Vem ar du, vem ar jag? levande scharader

Jag och Ida har det fortfarande mycket trevligt i var glassiga lagenhet med utsikt over en forhallandevis lugn stad som trots de faktum aldrig sover. Men det gor vi. Det ar inte manga knop som blir gjorde har. Mycket sol, bad och en hel del glass. En springtur da och da och ett nice styrkepass innan klockan slar laggdags. Nar man bor tillsammans hinner man diskutera det mesta och for nagra dagar sedan var andras uppfattningar om en amnet i vara munnar. Ida har tydligen natts av rycktet att jag tidigare i mitt laaanga liv var en bitch vilket jag fortfarande vagrar saga ar sanning, Jag var bara grymt missuppfattad och kanske lite val sjalvsaker.. (svart att inte vara det *host*)

En annan sak slog mig ocksa. Man ar fan bevakad konstant i Nynashamn. Ida paminde mig om att hon fatt sms sa fort jag trampat lite "snett" pa TG. 5 minuter efter att nagot hander pa vart okanda stalle sa vet aven Ida i Skogas om det, laaskigt. Ibland vet hon mer an vad jag sjalv vet eftersom att minnet i bland kan svika. Da far man tacka for att man har kompisar som aldrig nagonsin glommer..

Har i Spanien ar det dock ingen som behover veta nagot.. haha. Min kara familj darhemma har bestamt sig for att ordna nagon mindre javla slakttraff nu nar jag ar borta. Kul att folk kan komma och halsa pa nar jag sticker men aldrig annars, ska jag ta det som en hint kanske? Dessutom, hor och happna, har mamma och pappa bestamt sig for att kopa en till katt! Nasta vecka ska dom hamta en rod liten Elton ute pa toro. Soma skulle nog alska den katten, hon som alltid velat ha en rod kissemisse. Jag lovar dig Somis att du far klappa den sa mycket du vill nar du kommer hem fran staden med stort P.

Saknar Bajen ganska sa rejalt och aven P & Jesper, mina alskade Bajenbroder. Men jag ska nog hinna se nagra matcher innan denna sasong ar slut. Horde att ackelgnaget skamde ut sig med fula tacklingar mot glen if ocksa. Vet inte om jag ska tycka att det ar ratt eller fel? Hatar ju bada lagen ganska lagom.

Det gladjer mig att Fanny inte tycker att mina inlagg ar for langa men jag kan medela dig om att klipporna har ocksa ar gjorda av sten och darfor lika otroligt obekvama som dom pa alskade DV. Dock ar vattnet en aning varmare har och har kan man bada topless utan att oroa sig. Eller aa det ar ju inte riktigt sant det heller. Varken jag eller Ida badar eller solar topless men man blir lite utstirrad anda. Vi har en gubbe som kommer VARJE DAG och staller sig lite for nara och bara kollar. Han ar inge acklig men jag blir anda lite illa tillmods.

Vi har fortfarande inte fattat en sak, ar det nagon tidsskillnad?
Jag ar forvirrad..


Hur som haver. Nu ska jag inte skriva mer.
Jag ORKAR INTE!!!

/ Q

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0