tjejer skulle snacka mer skit än killar. Det är inte sant mina vänner. Only bitches talk shit. Människor som har ett intressant liv behöver inte roa sig med att snacka bad om andra människor. Vi har nog med drama i våra egna liv.

Åsa och Felicia är alltså mitt sällskap ikväll. Jag ska ta och erkänna att partygenen försöker dra mig ut på nattliga äventyr men så blir nog inte fallet. Tror jag.. eller aa jag vet inte. Jag är fortfarande väldigt öppen för förslag.. Jag är inte den som bangar.

En sak som var väldigt spännande var när de näst mest populära ämnet (efter killar) kom på tal. Det är nämligen så att bröst är något som diskuteras flitigt i våra kretsar. Det slutade iallafall med att jag hade fyra händer som rörde vid mina intima delar. Det är ju mysigt. Men det känns ju lite skumt på ett visst eller ett annat sätt.

Det var har konstaterat är iallafall att killar suger.
Även om jag är beredd att motsätta mig detta.
Det blir trots det dagens visdoms ord, ta det inte personligt guys.

Ps. Felicia och Åsa älskar Kill bill. ds

Pöss / La Reina


Call me..

Nej har inte tid att skriva nu egentligen.
Ska snart hem till Felicia och mysa järnet.
Hör av er ikväll, jag är partysugen ;)

Puss / Q


Hoppet är det sista som lämnar kroppen

1-0 till dom. 1 poäng på tre matcher. Vad gör jag för fel? För det är mitt fel. Jag skulle aldrig skylla på dem jag älskar, inte skylla ifrån mig. Matchdagar är de värsta och bästa dagarna i veckan. Minsta detalj är viktig. Vilken tröja, håruppsättning och kost är det vinnande konceptet? Spelar det någon roll om jag har snusen på höger eller vänster sida? Har jag rätt strumpor på mig? Ni förstår själva. Det är mitt fel.

Det är med sorg jag ser the Pope bli liggandes i ena gaveln innan hörnan ens slås. Det är med ilska jag ser att dommarjäveln inte tar upp pipan och det är med hat jag vandrar hem genom Nynäs en torsdagsnatt. Det är ett plåster på såren att råttorna förlorar på råsunda, men det är ingen tröst. Det hjälper inte.

Även om jag låter uppgiven så är inte det fallet. Jag kommer alltid att älska Hammarby mest i hela världen. Jag kommer stå och skrika på söderstadion, hata dommarn och göra partiska uttalanden efter varje fight. Jag kommer klä mig i grönvitt, jag kommer rista in 1897 på kroppen, jag kommer fortsätta vakna till just idag är jag stark och jag kommer att fortsätta hata allt som rör skansen, råttas och alla andra lag i allsvenskan.

Nu är det dags att ladda om, derby på måndag. Då ska jag fan göra allt rätt.
In i minsta detalj.



P och Jesper, ni är grymt bra. Tack för att ni ständigt sågar mig. Vänner som
er behöver jag för att hålla fötterna på jorden. Kärlek.

// Erica Queen

Ett djupt andetag räcker inte länge

Okej, det strålande humöret jag varit på har helt försvunnit.
Nu är jag inte bara sur eller arg utan så förbannad att jag helst skulle gå
och gömma mig under en sten eller något.
Anledningarna till varför jag är förbannad är många och det finns ingen
anledning till att skriva om hur otroligt mycket allt stör mig idag.
Men så är det, vissa dagar går allt bra.
Andra dagar går allt skit. Det är livet..
även om det inte är något tröst för tillfället.

Ska snart till Jeppa och P för att kolla Bajens match.
Vinner dom idag så är jag nog lycklig igen.
/ Q

Ibland skäms jag över mig själv

Det är inte mycket jag skäms över, visst det kan vara lite pinsamt när Johan & Robert gör visa antydningar eller när man ramlar mitt bland allt folk på TG (trots att man står helt stilla i sneakers) men det är sånt jag kan leva med. Någon som jag dock skäms väldigt mycket över är hur jag beter mig när jag sitter ensam hemma en onsdags eftermiddag. Självklart tänker jag dela med mig av mina knäppa fasoner, man är ju en underhållare trots allt.

1. Jag sjunger högt för mig själv.
Det spelar ingen roll om jag sitter framför datorn eller om jag står i duschen. Jag kan inte lyssna på en låt utan att sjunga med. Det allra värsta är att jag alltid tror att sjunger bra och gör verkligen till rösten till max. Höga toner alá Beyonce är ingen match för Erica Queen. Det är iallafall vad jag tror. Dock håller inte mina föäldrar med om det, även om min mamma ibland uppmanar mig till att söka till Idol. Ett tag trodde jag att hon var seriös men nu inser jag ju självklart att hon är väldigt ironisk (efter att ha bandat mig själv för att sedan lyssna om det låter lika bra för alla andra som det gör i mitt huvud, NEWSFLASH! Det gör det inte..)

2. Dance like nobody is watching.
De här kan om möjligt vara ännu värre än kråksången. Det är nämlingen så att jag dansar. Samma sak gäller när det kommer till denna punkt, jag tycker själv att det ser väldigt bra ut. Men när jag stod och dansade till lady marmelede nyligen så insåg jag att den enda platsen för min dans är på Americas funniest homevideos eller liknande.

3. Jag pratar för mig själv.
Okej, det här må vara det allra pinsammaste av alla de sjuka sakerna jag har för mig. Ibland kommer jag faktiskt på mig själv att sitta och prata med just mig själv. Det är inte så att jag för någon dialog utan jag kanske över på ett tal, slipar på engelskan eller bara pratar för att jag älskar min egna röst så mycket (som alla som känner mig redan vet)

4. Smile *klickklick*
Helt inspererad av ett utav mina absoluta "hat"program topmodel står jag poserar som en galning framför spegeln. Det ser väl oftast ut som min dans kan jag tänka mig - pinsamt värdelöst. Men vad fan, man vet aldrig när det är dags att ställa upp på en bild.. dock bör jag ta lektioner eller något.



Det är så här de flesta bilderna blir på mig. Inga fina leenden här inte. Lika bra att grimarsera, då kan man ju alltid skylla på det!

Så nu har jag bjudit lite väl mycket på mig själv, jag förstår om ni vill säga upp kontakten med mig.
Dags att dra snart? / Q

"Fan vad vi är stora"

Samtalsämnena i vår klass är kanske inte alltid på högsta nivå. Förutom att sex är ett väldigt flitigt ämne så diskuterar vi även barbie, tarmar och annat som är viktigt. Idag efter ett samtal om hur långt våra tarmar skulle räcka (jag vet, lite små vidrigt men Sarah kunde inte släppa ämnet) så fick jag förklarat för mig att om man skulle "dra ut" allt vi består av (inklusive hudceller) så skulle det räcka ett varv runt jorden! Låter helt galet om jag ska vara ärlig. Spelar det någon roll om man är fet eller smal då?

Fikade med Fanny efter skolan vilket alltid är behövligt och vi har så mycket att ta igen att jag kommer spendera kvällen och eventuellt natten med henne. Mycket trevligt vill jag lova.

Idag är fan en riktigt bra dag av någon anledning. Känns som jag har väldigt nära till skratt för tillfället vilket jag kan tacka mina nära för. Idag är livet för bra för att jag ska bli förbannad. Så vill ni ta en fight, vänta tills imorgon :)



Gölligöll / Queen


Ett sista ryck

Fan vilken krigare jag är. Har kämpat med civilrätten under några timmar - trots att jag inte kommer fram till något vettigt. Tog en paus från mina studier och mötte upp min vän Robert. Ett varv runt ringvägen kan göra underverk. Vi satte oss på en av de väldigt många klipporna och snackade om allt möjligt. Så skönt att ha en vän som Robert. Kan snacka om i princip allt på både en lättsam och seriös nivå. Vi försökte också rubba ett berg, men det var svårare än vad man kan tro (och då förutsätter jag att alla tror att det i princip är omöjligt)

Jag påminns hela tiden om hur kort tid det är kvar tills studenten. Känner att seperationsångesten redan börjar komma. Trots alla läxor och prov så har tiden med SP3A vart helt grym och det finns inte en jävel i den klassen som jag inte tycker om.

Nej men en macka och kaffe kanske? Sen är det dags att finslipa lite på det jag har kvar, resultatet kommer inte bli det bästa kanske men ansträngning är ju alltid positivt. Jag försökte iallafall. Kanske borde ta en dusch också. Måste erkänna att det är jävligt äckligt att jag inte har gjort det ännu.

 

Kan ju bjuda på lite humor så här på kvällskvisten (Anton i ett nötskal)

/ Queen

Godnatt!

Nu har jag tvättat bort mitt smink, borstat tänderna och bytt om till något om möjligt slappare en de mjukisbyxor jag hade på mig idag (som jag tack och lov fick låna av Johan) Det känns nästan som att jag ska gå och lägga mig nu, klockan halv 2 på dagen och visst är det så. Dagen har väl vart lagom effektiv men jag och Sandra lyckades åtminstone göra klart vårt projektarbete och jag har spenderat 40 minuter med att läsa igenom min favoritbok (lagboken) och markerat de paragrafer jag kan tänkas använda imorgon på bolagsstämman.. visst låter det intressant?

Nej nu ska jag fan sova några timmar och sen är det dags för plugg igen. Hade gärna spenderat dagen med några sköna vänner och en grym film men så här blir det när man är ute i sista stund. Jag tror att jag är bäst under press, som tur är.



Tack alla som har gjort den här dagen jävligt rolig. Har nog skrattat nonstop!
Nu ska jag lägga mig i min stoooora skööööna säng och sova bort det som behövs.
Later / Queen


Party like a rockstar, eller nått..

Jag befinner mig nu i skolan vilket är ett smärre under. Kvällen/natten var jävligt kul. Först var brudsen hemma hos Felicia och förade lite. Vi fixade oss allt för läge och fick springa till tåget i pumps som gör att gå på glas känns skönt. På tåget mötte vi upp lite grabs + Lina och Nathalie sen blev Hötorget nästa samlingsplats. När vi var fulltaliga entrade vi Mango bar, ett helt okej ställe. Fan vad glad jag blev när jag såg Ida, hon var så vacker och lycklig. Snart är det dags för vår skiva..

Vad fan mer ska man säga? Jag är glad att jag pallrade mig upp idag eftersom att det tydligen är korvstroganoff i skolan (detta medelade Tarik mig när jag gick the walk of shame i trekvartsbyxor och allt annat som inte passade in) När jag hörde han säga dom tre magiska orden (Det är korvstroganoff) så blev jag lycklig. Men nu känner jag mig sänkt igen.

Men så kan de gå, och det är sånt man får leva med om man ska vara uppe till 4 och gå upp igen vid 7. Men man lever bara en gång och ibland är det viktigt att tänka på andra. Jag menar, de får ju garva arselt av sig till mig idag. Man är ju allt annat än snygg..

Lite drama gör livet mer intressant..
Fan vilket äcklig smak jag har i munnen.


yeye Later / Queen


Nej nu jävlar!

Nu är jag så fin som jag kan bli. Min kära vän Felicia har sminkat mig och fixat mitt hår. Trots att jag var inställd på t-shirt och byxor så blev det en väldigt smickrande klänning. Men om nu jag är snygg så är det ingenting emot vad dom andra är. Nu kör vi, vi ska visa hur the nynäs people festar :D

Don´t wait up..
/ Queen

Missy

Sitter här som ett jävla fån och försöker fixa civilrätten, går skitdåligt. Får ta nya krafter imorgon. Jag har alldels för mycket att stå idag. Jag hör av mig senare. Ida´s skiva ikväll!


Är det här låten dålig någonstans eller?
neeeeej.

/ Q

Inget att säga

Är sjukt förbannad. Främst på att Bajen torskade mot äckelgefle men även på att mina små gulliiga vänner som ska med på ida´s skiva imorgon verkar har riktigt svårt för att höra av sig. Måste vara tungt? yeye, fett lack. Alla kan dra åt helvete idag, inklusive jag. / Q

Vilken härlig dag

Vaknade upp med min kära Sarah brevid mig och då gjorde det faktiskt ingenting att jag bara hade sovit 4 timmar. Vi tog en tripp upp till centrum för att försöka hitta något till Ida´s skiva (ja, här kan man snacka desperat när man promenerar omkring i Nynäshamns centrum för att hitta precis VAD SOM HELST att ta på sig) Dessvärre blev det inga snygga pumps eller söt/cool klänning utan det blev en asball t-shirt. Så det lutar åt att det blir något sånt på skivan. Har aldrig känt mig vidare bekväm i uppiffat från topp till tå.

Mötte sedan upp Mändy så vi drog ner till hamnen för att sola och snacka lite skit. Det var riktigt trevligt må jag säga. Det enda som var lite störande var de 3 miljoner måsarna som återigen invaderat Nynäshamn. Jag hyser ett svagt hat mot dessa djur, mycket beroende på att de har bajsat på mig två gånger.. Om jag vore en mås vet jag precis vilka jag skulle bajsa på.

Förövrigt då, skansen torskade med hela 6-0 mot glen if vilket inte direkt gjorde mig jätteledsen. Men med tanke på att det är dags för mitt underbara lag Bajens hemmapremiär imorgon så ska jag försöka att inte vara för kaxig - vilket kan bli svårt. Ska åka in till underbara Söder redan vid 11 imorgon (matchen börjar 3) för att eventuellt hinna avnjuta en öl eller två på den vackraste platsen i världen omgiven av grönvita systrar och bröder. Jag längtar!

Har precis glot Scrubs med mor&far vilket alltid är lika underhållande. Jag skulle tydligen vara Jordan om jag var en av karraktärerna, någon som fattar varför? I know I don´t..

Någon som ser några likheter?
Godnatt, imorgon kommer massa grönvita foton! / Queen


Tillsammans

Nu sitter vi här tillsammans och väntar på att maten ska bli klar. Riktigt nice att äntligen få träffa min kära Ida igen. Kommer bli en myskväll alá the crew. Har vi tur så kommer Dave snart också. Det vore ju inte helt fel. Nu tänkte jag bjuda på en låt som tydligen Ida och hennes kompisar älskar..


Ha en trevlig kväll, vi hörs senare!

PöSs / Queen and Apsnor

Tro det eller ej

Det är helt sjukt. Nästan som att ett mirkael har inträffat. Jag tror att man kan likna det vid flygande pingviner, en resa till solen eller kanske ett sm-guld för skansen. Ett mirkael. Det kommer säkert som en liten chock för er också men jag tror att det är jag som mest chockad av oss alla. Det är nämligen så att Ida kommer ner ett tag idag! Helt galet.

Förövrigt väntar jag på matleverans och ligger med civilrätten i knät. Har försökt sätta mig in i bolagsstämmor och aktiebolag men detta utan någon framgång. Nu har jag iallafall påbörjat studierna och kanske ska jag kunna göra bra ifrån mig nästa vecka trots skiva på måndag som kommer sabba dygnsrytmen.

Funderar på att göra ett sista ryck i skolan, det är ju inte långt
kvar nu. Är det okej att sova lite middag?

/ Queen

felicia+robert+anton+queen

Hej heeeeeeeeeeeeeej
Eftersom både Anton och Robert satt som två tysta frågtecken framför datorn när Erica bad dem skriva tog jag på mig uppgiften att börja...
Chips är gott fast påskmust är bättre men Erica är bäst. Jag kan vara världens bästa på fotbollsspelet märkte jag här om dagen, kanske borde jag gå och visa Anton och Robert hur man gör eftersom de spelar just nu... Näe, onödigt och göra så att de gråter.
Jahap, mitt första "blogginlägg" ever, förhoppningsvis det sista också eftersom jag inte förstår varför någon skulle vilja läsa min (med flit) meningslösa text.

För att vi nu ska hålla oss till sanningen så är det nog lika bra att jag tar över. För det första så var jag riktig taggad på att skriva ett inlägg men fick inte för Felicia som slet åt sig datan.. Aja inte mer med det så jag tog tillfället i akt och vann över anton med 10-0 i fotbollsspelet.. höhö

Allvarligt talat nu. 
Om det nu var så att jag förlorade med 10-0 så kan det faktiskt inte räknas. Det kanske var så att Robert vann med ett par poäng, men jag är faktiskt 100% säker på att han gjorde ett självmål också. Så 10-1 om jag får be. Dessutom satte jag en stänkare i krysset under uppvärmningen. Dock var den innan Robert kom, så 10-1,5 skulle jag vilja säga...

Asså helt seriöst!
Jag kan säga att samtliga tre faktikst är helt värdelösa när det kommer till fotbollsspelet. Anton är väl den jag kanske skulle säga är den bästa spelaren. Inte för att han är duktig (han suger) utan för hans lagmoral och hans sätt att peppa andra. Det är något jag värderar högt. Robert tror att han är Zlatan men som vi alla vet så har inte Råb snok nog för att vara Mr Z. Felicia, ja hon har lite koll iallafall. Hon kan en del den tjejen. Nej nu hör jag Antons förtvivlade skrik på back-up och vad vore jag för vän om jag inte hjälpte honom?

Från oss alla till er alla en riktigt trevlig kväll / F, R, A and Q




 

Middag hos Sanne.. eller aa..

Sitter just nu och piffar till mig lite. Om jag når någon framgång vet jag inte, smink och hår är inte min expertis direkt. Tur att jag har Felicia, hon får sköta festsminkningen i framtiden. Tyvärr är inte Felicia här nu så jag får klara mig själv. Sorligt men sant. Ska snart på middag hemma hos Sanne, eller det kanske man inte kan säga längre..

Ska iallafall till dehus där Sanne brukade bo innan hon flydde landet till en mer exotisk plats. Ylva och Hempa är värdarna för kvällen och förhoppningsvis är Donald där också. Har saknat dom jättemycket. Förut var jag alltid där och hängde med Sanne såväl som hennes familj men det har inte blivit av på senaste tiden. Ska blir grymt mysigt. Mitt andra hem liksom.

Hoppas att Robert och Anton hänger med mig ikväll.
Dom är alltid högklassigt sällskap.
Later / Q

Huvudvärk

Ligger här i "min" stora sköna säng och kollar på TV. har spenderat dom senaste fyra timmarna med Sandra för att skriva projektarbete. Det var svettigt och svårt men finns det något vi inte klarar? Nu är vi i princip helt färdiga vilket känns så oerhört skönt. Jag är riktigt stolt över vår arbete, det är grymt bra. Någon som vill läsa?

Förövrigt har jag en sådan fruktansvärd huvudvärk så jag orkar inte skriva något nu. Ska lägga mig och vila någon timme för ikväll ska jag på middag och då är det ju en fördel om man orkar existera.

Ha det fint / Q

Felicia

Det är egentligen ganska sjukt hur man kan hitta någon som min vän Felicia så pass sent i livet. Nynäs är en liten skit stad och man tror att man vet allt om alla, man har redan dömt folk innan man lärt känna dom. Detta är av en ren princip som gör att man per automatik skyddar sig från sånt som verkar främmande för att man inte ska bli Nynäs svarta får.

Jag har träffat en tjej. Hon heter Felicia. Ibland tror jag nästan att vi är tvillingsjälar. Jag känner mig så bekväm med den här människan att jag kan avsluta hennes meningar (i huvudet förstås annars blir det irreterande)

Hon tappar just upp ett bad och jag ska joina, på sidan av, så få inga tankar nu, Hur som helst diggar jag denna tjej. Hon är en av mina närmsta och för henne ställer jag upp till hundra, Sån är jag. Omtänksamma Erica Queen hej jag älskar mig själv Bergkvist,


Felicia Boman
min vackra vän F, love u guuurl.

Godnatt / Q

Hemmafru?

Maten står i ugnen och vi har städat, diskat och plockat. Det börjar lukta hemmafruar om jag får säga det själv. Kanske skulle jag göra mig bra som en? Fat chance. Tror inte rikigt att det är min grej. Jag får helt enkelt vara den som står för karriären i mitt framtida förhållande - om det nu blir något..

Vi sitter just nu och pratar lite allmänt om allt som betyder något och om allt som inte betyder ett skit. Felicia är tack och lov fortfarande mitt sällskap. Kvällen kommer bli grymt trevlig. En riktig myskväll med dom två bästa brudsen i världen. (för er som är tröga talar jag om mig själv ocg felicia) HA!



Vad tror ni, skulle jag passa in?

/ Queen


Att bara ta det lugnt

Jag gillar fart och fläng, inget snack om det, men ibland är det så fruktansvärt skönt att bara sitta i pyjamas och kolla på någon halv B talkshow. Jag oh Felicia har precis vart ute på en promenad och Robert och Anton har lämnat oss. Nu sitter Felicia här med en kopp tee och ser riktigt söt ut. Nej idag blir det en lugn dag och imorgon kanske det är dags att ta tag i lite plugg. Jag tror att min vän Sandra kommer över så att vi kan göra klart vårt projektarbete. Ska bli så skönt att ha det avklarat.

Är det inte konstigt att man alltid har så fruktansvärt mycket plugg över lov? Alla lärare tar semester och vägrar rätta arbeten och glosförhör men vi ska slita som djur under vår lediga vecka. Livet är bra orättvist.



Lägger in en bild för att förklara vad det ultimata lugnet är. Bättre än så blir det fan inte.

Later / Queen

Ja till dödsstraff

Robert och Anton sitter och kollar på hockey vilket inte intresserar mig över huvudtaget. Därför sitter jag framför datorn och kollar runt på diverse sidor. Var inne på aftonbladet för att se vad som händer världen över. Hittade en artikel som gjorde mig oerhört upprörd. Den handlade om två flickor som under en bilresa blivit våldtagna och misshandlade ett fler tal gånger. 16 timmar varade detta helvete. Mannen var psykiskt sjuk och har under ett flertal tillfällen besökt lekplatsen (de som i folkmun kallas fängelse) Han har flera gånger dömts för grova våltäkter med sadistiska inslag - så min fråga är, VAD FAN GÖR HAN UTE?

Jag är så otroligt jävla trött på att det svenska samhället skyddar dessa svin. Våldtäcksmän sätts på speciella avdelningar för att dom inte ska bli påspöade av de andra fångarna. För min del kan de lika gärna få slänga dessa as till tigrarna på kolmården. Eller åtminstonde kan de väl gör en kastrering med hjälp av en köttyxa? Jag skiter i vilket, de har inget som helst värde i mina ögon.

Vi publicerar sällan bilder på förövare i våra tidningar, vi låter dem berätta sina historier (exempel Anders Eklund i efterlyst) allt för att dessa monster ska få medlidande och sympati. "Stackarn, han fick ju spö som liten. Inte konstigt att han våldtar och dödar människor nu" Vad är det för jävla fel på människor?

Det mest humana anser jag vara dödsstraff. På så sätt kommer färre oskyldiga att drabbas. Som exemplet jag började med, hade inte han blivit frisläppt hade inte två tjejers liv vart förstört. Dessutom skulle inte de kosta samhället så enorma summor pengar. Jag menar en kula, vad kan det kosta?

Jag förstår att detta inlägg kommer att provecera många men det bryr jag mig inte om. Jag är för dödsstraff. Självklart anser jag att bevisen ska vara helt säkra innan man fattar detta beslut men när man är 110% säker så ska det inte vara nått snack

Vård bör inte räknas som straff utan det är något som den jäveln ska vara väldigt tacksam för att den får. Sen ska den in i en cell, leva på vatten och bröd och om det är något jävla as så får gärna hans medfångar spöa skiten ur han några gånger om dagen.

Over and out / Q

Och dieten går bra?

Nu har Robert och Anton bestämt att vi ska äta pizza. Jag har väl egentligen inte sådär jättemycket att säga till om. Får se om jag kanske hittar något nyttigare alternativ, annars får jag väl synda idag helt enkelt.

Nej nu är det dags att dra!

Pöss / Q

Skogsmulle

Jag hade förväntat mig en lugn och skön morgonpromenad i solen runt ringvägen. Jag mötte Robert och allt började bra, precis som jag en vanlig morgon. Dock hade Robert andra planer än vad jag hade. Vi skulle upp i skogen. Den jäveln tvingade mig att klättra i berg och min smidighet sattes verkligen på prov. Ett tag trodde jag att jag skulle dö, jag höll på att ramla ner från värsta stupet. Så vad gör Robert? Han tar upp mobilen och filmar. Sicken polare.

Väl uppe på berget så möttes jag av en grymt vacker utsikt, vilket Robert hade lovat. Först ville jag inte erkänna det men efter några minuter kunde inte ens jag låtsas som att det inte var enormt skönt att se ner på hela nynäs (HAHA) Sedan väntade en skogspromenad hem. Vi gick lite som vi kände och ett tag trodde jag att vi hade hittat en shortcut till Asien eller Afrika. Men icke. Vi var bara på sandhamn.

Nu sitter jag och väntar på Robert och Anton som inte är sådär jättesnabba. Får bli en heldag/helkväll med dom. Vilket jag inte har något emot. Har förövrigt flytt från la casa de la Reina nu. Trivs bra i min nya boning.




Vi hörs senare! / Queen

En tankeställare

Jag har uppmanat till det här flera gånger tidigare men jag anser att det är så pass viktigt, så jag tar det en gång till. Snart tar vi studenten. Jag vet att det kanske kommer som en chock för många av er men det är faktiskt sanningen. När vi har sprungit ut, vrålat på flaket och festat natten lång så är det många vi aldrig kommer att se igen. Folk kommer att försvinna åt olika håll. Det kommer bli omöjligt att hålla kontakten med alla, tro mig för jag vet.

Kanske är det dags att vi ser till att hitta på saker nu. De behöver inte vara välplanerade hyperroliga events men en picknick, en promenad, en filmkväll eller en utekväll kan väl inte vara alltför svår att få ihop? Varför kan vi inte bara ta vara på den här tiden? Jag vill åtminstone se tillbaka på dom sista veckorna innan studenten som de roligaste i mitt liv.

Sen till en annan sak. Alla dessa smågräl och sura miner kanske borde suddas ut? Det är dags nu. Det finns ingen anledning till att gå och vara irreterad, många av er har säkert glöm anledningen till er ilska. Ta tag i problemen, säg förlåt och skratta åt att allt ibland kan bli så fel. Självklart menar jag inte att vi alla ska skutta omkring i färgglada kläder och sjunga värdelösa sånger som i en high school musical film men ett försök kan väl göras?

Är det NÅGON där ute som är på?


btw, jag svarade ja..

Godnatt och sov gott / Queen

Pest eller kolera?

När jag stod i duschen efter promenad nummer tre + stek så kom jag och tänka på en del jobbiga dilemman. Ni vet sådana saker man helst slipper. Oftast hamnar man inte i en situation där man tvingas göra dessa horribla val, men det är alltid bra att vara förberedd. Man vet ju aldrig..

Så vad säger ni gott folk, vad skulle ni välja?

1. En regning student eller ett flak utan musik?
2. Vara den enda på festen som är dyngrak eller vara spiknykter när alla andra är dyngraka?
3. Bo på en öde ö med Tomas Di leva i 10 år eller se alla djurgårdens matcher en HEL säsong?
4. Inte duscha på en vecka eller inte borsta tänderna på en vecka?
5. Byta namn till Ann Al eller tvingas lyssna på crazyfroggs låtar resten av ditt liv?
 
Ibland är livet inte lätt. Snat kommer Dave. Shit vad jag saknat honom. Han har vart sjuk alldeles för länge och det känns som att det var år sedan vi sågs. Nej, nu ska jag packa.


Skåda, Nynäs by night. Är det inte
vackert?


MISSA INTE BALLAR AV STÅL IKVÄLL!
/ Queen

Lite hjälp på traven

2 härliga promenader runt ringvägen har jag hunnit med idag. Soma och Matilda blev mina sällskap och det är alltid skönt att snacka lite skit samtidigt som solen steker. Snart ska jag iväg och sola lite mer, preimiärturen i solariumet är det dags för. Kände att det för en gångs skull behövs lite fusk. Idas skiva är ju om exakt en vecka och tills dess vill jag ha lite färg iallafall. Man känner sig ju så mycket fräschare då. På torsdag ska jag fixa mina naglar hos underbara Eva också, tror att det kommer bli grymt.

Förövrigt drar jag ifrån casa de la queen imorgon och kommer befinna mig på annan ort, dock kvar i Nynäs.



Jesper och jag i borås. Vilken härlig dag det blev, hade gärna stannat längre.
Bild lånad från P´s blogg (http://legendenp.blogg.se/)

Later / Queen


Vilken härlig dag!

Solen skiner & himlen är blå. Det är 34 grader på min innergård så varför i helvete sitter jag här?
Snart ska jag gå och möta Soma för en promenad runt ringvägen. Hoppas solen steker riktigt
ordentligt!



Här är hon, Snygg-Soma!
Vilken härlig brud, vilken härlig dag!


FU/ Q

Miraklet i St Anna

Såg just en as bra film tillsammans med Grabbarna G (Robert, Johan och Anton). Riktigt bra film till och med, så se den vettja!



Miraklet i St Anna är titeln på denna grymma movie.
Fantastisk handling, action samt snygga män. Me like.

Inte mycket mer att säga än fuck off & dröm sött / Q

I be missing you

Det är faktiskt lite tungt att ha så många nära vänner på flykt. Även om livet går vidare och jag har sjukt mycket att se fram emot här hemma så känns det riktigt hårt att inte kunna dela det med dom jag under en längre tid kallat mina närmsta vänner. Jag har en del riktigta stjärnor kvar här i trevliga nynäs (+ Idis i skogås) Men jag kan inte låta bli att sakna alla dom galna sakerna jag delat med er andra. Det kanske inte är så konstigt att man känner sig vilsen ibland. Så jag vill väl egentligen bara säga att ni ska veta att livet kanske inte passerar så lätt som det verkar. Många dagar saknar jag er så fruktansvärt mycket. Jag drömmer om er och blir ständigt påmind om hur mycket jag vill ha er här. En låt, en plats. Allt påminner om er mina vänner. Glöm inte hur mycket ni betyder. De vore ju förjävla synd.

Riktigt fin låt som inte direkt passar in till punkt och pricka, men whatevva.


Sanne, Camilla, Tessan, Zandra, Ola, Johanna & Jessica + alla mina fotbollsbrudar.
Tack för alla grymma tider. Vi ses snart igen. Då ska vi ta igen all förlorad tid.

Kärlek / Queen

En kärlek

If it's all I ever do
I would give my heart to you
And I will do it faithfully until the end of time
When they carve my name in stone
At least I know they'll know
That in this life I've made mistakes
But I did one thing right
Cause I will spend forever loving you
If it's all I ever do, my love



Gårdagen i Borås var helt otroligt bra. Det kändes så förbannat skönt att äntligen vara tillbaka. Alla andra problem försvinner i samma stund som grabbarna springer ut på plan, när Emil gör de som kommer att bli allsvenskans snyggaste mål så existerar inget annat. Vad hände mer? Jag höll på att spola ner en ölburk, P gav Jeppas halsduk till en engelskunge "youre now a Bajare" men det allra bästa var stämningen. Det var bara Bajare i borås. De stackars ellossupportrarna satt och filmade oss när vi marcherade genom staden. Dom hade aldrig sett så mycket folk, stackarna.

Skönt med 1-1 med tanke på att dommar sög. 2 strffar inom loppet av 2 minuter. Hade det kommit en tredje hade jag vart på planen. Men det är väl bara att inse att det är så här det kommer se ut nu. Bajen mot rubb.

Pöss / Erica Q

Grattis x2

Idag är det en stor dag, för idag fyller min älskade mamma 43år och vår vän Eleonor 25år!!
Mamma du är söt, det finns inga ord!!
Klart jag älskar dig, min lilla mamma mer än någon annan<3


Sen har vi lilla Eleonor som jag tyvärr inte träffat den senaste tiden. Jag saknar dig och jag är säker på
att Erica gör det med ;) Vi önskar dig en underbar födelsedag.. 25år assoo det är
jäkligt mycke, eller? hahah... Nej men du e söt och vi tycker om dig otroligt mycket!


GRATTIS GRATTIS!!!!
// Apsnor & Queen

CraaZZy!

Vad händer just nu assoo... var på ännu en spårad hemmafest.. vad händer?! :O
Vi är alla panka där är svaret.. själv var man nykter och drog mitt i allt. Hoppa på cykeln
och var hemma på två minuter. Ibland har man det lyx! Nu ska jag sova... ZzzzZzz... !
Sov sött allt gölligt folk // apsnor


Så mys väder assOoo..

Erica är i Borås och lever livet. Jag är faktiskt inte ett dugg avundsjuk för just nu är vädret här hemma så underbart att man inte vill resa sig ur solstolen. Jag är dock asmätt på kakor, bullar, och tårta eftersom min kära mor fyller år och släkten kom på besök. Nu har äntligen alla gått lika så min bror som far till fjällen imorrn, kan ju inte bli bättre! Ett lov fritt från lillebrorsan, UNDERBART!
Jag kommer inte vara helt ledig, vårat projektarbete är inte klart ännu och det ska lämnas in om en vecka. Det blir till att skriva lite varje dag om vi ska bli klara i tid. Lyssna på den här bara; vi har lyckats uppta väte från bakterier till att driva en liten bil som på så sätt inte släpper ut någe koldioxid! Den du, försök att slå den!! Naturnörd, jag vet.

Kan ju berätta att jag gjort samma misstag som erica när det gäller håret. Jag har nu för tiden nästintill gult hår, bra där ida. Mobbad för evigt! Jag kan ju inte direkt färga till brunt hår som erica gjorde, jag kommer för alltid vara en blondin eller kyckling. Jaja.. strunt samma jag är stark jag kan stå emot blickar och elaka kommentarer. hmmm... tror jag.

Här e en bild som jag tog i skolan, jag har ju så svåra lektioner att gå på nu för tiden^^
Leker mest nu för tiden.. hihihi..

 

Vackert väder på er alla // Apsnor

NÄSTA MÅNDAG ÄR DET SKIIIIIIIVAAAAA!!!!!!! Fyfa-an vad jag längtar, hoppas de blir lyckat!

Åååhjuste

Eftersom jag har fått lite kritik för att jag skulle fejka mitt självförtroende bara för att jag är så vilsen och osäker så tänkte jag bara tala om att det inte är fejk. Förstår att det måste vara jätteprovecerande att jag är stolt över mig själv och tycker att jag är bra. Tänk om jag kunde vara som så många andra, gnälla över hur misslyckad jag är. Då skulle ni väl bli lyckliga?
Men jag är ledsen mina vänner, jag älskar mig själv. Tänker inte spendera mitt enda liv (är inte riktigt säker på det här med ett liv efter döden) genom att hata mig själv eller klanka ner på mig själv. Jag är bra, varför ska jag tvingas ljuga?



Eller om ni kanske föredrar den här:


Lagom provecerande?
Godnatt! / Queen

Fight club

Anledningen till att uppdateringen sköts riktigt ruttet beror på att jag i princip sovit hela dagen. Känner mig grymt hängig men jag hoppas på nya krafter tills imorgon för då bär det av till Borås för att skåda mina grönvita krigare. Som jag har längtat. Hoppas verkligen på vinst - då kan inte mitt liv bli bättre helt enkelt.

Just nu kollar jag på figh club, heltgrym film.
Brad Pitt gör sin näst snyggaste film ever.



Den allra snyggaste är givetvis Troja.


Ha det vackert / Queen

"Living the dream"

Det har vart en väldigt bra dag idag men kvällen har vart ännu bättre. Kom precis hem från Johan efter en helt grymt trevlig kväll. Jag, Johan och Robert grillade (vilket måste vara ett tecken på att det är vår), snackade om allt mellan himmel och jord samt tog ett välbehövligt bad och en kall öl. Det är så här livet ska vara. Inga tjafs, inga besvikelser, inget skitsnack utan bara skratt och lycka. Det är de som är härligaste med dessa grabbar, att de vet om alla mina misstag, har sett mig gråta och våra grymt förbannad men ändå vill de fortfarande umgås med mig. Diplom kommer grabbar ;)

Tyvärr känns det som att jag bara blir mer o mer sick för varje sekund som går. Jag kan bara inte vara sjuk denna helg så från och med nu tänker jag bara ignorera att jag mår som ett as. Borås på lördag och Tometits på söndag. JAG TÄNKER INTE MISSA DETTA! inte för något i världen.

Nej, men kanske skulle man ta o chilla ner nu. Bör väl krypa till kojs snart.
Hoppas morgondagen blir lika bra och trevlig.



Godnatt mina kära o inte så kära / Queenis

Tuffa tider för en del

Men inte för mig. Inte just nu i denna sekund  iallafall. Jag vill inte säga för mycket eftersom att varje gång jag hoppas på något eller känner att jag har flow så går det inge vidare *pepparpeppar, ta i trä* Det som börjar bra slutar dåligt och det som börjar dåligt slutar i kaos helt enkelt. Men om jag ska sammanfatta detta - Jag mår bra. Har ont i halsen men annars är det ju helt lugnt. Typ, whatever.

Sitter i skolan och har precis jobbat lite på mitt och Sandras grymma arbete. Vi äger ganska så kraftigt vilket ibland kan vara lite betungande. Väntar på världens sexigaste man för att han ska göra mig sällskap på bussen hem. Inte kul att sitta ensam på den långa färden. Hur lång tid detta kommer ta vet blott Gud.

Ye, ytterligare studentskiva planerad. Kan bli kul. Handlar bara om att få med mig rätt människor så:

VILKA ÄR PÅ DEN 15 MAJ?
Kontakta Erica Queen the tanker

Later dudes n dudetts!

Pest eller kolera?

Ni vet när man står inför två helt horribla och förjävliga situationer men ändå tvingas göra ett val? Det kallas "pest eller kolera" och detta är en lek vi brukar köra i skolan för att lätta upp stämningen (Om du måste välja, skulle du ha spermasmak i munnen i resten av ditt liv, eller skulle du hellre ha könsherpes i ansiktet?) Denna lek kan ses som lite omogen men faktum är att jag ha kommit fram till några liknade situationer, direkt tagna från det verkliga livet.

Så vad skulle ni välja av följande hemska ting? (förstår att valet är tungt och att det inte kan bil bra hur man än vrider och vänder på det men det är de leken går ut på)

1. Anders "Taco" Svensson eller Chippen "ååhnejaktamitthår" Willemsson?

2. Tyra Banks show eller Gosspi Girl?

3. Pernilla Wahlgren eller Carola?

4. skansen eller råttorna?

5. Schlager eller dansband?


Jag kan själv inte göra dessa val så jag begär inte att ni kommer kunna göra det heller. Men håll med om att det ibland inte finns några bra val - bara pest eller kolera.


YYYIAAAAK!

(Anledningen till att jag kom och tänka på detta just nu var för att jag såg Swedenmatchen på TV. Jag gillar icke det svenska landslaget, mycket pågrund av männen nämnda i fråga 1. Dom är säkert jättefina människor, det är inte de, men spela fotboll det är något dom inte kan. Taco har gjort en bra sak under sin karriär och de inträffade 02, Chippen kan ha lyckats med något men det är inget som direkt har fasnat, sorry grabbar)

Nightynighty/ E.Q

Busy woman

Fan vad jag älskar att ha mitt schema fullplanerat. Det kanske låter underligt men jag är inte alls ironisk. Jag hatar att ha dötid och inget att göra. Att sitta framför Tv:n och datan är slöseri med vettig tid. Jag menar hur många av er skulle inte kräkas om ni fick reda på hur många timmar ni spenderat framför dessa apparater under era liv? I know I would.

Såg en av de roligaste filmerna på länge igår hemma hos Johan. "Sexdrive" var den fenomenala titeln på detta underverk. Återigen är jag inte ironiskt utan jag garvade arsel av mig åt dountdräkten och sjuka kommenater. Ibland är det så jäkla skönt att få skratta ordentligt, helst med en god vän som Johan. Love you man även fast jag beter mig som en riktigt bitch mot dig ibland (kan dock bero på att du har ett behov av att ständigt retas med mig)

Som reslutat av en sen kväll så har jag vart i koma hela dagen och det är först nu jag börjar piggna till. Har vart inne och lämnat pengar för flaket samt skrivit min opponering vilket iallafall betyder att jag gjort lite nytta idag. Snart ska jag hem till Felicia och hänga lite med denna skönhet. Alltid trevligt men sällskap, speciellt eftersom jag hatar att sitta ensam och uttråkad.

Veckans babe har förövrigt utgått och kommer inte pånyttfödas förens ni börjar nominera folk igen.
SKÄRPNING!

Nej men jalla, nu ska jag pysa..


Saknar dig älskling..

PÖSS&KJAM / Queen

RSS 2.0