Ett sista ryck

Fan vilken krigare jag är. Har kämpat med civilrätten under några timmar - trots att jag inte kommer fram till något vettigt. Tog en paus från mina studier och mötte upp min vän Robert. Ett varv runt ringvägen kan göra underverk. Vi satte oss på en av de väldigt många klipporna och snackade om allt möjligt. Så skönt att ha en vän som Robert. Kan snacka om i princip allt på både en lättsam och seriös nivå. Vi försökte också rubba ett berg, men det var svårare än vad man kan tro (och då förutsätter jag att alla tror att det i princip är omöjligt)

Jag påminns hela tiden om hur kort tid det är kvar tills studenten. Känner att seperationsångesten redan börjar komma. Trots alla läxor och prov så har tiden med SP3A vart helt grym och det finns inte en jävel i den klassen som jag inte tycker om.

Nej men en macka och kaffe kanske? Sen är det dags att finslipa lite på det jag har kvar, resultatet kommer inte bli det bästa kanske men ansträngning är ju alltid positivt. Jag försökte iallafall. Kanske borde ta en dusch också. Måste erkänna att det är jävligt äckligt att jag inte har gjort det ännu.

 

Kan ju bjuda på lite humor så här på kvällskvisten (Anton i ett nötskal)

/ Queen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0